- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
geçmiş olsun canım doktora götürdünmü ateşini düşürmeye çalış canım calpol yada dolven ver dönüşümlü direk çok geçmiş olsun
Saol tatlim...dolven veriyorum ama bana misin demiyo....araya calpolle giricem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım doktora götürdünmü ateşini düşürmeye çalış canım calpol yada dolven ver dönüşümlü direk çok geçmiş olsun
aman konuşsun ben dertlenmem bende çenesiz olduğum için bol bol konuşuruz bizz
Günaydın hatunlar
kızım babasibdan grip kaptı 38.5 39 derece atesi var...cok telaslaniyorum...kucucuk bi yerdeyiz ufff uffff (
Nasil seyrediyor bu grip denen hastalik yaaa ((
hiç susmayacaklar zaten ,çeneleri yağlamak lazım şimdiden
çok geçmiş olsun öncelikle canım , herkeste var grip bu aralar.
umay da sümüklü ve öksürüklü bugünlerde...önce sümükle başlıyo ,sonra öksürük - uzuuuuuuuuunnn bi öksürük dönemi - sonra balgam ...
ateş varsa doktora gitmek lazım , viral mi değil mi ona göre antibiyotik gerekiyosa kullanmak lazım ama küçük yerdeyim diyosan ne yapmak lazım düşünelim :44:
ateş düşürücü verdin mi , calpol ,dolven vs...
bize peditus verdi ama ateş yoktu bizde ... ilaç önermek de ne kadar doğru bilmiyorum ama aferin de bayağı etkili...
Dolven veriyorum geceden bu yana ama simdi araya calpolle girdim...uffffff ufffff bu durumda ucak yolculugu yapabilir miyoz ki???
Topikcanlar günaydın:)
Kaç gündür okuyorum ama yazamadım..
Çevre-en geçmiş olsun umarım basitçe atlatır Melek..
Diğer hasta bebeklere de geçmiş olsun.
Msoe, İce-daisy haklısınız valla.. Benim kv. de benzer.. Benim ki allahtan yemek yerken filan bakıyor şimdi emeğini inkar etmeyeyim ama bayram da gittik ya 3 gün, görseniz sanki bebek uzmanı.. Çocuğu toplasan bir ay görmedi aslında ama eline havuç vermiş Ela da yemiş bir kere. Sonra tutturdu Ela havucu çok seviyor havuç verelim.. öyle bir söylüyor ki ben bilmiyorum çocuğumun ne sevdiğini de o biliyor.. kıyafet vs. de aynı şekilde, kalın oldu, ince oldu.. Ben ben araştırdım böylesi doğru diye kestirip atıyorum ama susuyor çok konuşamıyor.. Neyse ki uzakta..
İris sen de kv ile barıştın demek, en son bir daha görüşmem bir süre diyordun ama işte kv.ler atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.. Zaten bazen düşününce vicdan yapıyorum onlar da çocuklarını bizim gibi ne zorlukla büyüttü kim bilir ama tabi onların da şimdi akıllı olmaları karışmamaları lazım.. İnşallah biz kv. olunca bu günleri unutmayız.
Dün mercimekten bahsetmiştiniz, ben yeşil mercimekli erişte çorbası yapıyorum, yani bildiğimiz mercimek yemeğini biraz daha sulu yapıp az erişte katıyorum seviyor Ela. Bu arada kalsiyum demiri bağladığı için mercimeğin yanında da yoğurt vermemek daha iyi..
Bize gelince, işlerim çok yoğun her zamanki gibi.. Yol yoruyor bir de beni.. Ev değiştirsek mi diye düşünüyoruz bazen ama bilemiyoruz da.. Şimdiki evimiz çok güzel, çok geniş, sitemiz çok güzel havuzu, saunası herşeyi var.. Kullanıyor muyuz, hayır tabiki de zamanımız yok.. Bu sebeple en azından annemlere ve e5'e daha yakın bir yere mi taşınsak diyoruz ama oralarda da bizim ev gibi ev bulmamız mümkün değil. Ya normal apartman dairesine gideceğiz ya da ataköy tarafına eski ama sadece otoparkı olan sitelere.. Bu taşınma olursa bana günde toplam 1 saat kazandıracak.. Kafam çok karışık..
