2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar cevap veren yok mu
canım adetim 6 sındaydı ben 3 gün gecikmeyle 8 inde kan testi yaptırdım 1000 çıktı...
bi arkadaşta ban ne yüksek değerin ikiz olmasın bebişler demişti :))))
bence değer herkeste farklı oluyo ve farklı artış gösteriyooo

inşaallah canım içim rahatladı teşekkür ederim

herşey yolunda rahat ol özellikle gebeliğin en erken döneminde bu düşük ilk değerler daha fazla artar, belli yerden sonra yavaşlamaya başlar..

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım, stres yok

selam kızlar.benımde adetım 31ekımdı en son .30 un da test yapmıstım cıkmıstı.kan verdıgımde de 468 cıktı.2haftalık dedıler.yumurtlamayı baz almıslar oluyor yanı oylemı?nette de baktıgımda adet tarıhımı gırıyorum 6 haftalık cıkıyor.kan sonucuna gore yanı doktora gore 4haftalık.bırdaha doktor randevum 20sınde.sızce o zaman verdıgım kan sonucu 468 nasıl?uzun sure doktora gıtmeyınce de tedırgın oldum.hersey yolundadır ıns.goguslerım sertlestı sızlıyor.kasıklarımda ılk zamanlar cok agrılar oldu sımdı ara sıra oluyor.mıdem bulanıyor bazen.

ben de 4 gün gecikmeyle yaptım testi... 2488 çıktı bhcg değerim ikiz mi acaba diye ben de düşünüyorum ama bilmiyorum cumartesi doktora sorucaz... siz ne dersiniz kızlar ikiz olabilir mi? yoksa ben mi kuruyorum kafamda:44::44:

a.selam canım, tebrik ederim, hayırlı olsun bebeğin

benim de sat 26 ekimdi, 26 kasımda kan testim 485 çıktı, yani hemen hemen seninle aynıydı ve ozaman 4haftalıktı(4+3tü)
yani senin de sonucunu aldığında 4 haftalıkmış, tabi şimdi üzerinden 2 hafta geçmiş 6 haftalık olmuşsun maşallah..

teşekkür ederim hoşbuldum canım :) Diyorum ki acaba ikiz mi? olabilir mi ki? normal midir bu değer bilemedim ...

degerin çok normal ikiz gibi gelmedi bana. benimde beş gün gecikmeyle 2600 mü ne çıkmıştı öle hatırlıorum ve bnm ki ikiz diil

canım bana da değerin normal geldi, benim 2 gün geçtiğinde 2000lerdeydi değerim

canım bana da değerin normal geldi, benim 2 gün geçtiğinde 2000lerdeydi değerim

mrhba arkadasım işlerden pek bakamıyorum topiğe bugun ama neden 7 tüp kan verdın ınsallah sonucların ıyıdır.

valla ne bileyim niye bu kadar verdim de demedim bunları yaptırın gösterin dediler kanı verirken anladım 7 tüp olduğunu. ben pek takılmıyorum bunlara çünkü dediğim gibi çok şükür usg iyi çıkınca içim rahatlıyo belki de yanlış ama böyleyim :)

inş. yolundadır canım hayırlı olsun aynı tepkiler bende de var inş rahat geçiririz.

benim adetimin gecikmesinden 1 gün sonra 8000 lerde çıktı ama tek kese tek bebek gözüküyor canım belki de normaldir

sağol canım senınde hayırlı olsun.hemen adet gunu gıtmısız ıkımızde:) canım pekı keseyı ne zaman gordun?kalp atıslarını duydunmu.sen benden onde gıdıyorsun :)bılırsın:)

sorma valla aceleci çıktık biz , bata 3 gün varken idrar testi ile öğrendim

ben 30unda yani tam 5+0da keseyi gördüm canım, kalp atışları için bu cumartesi gidicem (7+3te)
inşallah duyarımmmm

Son düzenleme:
sorma valla aceleci çıktık biz , bata 3 gün varken idrar testi ile öğrendim

ben 30unda yani tam 5+0da keseyi gördüm canım, kalp atışları için bu cumartesi gidicem (7+3te)
inşallah duyarımmmm

ay ne guzel.maş canım.benım 20sınde randevum keseyı kesın gorurum dımı.kalp atıslarını da gorurmuyum sence?6.5 haftalık falan olucam herhalde 20 sınde.ultrasondan baktılar dımı canım.ben alttan muayene ıstemıyorumde.

canım keseyi kesin görürsün, kalp atışlarını da duyman yüksek ihtimal,
ama vajinal baktırırsan daha da yükselir ihtimal..karından biraz daha geç görülüyor ve duyuluyor..

benim doktorum hep karından bakıyor, vajinale pek yanaşmıyor,
ama bana sorsan hemen görebilmek için vajinal baktırmaya hazırdım

sağol arkadasım ya cvplarımı karsılıksız bırakmadıgın ıcın.senın nasıl saglıgın varmı agrı bulantı falan?

Bir de bişey sormak istiyorum kızlar... Bu konu beni rahatsız ediyor biraz... Nasıl giyiniyorsunuz bu zamanlarda?? yani ben son bir ayda biraz da kilo almışım giydiğim kot sıkıyo biraz. Rahat şeyler giymek mi gerekiyo??

canım kalp atışını duyamazsın henüz pek zannetmiorum ama kalp atışını görebilirsi o da ztn herşezin yolunda gittigini gösterio.

sağol arkadasım ya cvplarımı karsılıksız bırakmadıgın ıcın.senın nasıl saglıgın varmı agrı bulantı falan?

rica ederim canım ne demek
valla çok şükür iyiyim, henüz çok fazla bulantım yok, akşamları biraz fena oluyor ama buna da şükür..
ara ara bayaa kasık sancım oluyor, ama ona da şükür
bir de son birkaç gündür sabah uyandığımda çok baş dönmesi oluyor..
onun dışında genel bir yorgunluk hali var

yaa ben kilo almadım ama baya şişlik var özellikle alt karın bölgemde, o yüzden çok sıkan şeyler giyemiyorum, rahatsız oluyorum.geceleri pijamamın bel lastiği bile rahatsızlık veriyor
ben de daha bol daha rahat şeyler giymeye çalışıyorum

Son düzenleme:

evet bende bugun doktorum karından göremezse vajınal bak dıycem hemen dayanamam cunku bır kac gun daha ıyımı kalbı atıyormu dıye

canım dar seylerımı gıymemeye calısıyorum.benımde bıraz darlasmıs gıbı gelıyor aslında bu zamanda kılo almamam lazım ama cok musaıtım.sınır oluyorum.ıstahımda acılmadı mıdem bulandıgım ıcın.bana tavsıyeler rahat bol gıyın sekılde canım.zaten ınsanda rahatsız oluyor sıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…