2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tv da bir doktor aslında bebegin cinsiyetiyle ilgili hiç bir hurafeye inanmayın dedi ama kız annesi olacak kadınların hamileliklerinde daha yogun mide bulantısı yaşadıklarını gözlemlediklerinide söledi. siz hiç böle bişiy duydunuzmu?? bu arada türkçe de hata yapıo olabilirim kusua bakmayın canlarım çünkü ben yurt dışından gelin geldim:))

bence yanlıs
annem 2 gebelık yasadı ve hıc bulanmamıs mıdesı
bır kızı bır oglu var

kızlar tv da bir doktor aslında bebegin cinsiyetiyle ilgili hiç bir hurafeye inanmayın dedi ama kız annesi olacak kadınların hamileliklerinde daha yogun mide bulantısı yaşadıklarını gözlemlediklerinide söledi. siz hiç böle bişiy duydunuzmu?? bu arada türkçe de hata yapıo olabilirim kusua bakmayın canlarım çünkü ben yurt dışından gelin geldim:))
canım ben pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
her kişide hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde farklı şeyler yaşayabiliyormuş...
her çocuk kendine göre farklı hissediliyo yanii....

en iyi örnek yengemin 2 kızı var.birinde hiç sorun yaşamadı bulantı falan.2. de çok bulantısı ve halsizliği oldu sonuç 2 side kız yani

Son düzenleme:
rica ederim canım ne demek :KK71:
valla çok şükür iyiyim, henüz çok fazla bulantım yok, akşamları biraz fena oluyor ama buna da şükür..
ara ara bayaa kasık sancım oluyor, ama ona da şükür :KK1:
bir de son birkaç gündür sabah uyandığımda çok baş dönmesi oluyor..
onun dışında genel bir yorgunluk hali var:KK37:

yaa ben kilo almadım ama baya şişlik var özellikle alt karın bölgemde, o yüzden çok sıkan şeyler giyemiyorum, rahatsız oluyorum.geceleri pijamamın bel lastiği bile rahatsızlık veriyor
ben de daha bol daha rahat şeyler giymeye çalışıyorum

benimde karnımdaki şişkinliği görseniz 5 aylık dersiniz rahat daha iki ay bitmedi halbuki insanların hamilemisin diye sorduğu konuma geldim ; kot kesinlikle giyemiyorum; sadece tayt giyebiliyorum haftasonları, işte de etek sıkmasın diye
tabi benim tüp bebek için aldığım ilaçlarında şişkinliğimde etkisi var o ilaçlarda kilo ve şişkinlik yapıyor tabi üstüne hamile kalınca inmeden şişmeye başladı karnım ama o da çok güzel daha şimdiden şişko bir hamilelik dönemi yolunda ilk adımlarımı attım bakalım :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba
bayadır gırememiştim buralara.maşallah ne kadar artmış nufus :) ne güzeelllll
paylaşacak mutluluk sayımız artıyor :)

ben de gecen hafta persembe kesemı gördğm şükürler olsun
yarın da ınşallah kalbını dınleyeceız.umarım hersey yolundadır.

sat 30 ekım
beklenen tarıh 5 agustos

kılo 63
şehır ankara başka ne sölemem gerekıyordu

hepımıze mutlu sağlıklı gebelıklerrrr dılıyorum :)

herkeze merhaba size bir sorum olucak dün doktora gittim ve kesem 16 mm olmus bebekte görünüyo ama daha canlanmamıs kalp atısları görünmüyo dedi cok kafam karıstı sonra zaten kücük kesenin 20 25 mm olması gerek dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi normalmi sizce.gecen hafta sadece 5 mm di kese 1 haftada baya büyümüs ama neden görünmedi kalp atısları anlayamadım:KK50:

herkes face e kayıyor ve bazı arkadaşlar artık buraya hiç uğramıyor..
ben oraya giremediğim için burda bulunan arkadaşlarımla paylaşımlara devam etmeye çalışıyorum,
burayı ihmal etmeyin lütfen :KK19:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. dün tüp bebek sonucumu öğrendim hamileyim. SAT 17 KASIM

