ağustos anneleri facebooktaki gruba katılmayan kaldımı bakemmmm :))) hepinizi bekliyoruz
canım 2012 ağustos anneleri diye arattır çıkarız ekle hemen hoşgeldin bu arada bebeğin uğurla gelsinmerhaba bende yeni katıldım ağustos annesi olacağım inşallah allahım kısmet ederse sağlıkla inşallah face te nasıl bulurum sizi ağustos anneleri diye mi geçiyor sayfa???
günaydın herkese hoşgeldiniz yeni katılanlar
benim de felaket başım ağrıyor bir kaç gündür hele işte hepten dayanılmaz oluyor
başka bir şikayetim yok allaha şükür başdönmesi mide bulantısı kasık ağrısı daha başlamadı ama ikiz olduğundan elbet başlayacak bekliyorum böyle rahat geçmez 7.5 ay :))
sizde de baş ağrısı var mı kızlar ?
canım 2012 ağustos anneleri diye arattır çıkarız ekle hemen hoşgeldin bu arada bebeğin uğurla gelsin
Lilyumece merhaba ikiz annesi olucaksın maşallah.. Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin.. bişey sormak istiyorum, beta hcg değerlerin nasıl arttı.. benim değerlerim hergün iki kat arttı ama tek kese gördüm 2 hafta önce ilk kez ultrasonda.. sen kendi sürecinden biraz bahsedebilir misin ? teşekkürler...
gunaydııınnn kızlar.... endise endise endiseee... bugun saat 5de doktora randevum var cok korkuyorum endıselıyım de ınsallah guzel haberlerle dönerim ınsallah.. bu sefer doktorumuz ^^ kesemiz bozuk almak zorundayız ^^ demesin cok dua edıyorum sızde duanızı esırgemeyın lutfen.. cok ıhtıyacım var bu bebegın gelmesıne cok özledim ...
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım mutlaka sonucu bizlere de haber ver..
muhtemel doğum tarihim 4 ağustos.şimdilik özel keçiören hastanesine gidiyorum.sgkile anlaşması var.daha sonra zekai tahire gitmeyi düşünüyorum.sen nereye gidiyorsun?
canım benimki 2.5 yıl uğraşının içerisindeki 3. tüp bebek denememdi açıkçası çok da umutlu değildim, doktorumda umutlu değildi
12 kasımda transfer yapıldı 24 kasımda beta hcg 247 , 26 kasımda 838 çıktı : doktorum şehir dışında aradım ikiz olabilir bu değerlere göre dedi
05/12/2011 de 2 adet keseyi gördük ; 1
0/12/2011de de bir tanesinin kalp atışını duyduk diğeri küçükmüş adapazarında bir doktor arayışı içersindeyim
15/12/2011 perşembe burada bi doktora gideceğim inşallah diğerinin de kalp atışı duyulur, çünkü gebze anadolu sağlık merkezindeki doktorum tek de devam edebilir gebeliğin bi izleyelim dedi
istiyorsan inşallah ikiz bebek sahibi olmak nasip olur sana da :)) açıkçası ben sağlıklı olarak kucağıma almak nasip olsun da ikiz olmasa da olur diyorum :)
merhaba hanımlar..
aranıza yeni katıldım, benim muhtemel doğum tarihim 5 ağustos kısmetse..
mide bulantıları çok zorluyor bu aralar.. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşaallah..
ben size beta hcg değerlerimi sormak istiyorum.. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde değerim 20,75 çıktı salı günüydü.. cuma günü de değerim 164,3 çıktı.. yani üç gün sonra.. o halde değerim hergün 2 katına çıkmış oluyor.. iki hafta önce vajinal ultrasonda keseyi gördüm.. normal şartlarda bu değerin iki günde bir kat artması gerekmiyor mu?
bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
ya arkadaşlar cevap veren yok mu
Merhaba kızlar.Perşembeden beri girip bakamadım geçmiş de çok birikmiş bakamadım. herşey yolundadır inşallah herkes de iyidir. biz geçen gittik dr a zar zor muayene olduk çok şükür iyiydi 7 tüp kan verdim sonuçlarını alamadım daha umarım iyidir sonuçlarım da 10 gün sonra gel dediler inş. gidicem sağlıkla bebişimi de görücem 10 gün sonra
ya arkadaşlar cevap veren yok mu
kızlar bu topikte olmayı çok istiyorum,sabah idrar testinde açık pembeyi gördüm,perşembeyi beklicem kan testi için,inşalah her şey yolunda olur da ben de yazarım hamiş olduğumu
açıklaman için teşekkür ederim canım :)
Allah bebeklerini sağlıkla eline almayı nasip etsin inşaallah..
ben ikiz hiç düşünmedim zaten ne eşimin ailesinde ne de benim ailemde ikiz yok.. ama beta hcg değerlerim hergün iki kat arttı.
salı günü 20,75
çarşamba 40
perşembe 80
cuma 164,3
şeklinde arttı.. sonrasında tek keseyi gördüm.. benim tek bebeğim var ama bu değerleri taktım kafaya.. inşaallah kötü bi durum yoktur...
valla arkadaşım sana cevap vermek isterdim ama bu konuda hiçbir bilgim yok hiç değerlere falan bakmadım bugüne kadar usg iyiyse iyi diye düşündüm boşver önemli bişey olsa dr söylerdi içini ferah tut
benım degerım 11.97 den yukseldı hıc sıkıntı yapma olumlu dusun
hadi hayırlısı olsun, bekliyoruz seni de topiğe
maşallah değerlerin çok güzel artıyor canım neden taktın ki kafana,
48 saatte 2 ye katlaması bir alt sınır, illa 2 katı olacak diye bişey yok, fazla da olabilir, bazılarının 3-4 katı artıyor, bu gayet normal sıkma canını