2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nerde olay orda biz :KK51::KK51::KK51:
neler aldın söyle bakiyim ,kargo ne kadar tuttu :KK53:

ben de akıllı telefon alınca alacam pttceli ,araştırın ,kesin bilgi verin topikolarımmmm :KK9:

13 lira kargo tuttu cnm masa yı aldım 3 tane ouyuncak koymak için kap aldım bide bezden duvara kitaplık askısı aldım linoşun kitaplarını içine dizip yetişebileceği biryere asıcammm

seksili sabahlık al oğlana da ,kalpli kalpliiii :KK30::KK30::KK30:

un uttun mu kız bu hatunun sabahlığı var zatennnn:KK52:

13 lira kargo tuttu cnm masa yı aldım 3 tane ouyuncak koymak için kap aldım bide bezden duvara kitaplık askısı aldım linoşun kitaplarını içine dizip yetişebileceği biryere asıcammm

un uttun mu kız bu hatunun sabahlığı var zatennnn:KK52:

güle güle kullansın çıtırım.iyi bişe tutmamış kargo.... ben de odasındaki şifonyer gibi şeysini boşalttım ,kitap ,oyuncak vs. koyucam ,kitaplık yaptırıcaktım aslında ama seçimden sonra taşınıcam ,yeni eve göre yaptırırım diye düşündüm ,şimdilik yeter...

unutur muyum sizin sabahlıkları akdenizli topikolarımmm :KK51:

bu arada bizimki şapka takmıo darlanıo fırlatıp atıo ya

bizimki de takmıyo ,sadece kapşonlu şeyleri zorla takıyom sabah bakıcıya giderken

güle güle kullansın çıtırım.iyi bişe tutmamış kargo.... ben de odasındaki şifonyer gibi şeysini boşalttım ,kitap ,oyuncak vs. koyucam ,kitaplık yaptırıcaktım aslında ama seçimden sonra taşınıcam ,yeni eve göre yaptırırım diye düşündüm ,şimdilik yeter...

unutur muyum sizin sabahlıkları akdenizli topikolarımmm :KK51:

bizimki de takmıyo ,sadece kapşonlu şeyleri zorla takıyom sabah bakıcıya giderken

nereye taşınıon kız seçimden sonra... iyi yapmıssın bde bir sürü şey tasarlıomda bütçem açık verio:KK52: bende dur kapsonu deniyeyim zorlayaaraktannn

nereye taşınıon kız seçimden sonra... iyi yapmıssın bde bir sürü şey tasarlıomda bütçem açık verio:KK52: bende dur kapsonu deniyeyim zorlayaaraktannn

bilmiyom artık seçim sonuçlarına bağlı , burda kalırsam da evi değiştiricem hiç memnun değilim , bi de bizim evin sokağı çok yokuş :KK50:

ya evet , ne kadar istesek de bütçe önemli bir sorun tabi..hem bütçe hem de yer dar ayol ,onu koy bunu koy sallanacak yer kalmıyo...bi de ben gibi eşyasevmeyen bünyeyi zorluyo :KK51:

kapşonlu montu var ,onu takıyo işte , tekten bereyi çekip fırlatıyo

Bi yerde durun ya deli ettiniz he zirtpirt saga sola gidiyonuz. Zate her defasunda nickli giris yapiyorum. Nolduysa buna

Oglanda bi mizmiz her seye agliyo suan.allahim sen ev alip yerlesmeyi nasip et biktim seyyah gibi dolanmaktan. Soyle istedigim gibi doseyip angarads otumak ustiyorum hayirlisiyla antalyada olur

Oglanda bi mizmiz her seye agliyo suan.allahim sen ev alip yerlesmeyi nasip et biktim seyyah gibi dolanmaktan. Soyle istedigim gibi doseyip angarads otumak ustiyorum hayirlisiyla antalyada olur

umay da öyle yaa , huylu huylu dedik çocuğa nazar değdirdik , ota boka ağlıyo...gece dişe ağlıyo diyom da gündüz neye ağlıyo bu atarlı bilmem :KK47::KK47::KK47: amin inşallah istediğin yerde saray yavrusu gibi evin olur hemşom :KK16::KK16::KK16:

bilmiyom artık seçim sonuçlarına bağlı , burda kalırsam da evi değiştiricem hiç memnun değilim , bi de bizim evin sokağı çok yokuş :KK50:

ya evet , ne kadar istesek de bütçe önemli bir sorun tabi..hem bütçe hem de yer dar ayol ,onu koy bunu koy sallanacak yer kalmıyo...bi de ben gibi eşyasevmeyen bünyeyi zorluyo :KK51:

kapşonlu montu var ,onu takıyo işte , tekten bereyi çekip fırlatıyo

canım inşallah seçim istediğiniz gibi sonuçlanır kız daha çok olmadı sen taşınalı.. bizim yer sorunu çok sorun olmuon bilion da:KK1: bütçem yok işde:KK1:

