beni de aranıza alın bağrınıza basın bende dün adetimin 3 gün gecikmesi sebebiyle dr a gittim ve hamiş olduğumu öğrendim,hcgm 130 çıktı haftaya cuma görüşelim dedi...multivitamin verdi elevit diye...sizce değerim nasılll??????beni bi heyecan aldı anlatamam
Bu arada konyadayım doktor önerisi olan varsa da sevinirim...hcg kimisi adetinden önce yüksek çikıyor falan kimisi düşük herkesinki değişiyor mu yani umudum kırılmasın değilmi hala inanamıyorum mucizemede o yüzdenn...birazcık düşük gibi geliyor değerimm..
kızlar doktordan geldim...mercimeğim yerinde duruyor ve kalp atışlarınıda gördük...allahıma şükürler olsun...haftayada gerekli tahlilleri yaptırmak için gidicem bakalım...ohhh moralim yerine geldi valla...
canım belki vajinal duyabilirsin,
doktorum beni haftaya çağırdı o da 7+3 oluyorum ama karından duyucaz inşallah
darisi tek tek hepimizin basina insallah.. ne güzeldir o pitpitlar
canim dikkatimi cekdi..basdan beri hep karnindan bakiyo doktorun..vajinal degil..özel bi sebebi varmi
hoşgeldin aramıza canım benim :)
beni de aranıza alın bağrınıza basın bende dün adetimin 3 gün gecikmesi sebebiyle dr a gittim ve hamiş olduğumu öğrendim,hcgm 130 çıktı haftaya cuma görüşelim dedi...multivitamin verdi elevit diye...sizce değerim nasılll??????beni bi heyecan aldı anlatamam
bu arada konyadayım doktor önerisi olan varsa da sevinirim...hcg kimisi adetinden önce yüksek çikıyor falan kimisi düşük herkesinki değişiyor mu yani umudum kırılmasın değilmi hala inanamıyorum mucizemede o yüzdenn...birazcık düşük gibi geliyor değerimm..
slm bende yeni katıldım aranıza:)))) banada yardımcı olursanız sevınırım bende 3 haftalık hamıleyım daha adet gunume 3-4 gun var.4 gun once kan tahlılı yaptırdım bhgc 44,94 cıktı doktor 16 aralıkta gel dedi.ben burada okudugum yazılardan korkmaya basladım adet kanamasıyla gebelık sonlanıyormus 4 gundur sevinemıyorum bıle korkuyorum(( 2 gun oncede kahverengı bı akıntı geldı kan gıbı degıl ama cevremdekıler bebek yerleşirken olabılıyor dedıler ben ne yapıcam bılmıyorum hiçbişi bilmiyorumm ufffffff folik asit içiyorum 4 gundur baskada bısı yapmıyorum+
hoşgeldin geçen sene sizin topicteydim kısmet olmadı doğurmak :26: inşallah bu sefer ağustos annesi olucam bişi daha sorcam minenin kızımı oldu oğlumu çok merak ettim :)
Hoşgeldin canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip etsin Facebook grubumuza beklerim 2012 ağustos anneleri
Kızlar benim midem çok kötü ya. napsamda çıkarmasam yediklerimi. sabahta boş boş öğürdüm öylee.
off canım yaa kıyamamm..
tuzlu kraker falan yesen belki bastırır mideni biraz
çubuk krakerim var ama onu bile yemeğe korkuyorum. folik asidimi bile içemedim.
doktorda çok erken demişti mide bulantım var deyince. benim zor geçecek galiba
inşallah çok sürmez de erken başladığı gibi erken biter canım, eminim çok zordur..
sen krakeri yemeği dene bakalım 1-2 tane, iyi gelir bakarsın.
bazıları da ayva iyi geliyor diyordu bak onu da deneyebilirsin
bugün 1 de çıkıyorum işten. eve gidince ayva alayım zaten canım çekiyordu.
aşermeler ne durumda kızlarr
bende o bile erken başladı. dün galiba zararlı bişey yedim ama dayanamadım
ayy bende o da yok
maşallah sen dolu dolu yaşıyosun hamileliğini ben daha bişey anlamadım, hatta bazen unutuyorum yani o derece normal herşey bende
afiyet olsun cnım da ne yedinki zararlı:26:
bugün 1 de çıkıyorum işten. eve gidince ayva alayım zaten canım çekiyordu.
aşermeler ne durumda kızlarr
bende o bile erken başladı. dün galiba zararlı bişey yedim ama dayanamadım
zararlı bişiy derken çikolata falanmı?? ya kızlar annem yakında almanyadan gelio ondan çikolatalar istemiştim hamile oldugumu bilmeden( artık eşim yer
benim yerime( ama arada gizlice yerim bişiycik olmaz bi de ben kahveyi çok seviorum napıcam bilmiorum artık