2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam.... bende 6+1 haftalık hamileyim tahmini doğumum 5.08.2012 çıkıyor bende bu tabloya eklemek istedm ama bir türlü olmadı (( allahım tüm anne adaylarına sağlıkla bebeklerine kucaklarına almayı nasip etsin

Merhabalar bayanlarr..Uzun zamandır bu siteye üyeyim fakat bu topiğe ilk gelişim çünkü bugün test yaptıımm ve uzuuuuunn bir aradan sonra beklediğim bebeğim benimle sanırım..Ve sanırım allahın izniyle bende ağustos annesi oalcğaım rabbime bin şükürrr..Akşam dr. gidicem inş. inş. keseyi görmek nasip olur banada hoşçakalın rabbim her birimizin hamişliğini sağlıklı mutlu olarak geçirmemizi ve bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almaı nasip etsin amiiinn..

ben ekleyebiliyorum canım.yalnız biliglerin eksik.tablodan tamamlayıp yazarmısın

tebrikler canımaramıza hoşgeldin.allah sağlıklı sıhatli hamilelikler nasip etsin inaşllah

merhabalar, bende gruba katılmak istiyorum..

jour
sat: 30 ekim
yer :ankara
tarih: 5 ağustos 2012
kilo:70

[/COLORkızlar işten geldim çok yorgunum midem bulanıo kasıklarım ağrıo anadolu yakasından doktora gidenler kimler bilgi almak istiyorumm...

[/COLORkızlar işten geldim çok yorgunum midem bulanıo kasıklarım ağrıo anadolu yakasından doktora gidenler kimler bilgi almak istiyorumm...

canım ben ümraniyedeyim..burada hisar intercontinental var..ben ilk doğumumu da orada yaptım herşey süper ötesi..devletle veya ssk ile anlaşması yok..o yüzden de zaten tenha ilgi alaka harika...benim sağlık sigortam karşılıyor..çok faydasını gördüm...sağlık sigortası olanlara şiddetle tavsiye ederim..

herkese merhaba..çok okuyamadım..malum kız var ilgi bekleyen...bugün midem bulanıyor biraz ama ben çok mutluyum..çünkü bu bulantılar bebeğimin benimle olduğunu gösteren işaretlerden biri...minnoşlarımız bir an önce büyüsünde tekmelerini hissedelim..kızımda en çok o zamanlarımı özlüyorum..çünkü o tekmeler sadece bebeğiniz ve size özel..anlatımı yok tarifi yok..muhteşem bir duygu..dilerim hepimiz tadarız bu duyguyu...

sana katılıyorum canım....bende en çok o günleri özlüyorum.tarifi yooo malesef ama muhteşem bişi yaaaa

yeni gelen arkadaşlarımız, hoşgeldinizz hayırlı olsun bebekleriniz

kızlar benim mideme de nazarım değdi sonunda
bu akşam gittikçe fenalaşıyor yaaa

sana katılıyorum canım....bende en çok o günleri özlüyorum.tarifi yooo malesef ama muhteşem bişi yaaaa

çok merak ediyorum kızlar nasıl bir duygu acaba, eminim gerçekten tarifi mümkün değildir..
inşallah yaşamak nasip olur

merhaba kızlar bende 2011 ağustos annesıyım sızlerı okuyunca gecen sene bu zamanlar aklıma geldı mide bulantıları kalp atışları tekmeler vs derken bu gğnlere geldik şükürler olsunnn
şaka gibi ama zaman cabuk geciyo inanın şimdi oğlum 5 aylık oldu gaz sancıları vss.. lerle uğrasıyoruz sımdı allah hepımızın cocuklarına saglık sıhhat versın
sizlerede hayırlıs dogumlar nasıp etsın

Allah senin oğluna uzun ömür versin bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

merhaba hanımlar..

aranıza yeni katıldım, benim muhtemel doğum tarihim 5 ağustos kısmetse..

mide bulantıları çok zorluyor bu aralar.. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşaallah..

ben size beta hcg değerlerimi sormak istiyorum.. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde değerim 20,75 çıktı salı günüydü.. cuma günü de değerim 164,3 çıktı.. yani üç gün sonra.. o halde değerim hergün 2 katına çıkmış oluyor.. iki hafta önce vajinal ultrasonda keseyi gördüm.. normal şartlarda bu değerin iki günde bir kat artması gerekmiyor mu?

bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..

hoşbuldum teşekkür ederim.. senin muhtemel doğum tarihin ne zaman?

ve hangi hastaneye gdiyorsun?

muhtemel doğum tarihim 4 ağustos.şimdilik özel keçiören hastanesine gidiyorum.sgkile anlaşması var.daha sonra zekai tahire gitmeyi düşünüyorum.sen nereye gidiyorsun?

günaydınlaaar;

uyu uyu ne olacak bu halim ya!! saat 20:30'da film kopmuş dün gece, tabi sabah da 5 te dikildim ayağa :))

normale ne zaman döneceğiz; 9 ay beklemem mi lazım :)))

Günaydın Herkese

bende 22:30 da girdim yatağa gece 1 de şiddetli bi ağrı ile uyandım. yemekte etsiz çiğ köfte yedim üzerine aşure. biri buğday biri bulgur şişirdi tabi. midem davul gibiydi resmen. kalbimi sıkıştırıyordu evde sodada bitmiş sonra biraz limon suyu içtim iyi geldi

sabah tabi yine boş boş öğürdüm durdum

Kızlar tahlil sonucunu aldım dün akşam :)) BHcg değerim 2488 çıktı 5 haftaya denk geliyomuş :))) Sağlıkla kucağımızaq almak nasip olsun inşallah ve Allah tüm bekleyenlere, anne olmak isteyenlere en hayırlı zamanda bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…