Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim sehercim insallah ilerlemez ikimizde sumukluyuz simdi bi de huyu dgisti ayni felizin anlattigi gibi oldu bu da yogun ilgi dede ve babaanne tarafindan simartildi ilk torun yaa..simdi bisey desem bana bagiriyor bir haftada hepsi normale doner diye umud ediyorum kopek disi hastalik simariklik.....geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumlar
aysreee sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlaraaaa
beraber geçirceğiniz nice mutlu yıllar olsun canım,geçmiş olsun berayıma çok ilerlemeden iyileşir inş.
ceydammm ne yapıosunnnn
Didemcim merabaaa
Bayramda biz kendi kendimize bayramlastik o kadar. Ondan sonra herkes ise okula. Biz de evdeydik minnosumla, yemek yap, oyun oyna, markete git vs. Haftasonu biraz alisveris yaptik, hicbiseye sigamayinca moralim bozuldu tabi, ayyy iste zayiflayip burda boolll bol alisveris yapasim var. Degisik degisik seyler var
Selamlar
bizde dün döndük sonunda
Oglusumda hasta oldu. Burnu cok akiyor gecede hafif atesi vardi. Huysuzluk ise tavan yapmis durumda. Bizimkide orada iyice huysuz oldu hayırlısı bakalım. Orda birde dis cikardi uyumadi yemedi. Cok yoruldum peşinde kosturmaktan eve donmeyi 4gozle bekledim ama umdugum gibi rahat edemedim.
Hasta bebişlere saglik analarina sabir diliyorum.
Alsen sevindim pozitif baslamana :) hayirli olsun
ceydaam tabi git sorman hata, minnosumda durur inşallah
msoe hayirli yolculuklar inşallah iyi geciyordur
iriscan iznini mi uzatti ki ne yapti acep
herkes iyidir insallah iyi gecelerrrr
Alsen çok sevindim mutlu olmana.. Hep yazıyorum zaten çalışmak iyi geliyor gerçekten..selam millet
bende bugün çalışanlar kervanına katıldım ohhh be nefes aldığımı hissettim 2 yıldır rahat bir yemek yedim bebek ağıdı ve çekiştirmesi olmadan
sabah zor oldu tabi ikiside uyuyor oluyor onları kaldır hazırla ahhhhh eski günler dedim bir kendimi hazırlayıp çıkıyordum
kızım ile babası arabaya gidiyorlar bende oğlanı kreşin servisine bindiriyorum sonra evin önünde buluşuyoz beni dolmuşa bırakıyor kızıda babannesine bırakıyor sonra eşim işe geçiyor tabi bu söylediklerim 7.30 ta bitmiş oluyor
neyse çok konuştum gene yani şimdilik işe baladığım için mutluyum
Geçmiş olsun canım.. Herkeste bir kırgınlık, huysuzluk var, toparlayacaklar umarım..Selamlar
bizde dün döndük sonunda
Oglusumda hasta oldu. Burnu cok akiyor gecede hafif atesi vardi. Huysuzluk ise tavan yapmis durumda. Bizimkide orada iyice huysuz oldu hayırlısı bakalım. Orda birde dis cikardi uyumadi yemedi. Cok yoruldum peşinde kosturmaktan eve donmeyi 4gozle bekledim ama umdugum gibi rahat edemedim.
Nasil gecti yolculuk? Bu gece rahat uyursunuz insaalah kulaklarda sorun olmaz
Didem cevre_en yada bilen diger arkadaslar kamuda süt izni nezamana kadar yasalarda? Vakit ayırıp cevap verdiginiz icin simdiden teşekkürler
iriscan yolculuk nasildi
herkesin yolculuk ve bayram iyi gecer inşallah,hastaliktan stresten uzak.
