Kızlar tahlil sonucunu aldım dün akşam :)) BHcg değerim 2488 çıktı 5 haftaya denk geliyomuş :))) Sağlıkla kucağımızaq almak nasip olsun inşallah ve Allah tüm bekleyenlere, anne olmak isteyenlere en hayırlı zamanda bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin...
ayyyy çok fena..ama sen de çok kaçırmışsın canım..akşam bu kadar fazla yememek gerekiyor...Günaydın Herkese
bende 22:30 da girdim yatağa gece 1 de şiddetli bi ağrı ile uyandım. yemekte etsiz çiğ köfte yedim üzerine aşure. biri buğday biri bulgur şişirdi tabi. midem davul gibiydi resmen. kalbimi sıkıştırıyordu evde sodada bitmiş sonra biraz limon suyu içtim iyi geldi
sabah tabi yine boş boş öğürdüm durdum
hayırlı olsun canım...Kızlar tahlil sonucunu aldım dün akşam :)) BHcg değerim 2488 çıktı 5 haftaya denk geliyomuş :))) Sağlıkla kucağımızaq almak nasip olsun inşallah ve Allah tüm bekleyenlere, anne olmak isteyenlere en hayırlı zamanda bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin...
ayyyy çok fena..ama sen de çok kaçırmışsın canım..akşam bu kadar fazla yememek gerekiyor...
hayırlı olsun canım...
Kızlar tahlil sonucunu aldım dün akşam :)) BHcg değerim 2488 çıktı 5 haftaya denk geliyomuş :))) Sağlıkla kucağımızaq almak nasip olsun inşallah ve Allah tüm bekleyenlere, anne olmak isteyenlere en hayırlı zamanda bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin...
ben de 4.cocuguma hamileyim
5 hafta 4 günlük
allah hepimizin yardimcisi olsun
gunaydııınnn kızlar.... endise endise endiseee... bugun saat 5de doktora randevum var cok korkuyorum endıselıyım de ınsallah guzel haberlerle dönerim ınsallah.. bu sefer doktorumuz ^^ kesemiz bozuk almak zorundayız ^^ demesin cok dua edıyorum sızde duanızı esırgemeyın lutfen.. cok ıhtıyacım var bu bebegın gelmesıne cok özledim ...
gunaydııınnn kızlar.... endise endise endiseee... bugun saat 5de doktora randevum var cok korkuyorum endıselıyım de ınsallah guzel haberlerle dönerim ınsallah.. bu sefer doktorumuz ^^ kesemiz bozuk almak zorundayız ^^ demesin cok dua edıyorum sızde duanızı esırgemeyın lutfen.. cok ıhtıyacım var bu bebegın gelmesıne cok özledim ...
Kod:
Allah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etisn inşallah.allah yardımcın olsun.gelince sonucunu buraya yazarsın olurmu
Kod:
canım dualarımız seninle inşallah sağ salim bebeğini almak nasip olur bu sefer .... iyi haberlerini bekliyoruz :)
Hülyaaa dualarımız seninle...
kötüsünü düşünme güzel haberlerle geleceksin..
hülyacım sen de çok güzel haberlerle geleceksin, gönlünü ferah tut, bizi de habersiz bırakma
AYY INSALLAH CANIM INSALLAH dualarınız cok önemlı benım ıcın ıyıkı varsınız hepınızde. sizinle destek buluyorum ıyı oluyorum.
tmm cnm aksam haber vermek ısterım nasip olursa evden girerim ınsallah ıyı habeler verırım ınsallah bır kez o kapıdan mutlulukla cıkmak ıstıyorum 2. bucuk yıldır hakkım oldugunu düşünüyorum ınsallah bugun öyle olur mutlulukla cıkarım .
merhaba, bende de iki gündür feci bir başağrısı var. bir türlü geçek bilmeyen. haliyle ağrı kesici de içemiyoruz. minoset parol gibi ağrı kezsicilerin dr a danışmak suretiyle sakıncası olmadığı söyleniyor, ancak ben başım çatlasa da bebeğimi böyle bir riske atamam. şimdilik kolonyayla ovmak gibi basit yöntemlerle idare ediyorum. bu arada mide bulantısı gibi şikayetlerim yok. rahat rahat günde bir şişe süt içebiliyorum.günaydın herkese hoşgeldiniz yeni katılanlar
benim de felaket başım ağrıyor bir kaç gündür hele işte hepten dayanılmaz oluyor
başka bir şikayetim yok allaha şükür başdönmesi mide bulantısı kasık ağrısı daha başlamadı ama ikiz olduğundan elbet başlayacak bekliyorum böyle rahat geçmez 7.5 ay :))
sizde de baş ağrısı var mı kızlar ?