Unutmadan Ceyda eğer iş kariyerin için iyi bir adım olacaksa kal bence, zaten gitmişsin. Çocuklar da orda ingilizceyi iyice ana dili gibi öğrenir..
selammm
nöruyonuz bakem. bende size bi haber veriyim. biz emziği bırakmaya başladık. mecburen ama bizim oğlan emziği balkondan sallayınca bulamadık tabi. her zamanki gibi markettekide bitmişti (sayemizde) kaldık emziksi,z. 2 gecedir guzel gidiyodu. dun gece ağladı emziktenmi bilinmez. zaten emzik varkende ağlıyodu diye teselli oluyorum. neyse dun akşam kapıcı bulmuş emziği getirmiş. kaynattım ama vermedim. böle iyi şimdilik belki bırakır ama her ihtimale karsıda sakladım emziği.
alsenım cok uzuluyorum sana bilemezsin. senı nasılş anladığımı biliyon. dunde cok dua ettım berk e inşallah bian önce iyileşir yavrum.
kız içerde ders yapıyo guya ağlaya ağlaya sinir boğuyo benı. ilgilenmiyorum. 6 dan beri ayaktayım gece hıç uyumadım denebilir.
,leynnn beni de ekleyinnn ,
senysen sende , ne buuuuuuuuuuuuu cık cık cık
bende hatırlıyorum buradan bir arkadaşın bebeği için d vitamini fazlalığı sebebi ile böbrek taşı denmişti hatta sanırım ek gıda nın ilk dönemleri idi, bol bol su konuşması geçmişti çünkü,
biz iyiyis buaralar ama , şöle saçma bir durumumuz var, poyraz herşeye ve herkese durmaksızın anennnnnee annneee anneeeeeeeeeeeee anni nanneee diyor, sanırım günde 180 milyon kez, ve sürekli bir şeyler istiyor, sürekli bir şeyleri gösteriyor, her şey ve hepsi deeeeee anneeeeeeeeee annnee annee annee, birde bana aşırı yapıştı ,nedir sizde böyle bir durum varmı ?????
Evet canim, iyi olck isim icin. Oglanin okulu etkilenir diye endiseleniyodum. Uyum saglar artik napiim, genel fikir bu yonde topikte.
Tasin gitsin guzelim. Ev o kadar onemli diil bence, yani temiz ve aydinlik olsun da luks olmasa da olur. Gunde 1 saat kar edeceksen bnce deger. Ben burdaki eve alistim baya, ama tasincaz heralde. Eger calismaya baslarsam gidir donus 1.5 ar saat. Cekilmez o yol. Cocukalri gormek daha onemli bence.
Günaydın
Gecmis olsun tüm hasta bebelere benimkinede
Uyutma sorunumuza ciddi ciddi çözüm arıyorum artık vicdanımda aklımda dokunmicak bi çözüm. Saatlerce memede kucakta uyutmaya çalışmaktan ne bel kaldı ne sabır. Allah'tan dış ve hastalık haricinde gece 10 keZ kalkmıyor.
Selam topikcanlar
Nasılsınız çok geçmiş yapamıcam 2 gündür çalışıyorum akşam 9 u buluyor eve gitmem
Oğlan bugün daha iyi kahvaltıd ne varsa yemiş
Ama gece kızım 4 kez kustu ne yatak kaldı ne yorgan
Oğlan düzeldiys sıra kızda şimdi
İşte böyle canlar
Çöy canım dolvenle düşmüyorsa calğol işe yaramaz kesin enf vardır antibiyotik vermen gerekir doktora götür mutlaka
herkese selamlar
herkese çok teşekkürler destekleriniz için.