ceydasana ayrıca iyi bayramlar
sacimi kestirdim duduk gibi oldum (eski halime dondumm ) sonra boyattim sonra fonlettimm
linam nasil oldu
nasil gecti yolculukk
bebeleri uyutmada yeni yonteme gectim kizlar annem yapiyordu ama sipalar beni takmiyordu simdi ben de yapmaya basladim (tatlisim bunu sen de yapiyorsun galiba:44:)
yataga yatiriyorum kesin bir dille "uyku vakti hadi iyi geceler" diyorum ve odadan cikiyorum arada mizirirsa (ki annemde mizirmiyorlar bana yapiyorlar) tekrar ayni seyleri yapiyorum bakalim
cunku bunu annem yapinca gik demeden uyuyor sipalar ee benim neyim eksikk
çok biliyo eniştem ,kendi versin memeyi o zamanAy hepten cozuttu guzelim ya, bi de bu aralar basim agriyo, kucak isi hepten eziyet. Bana kalsa kesiyim diyorum da kocam olacak saygidegwr kesme diyor, zaten sut icmiyor, ne kadr az da olsa emsin bari diye bana vicdan yaptiriyo. Kendi de uyutmuyo, gece de kalkmiyo tabi ona her yer bayram.
Ay ben cok sikildim artik , kendimi alisverise verdim. Evde dur dur catlicam ya. Bi de burda ymca varmis, yarin gidip bi konuscam uyelik ne kadar vs. Gidip biraz spor yapayim bare. Cocuga da bakiyolarmi onu da sorcam. Geri geldiimde bi 15 kilo vermis olmam lazim. Omdan sonra da gelsin elbiseler gitsin eteklerrrrrrr
Eee sen neden yogunsun bu aralar, girmiyon pek?
günaydın topik
oğlum kreşin 5. gününde hasta oldu
kızım da sabaha kadar uyumadı tam uyuyor çıldırmış gibi ağlayararak uyanıyor saat 4 e kadar sürdü bu ben çok yoruldum
gözlerim görseniz şiş ve kan oturmuş resmen
biz bayramda evdeyiz bayramdan sonrada işe başlayacagım bu hafta biraz hazırlık yapıp dolaba atacağım işten gelince hemen yapabileceğim şeyler iki tane bebe nasıl yetiştiricem bilmiyorum
Topikcanlarim tatile, bayrama gidenlere iyi tatiller evde olanlara bolca dinlenme temenni ediyorum bayraminiz simdiden kutlu olsun kuzucuklari cok operim..
Bizim burda keyfimiz yerinde havalarda acti cok sukur gayet iyiyiz idilde alisti ortama gozunun icine bakan dede babaanne simariyor simartiliyor haliyle ama frenliyoruz tabii bize bozuluyorlar ama anlatiyoruz makul bir dille...
Benim moral bozuk ( annem rahatsizlanmis sirtindan korse falan takcakmis 6 ay giresunda koyde olmus simdi istanbulda allahtan.bayramda donus yapicaz direk anneme tabi..rabbim nerde hasta dertli varsa tez zamanda sifa versin insallah (aminn)
hı buraya gelirken otobus yolculugumuz iyiydi maasallah oto.bostu nerdeyse en arkaya gectik rahat rahat beray sut icip uyudu uykusuzdu zaten molada uyandi kutahyaya gelene kadar uyumadi ayagimdaydi ama huysuzlanmadi fazla..bakalim donerken ne olacak umarm otobus bos olur yine sanmiyorum ama hayirlisi...
kaç lira topladı tostosum ,nereye yatırım yapacan felizimİyi bayramlar herkese.. Geçen sene minicikti kuzular, bu sene baramlıklarını giyip harçlık toplayabilirler artık))
Hepsini kocaman öpüyoruz..
yedim ceydam yedimmmmm , 1 kilo alarak geri döndüm7 Saat geriden hepinize iyi bayramlar. Sevdiklerinizle birlikte cok cok guzel bir bayram gecirin. Bizim yerimize de baklava yiyin :)
senaysenim zaten bayram yapamadık ki. kimse yok ne bayramı
koca işe oğlan okula gitti, bizde evdeydik paso. biraz alışveriş de yaptık ama
ymca a gittik, çok beğendim çok güzel. 1 hafta deneme şeysi verdiler. ailecek gidince 97 dolarmış aylık, sanki biraz çok ama. bu kiloları vermem lazımmmm, o nedenle artık azına çoğuna bakmıyım diyorum, ama seytan da dürtüyo, boşver boşver gitme diyo. nasıl yetişcen çocuklara diyo. kız orda durmaz ki kendi başına, boşver gitmesen de olur diyo vs vs. hergün yürüyüş yapsana onun yerine diyo mesela
ay napacam ya, bi gaz verin de gidiyim.
