annenler falan iyi dimi herkes köyde nasıl geçdi hayattt
herkesler iyi didom ,yedik içtik yattık yayıldık geldik ... 1 kilo alıp geldim yaa moralim bozuk
bende bayramda 1.5 kilo almışım bugun 1 kaç gün dikkat etmeye karar verdim sıkma canını 1 2 gün dikkat et gider geri.. ohh iyi yapmışsın kıpırcıkda sevmişdir eminim oralarıı
Cok gevcmis olsun, artik iyidir isallah. E elleri kollari rahat durmuyo ki, Allah korusun.Günaydın topikolar.. İris, aysre, tatlişkom, pepik nerdeler??
Dün Ela'nın eli kapıda sıkışmış.. Bana gündüz söylemediler.. Akşam gördüm kıpkırmızı, allahtan kırık vs. Yok.. Koca çelik kapıda sıkıştırmış, sabah babasını yollarken. Annem de çok üzülmüş ağlamış ama yapacak birşey yok, kaza işte..
Atesi inatci degilse bise olmaz didemcimm bence. Burun akintisi vs yoksa distendir. Bizim atesimiz 39 u gecmisto dis yuzunden.lina gece ateşlendi yine ya gecemiz çok kötü geçdi neden bilmedim ama umarım dişdir başka bişe olmasın dolven verince 2 saat içinde 36.7 ye düşdü de rahatadık ama sabah hala vardı ateşi hafifden doktora götürsemmi beklesemmi bilemedim:18::18:
Oohhh masallah size. Dunya mutfaklarini evdiyse super, gittiginiz heryere goturun, ac kalmaz hicbiyerde. :)Selam topikcanlar
Biz gittik donduk. Ama bi de bana sorun. Kanguru ve yavrusu gibiydik butun seyahatte. Yakinda karnimda kese olusabilir :) uzun ucus ve saat farki ilk uc gun uykularimizi mahvetti ama sonra toparlandi. Yemek konusu ayri bir alem. Turk yemeklerine yakin yerlere gittik agzina koymadi. Dunya mutfaklarina bayildi ( japon ve meksika favorisi :). Orda son derece rahat bi anne oldum ve ancak oyle rahat ettim. Dun gece indik istanbula. Gece 3:00te muzikli oyuncaklarimizi calip oynuyorduk!!!Simdi de bu saat oldu uyanamiyor :)
Onun disinda iyiyiz hasta olmadan donduk cok sukur. Simdi tasinma organizasyonlarini yapip toplanmaya baslamam lazim cok isim var coookkk daha valizler var
Hepinizi optum canlar bebeleri de miss gibi kokladim
Ooohhh yarasin. Bi kilodan bise olmaz, cumaya kadar cozersin sen bu isi. Ne guzel dinlenmisinizz gwzmisiniz cok sevindimBizim yolculuk nasıl geçer pepikom , cıngar kıyamet
Giderken sorun olmadı da sanırım dün gece kulakları zorlandı ,bayağı uynadı ,ağladı
kıpırla yolculuk nasıl olur keltoşuumun anası :111::111::111:
hayırlı olsun yeni saçların hunilim , ben de bu haftasounu kestirecem ,son kesim çok başarısızdı
çok biliyo eniştem ,kendi versin memeyi o zaman
ona de ki ; benim bedenim ,benim kararım , benim memelerim
ymca ney ki , ben bilmiyom
geçmiş olsun alsenim , sen şimdi hastaların koluna serum takıyosundur ,kolay gelsin
geçmiş olsun annene canım , senin yaında bişeyi kalmaz
kaç lira topladı tostosum ,nereye yatırım yapacan felizim
yedim ceydam yedimmmmm , 1 kilo alarak geri döndüm
durduğun kabahat , hemen git... minnoş da durur ,alışır hiç düşünme ...seneye zayıflamış olarak gelirsin , havaalanında seni karşılarız hava atarsın bize
çok geçmiş olsun beray kuzuma da ....öksürük durumunda öksürükten ziyae burun akıntısını çözmek daha etkili sanırım ,çok yoğun değilse tabi...biz asist vermeden geçiremedik yoğun öksürüğü...
suluk neyse de ,takılara yazık oldu be didom
al allll ,zayıflayamazsan biz giyeriz tatlişkom la
hayırlı olsun alsenim , feliz e katılıyorum , çalışmak iyi geliyo gerçekten
sabah trafiğin de yoğunmuş ama olsun
tatile gidip de huysuzlanmayan yok sanırım - kıpır hariç- bizimki pek mutluydu ; ne kadar insan o kadar oyun arkadaşı , her gelene bi oyuncak kapıp gidiyodu oynayalım diye
dün akşam geldim bacım ,dün izinliydim...
