- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
canım adetim 6 sındaydı ben 3 gün gecikmeyle 8 inde kan testi yaptırdım 1000 çıktı...ya arkadaşlar cevap veren yok mu
inşaallah canım içim rahatladı teşekkür ederim
canım adetim 6 sındaydı ben 3 gün gecikmeyle 8 inde kan testi yaptırdım 1000 çıktı...
bi arkadaşta ban ne yüksek değerin ikiz olmasın bebişler demişti :))))
bence değer herkeste farklı oluyo ve farklı artış gösteriyooo
selam kızlar.benımde adetım 31ekımdı en son .30 un da test yapmıstım cıkmıstı.kan verdıgımde de 468 cıktı.2haftalık dedıler.yumurtlamayı baz almıslar oluyor yanı oylemı?nette de baktıgımda adet tarıhımı gırıyorum 6 haftalık cıkıyor.kan sonucuna gore yanı doktora gore 4haftalık.bırdaha doktor randevum 20sınde.sızce o zaman verdıgım kan sonucu 468 nasıl?uzun sure doktora gıtmeyınce de tedırgın oldum.hersey yolundadır ıns.goguslerım sertlestı sızlıyor.kasıklarımda ılk zamanlar cok agrılar oldu sımdı ara sıra oluyor.mıdem bulanıyor bazen.
teşekkür ederim hoşbuldum canım :) Diyorum ki acaba ikiz mi? olabilir mi ki? normal midir bu değer bilemedim ...
ben de 4 gün gecikmeyle yaptım testi... 2488 çıktı bhcg değerim ikiz mi acaba diye ben de düşünüyorum ama bilmiyorum cumartesi doktora sorucaz... siz ne dersiniz kızlar ikiz olabilir mi? yoksa ben mi kuruyorum kafamda:44::44:
ben de 4 gün gecikmeyle yaptım testi... 2488 çıktı bhcg değerim ikiz mi acaba diye ben de düşünüyorum ama bilmiyorum cumartesi doktora sorucaz... siz ne dersiniz kızlar ikiz olabilir mi? yoksa ben mi kuruyorum kafamda:44::44:
mrhba arkadasım işlerden pek bakamıyorum topiğe bugun ama neden 7 tüp kan verdın ınsallah sonucların ıyıdır.
selam kızlar.benımde adetım 31ekımdı en son .30 un da test yapmıstım cıkmıstı.kan verdıgımde de 468 cıktı.2haftalık dedıler.yumurtlamayı baz almıslar oluyor yanı oylemı?nette de baktıgımda adet tarıhımı gırıyorum 6 haftalık cıkıyor.kan sonucuna gore yanı doktora gore 4haftalık.bırdaha doktor randevum 20sınde.sızce o zaman verdıgım kan sonucu 468 nasıl?uzun sure doktora gıtmeyınce de tedırgın oldum.hersey yolundadır ıns.goguslerım sertlestı sızlıyor.kasıklarımda ılk zamanlar cok agrılar oldu sımdı ara sıra oluyor.mıdem bulanıyor bazen.
a.selam canım, tebrik ederim, hayırlı olsun bebeğin
benim de sat 26 ekimdi, 26 kasımda kan testim 485 çıktı, yani hemen hemen seninle aynıydı ve ozaman 4haftalıktı(4+3tü)
yani senin de sonucunu aldığında 4 haftalıkmış, tabi şimdi üzerinden 2 hafta geçmiş 6 haftalık olmuşsun maşallah..[/
sağol canım senınde hayırlı olsun.hemen adet gunu gıtmısız ıkımızde:) canım pekı keseyı ne zaman gordun?kalp atıslarını duydunmu.sen benden onde gıdıyorsun :)bılırsın:)
sağol canım senınde hayırlı olsun.hemen adet gunu gıtmısız ıkımızde:) canım pekı keseyı ne zaman gordun?kalp atıslarını duydunmu.sen benden onde gıdıyorsun :)bılırsın:)
sorma valla aceleci çıktık biz , bata 3 gün varken idrar testi ile öğrendim
ben 30unda yani tam 5+0da keseyi gördüm canım, kalp atışları için bu cumartesi gidicem (7+3te)
inşallah duyarımmmm
ay ne guzel.maş canım.benım 20sınde randevum keseyı kesın gorurum dımı.kalp atıslarını da gorurmuyum sence?6.5 haftalık falan olucam herhalde 20 sınde.ultrasondan baktılar dımı canım.ben alttan muayene ıstemıyorumde.
canım keseyi kesin görürsün, kalp atışlarını da duyman yüksek ihtimal,
ama vajinal baktırırsan daha da yükselir ihtimal..karından biraz daha geç görülüyor ve duyuluyor..
benim doktorum hep karından bakıyor, vajinale pek yanaşmıyor,
ama bana sorsan hemen görebilmek için vajinal baktırmaya hazırdım
ay ne guzel.maş canım.benım 20sınde randevum keseyı kesın gorurum dımı.kalp atıslarını da gorurmuyum sence?6.5 haftalık falan olucam herhalde 20 sınde.ultrasondan baktılar dımı canım.ben alttan muayene ıstemıyorumde.
sağol arkadasım ya cvplarımı karsılıksız bırakmadıgın ıcın.senın nasıl saglıgın varmı agrı bulantı falan?
Bir de bişey sormak istiyorum kızlar... Bu konu beni rahatsız ediyor biraz... Nasıl giyiniyorsunuz bu zamanlarda?? yani ben son bir ayda biraz da kilo almışım giydiğim kot sıkıyo biraz. Rahat şeyler giymek mi gerekiyo??
canım keseyi kesin görürsün, kalp atışlarını da duyman yüksek ihtimal,
ama vajinal baktırırsan daha da yükselir ihtimal..karından biraz daha geç görülüyor ve duyuluyor..
benim doktorum hep karından bakıyor, vajinale pek yanaşmıyor,
ama bana sorsan hemen görebilmek için vajinal baktırmaya hazırdım
bir de bişey sormak istiyorum kızlar... Bu konu beni rahatsız ediyor biraz... Nasıl giyiniyorsunuz bu zamanlarda?? Yani ben son bir ayda biraz da kilo almışım giydiğim kot sıkıyo biraz. Rahat şeyler giymek mi gerekiyo??