Selam topikcanlarim bugun evliligimizin 4.yili ama biz hicbisey yapamadik ( bayram gezisinden bize kalan soguk alginligi oksuruk maalesef bende berayda hasta bu iki oldu daha kış gelmeden sonumuz hayirola ( memleketteyken donmemize iki gun kala beray birden ateslendi acile goturduk onun ardindanda soguk alginlgi iste burnu akiyor oksuruyor ( oksuruk surubu alsammi ??antibytk.agrikesici.soguk alg.ilaclari kullaniyorum.) Brnslife diye zencefilli balli karisimda veriyorum ac karinla...kopekdiside patliyor offf offf ((
dün lina yaramazlıkda çığır açmış nasıl becerdi hangi ara gitti başardı bilmiyorum benim takılarımı ve suluğunu klozete atmış ya bi baktım koca suluk içinde yaa dayak yemekten son anda kurtuldu suluk direk çöpe tabii
Didemcim merabaaa
Bayramda biz kendi kendimize bayramlastik o kadar. Ondan sonra herkes ise okula. Biz de evdeydik minnosumla, yemek yap, oyun oyna, markete git vs. Haftasonu biraz alisveris yaptik, hicbiseye sigamayinca moralim bozuldu tabi, ayyy iste zayiflayip burda boolll bol alisveris yapasim var. Degisik degisik seyler var
selam millet
bende bugün çalışanlar kervanına katıldım ohhh be nefes aldığımı hissettim 2 yıldır rahat bir yemek yedim bebek ağıdı ve çekiştirmesi olmadan
sabah zor oldu tabi ikiside uyuyor oluyor onları kaldır hazırla ahhhhh eski günler dedim bir kendimi hazırlayıp çıkıyordum
kızım ile babası arabaya gidiyorlar bende oğlanı kreşin servisine bindiriyorum sonra evin önünde buluşuyoz beni dolmuşa bırakıyor kızıda babannesine bırakıyor sonra eşim işe geçiyor tabi bu söylediklerim 7.30 ta bitmiş oluyor
neyse çok konuştum gene yani şimdilik işe baladığım için mutluyum
Selamlar
bizde dün döndük sonunda
Günaydın topikolar.. İris, aysre, tatlişkom, pepik nerdeler??
Dün Ela'nın eli kapıda sıkışmış.. Bana gündüz söylemediler.. Akşam gördüm kıpkırmızı, allahtan kırık vs. Yok.. Koca çelik kapıda sıkıştırmış, sabah babasını yollarken. Annem de çok üzülmüş ağlamış ama yapacak birşey yok, kaza işte..
lina gece ateşlendi yine ya gecemiz çok kötü geçdi neden bilmedim ama umarım dişdir başka bişe olmasın dolven verince 2 saat içinde 36.7 ye düşdü de rahatadık ama sabah hala vardı ateşi hafifden doktora götürsemmi beklesemmi bilemedim:18::18:
biz de dün havalaanında koşturuyoduk ama erken geldik bizSelam topikcanlar
Biz gittik donduk. Ama bi de bana sorun. Kanguru ve yavrusu gibiydik butun seyahatte. Yakinda karnimda kese olusabilir :) uzun ucus ve saat farki ilk uc gun uykularimizi mahvetti ama sonra toparlandi. Yemek konusu ayri bir alem. Turk yemeklerine yakin yerlere gittik agzina koymadi. Dunya mutfaklarina bayildi ( japon ve meksika favorisi :). Orda son derece rahat bi anne oldum ve ancak oyle rahat ettim. Dun gece indik istanbula. Gece 3:00te muzikli oyuncaklarimizi calip oynuyorduk!!! Simdi de bu saat oldu uyanamiyor :)
Onun disinda iyiyiz hasta olmadan donduk cok sukur. Simdi tasinma organizasyonlarini yapip toplanmaya baslamam lazim cok isim var coookkk daha valizler var
Hepinizi optum canlar bebeleri de miss gibi kokladim
laaaaaaa , nerdesiniz yaaaaa
laaaaaaa , nerdesiniz yaaaaa