• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlyodur kesin ,yavrummmm...erkenden işe başlamak daha iyi işte ,çocuk da alışıyo gidip gelmeye :53:

hoşgeldinnnnn ,sülümanım naapıyo :16::16::16:

bize de gelin msoe m :7::7::7:
migren için de allah yardım etsin bacım :5:

bak sen çıtırıma , 6 diş birden ha :53: yürürken hırs yapmıştı ya , dişli arkadaşlarını görüp hırs yapmış olmasın :52:

sorma canım yok ya diş konusunda hırs yapmasın yavaş yavaş çıkarsın ne bu böyle yaa 2 gecedir uyumuyoruz sürekli ağlıo bişe yemio ateş.. walla anam ağladı

benimde ablamın komşusu bakıcısına (aynı zamanda temizlik yemek de yapıyor) 750 tl veriyor onun çocuklarda büyük 2 tane
ben aslında az mı veriyom diye düşünüyordum o yüzden sordum sağolsun kendisi çok güzel bakıyor oğluma:nazar::nazar:hakkını yemek istemiyorum

eve gelmiyosa az değil bence ... götür getir de bayağı iş , şimdi bi de kış geliyo daha zor...
kurtköyde bi arkadaşım var , 3 yaşında kızı.cumartesi de tam gün bakıyo , 550 tl veriyo o da , üstelik eve gelip gidiyo....az vermiyosun bence rahat ol :34:

sorma canım yok ya diş konusunda hırs yapmasın yavaş yavaş çıkarsın ne bu böyle yaa 2 gecedir uyumuyoruz sürekli ağlıo bişe yemio ateş.. walla anam ağladı

bilmez miyim didom , o azılarını çıkarırken neler çektik biz :47::47::47:
şimdi de aradaki köpekler patlamış :27::27::27:

eve gelmiyosa az değil bence ... götür getir de bayağı iş , şimdi bi de kış geliyo daha zor...
kurtköyde bi arkadaşım var , 3 yaşında kızı.cumartesi de tam gün bakıyo , 550 tl veriyo o da , üstelik eve gelip gidiyo....az vermiyosun bence rahat ol :34:

yok eve gelmiyor biz götürüp getiriyoruz
neyse teşekkürler iriscimm içim rahatladı:119::119:

anammm bide azılar var dimi azı mı çıkarıoz acep telaşdan sormadım unuttum.. ohh hayırlı olsun kıpırıma bitse de kurtulsak dişler ya

azıdır azı ,önce azılar çıkıyo ya , aradaki köpekler sonra çıkıyo :51:

azıdır azı ,önce azılar çıkıyo ya , aradaki köpekler sonra çıkıyo :51:

sanırım.. bu arada bayramda seni andım ya cold mix bulamıyorum adana da hiçbir ecza deposunda yok irisi arıyayım bu konuda uzman üretim yerine söylesin göndersinler dedim durudm

sanırım.. bu arada bayramda seni andım ya cold mix bulamıyorum adana da hiçbir ecza deposunda yok irisi arıyayım bu konuda uzman üretim yerine söylesin göndersinler dedim durudm

nasıl yaa ,koca adana da yok mu coldmix :53:
hemen alıp yollayım bacım ayıp ettin ,üretim yerini bulana kadar :34:

ben geldim ama ne kadar durabilirim bilmem. odanın kapısını kapadım yoksa goktug burayı talan eder. dun goktuga bi numara yaptım :1: beşiğe koydum (normLDE YERDE YATIRIYORUM) baktım benı gorunce uyuyo. bende hemen laz kafamı çalıştırdım (o ses turkiyeyı izlicem çunku) yastıgı ın ustune battanıyeyı serdim. (evden kaçan kızların yaptıgı gıbı) insan görunumu verdim zate karanlıkta pek belli olmuyo. içerden duyuyorum sesini ağlıyo demekki benı gordüğünü sanıp susuyodu. :52::52:

birdee bu bizimki her akşam muntazam sabaha kadar bana çile çektirir. sagolsun uyku duşmanım bi çocuk doğurmuşum. gecenlerde cok fena cinnet getirdi. artık sabah 5 gibi cıktım salonda yattım. eşimde sen gidince biraz ağladı umursanmayınca sustu dedi. bende dun gece öle yaptım her ağladığında dondum arkamı uyudum. vee sonuççç azcık ağlıyo ilgilenmeyınce aniden susup beşiğe yatıyo. ama sabaha karsı bu yemedi tabee olsun bunada şükür. hep ilgileniyorum diye benı kullanıyo. insan anası sarılınca aslanım koçum diyince uyur mutlu olur rahatlar bızımkınde ters tepiyo başlıyo gıcık bi şekilde cırlamaya. :35:

