2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,

umarım bütün anne adayları bir çırğıda sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.

ben de allah kısmet ederse 4 ağustos olarak doğuma gideceğim. 5 hafta 5 günlük hamileyim. ocakta tüp bebek denememiz vardı ilk defa ama Allah nasip etti. en çok sigara konusunda zorlandım öğrendiğimden beri içmiyorum ama resmen stres içerisindeyim ve bu kadar güçlü bir yapıya sahip olmama rağmen nasıl bu strese girebiliyorum kendime çok kızıyorum işyerinde kafam takılıyor bazen.
Bir de sürekli bebeğe bişi olacak mı korkusu içerisindeyim siz de var mı böyle bişi acaba?

slm kızlar?kızım uyudu bi bakim dedim.keyiler nasıl?

bugün iyiyim maaşallah :)) ev işi yaptım kendimi daha ii hissettim ya...bi de cok takmamaya calışıyoum artık, belim ağrıyor evet ama hamileyim :) bu yüzden ağrıyor,bişi olmicak allahın izniyle bebeğime ...yani bugün bomba gibiyim kızlar...kızımla oyun oynadık,gülüştük çok şükür onu da mutlu edebilmek cok gzlll :)))

yarın kayınvalidemlere vericez müjdeyi eminim şok olucaklar...benden bu kdr

hoşgeldin aramıza canımmm cok sevindim senin adına

öncelikle şunu sölemeliyimki ssigaran bebeğinden kıymetli değil öyle değil mi?? bu yüzden sil at kafandan ..eminim kolay değildir olmayacakta ama şu saatten sonra artık kendimizin haricinde bebeklerimizide ddüşünmemiz lazım...bırakırsan sende bebeğinde daha mutlu olucaksınız eminim

korkulara gelinceee salı günü öğrendim hamileliğimi ve düne kdr hep kendimi dinliyordum ahh be lim ağrıdı,ah karnım ağrıdı die..e baktım düşündükçe daha cok ağrıyor bugün yataktan ben iyiyim diyerek kalktım...hamileliğimin tadını cıkarmaya karar verdim...eğer kısmetleri varsa bu dünyada gelecekler eninde sonunda,no stres no panikk

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeğin
aynı korkuları hepimiz yaşıyoruz merak etme, alışıcaz bunlara zamanla

çok teşekkürler. hoşbulduk:)
1 haftadır yani öğrendiğimden beri içmedim ve içmeyeceğim onda kararlıyım sadece stres beni yiyecek. o da yakında geçer umarım. kesinlikle no stres no panic(te uygulama lazım tabi:)

bu arada kızlar ben çok yeniyim burada:) yıllardır üyeyim ama ne hikmetse şimdi üstüne düşesim geldi .yeni topiklerde haber verir misinz mesajla falan:) teşekkürler.

canım bugün iyi olmana çook sevindimm
sen korkularını yenmeyi başardın darısı başımıza

mrb arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim..sizlerin paylaşımlarını okuyunca çok heycanlandım ve gecen seneye döndüm..ve gecen senede 2010 ağustos annesi bize aynısını yazmıştı...inşallah sizde seneye bugünlerde bebişleriniz 3-4 aylık olduğunda 2013 ağustos annelerine aynı duygularınızı yazıcaksınız..zaman çabuk geçiyor demişlerdi..aöylemesi kolaydı ama geçmiyordu sanki..sürekli bi heycan..ama gerçekten çok çabuk geçti..ve minik kızım şimdi yanımdaki yatağında mışıl mışıl uyuyor....allah herkese nasip etsin bu duyguyu...soracağınız sorulara herzaman açığım..özeldende msj atabilirsiniz...

merhabalar:) önelikle bebişin hayırlı ve sağlıklı büyüsün inşallah. senden de alacağımız çok fazla bilgi vardır eminim. Hepimizin ortak noktası galiba heyecan ve biraz korku:)ama o da normal değil mi?

kızlar şöyle bişi duydum bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmin edilebiliyomuş.tabi %100 garanti değil sonuç...
buraya fotoları koysanıza tahminde bulunalım

canım bugün iyi olmana çook sevindimm
sen korkularını yenmeyi başardın darısı başımıza

allah bağışlasın cnm güle güle büyüt meleğini...bnmde 2010 eylül doğumlu bi kızım var.. aslına bakarsan şu ana kdr gecen zamanda geriye baktığımda 'eneee ne cabuk gecmiş,gitmiş,anlamadan bitmiş ' diyoum amma hamileliğimi öğrendiğim günden beride ertesi günü edemiyoum...sağlıkla gelir inş. tüm ağustos bebeleri

kızlar doktordan geldim...mercimeğim yerinde duruyor ve kalp atışlarınıda gördük...allahıma şükürler olsun...haftayada gerekli tahlilleri yaptırmak için gidicem bakalım...ohhh moralim yerine geldi valla...

gözün aydın canım.darısı bizlere olsun inşallah..

korkulara gelince sanırım hepimizde aynı korkular var.ama geceçek zamanla inşallah

bugün doktordan geldik kızlar.çok şükür keseyi gördük.allah 9 ay boyunca hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...

kızlar şöyle bişi duydum bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmin edilebiliyomuş.tabi %100 garanti değil sonuç...

ben onun orada olduğunu bile zor farkediyorum:) nasıl anlaşılıyormuş böyle top gibi duruyor:) 16 sında randevum var o zamanki daha net olacak gibi sanki:)

hele bi göreyim miniği ilk iş buraya eklicem fotosunu...tahmin bekliyoum senden mulberryyyy

Galetanın sat ı 29 ekim kalp atışlarını duymuşsunuz. benim 28 ekim ama ben sadece keseyi görebildim üstelik vajinal baktı ya ((

6-8 haftadaki ultrason resmine göre kızlar....kalp atışı duyulunca ancak yani......varsa ekleyin bakalım

Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…