Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Alsen, umarım iyileşmiştir üçü de..selam topik bayram bitti ben ancak gelebildim
hepimize iyi bayramlar
bayram bana b.k temizleyerek geçti önce oğlan sonra kız ve baba ishal oldu çok fena
İlk gaz benden, git mutlaka çok da pahalı değil bence. Sen spor yaparken eşin de çocuklara baksın..senaysenim zaten bayram yapamadık ki. kimse yok ne bayramı
koca işe oğlan okula gitti, bizde evdeydik paso. biraz alışveriş de yaptık ama
ymca a gittik, çok beğendim çok güzel. 1 hafta deneme şeysi verdiler. ailecek gidince 97 dolarmış aylık, sanki biraz çok ama. bu kiloları vermem lazımmmm, o nedenle artık azına çoğuna bakmıyım diyorum, ama seytan da dürtüyo, boşver boşver gitme diyo. nasıl yetişcen çocuklara diyo. kız orda durmaz ki kendi başına, boşver gitmesen de olur diyo vs vs. hergün yürüyüş yapsana onun yerine diyo mesela
ay napacam ya, bi gaz verin de gidiyim.
günaydın topikcanlar:))
9 günlük tatil sonrası pazartesi sendromu yaşayanlar haftaya 28-29 ekim tatilleri var, kendimizi öyle avutalım..
Biz de dün döndük. Havalar orda da soğuktu bir iki bayram ziyareti dışında evdeydîk. Hafif burun akıntımız var ikimizin de ama umarım ilerlemez..
Ben güzel dinlendim.. Ela çok şimardı ama dede babaanne ilgisi, ordaki çocuklar filan resmen huyu değîşti. Uyumuyor da gece saatlerce uğraştırıyor. Umarım düzelir..
Herkese iyi haftalar..
selam topik bayram bitti ben ancak gelebildim
hepimize iyi bayramlar
bayram bana b.k temizleyerek geçti önce oğlan sonra kız ve baba ishal oldu çok fena
Bugün aysrenin doğum günü..
Canım sülüman ve babasıyla nice mutlu, sağlıklı yıllara..
Selam topikcanlarim bugun evliligimizin 4.yili ama biz hicbisey yapamadik ( bayram gezisinden bize kalan soguk alginligi oksuruk maalesef bende berayda hasta bu iki oldu daha kış gelmeden sonumuz hayirola ( memleketteyken donmemize iki gun kala beray birden ateslendi acile goturduk onun ardindanda soguk alginlgi iste burnu akiyor oksuruyor ( oksuruk surubu alsammi ??antibytk.agrikesici.soguk alg.ilaclari kullaniyorum.) Brnslife diye zencefilli balli karisimda veriyorum ac karinla...kopekdiside patliyor offf offf ((
senaysenim zaten bayram yapamadık ki. kimse yok ne bayramı
koca işe oğlan okula gitti, bizde evdeydik paso. biraz alışveriş de yaptık ama
ymca a gittik, çok beğendim çok güzel. 1 hafta deneme şeysi verdiler. ailecek gidince 97 dolarmış aylık, sanki biraz çok ama. bu kiloları vermem lazımmmm, o nedenle artık azına çoğuna bakmıyım diyorum, ama seytan da dürtüyo, boşver boşver gitme diyo. nasıl yetişcen çocuklara diyo. kız orda durmaz ki kendi başına, boşver gitmesen de olur diyo vs vs. hergün yürüyüş yapsana onun yerine diyo mesela
ay napacam ya, bi gaz verin de gidiyim.