amanın kim gelmiş tatlişkom gelmiş ne yapıosun bacımmm
cnm na<pıyım coluk cocuk iş guc kahvalyı oğlen akşam yemeği ara öğun derken zaman akıp geciyiii. evdeyım valla bayramda bile bi yere gidemedik. sen napıyon gecmiş olsun lina nasıl. bizde henuz atlatmadık oksuruk başımızda. dun oğlan yemek yemedi yediğini ardı sıra kustu akşamda ac yattı gecede sut felan içmedi. böle giderse yandık.
dido vicks de tahminimce aynı işi görur gibi geliyo.
nasıl yaa ,koca adana da yok mu coldmix :53:
hemen alıp yollayım bacım ayıp ettin ,üretim yerini bulana kadar :34:
bende gecen burda aradım bulamadım kadın adanadan getirtti.

ben geldim ama ne kadar durabilirim bilmem. odanın kapısını kapadım yoksa goktug burayı talan eder. dun goktuga bi numara yaptım :1: beşiğe koydum (normLDE YERDE YATIRIYORUM) baktım benı gorunce uyuyo. bende hemen laz kafamı çalıştırdım (o ses turkiyeyı izlicem çunku) yastıgı ın ustune battanıyeyı serdim. (evden kaçan kızların yaptıgı gıbı) insan görunumu verdim zate karanlıkta pek belli olmuyo. içerden duyuyorum sesini ağlıyo demekki benı gordüğünü sanıp susuyodu. :52::52:

birdee bu bizimki her akşam muntazam sabaha kadar bana çile çektirir. sagolsun uyku duşmanım bi çocuk doğurmuşum. gecenlerde cok fena cinnet getirdi. artık sabah 5 gibi cıktım salonda yattım. eşimde sen gidince biraz ağladı umursanmayınca sustu dedi. bende dun gece öle yaptım her ağladığında dondum arkamı uyudum. vee sonuççç azcık ağlıyo ilgilenmeyınce aniden susup beşiğe yatıyo. ama sabaha karsı bu yemedi tabee olsun bunada şükür. hep ilgileniyorum diye benı kullanıyo. insan anası sarılınca aslanım koçum diyince uyur mutlu olur rahatlar bızımkınde ters tepiyo başlıyo gıcık bi şekilde cırlamaya. :35:

Naz yapıyo ha bacaksızzzz , elin kızına yapmazlar nazı _ Mira kuzum duymasın :17: -

cnm na<pıyım coluk cocuk iş guc kahvalyı oğlen akşam yemeği ara öğun derken zaman akıp geciyiii. evdeyım valla bayramda bile bi yere gidemedik. sen napıyon gecmiş olsun lina nasıl. bizde henuz atlatmadık oksuruk başımızda. dun oğlan yemek yemedi yediğini ardı sıra kustu akşamda ac yattı gecede sut felan içmedi. böle giderse yandık.
dido vicks de tahminimce aynı işi görur gibi geliyo.

bende gecen burda aradım bulamadım kadın adanadan getirtti.

ben o bölgede coldmix işine gireyim o zaman madem :51::51::51:

Selam millet iş yerim den yazıyorum
Net var sizi okuyorum ama çok yazamıyorum
Görüşürüz canlar

birazdan cıkıcam gelince gırerım kızı okula goturucem. servisden aldım iş başa düştü yine. alma sebebımde sağolsunlar emnıyet kemeri bağlamıyolar. uyardığım halde hala takmayınca aldım bende. hatta bazı koltuklarda yokmuş. malesef servis bu tarafa tek o yıuzden alternatıf de yok. tek alternatıf ben ve minibusler.

didmmm okaliptus yağı kullan cold mixten dha ucuz :p aynı içerik zaten
geçmiş olsun bebişlereee,uppssss ,(tek tek yazamadım kusura bakmayın yahu )

biz yürüyoruzzzzzz :46::46::46::46: gerçi öylene söylene bana kızza kıza ama olsun :46::46::46:

Back