Bir de bişey sormak istiyorum kızlar... Bu konu beni rahatsız ediyor biraz... Nasıl giyiniyorsunuz bu zamanlarda?? yani ben son bir ayda biraz da kilo almışım giydiğim kot sıkıyo biraz. Rahat şeyler giymek mi gerekiyo??
rica ederim canım ne demek
valla çok şükür iyiyim, henüz çok fazla bulantım yok, akşamları biraz fena oluyor ama buna da şükür..
ara ara bayaa kasık sancım oluyor, ama ona da şükür
bir de son birkaç gündür sabah uyandığımda çok baş dönmesi oluyor..
onun dışında genel bir yorgunluk hali var
yaa ben kilo almadım ama baya şişlik var özellikle alt karın bölgemde, o yüzden çok sıkan şeyler giyemiyorum, rahatsız oluyorum.geceleri pijamamın bel lastiği bile rahatsızlık veriyor
ben de daha bol daha rahat şeyler giymeye çalışıyorum
evet bende bugun doktorum karından göremezse vajınal bak dıycem hemen dayanamam cunku bır kac gun daha ıyımı kalbı atıyormu dıye
canım rahat giyin tabe göbegini fazla sıkan şeyler giyme. ahh keşke bende kilo alsam kilolu halimi çok merak ediyorum. doktor sen 20 kilo bile alabilirsin sana serbest dedi:)))
canım rahat giyin tabe göbegini fazla sıkan şeyler giyme. ahh keşke bende kilo alsam kilolu halimi çok merak ediyorum. doktor sen 20 kilo bile alabilirsin sana serbest dedi:)))
inşallah gerek kalmaz canım,
ben meltemin dediği gibi görmeye de razıyım, daha sonra duysam da olur, herşeyin yolunda olduğunu bilmek yeter
evet bende bugun doktorum karından göremezse vajınal bak dıycem hemen dayanamam cunku bır kac gun daha ıyımı kalbı atıyormu dıye
ınsallah alttan gerek kalmaz :) ama görmek ıstıyor ınsan ıyı oldugunu bılmek istiyor. kadın dogumcular parayı kırıyorrrrr :)
ben evde esofman tercıh edıyorum işe gelırken de sıyah kumas ama masa bası oldugum ıcın otururken düğmeyı acıverıyorum :)
rica ederim canım ne demek
Valla çok şükür iyiyim, henüz çok fazla bulantım yok, akşamları biraz fena oluyor ama buna da şükür..
Ara ara bayaa kasık sancım oluyor, ama ona da şükür
Bir de son birkaç gündür sabah uyandığımda çok baş dönmesi oluyor..
Onun dışında genel bir yorgunluk hali var
Yaa ben kilo almadım ama baya şişlik var özellikle alt karın bölgemde, o yüzden çok sıkan şeyler giyemiyorum, rahatsız oluyorum.geceleri pijamamın bel lastiği bile rahatsızlık veriyor
ben de daha bol daha rahat şeyler giymeye çalışıyorum
oooohhhh maşallah maşallahhhhhh
ben 10 kg alsam kıyamet kopar heralde
eee şimdi 75im zaten
cok sukur canım halimize.vucud degısıyor cok normal.allah sonuna kadara yardımcımız olsun ıns.
bende 55im boyumda 1.73 düşün artık ama öle aşırı bi zayıflıgım yok. ben şöle 70 75 falan olmak istiorum doguma kadar:)) her istedigimi yiyebiliorum allahtan arada hafif bulantılarım olsada.
canım sende dogumdan sonra verirsin şimdi canın ne isterse ye tabe aşırı olmamak şartıyla:)) bebegini düsün onun canı kim bilir neler isticek ilerki haftalarda
evet canım inşallah iyi kötü sonuna kadar sağlıkla gidebiliriz
Allahtan canım bişey yemek istemiyor, en azından ilk aylar hiç almasam kardır yaniiii
bir de ben 88 kgydum, hamile kalmadan önce toplam 13 kg verdim, allahtan kg verip kaldım yaaa, şimdi eski halimle doğuma girsem şükrederim valla
ıns.ne guzel vermıssın canım.bosver canım senın ve bebısınde saglıgı yerınde olsunda.13 kg alırsın en fazla ıns:)bakalım ben ne olucam evlendım 10 kılo aldım70 ım bende
durumu en vahim olan benim sanırımkilo verip hamile kalmayı düşündüm üstüne kilo aldım öyle hamile kaldım 85 kiloydum kilo vermeyi düşündüğümde, şimdi 89 (hadi 90 diyelim) oldum hamile kaldım en fazla 7 kilo almam lazım ki ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum işin kötüsü mide bulantım da var aslında ama kusmam yok hiç (( oooffff ooofff
kızlar bana müsaade, zor da olsa yemek yapmaya çalışıcam
Sonra görüşürüz
hiiç sıkma canını sen de canım, aslında kilo fazlası olanlar daha az kilo alarak tamamlıyorlar hamileliklerini genelde,
biz de biraz daha dikkat edicez maalesef, tamam her canımızın çektiğini yiycez belki ama az az, dengeleyerek halledicez bu işi bir şekilde..
bebeklerimiz sağlıklı olsun daaa.. gerisi hallolur