dün epey bir yorulduk dün akşam melek dahil erkenden uyumuşuz yorgunluktan Allah kimseyi hastane düşürmesinde. hastanesizde bırakmasın başım çok ağrıyo sanki hiç dinlemmeiş gibi. kafada birçok düşünce olunca fazla uyusanda dinlenemiyosun
dün iki hastaneye gittik ankara üniversitesi mart ayına gün verdiler ultrason için araya adam sokup haftaya gün alabildik. sonra içimiz rahat etmedi dışkapıya gittik orda ultrason felan çekildi aynı şeyleri orasıda söyledi nefroloji dr idrar tahlili istedi idrarı zar zor verdik cuma günü dr a gösterecez tahlillere göre ileri tetkiklere geçilecekmiş taşı pek önemsemediler böbrek genişlemesi üzerinde duruyolar nedeni araştıracklarmış doğuştan yapısalda olabiliyomuş ama meleğe hamileyken ayrıltılı ultrasonda birşey çıkmamıştı. antibiyotik yazdı 24 saatte bir verilecek koruyucu dozda yani. idrar temiz çıkana kadar bekleyecekmişiz
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Oyy maasallah lina kuzuya bence gayet normal dido daha ne olsun yahu 14 aylik daha bunlar bizimki de ornegin su istiyor ya bende diyorumki kizim susamismi sumu icicekmis bu kadar siz amma cumle kuruyormussunuz takdir ettim valla ben yoruluyorum yaa tekim zatenbende veriyorum canım ama verirken mutlaka adını söylüyorum mesela suyu gösterio ıh ıh dio evet kızım su lina çok susamış oyüzden annesinden suyunu istio annesi linaya suyunu verio lina suyunu içio ve çok mutlu oluo gibi cümleler kuruoruz gün içinde... Lina neler dio bak sayayım normalmi azmı bilmiom ama... anne baba dede teyze abi memmi nennen cıs, böh (korkuyoz güya), ayyy, Allah, hav hav, ürüüü gibi bişe o da horoz sesi yazamamadım:) bu kadar şimdilik annem az dio ama ne yapimm
Oyy maasallah lina kuzuya bence gayet normal dido daha ne olsun yahu 14 aylik daha bunlar bizimki de ornegin su istiyor ya bende diyorumki kizim susamismi sumu icicekmis bu kadar siz amma cumle kuruyormussunuz takdir ettim valla ben yoruluyorum yaa tekim zaten
iyi yapıosun canım bence diologları ne kadar uzatırsan okadar iyi..bende ki çene yorulmuyor işde işe eve linaya ayıracak her daim çene mevcut geçen markete gittik linayla ne alıyorsak istinasız işde bu makarna dur bakalım içinde ne varmış die arkasını okuyorum sonra lina bunu yemeli yerse işde boyu uzayacak okula gidecek arkadaşlarıyla eğlenecek falan anlatıom kadının biri geldi kızım ben bakmıyom içinde ne olduğuna yorulmadınmı al gitsin çocuk ne anlar dedi bende o konuşamasa da beni anlıo dedim... sonra bizimki de kadına dıgıl dııı falan die söylendi kadın da güldü.. ben eğitiom onu o benim küçük finommm
Cöy sizede cok gecmis olsun ılık dus iyi gelir kizlar soylemis zaten hepsini sifaniz tez olsun..
cevreen sonuclariniz mis gibi cikar insaallah Allah yardimciniz olsun hastane isleri zor idrari nasil aldiniz simdi daha zor olur almak..
Alsen sizde atlatin insaallah bir an evvel cok yoruldun sende hem is hem hastalik.
ayy guldurdun beni ana kiz kadini soyledigine pisman etmissiniz lina demistirki bizi rahat birak annem bana hep anlatir :))) o cene enerjisinden banada gonder az miktarda bulunur bende tekiz idille aksama kadar ne konuscazki :)))gelen giden oldumu iş degisir..
Icedaisycm sendin demek o ayni seyleri dusunuyoruz verme konusnda..bak bu emilim olayini yeni duydum iyi fikirmis
Ya kizlar bu ates icin hangi fitili kullaniyorsunuz yaa??? Atesimuz cok ibatci inmiyo? Doktorumuzda calpol dolven diyo baska busi demiyo?? Fitil daha mi etkili ates düşürmede???