2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa..kız belki karşılasırız...kimbilir belki aynı gün doğum yaparız,yanyana odalarda yatarız

hiç belli olmaz tatlım kısmet,
ama karşılaşmamız olası yanii koca 7buçuk ayımız var

ben 17 aralık cumartesi ordayım mesela

Ben bu p.tesi ya da salı ordayım..ama dier randevuyu ne zmn verir bilimiyoum..arada yaz gidiyoum die belki bende gidiyoumdr .. Tanışalım,tanışma açılışını biz yapalım ağustos annelerinde :)))

Ben bu p.tesi ya da salı ordayım..ama dier randevuyu ne zmn verir bilimiyoum..arada yaz gidiyoum die belki bende gidiyoumdr .. Tanışalım,tanışma açılışını biz yapalım ağustos annelerinde :)))

tamam canım haber verelim birbirimize..
ben ctesi kalp atışlarını duyarsam bridaha heralde 2li test zamanı çağırır diye düşünüyorum, diğer testlerimin hepsini çarşamba yaptırdım zaten

gördüm canım.benim kesem minnicikti benden öndesin ondan sanırım.allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amiiin canım inşallahhh..

benim de ilk kese görüntüsü minicik 5.7mm ve zar zor görmüştük
çarşamba 16.33mm olmuş

kızlar şöyle bişi duydum bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmin edilebiliyomuş.tabi %100 garanti değil sonuç...
buraya fotoları koysanıza tahminde bulunalım

canım bende keseye göre cinsiyet tahmin edilebiliomuş diye duydum artık ne kadar garantili bilemem. kese tam yuvarlaksa kız eger fasulye seklindeyse erkek diolar

canım bende keseye göre cinsiyet tahmin edilebiliomuş diye duydum artık ne kadar garantili bilemem. kese tam yuvarlaksa kız eger fasulye seklindeyse erkek diolar

melteeemmm hemen profilimde albümüme bak bakayım benim kesem hakkında yorum yaparsınn

güzelim seninki sanki kız gibi görünüo ama tabe bu yöntemler garantili diil yane internetten araştırdıgım kadarıyla:)))

kızlar kalp atısı ıcın ne kadarlıkken gıtceksınız
ben 6+5 ken gıtcem duyarmıyım erken mı?

inşallah canım hade hayırlısı bakalım :)) ya bnm bugun bu sol kasıgımdaki agrı bacagıma kadar vuruyo bugun hic durmadı hep çok hafif bi batma var nedense (

Bütün hamişleri tebrik ediyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz

kızlar kalp atısı ıcın ne kadarlıkken gıtceksınız
ben 6+5 ken gıtcem duyarmıyım erken mı?

duyabilirsin güzelim 6 hafta 5 günlükken baya duyan insan okudum internette ama duymassanda hemen üzülme bir sonraki hafta kesin duyarsın

canım belki vajinal duyabilirsin,
doktorum beni haftaya çağırdı o da 7+3 oluyorum ama karından duyucaz inşallah

benden 5 gun sonraa
ya bana aslında 2 hafta sonra gel karından duyalım dedı ama cok merak edersen 10 gun sonra gel vajınal duyalım dedı oda 6+5 e denk gelıyor cok merak edıyorum gıtmek ıstıyorum
7 hafta olmaya 2 gun kalıyor belkı usttende duyulur dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…