2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkesler iyi didom ,yedik içtik yattık yayıldık geldik ... 1 kilo alıp geldim yaa moralim bozuk

bende bayramda 1.5 kilo almışım bugun 1 kaç gün dikkat etmeye karar verdim sıkma canını 1 2 gün dikkat et gider geri.. ohh iyi yapmışsın kıpırcıkda sevmişdir eminim oralarıı

bende bayramda 1.5 kilo almışım bugun 1 kaç gün dikkat etmeye karar verdim sıkma canını 1 2 gün dikkat et gider geri.. ohh iyi yapmışsın kıpırcıkda sevmişdir eminim oralarıı

öyle yapıcam mecbur didom , iyi gidiyodum konsantreydim ama işte o tatlılar sarmalar off of

Cok gevcmis olsun, artik iyidir isallah. E elleri kollari rahat durmuyo ki, Allah korusun.

Atesi inatci degilse bise olmaz didemcimm bence. Burun akintisi vs yoksa distendir. Bizim atesimiz 39 u gecmisto dis yuzunden.

Oohhh masallah size. Dunya mutfaklarini evdiyse super, gittiginiz heryere goturun, ac kalmaz hicbiyerde. :)
Ooohhh yarasin. Bi kilodan bise olmaz, cumaya kadar cozersin sen bu isi. Ne guzel dinlenmisinizz gwzmisiniz cok sevindim

naapıyon bacım spora başladın mı kaç kilo verdin

Yok daha baslamadim. Dun annemle skype yaptik, sonra kiz uyudu uynadi, disarda isim vardi vs cikamadim. Bugun kismetse. Kilo milo yok daa irisim, tartim bile yok daha. Isallah almiyorumdur yani, vermesem bile.
Evde sikildim kendi ekmegimizi kendim yapiyorum bi haftadir, cok guzel kokuyo ama yemiyorum. Az az kemiriyorum

Merhaba topikolarım
Artık skşamları okuyorum sizi bugün oğlumgiderken ağlamadı
Kızda geceleri uyumamaya devam ediyor ve 2 gündür çok huzursuz sürekli mız mız ediyor kv de sürekli dış kapıya gidip vuruyormuş acaba benimi özlüyor
Ice-day çok geçmiş olsun
Ela yavrum kıyamam nasıl acımıştır
İris bacım gelmiş kilolarla gelmiş boş ver eğlendinmi onu söyle
Msoe hoşgeldin
Dido takip et bakalın eteş devam etmezse diştendir
Ceyda sende gel cumaları bize katıl

Kiz seni ozluyodur canim, alisir yakinda. Oglanin da alismasina cok sevindim, ben de burda stres oldum, resmen.
Sizin gruba girip baktim, ama en son geleni 3. Gruba yollamislar, tartim yok henuz, bir de saat 11 e kada kiloyu bildir vs diyo ya, e ben en erken saat 9 da yazabilirim, o da orda saat 4 yapiyo. Bole ivir zivir islerle ugrasmam ben derse diye msj atmadim dun acikcasi. Baska gruba gitmek de istemiyorum. Bilmiyom iste ya napsam ki.

slm larrrrrrrrrr biz geldikk geçmiş yapmadan hemen öpimm hepinizi dedimm
herkesler dönmüştür sanırım , birde tüm bebişler de iyiyidir umarımm
bir geçmiş yapmaya çalışayım hızlıca bakimm

Felizcim cok gecmis olsun
dido nasil oldu citirik?
atakan da hastaydi galiba simdi nasil?
alsencim hayirli olsun ise donusun zipirlar da en kisa zamanda alisirlar insllah. Ve darisi basima :)
ceydaa ordan dolabini yenilemeden donme hersey cok ucuuuzzz bi de minnosa bol bol ayakkabi al burdakinin dortte biri fiyatina var
aysre nerde??
irisimm sagol bacim da bizim tasinma isi karisti biraz. Esyalari eve atip annemlerde kalicaz biraz. Anlatirim bi ara..

biz saat farkina alisamadigimiz icin gece uyumaik gene bi de migrenim tuttu cok fenayim coookk

günaydın canlarım msoe tesekkür ederim canım sorduğun için sanada çok geçmiş olsun alışmak 2 3 günü alacak sanırım sizde... dün aksam 6 dan 8.30 kadar hastanedeydik 38.5 39 derece ateş:18: Allahtan doktorumuz ordaydı hemen ilgilendi linoşla.. boğazı hafif kızarmış dedi ama antibiyotik kullanacak kadar kötü değil tahlil yapalım dedi 2 tüp kan aldılar yavrumdan kanında mikrop varmı varmı die baktı çok şükür temiz çıktı diğer tahliller yarın çıkacak idrar tahlili istedi onu daha veremedik bugün inşallah durdurursa vericez.. sonuç alarak tahlilleri de temiz çıkarsa dün akşam doktor amcamız 6 tane dişş çıkarıo dedi:18: onlar çok ateş yapmış dedi aynı anda olunca dedi o ne ya 6 tane

Selam topikolarım

Epey kalabalık aşağısı

slm kızlar
iris bacım bayram öncesi de sordum ama sen görmeden herhalde sen bakıcına ne kadar veriyon bende senin gibi eve bırakıyomda o yüzden soruyom
bu arada tanıdın herhalde beni değil mi

özlyodur kesin ,yavrummmm...erkenden işe başlamak daha iyi işte ,çocuk da alışıyo gidip gelmeye

slm larrrrrrrrrr biz geldikk geçmiş yapmadan hemen öpimm hepinizi dedimm
herkesler dönmüştür sanırım , birde tüm bebişler de iyiyidir umarımm
bir geçmiş yapmaya çalışayım hızlıca bakimm

hoşgeldinnnnn ,sülümanım naapıyo

bize de gelin msoe m
migren için de allah yardım etsin bacım

bak sen çıtırıma , 6 diş birden ha yürürken hırs yapmıştı ya , dişli arkadaşlarını görüp hırs yapmış olmasın

slm kızlar
iris bacım bayram öncesi de sordum ama sen görmeden herhalde sen bakıcına ne kadar veriyon bende senin gibi eve bırakıyomda o yüzden soruyom
bu arada tanıdın herhalde beni değil mi

cevapladım diye hatırlıyom aryam bacım :44:
750 veriyom ben ... hangi semttesin sen ,istanbul da mısın ? sen ne kadara anlaştın ?

cevapladım diye hatırlıyom aryam bacım :44:
750 veriyom ben ... hangi semttesin sen ,istanbul da mısın ? sen ne kadara anlaştın ?

gözümden kaçmış araya bayram girdi ya o yüzden olsa gerek
diyarbakırdayım ben akrabam bakıyor seninkine göre çok ucuz şimdilik 15:30 kadar bakıyor 350 tl seninki çok fazlaymış ya gerçi benimki akraba olduğu için böyle

burdaki fiyatları duysan benimkine beleş dersin

semte göre fiyat değiştiğinden sordum nerde olduğnu , akraba olduğuna göre normal bence. bayramda komşu kızıyla konuştuk , amasya da oturuyo , 2 çocuğuna bakıyomuş evde de bütün işleri yapıyomuş - yemek,temizlik,ütü vs....- 550 tl veriyomuş çocuklar büyük gerçi ama - 3 + 5 yaş- olsun ...

benimde ablamın komşusu bakıcısına (aynı zamanda temizlik yemek de yapıyor) 750 tl veriyor onun çocuklarda büyük 2 tane
ben aslında az mı veriyom diye düşünüyordum o yüzden sordum sağolsun kendisi çok güzel bakıyor oğlumahakkını yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…