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin :nazar:

benimde karnımdaki şişkinliği görseniz 5 aylık dersiniz rahat daha iki ay bitmedi halbuki insanların hamilemisin diye sorduğu konuma geldim ; kot kesinlikle giyemiyorum; sadece tayt giyebiliyorum haftasonları, işte de etek sıkmasın diye
tabi benim tüp bebek için aldığım ilaçlarında şişkinliğimde etkisi var o ilaçlarda kilo ve şişkinlik yapıyor tabi üstüne hamile kalınca inmeden şişmeye başladı karnım ama o da çok güzel daha şimdiden şişko bir hamilelik dönemi yolunda ilk adımlarımı attım bakalım :)

aynen yaa, ben zaten göbekliyimdir ama bu öyle bişey değil, baya baya şiş :KK9:

kızlar merhaba
bayadır gırememiştim buralara.maşallah ne kadar artmış nufus :) ne güzeelllll
paylaşacak mutluluk sayımız artıyor :)

ben de gecen hafta persembe kesemı gördğm şükürler olsun
yarın da ınşallah kalbını dınleyeceız.umarım hersey yolundadır.

sat 30 ekım
beklenen tarıh 5 agustos

kılo 63
şehır ankara başka ne sölemem gerekıyordu

hepımıze mutlu sağlıklı gebelıklerrrr dılıyorum :)

gözün aydın canımm, hadi yarın da güzel haberler ver bizeeee :KK9:

herkeze merhaba size bir sorum olucak dün doktora gittim ve kesem 16 mm olmus bebekte görünüyo ama daha canlanmamıs kalp atısları görünmüyo dedi cok kafam karıstı sonra zaten kücük kesenin 20 25 mm olması gerek dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi normalmi sizce.gecen hafta sadece 5 mm di kese 1 haftada baya büyümüs ama neden görünmedi kalp atısları anlayamadım:KK50:

hülyacım gönlünü ferah tut, benim de aynı senin gibi, ilk hafta kesem 5.7 mm di sadece minik bir kese gördük,
tam 1 hafta sonra kese 16.33 mm oldu ve bebeği göremedik, doktorum zaten erken dedi, bir de karından bakıldığı için geç görünüyor.

Son düzenleme:
hülyacım gönlünü ferah tut, benim de aynı senin gibi, ilk hafta kesem 5.7 mm di sadece minik bir kese gördük,
tam 1 hafta sonra kese 16.33 mm oldu ve bebeği göremedik, doktorum zaten erken dedi, bir de karından bakıldığı için geç görünüyor.[/QUOTE]

ben vajinal yoldanda bakılmasını istedim belki görülebilir dedi ama yok görülmedi kendimi canlı olmasa 1 haftada bukadar büyürmüydü diye teselli ediyorum ama yinede içim sıkılıyo aslında 2. hamileligim tecrübeli olmalı sakin davranmalıyım ama olmuyo işte insallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geciririz bu sıkıntılarda anı olarak kalır

ben vajinal yoldanda bakılmasını istedim belki görülebilir dedi ama yok görülmedi kendimi canlı olmasa 1 haftada bukadar büyürmüydü diye teselli ediyorum ama yinede içim sıkılıyo aslında 2. hamileligim tecrübeli olmalı sakin davranmalıyım ama olmuyo işte insallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geciririz bu sıkıntılarda anı olarak kalır

amiin canım..
ama gerçekten sıkma canını, ben de çok üzülmüştüm ve doktoru baya zorlamıştım neden bebek yok şimdiye görünmesi gerekmiyormuydu diye, o da baya kızdı bana, herşey gayet güzel daha erken neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun diye:KK37:

canım hiç üzme kendini ben bebegin kalp atışını gördügümde kese 18 mm di. 16 mm de gözükmemiş olabilir. önemli olan bebegini gördün ya en geç bir kaç gün içinde kalp atışınıda görücen inşallah. sakın kendine stres yapma bu yüzden

mrb arkadaşlar pek kimse yok ama bende yazayım bilgilerimi yaş 28 bat 7 kasım ankara tahmınıı dogum tarıhı 13 ağustos listeye eklersenız sevınırım
:KK19:

Son düzenleme:
kızlarrr hemen takvim eklemişsiniz aradım taradım bir türlü beceremedim yahu :) nerden eklediniz ??

hoşgeldiniz uygarevin ve balbocuu rabbim tamam mına erdirsin

balbocu ben kepek ekmeğe başladım lif oranı için ceviz yiyorum hergün , 1 öğünde mutlaka çorba içiyorum , bol bol meyve ve sebze yemekleri :KK70: sabah akşam süt sonsuz su

canım ben ümraniyedeyim..burada hisar intercontinental var..ben ilk doğumumu da orada yaptım herşey süper ötesi..devletle veya ssk ile anlaşması yok..o yüzden de zaten tenha ilgi alaka harika...benim sağlık sigortam karşılıyor..çok faydasını gördüm...sağlık sigortası olanlara şiddetle tavsiye ederim..

mrb o hastenede çok tanıdık var :)ama 4 bin sez. heralde :)

X