özlyodur kesin ,yavrummmm...erkenden işe başlamak daha iyi işte ,çocuk da alışıyo gidip gelmeye
hoşgeldinnnnn ,sülümanım naapıyo
bize de gelin msoe m
migren için de allah yardım etsin bacım
bak sen çıtırıma , 6 diş birden hayürürken hırs yapmıştı ya , dişli arkadaşlarını görüp hırs yapmış olmasın
benimde ablamın komşusu bakıcısına (aynı zamanda temizlik yemek de yapıyor) 750 tl veriyor onun çocuklarda büyük 2 tane
ben aslında az mı veriyom diye düşünüyordum o yüzden sordum sağolsun kendisi çok güzel bakıyor oğlumahakkını yemek istemiyorum
sorma canım yok ya diş konusunda hırs yapmasın yavaş yavaş çıkarsın ne bu böyle yaa 2 gecedir uyumuyoruz sürekli ağlıo bişe yemio ateş.. walla anam ağladı
eve gelmiyosa az değil bence ... götür getir de bayağı iş , şimdi bi de kış geliyo daha zor...
kurtköyde bi arkadaşım var , 3 yaşında kızı.cumartesi de tam gün bakıyo , 550 tl veriyo o da , üstelik eve gelip gidiyo....az vermiyosun bence rahat ol
bilmez miyim didom , o azılarını çıkarırken neler çektik biz
şimdi de aradaki köpekler patlamış
anammm bide azılar var dimi azı mı çıkarıoz acep telaşdan sormadım unuttum.. ohh hayırlı olsun kıpırıma bitse de kurtulsak dişler ya
azıdır azı ,önce azılar çıkıyo ya , aradaki köpekler sonra çıkıyo
sanırım.. bu arada bayramda seni andım ya cold mix bulamıyorum adana da hiçbir ecza deposunda yok irisi arıyayım bu konuda uzman üretim yerine söylesin göndersinler dedim durudm
cnm na<pıyım coluk cocuk iş guc kahvalyı oğlen akşam yemeği ara öğun derken zaman akıp geciyiii. evdeyım valla bayramda bile bi yere gidemedik. sen napıyon gecmiş olsun lina nasıl. bizde henuz atlatmadık oksuruk başımızda. dun oğlan yemek yemedi yediğini ardı sıra kustu akşamda ac yattı gecede sut felan içmedi. böle giderse yandık.amanın kim gelmiş tatlişkom gelmiş ne yapıosun bacımmm
bende gecen burda aradım bulamadım kadın adanadan getirtti.nasıl yaa ,koca adana da yok mu coldmix
hemen alıp yollayım bacım ayıp ettin ,üretim yerini bulana kadar
ben geldim ama ne kadar durabilirim bilmem. odanın kapısını kapadım yoksa goktug burayı talan eder. dun goktuga bi numara yaptımbeşiğe koydum (normLDE YERDE YATIRIYORUM) baktım benı gorunce uyuyo. bende hemen laz kafamı çalıştırdım (o ses turkiyeyı izlicem çunku) yastıgı ın ustune battanıyeyı serdim. (evden kaçan kızların yaptıgı gıbı) insan görunumu verdim zate karanlıkta pek belli olmuyo. içerden duyuyorum sesini ağlıyo demekki benı gordüğünü sanıp susuyodu.
birdee bu bizimki her akşam muntazam sabaha kadar bana çile çektirir. sagolsun uyku duşmanım bi çocuk doğurmuşum. gecenlerde cok fena cinnet getirdi. artık sabah 5 gibi cıktım salonda yattım. eşimde sen gidince biraz ağladı umursanmayınca sustu dedi. bende dun gece öle yaptım her ağladığında dondum arkamı uyudum. vee sonuççç azcık ağlıyo ilgilenmeyınce aniden susup beşiğe yatıyo. ama sabaha karsı bu yemedi tabee olsun bunada şükür. hep ilgileniyorum diye benı kullanıyo. insan anası sarılınca aslanım koçum diyince uyur mutlu olur rahatlar bızımkınde ters tepiyo başlıyo gıcık bi şekilde cırlamaya.
cnm na<pıyım coluk cocuk iş guc kahvalyı oğlen akşam yemeği ara öğun derken zaman akıp geciyiii. evdeyım valla bayramda bile bi yere gidemedik. sen napıyon gecmiş olsun lina nasıl. bizde henuz atlatmadık oksuruk başımızda. dun oğlan yemek yemedi yediğini ardı sıra kustu akşamda ac yattı gecede sut felan içmedi. böle giderse yandık.
dido vicks de tahminimce aynı işi görur gibi geliyo.
bende gecen burda aradım bulamadım kadın adanadan getirtti.
ben gecen yataga ustumuze yastığa her yere damlattım. ev paso coldmix koktu bızım burnumuz tıkalı değildi. bobreğimize kadar acıldık nefes aldıkben o bölgede coldmix işine gireyim o zaman madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?