2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün lina yaramazlıkda çığır açmış nasıl becerdi hangi ara gitti başardı bilmiyorum benim takılarımı ve suluğunu klozete atmış ya bi baktım koca suluk içinde yaa dayak yemekten son anda kurtuldu suluk direk çöpe tabii

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumlar

aysreee sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlaraaaa

beraber geçirceğiniz nice mutlu yıllar olsun canım,geçmiş olsun berayıma çok ilerlemeden iyileşir inş.
Tesekkur ederim sehercim insallah ilerlemez ikimizde sumukluyuz simdi bi de huyu dgisti ayni felizin anlattigi gibi oldu bu da yogun ilgi dede ve babaanne tarafindan simartildi ilk torun yaa..simdi bisey desem bana bagiriyor bir haftada hepsi normale doner diye umud ediyorum kopek disi hastalik simariklik.....

ceydammm ne yapıosunnnn

Didemcim merabaaa
Bayramda biz kendi kendimize bayramlastik o kadar. Ondan sonra herkes ise okula. Biz de evdeydik minnosumla, yemek yap, oyun oyna, markete git vs. Haftasonu biraz alisveris yaptik, hicbiseye sigamayinca moralim bozuldu tabi, ayyy iste zayiflayip burda boolll bol alisveris yapasim var. Degisik degisik seyler var

ay zaten bu bayram iş bayramı doğru dürüst bişe yapılmıyor ki..oh hayırlı olsun cicilerin... zayıflarsın kız üzme bak irise eridi aktıı

selam millet
bende bugün çalışanlar kervanına katıldım ohhh be nefes aldığımı hissettim 2 yıldır rahat bir yemek yedim bebek ağıdı ve çekiştirmesi olmadan

sabah zor oldu tabi ikiside uyuyor oluyor onları kaldır hazırla ahhhhh eski günler dedim bir kendimi hazırlayıp çıkıyordum
kızım ile babası arabaya gidiyorlar bende oğlanı kreşin servisine bindiriyorum sonra evin önünde buluşuyoz beni dolmuşa bırakıyor kızıda babannesine bırakıyor sonra eşim işe geçiyor tabi bu söylediklerim 7.30 ta bitmiş oluyor

neyse çok konuştum gene yani şimdilik işe baladığım için mutluyum

Selamlar
bizde dün döndük sonunda
Oglusumda hasta oldu. Burnu cok akiyor gecede hafif atesi vardi. Huysuzluk ise tavan yapmis durumda. Bizimkide orada iyice huysuz oldu hayırlısı bakalım. Orda birde dis cikardi uyumadi yemedi. Cok yoruldum peşinde kosturmaktan eve donmeyi 4gozle bekledim ama umdugum gibi rahat edemedim.
Hasta bebişlere saglik analarina sabir diliyorum.
Alsen sevindim pozitif baslamana :) hayirli olsun
ceydaam tabi git sorman hata, minnosumda durur inşallah
msoe hayirli yolculuklar inşallah iyi geciyordur
iriscan iznini mi uzatti ki ne yapti acep
herkes iyidir insallah iyi gecelerrrr

Cok gecmis olsunm. Insana bayram zehir oluyo cocuklar hastalaninca.
Gidemedim daha bakalim yarin gidebilirsem.
Bugun cok isim vardi da

Alsen çok sevindim mutlu olmana.. Hep yazıyorum zaten çalışmak iyi geliyor gerçekten..

Geçmiş olsun canım.. Herkeste bir kırgınlık, huysuzluk var, toparlayacaklar umarım..

Günaydın topikolar.. İris, aysre, tatlişkom, pepik nerdeler??
Dün Ela'nın eli kapıda sıkışmış.. Bana gündüz söylemediler.. Akşam gördüm kıpkırmızı, allahtan kırık vs. Yok.. Koca çelik kapıda sıkıştırmış, sabah babasını yollarken. Annem de çok üzülmüş ağlamış ama yapacak birşey yok, kaza işte..

lina gece ateşlendi yine ya gecemiz çok kötü geçdi neden bilmedim ama umarım dişdir başka bişe olmasın dolven verince 2 saat içinde 36.7 ye düşdü de rahatadık ama sabah hala vardı ateşi hafifden doktora götürsemmi beklesemmi bilemedim:18::18:

