2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım rahat giyin tabe göbegini fazla sıkan şeyler giyme. ahh keşke bende kilo alsam kilolu halimi çok merak ediyorum. doktor sen 20 kilo bile alabilirsin sana serbest dedi:)))

ben evde esofman tercıh edıyorum işe gelırken de sıyah kumas ama masa bası oldugum ıcın otururken düğmeyı acıverıyorum :)

evet bende bugun doktorum karından göremezse vajınal bak dıycem hemen dayanamam cunku bır kac gun daha ıyımı kalbı atıyormu dıye

inşallah gerek kalmaz canım,
ben meltemin dediği gibi görmeye de razıyım, daha sonra duysam da olur, herşeyin yolunda olduğunu bilmek yeter

canım rahat giyin tabe göbegini fazla sıkan şeyler giyme. ahh keşke bende kilo alsam kilolu halimi çok merak ediyorum. doktor sen 20 kilo bile alabilirsin sana serbest dedi:)))

cnm kac kilosun sen öyle ben 10 kılo alsam 68 ile dogum yapmıs olsam yanı tamam fazlası zarar olur bana

oooohhhh maşallah maşallahhhhhh
ben 10 kg alsam kıyamet kopar heralde
eee şimdi 75im zaten

inşallah gerek kalmaz canım,
ben meltemin dediği gibi görmeye de razıyım, daha sonra duysam da olur, herşeyin yolunda olduğunu bilmek yeter

ınsallah alttan gerek kalmaz :) ama görmek ıstıyor ınsan ıyı oldugunu bılmek istiyor. kadın dogumcular parayı kırıyorrrrr :)

evet bende bugun doktorum karından göremezse vajınal bak dıycem hemen dayanamam cunku bır kac gun daha ıyımı kalbı atıyormu dıye

güzelim bence de eger doktorun karından bakıpta bir tek keseyi görürse mutlaka vajinalde baktır. sonra iyiki baktırmışım diorsun. çünkü arasında baya fark oluyor.

ben evde esofman tercıh edıyorum işe gelırken de sıyah kumas ama masa bası oldugum ıcın otururken düğmeyı acıverıyorum :)

bende sureklı sıyah kumas pantalon gyıyoorum bu aralar.en bol olanını.masa bası benımde ısımde.eve gıdınce hemen esofmana saldırıyorum:)

cok sukur canım halimize.vucud degısıyor cok normal.allah sonuna kadara yardımcımız olsun ıns.

oooohhhh maşallah maşallahhhhhh
ben 10 kg alsam kıyamet kopar heralde
eee şimdi 75im zaten

bende 55im boyumda 1.73 düşün artık ama öle aşırı bi zayıflıgım yok. ben şöle 70 75 falan olmak istiorum doguma kadar:)) her istedigimi yiyebiliorum allahtan arada hafif bulantılarım olsada.
canım sende dogumdan sonra verirsin şimdi canın ne isterse ye tabe aşırı olmamak şartıyla:)) bebegini düsün onun canı kim bilir neler isticek ilerki haftalarda

cok sukur canım halimize.vucud degısıyor cok normal.allah sonuna kadara yardımcımız olsun ıns.

evet canım inşallah iyi kötü sonuna kadar sağlıkla gidebiliriz

allahtan canım bişey yemek istemiyor, en azından ilk aylar hiç almasam kardır yaniiii

bir de ben 88 kgydum, hamile kalmadan önce toplam 13 kg verdim, allahtan kg verip kaldım yaaa, şimdi eski halimle doğuma girsem şükrederim valla

ıns.ne guzel vermıssın canım.bosver canım senın ve bebısınde saglıgı yerınde olsunda.13 kg alırsın en fazla ıns:)bakalım ben ne olucam evlendım 10 kılo aldım70 ım bende

ıns.ne guzel vermıssın canım.bosver canım senın ve bebısınde saglıgı yerınde olsunda.13 kg alırsın en fazla ıns:)bakalım ben ne olucam evlendım 10 kılo aldım70 ım bende

aslında biraz bilinçli ve dikkatli olursak 10-12 kg ile tamamlarız allahın izniyle, özellikle ilk aylar mümkün olduğunca almamak ya da çok çok az almak lazım..

aslında inan hamileliğim boyunca çook kg almışım, hiç umrumda olmaz da sağlık sorunları yaşamaktan korkuyorum.
sonra hamilelik şekeri, tansiyonu falan çıkar, doğumda sorun olur diye korkuyorum

Son düzenleme:
durumu en vahim olan benim sanırım kilo verip hamile kalmayı düşündüm üstüne kilo aldım öyle hamile kaldım 85 kiloydum kilo vermeyi düşündüğümde, şimdi 89 (hadi 90 diyelim) oldum hamile kaldım en fazla 7 kilo almam lazım ki ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum işin kötüsü mide bulantım da var aslında ama kusmam yok hiç (( oooffff ooofff

hiiç sıkma canını sen de canım, aslında kilo fazlası olanlar daha az kilo alarak tamamlıyorlar hamileliklerini genelde,
biz de biraz daha dikkat edicez maalesef, tamam her canımızın çektiğini yiycez belki ama az az, dengeleyerek halledicez bu işi bir şekilde..
bebeklerimiz sağlıklı olsun daaa.. gerisi hallolur

inşallah canım desteğin iyi geldi gerçekten sağol...vücudum o kadar şişmiş ki ...sonrasını düşünemiyorum... Allahtan boy var o kurtarıyor biraz, kimse 90 kilo olduğuma inanmıyor ama ne yazık ki .... çok moralimi bozuyor bu durum...Bir yandan da diyorum bir bildiği vardır elbet; bu saatte, bu zamanda, bu kiloda olmasında da vardır bir hayır diyorum... Allah sağlıklı doğurmak nasip etsin hepimize...

kızlar tv da bir doktor aslında bebegin cinsiyetiyle ilgili hiç bir hurafeye inanmayın dedi ama kız annesi olacak kadınların hamileliklerinde daha yogun mide bulantısı yaşadıklarını gözlemlediklerinide söledi. siz hiç böle bişiy duydunuzmu?? bu arada türkçe de hata yapıo olabilirim kusua bakmayın canlarım çünkü ben yurt dışından gelin geldim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…