ela kuzuma geçmiş olsun , bişey olammasına sevindim...bikaç ay önce de benim herif araba camına sıkıştırmıştı parmakları , kaza dediğin gibi ,allah büyüğünden korusun kuzuları
çıtırıma da geçmiş olsun didom ,imşallah sadece diştir ,son azılar bizde çok zor çıkmıştı...devam ederse doktora git ama ihmale gelmez
biz de dün havalaanında koşturuyoduk ama erken geldik biz
iyi geçmesine sevindim , uçakta nasıl durdu onca saat ya , ben 1,5 saati bitiremedim
rahat annelik ne rahat değil mi ama msoe m
taşınma ne zaman , haftasonları boşum hatırlatayım
benim de valizler ortalıkta duruyo ,sabah üstünden atlayarak işe geldim
Irisimmmmmmmmmmmmmmmmmm.
naapıyon bacım spora başladın mı kaç kilo verdin
Merhaba topikolarım
Artık skşamları okuyorum sizi bugün oğlumgiderken ağlamadı
Kızda geceleri uyumamaya devam ediyor ve 2 gündür çok huzursuz sürekli mız mız ediyor kv de sürekli dış kapıya gidip vuruyormuş acaba benimi özlüyor
Ice-day çok geçmiş olsun
Ela yavrum kıyamam nasıl acımıştır
İris bacım gelmiş kilolarla gelmiş boş ver eğlendinmi onu söyle
Msoe hoşgeldin
Dido takip et bakalın eteş devam etmezse diştendir
Ceyda sende gel cumaları bize katıl
Merhaba topikolarım
Artık skşamları okuyorum sizi bugün oğlumgiderken ağlamadı
Kızda geceleri uyumamaya devam ediyor ve 2 gündür çok huzursuz sürekli mız mız ediyor kv de sürekli dış kapıya gidip vuruyormuş acaba benimi özlüyor
Ice-day çok geçmiş olsun
Ela yavrum kıyamam nasıl acımıştır
İris bacım gelmiş kilolarla gelmiş boş ver eğlendinmi onu söyle
Msoe hoşgeldin
Dido takip et bakalın eteş devam etmezse diştendir
Ceyda sende gel cumaları bize katıl
slm larrrrrrrrrr biz geldikk geçmiş yapmadan hemen öpimm hepinizi dedimm
herkesler dönmüştür sanırım ,birde tüm bebişler de iyiyidir umarımm
bir geçmiş yapmaya çalışayım hızlıca bakimm
Felizcim cok gecmis olsun
dido nasil oldu citirik?
atakan da hastaydi galiba simdi nasil?
alsencim hayirli olsun ise donusun zipirlar da en kisa zamanda alisirlar insllah. Ve darisi basima :)
ceydaa ordan dolabini yenilemeden donme hersey cok ucuuuzzz bi de minnosa bol bol ayakkabi al burdakinin dortte biri fiyatina var
aysre nerde??
irisimm sagol bacim da bizim tasinma isi karisti biraz. Esyalari eve atip annemlerde kalicaz biraz. Anlatirim bi ara..
biz saat farkina alisamadigimiz icin gece uyumaik gene bi de migrenim tuttu cok fenayim coookk
bak sen çıtırıma , 6 diş birden hagünaydın canlarım msoe tesekkür ederim canım sorduğun için sanada çok geçmiş olsun alışmak 2 3 günü alacak sanırım sizde... dün aksam 6 dan 8.30 kadar hastanedeydik 38.5 39 derece ateş:18: Allahtan doktorumuz ordaydı hemen ilgilendi linoşla.. boğazı hafif kızarmış dedi ama antibiyotik kullanacak kadar kötü değil tahlil yapalım dedi 2 tüp kan aldılar yavrumdan kanında mikrop varmı varmı die baktı çok şükür temiz çıktı diğer tahliller yarın çıkacak idrar tahlili istedi onu daha veremedik bugün inşallah durdurursa vericez.. sonuç alarak tahlilleri de temiz çıkarsa dün akşam doktor amcamız 6 tane dişş çıkarıo dedi:18: onlar çok ateş yapmış dedi aynı anda olunca dedi o ne ya 6 tane
slm kızlar
iris bacım bayram öncesi de sordum ama sen görmeden herhalde sen bakıcına ne kadar veriyon bende senin gibi eve bırakıyomda o yüzden soruyom
bu arada tanıdın herhalde beni değil mi
cevapladım diye hatırlıyom aryam bacım :44:
750 veriyom ben ... hangi semttesin sen ,istanbul da mısın ? sen ne kadara anlaştın ?
gözümden kaçmış araya bayram girdi ya o yüzden olsa gerek
diyarbakırdayım ben akrabam bakıyor seninkine göre çok ucuz şimdilik 15:30 kadar bakıyor 350 tl seninki çok fazlaymış ya gerçi benimki akraba olduğu için böyle
burdaki fiyatları duysan benimkine beleş dersin
semte göre fiyat değiştiğinden sordum nerde olduğnu , akraba olduğuna göre normal bence. bayramda komşu kızıyla konuştuk , amasya da oturuyo , 2 çocuğuna bakıyomuş evde de bütün işleri yapıyomuş - yemek,temizlik,ütü vs....- 550 tl veriyomuşçocuklar büyük gerçi ama - 3 + 5 yaş- olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?