Selam topikcanlar
Biz gittik donduk. Ama bi de bana sorun. Kanguru ve yavrusu gibiydik butun seyahatte. Yakinda karnimda kese olusabilir :) uzun ucus ve saat farki ilk uc gun uykularimizi mahvetti ama sonra toparlandi. Yemek konusu ayri bir alem. Turk yemeklerine yakin yerlere gittik agzina koymadi. Dunya mutfaklarina bayildi ( japon ve meksika favorisi :). Orda son derece rahat bi anne oldum ve ancak oyle rahat ettim. Dun gece indik istanbula. Gece 3:00te muzikli oyuncaklarimizi calip oynuyorduk!!! Simdi de bu saat oldu uyanamiyor :)
Onun disinda iyiyiz hasta olmadan donduk cok sukur. Simdi tasinma organizasyonlarini yapip toplanmaya baslamam lazim cok isim var coookkk daha valizler var
Hepinizi optum canlar bebeleri de miss gibi kokladim

Biraz çalışayım hemen geliyorum topikolarım , geçmiş de yapacam kaç günlerdir giremedim ,babamın modem bozuldu hiç bakamadım...

Nasil gecti yolculuk? Bu gece rahat uyursunuz insaalah kulaklarda sorun olmaz

Bizim yolculuk nasıl geçer pepikom , cıngar kıyamet
Giderken sorun olmadı da sanırım dün gece kulakları zorlandı ,bayağı uynadı ,ağladı

kıpırla yolculuk nasıl olur keltoşuumun anası :111::111::111:

hayırlı olsun yeni saçların hunilim , ben de bu haftasounu kestirecem ,son kesim çok başarısızdı

çok biliyo eniştem ,kendi versin memeyi o zaman
ona de ki ; benim bedenim ,benim kararım , benim memelerim

ymca ney ki , ben bilmiyom

geçmiş olsun alsenim , sen şimdi hastaların koluna serum takıyosundur ,kolay gelsin

geçmiş olsun annene canım , senin yaında bişeyi kalmaz

İyi bayramlar herkese.. Geçen sene minicikti kuzular, bu sene baramlıklarını giyip harçlık toplayabilirler artık))
Hepsini kocaman öpüyoruz..
kaç lira topladı tostosum ,nereye yatırım yapacan felizim

7 Saat geriden hepinize iyi bayramlar. Sevdiklerinizle birlikte cok cok guzel bir bayram gecirin. Bizim yerimize de baklava yiyin :)
yedim ceydam yedimmmmm , 1 kilo alarak geri döndüm

durduğun kabahat , hemen git... minnoş da durur ,alışır hiç düşünme ...seneye zayıflamış olarak gelirsin , havaalanında seni karşılarız hava atarsın bize

çok geçmiş olsun beray kuzuma da ....öksürük durumunda öksürükten ziyae burun akıntısını çözmek daha etkili sanırım ,çok yoğun değilse tabi...biz asist vermeden geçiremedik yoğun öksürüğü...

suluk neyse de ,takılara yazık oldu be didom

al allll ,zayıflayamazsan biz giyeriz tatlişkom la

hayırlı olsun alsenim , feliz e katılıyorum , çalışmak iyi geliyo gerçekten
sabah trafiğin de yoğunmuş ama olsun

tatile gidip de huysuzlanmayan yok sanırım - kıpır hariç - bizimki pek mutluydu ; ne kadar insan o kadar oyun arkadaşı , her gelene bi oyuncak kapıp gidiyodu oynayalım diye

dün akşam geldim bacım ,dün izinliydim...
ela kuzuma geçmiş olsun , bişey olammasına sevindim...bikaç ay önce de benim herif araba camına sıkıştırmıştı parmakları , kaza dediğin gibi ,allah büyüğünden korusun kuzuları

çıtırıma da geçmiş olsun didom ,imşallah sadece diştir ,son azılar bizde çok zor çıkmıştı...devam ederse doktora git ama ihmale gelmez

biz de dün havalaanında koşturuyoduk ama erken geldik biz
iyi geçmesine sevindim , uçakta nasıl durdu onca saat ya , ben 1,5 saati bitiremedim
rahat annelik ne rahat değil mi ama msoe m
taşınma ne zaman , haftasonları boşum hatırlatayım

benim de valizler ortalıkta duruyo ,sabah üstünden atlayarak işe geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…