Sen ayni yerde duruyonda digeri varya digeri 01 olan kurtlu gibi dolaniyo. Habi oglan bunaltti beni.

burdayım kız net gitti... Allahım inşallah adana da rezidans almayı nasip eder.....

umay da öyle yaa , huylu huylu dedik çocuğa nazar değdirdik , ota boka ağlıyo...gece dişe ağlıyo diyom da gündüz neye ağlıyo bu atarlı bilmem :KK47::KK47::KK47: amin inşallah istediğin yerde saray yavrusu gibi evin olur hemşom :KK16::KK16::KK16:

valla bende tam diyecektim aynısını kapağı açamaz ağlar kitaba ağlar bu ara herseye ağlıo bide resmen küsüp içeri gidio ya 2 yaş sendromu bu değil dimi erken başlamadı:KK50:

gidiyom ben mesaim bitti..akşama görüşürüz inşallah umay uyursa tabi :KK5::KK5::KK5:

Tam uyumadi zehir etti iki sohbeti bana.
Amin insallah hepimize nasip ederde kurtuluruz milletin evinden.
Aksamdan hizini alamiyo demek gunduzde dvm ediyo. Ne ddigide belli degil bi guluyo bi agliyo

bize gelen de o markaydı kız sanki emin de değilim tabi :44: hamurlar artık hepsi zararsız sanki ,etiketlerinde öyle deeeyo :KK53:

keltoşum naapıyo ,eli nasıl oldu :KK16:

Ondan mi acep:44: ben çok beğendim çok güzel gidebilsem daha alacaktim. Yine alirim indirimsizde uygundu gerci.
keltoşun eli iyilesti sayılır. Kapandı ama iz var hala tabi kim yara gecen bir cumle kursa elini gosteriyor hemen. Cok bakiyor birseyler söylüyor anlamaya çalışıyor ne olduğunu. Kiyafetinin kolunu cekiyor kapatıyor sonra açıyor hala orda duruyor yara :) düşünce ne sekildr dusurse dussun gelip elini opturuyor :)

Bizim ki de aglama modunda ama onceden daha alcak sesle aglardi yada mizirdanirdi simdi birden ses oyle yukseliyor ki. Sesinin daha cok ciktigini kesfettikce böyle oluyor elinin kesildiği gunden yadigar kaldi bu ses bize. Bebekkende aglamayi sesini asilarda kesfetmisti:KK31:

Dido bir fotoda gormustum dün, ikea baharatlik almislar duvara monte edip kitap koymuslar güzel olmus yerde kaplamiyor. Siparis vermeni kacirdim malesef :/

Sabiha hanimin yazisi ile ilgili yazamamistim girip benim anladigim da aysre ve cydkns ile ayni iriscan. Evet başı belli br dogrultuda gidiyor yazinin ama sonunda mahvetmis. Empatisi yuksek kadin esinin gonlunu hos edip donecegini bilir diyor. Kürkçü dükkanına döner akilli kadında dert etmez diyor. Cokeslilik dusuncesinede tam olarak katilamiyorum. Erkek yaradilistan cok eslidir diye dusunmek bunu hoş görmek olağan görmek kabullenmek saçma. Cokeslilik gunumuzde bayanların da benimseyebilecegi bir yasayis şekli. Herseyde oldugu gibi cinsiyete değil insana bağlı bence. Erkek çok eslidir klişesi aklima yatmiyor. Ister gizlice iç gecirsin istersr aldatsin butur kabullenisler arkasina siginmalarini kabul edenler bizleriz yinr. Bu kadin gibi bunca yıl okumus kadin bunu derse okumamis insan ne desin çok ilginç çok derin bir konu. Allah sasirtmasin diyorum son olarak ne desek boş:KK36: bu konuda böyle bir yazi yazma gereksinimide ayrıca ilginç geldi...

X