2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şöyle bişi duydum bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmin edilebiliyomuş.tabi %100 garanti değil sonuç...
buraya fotoları koysanıza tahminde bulunalım :KK8::KK8:

ay benimki daha nokta şeklinde, daha büyüyecek de başını k.çını belli edecek de :KK9:
ben zaten albümlerime ekledim usgfotoğraflarını valla yolk kesesini görecem dye şaşı oldum kaç gündür :KK9:

bugün doktordan geldik kızlar.çok şükür keseyi gördük:nazar:.allah 9 ay boyunca hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...

hadi gözün aydın canım, darısı en kısa zamanda kalp atışlarına :nazar:

[SUP][/SUP]
Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:

canım ben 5+0 da keseyi, 6+0 da yolk kesesini ve nokta şeklinde ceninin oluştuğu yeri gördüm, ama karından olduğu için zor görünüyor.
vajinal daha erken ve daha net belli oluyor.

sen keseyi kesin görürsün hatta bebişi de görebilirsin

Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:

benim ki 5. inci haftanın başında göründü. Herman İşçi ye gidiyorum. Senin ki kendini göstermeye pek meraklı büyük maşallah dedi:):) siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Melek rica etsem usg fotosunu albüme eklesenn

bide siz ilk muayeneyi karındanmı oldunuz benim ilk muayeneyi vajinal olarak yaptı

hadi gözün aydın canım, darısı en kısa zamanda kalp atışlarına :nazar:

amin canım inşallah...

bence gözükür canım.ben 5+6 da gittiim gözüktü.

Bende 5+0 da keseyi gördüm, karından. 2 hafta sonrası yani 7+0 için doktor bebek ve kalp atışları için çağırdı, yine karından bakacakmış, mideyi sıvı doldurup gel dedi.

[sup][/sup]

canım ben 5+0 da keseyi, 6+0 da yolk kesesini ve nokta şeklinde ceninin oluştuğu yeri gördüm, ama karından olduğu için zor görünüyor.
Vajinal daha erken ve daha net belli oluyor.

Sen keseyi kesin görürsün hatta bebişi de görebilirsin

benim ki 5. Inci haftanın başında göründü. Herman işçi ye gidiyorum. Senin ki kendini göstermeye pek meraklı büyük maşallah dedi:):) siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?

ay inş. Kızlar bebeğide görme umuduyla gidicem vallahi..evrosa cnm ben bursadayım nuray sözeri altınere gidiyoum jimerde...sen hangi şehirdesin?

ayyy ben şimdi işten çıkıyorum ama yazılanlar için de çatlarım yaa:) neyse akşam girmeye çalışacağım. giremezsemm hepinize sağlık dolu hafta sonları kızlar:)

Son düzenleme:
ay inş. Kızlar bebeğide görme umuduyla gidicem vallahi..evrosa cnm ben bursadayım nuray sözeri altınere gidiyoum jimerde...sen hangi şehirdesin?

ben istanbuldayım canım avrupa florance a gidiyorum şiddetle doktorumu tavsiye ederim. allah herkese iyi doktor nasip etsin:)

Gözün aydın melek. Milyon kere maşallah :nazar:

sağol canım.alalh cümlemize nasip etsin bu duyguları yaşamayı...

Melek rica etsem usg fotosunu albüme eklesenn

bide siz ilk muayeneyi karındanmı oldunuz benim ilk muayeneyi vajinal olarak yaptı

canım karındanda vajinalda bakıldı.usg fotosunu sanırım teleştan orda unuttuk.arıyorum arıyorum bulamıyorum.

X