- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
kızlar şöyle bişi duydum bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmin edilebiliyomuş.tabi %100 garanti değil sonuç...
buraya fotoları koysanıza tahminde bulunalım
bugün doktordan geldik kızlar.çok şükür keseyi gördük.allah 9 ay boyunca hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...
gözünaydın cnm
hayırlı olsun:) maşallah.. hepimize iyilikler nasip eyler inşallah Allah ım
bugün doktordan geldik kızlar.çok şükür keseyi gördük.allah 9 ay boyunca hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...
Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:
Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:
hadi gözün aydın canım, darısı en kısa zamanda kalp atışlarına
[sup][/sup]
canım ben 5+0 da keseyi, 6+0 da yolk kesesini ve nokta şeklinde ceninin oluştuğu yeri gördüm, ama karından olduğu için zor görünüyor.
Vajinal daha erken ve daha net belli oluyor.
Sen keseyi kesin görürsün hatta bebişi de görebilirsin
benim ki 5. Inci haftanın başında göründü. Herman işçi ye gidiyorum. Senin ki kendini göstermeye pek meraklı büyük maşallah dedi:):) siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
ay inş. Kızlar bebeğide görme umuduyla gidicem vallahi..evrosa cnm ben bursadayım nuray sözeri altınere gidiyoum jimerde...sen hangi şehirdesin?
Gözün aydın melek. Milyon kere maşallah
Melek rica etsem usg fotosunu albüme eklesenn
bide siz ilk muayeneyi karındanmı oldunuz benim ilk muayeneyi vajinal olarak yaptı
demmir_can nerde albümde kızzz....ben görmedim
amin canım inşallah...
Bence gözükür canım.ben 5+6 da gittiim gözüktü.
bende 5+0 da keseyi gördüm, karından. 2 hafta sonrası yani 7+0 için doktor bebek ve kalp atışları için çağırdı, yine karından bakacakmış, mideyi sıvı doldurup gel dedi.
demmir_can nerde albümde kızzz....ben görmedim
amin canım inşallah...
Bence gözükür canım.ben 5+6 da gittiim gözüktü.
bende 5+0 da keseyi gördüm, karından. 2 hafta sonrası yani 7+0 için doktor bebek ve kalp atışları için çağırdı, yine karından bakacakmış, mideyi sıvı doldurup gel dedi.
ay inş. Kızlar bebeğide görme umuduyla gidicem vallahi..evrosa cnm ben bursadayım nuray sözeri altınere gidiyoum jimerde...sen hangi şehirdesin?
sağol canım.gördüm ama çok minik bişi belli olmuyo daha..tatlım seni arkadaş ekledim bak şimdi görürsün profilimde