2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canım duyulabilir, hiiç belli olmaz
ama böyle sabırsızlanacaksan git vajinal duyarsın hiç olmadı, için rahat eder

Bu günlerin tadını çıkarmaya bakın bebişler gldimi onlardan başka bişeyle ilgilenemiyosunuz.

hadi gözünaydın haftaya da ben duycam Allah kısmet ederse bebişi de gördün mü?
evet canım bebekde göründü ama bebek şeklinde değil elbet...karaltı şeklinde vardı...

gözünaydın canım darısı başımıza artık
doktor karından mı baktı acaba kalp atışı için?
hayır vajinal baktı...ben ilk kızımda da ilk 3 ay hep vajinal bakıldı ve bişey olmadı..o yüzden bende stres olmamak için bunu tercih ediyorum ama ilerleyen dönemlerde elbette karındanda net belli olur...

gözün aydın canım darısı başımıza...
sağol canım....amin...
bu topiğin en evhamlısı benim canım...benim kızım tüp bebekle oldu...sonra 2 kere kendiliğimdem hamile kaldım birinin kalbi durdu diğeri kendiliğinden düştü..bu da böyle olacak diye kafayı sıyırmak üzereyim..endişelere devam maalesef...

bugün bende kızımı parka çıkardım bir mutlu oldu ki... o mutlu olunca bende mutluyum bugün...

Galetanın sat ı 29 ekim kalp atışlarını duymuşsunuz. benim 28 ekim ama ben sadece keseyi görebildim üstelik vajinal baktı ya ((
canım herkste aynı olmazki..muhtemelen senin geç döllenme olmuştur ondan duymamışsınızdır...hem ultrason cihazlarınında etkisi var diye biliyorum..gittiğim hastane benim gerçekten teknolojik olarak çok ilerde...sakın stres yapma...

ay evet canım yaa çok minikkk ben baya baya bebek görmeyi bekliyodum

neyse artık haftaya cumartesi görürüm inşallah, tabii kalp atışlarını da duyarım
hadi inşallah canım...

ya bu kadar alttan muayene olmaktan korkmayın kızlar.. o zaman cinsel ilişki de yasak olurduki....hem doktorlar bile bile lades der mi zararı olsa bebeğe...

ya bu kadar alttan muayene olmaktan korkmayın kızlar.. o zaman cinsel ilişki de yasak olurduki....hem doktorlar bile bile lades der mi zararı olsa bebeğe...

cok canım benım korktugumdan degıl
ustten kalp atısını duymak sankı bebek daha buyuk oldugu ıcın duyulur dıye dusunuyorum oyuzden ustten duymak ıstıyorum

ben keseyı görmeye gıttıgımde ustten baktı kese göruldu hemen
ama ıkız durumu var benım
onu anlayamadı
ben dedım alttan bakın dıye
ordanda baktı yıne anlayamadı gercı
kalp atısıda duyulmazsa alttan baktırırım

gayet normal..ama bu korku ve heycan 9 ay boyunca oluyor

seninkinide allah bağışlasın canım...bende 2. bebekte fazla ara vermeyi düşünmüyorum...

Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:

canım ben 5. haftada görmüştüm...

sevgili anne adayları eğer istanbuldaysanız ve avrupa yakasındaysanız..ayrıca dr.unuzdan memnun değilseniz size çok çok iyi bir dr. öneririm.ben çok memnun kaldım...kadın doğum dr.u ama ayrıca bir psikolok gibi...işinide çok iyi biliyor..9 aylık sürecim ve doğumum çok rahat oldu...doğum sonrasıda ağrım sızım olmadı şükür..bu dr. sebebiyle nerdeyse hemen bi tane daha yapayım diyorum

kızlarr biz bu akşam eşimle karar verdikk bundan sonra elimize geçen tüm bozuk para ve 5 tl lerimizi biriktiriyoruz..
güzel de bir kutu ayarladım, doğuma kadar nerden baksanız 1000-1500 tl olur en azından,
onunlada bayaaa bir bez ihtiyacı karşılanır

hoşgeldin geçen sene sizin topicteydim kısmet olmadı doğurmak :26: inşallah bu sefer ağustos annesi olucam bişi daha sorcam minenin kızımı oldu oğlumu çok merak ettim :)

beni de aranıza alın bağrınıza basın bende dün adetimin 3 gün gecikmesi sebebiyle dr a gittim ve hamiş olduğumu öğrendim,hcgm 130 çıktı haftaya cuma görüşelim dedi...multivitamin verdi elevit diye...sizce değerim nasılll??????beni bi heyecan aldı anlatamam
bu arada konyadayım doktor önerisi olan varsa da sevinirim...hcg kimisi adetinden önce yüksek çikıyor falan kimisi düşük herkesinki değişiyor mu yani umudum kırılmasın değilmi hala inanamıyorum mucizemede o yüzdenn...birazcık düşük gibi geliyor değerimm..

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramızaa
hayırlı olsun bebeğin

değerin gayet iyi hiç kafana takma, herkeste farklı olur sakın kimseninkiyle kıyaslama boşyere canın sıkılır..
önemli olan 48 saatte 2ye katlaması, istersen yarın tekrar yaptır için rahat eder

48 saatte mi 2 ye katlıyo bundan eminsen söyle bişey ben gecen hafta rahatsızdım saglık ocagına gıttıgımde mıdem cok bulanıyo hamileyim sanırım dedım kan tahlılı yaptık 1.51 cıktı bana pozitif negatif diyemem dedi doktor ama adet tarihinz 6 sındaymıs belki olusmakta olan bi bebek vardır o yuzden yukselmıstır eger ayın 6 sında olmazsanız gelın dedi bense dün 3 günüydü olmadım işte saglıkocagına değilde dogumevi var evimizin arkasında oraya gittim 130 cıktı ben hergün katlanıyo sanıyordum yani 24 saatten hesaplayıp o ilk değerim olan 1.51 i 9 kere 2yle carpıp dün aldığım değerle kıyaslamaya calısıyordum düşük çıkıyordu tabi 48 mi yaa?? ee şimdide olması gerekenden yüksek çıkıyo ya ben pimpirikleniyor muyum??herkeste oluyor mu?

Son düzenleme:

evet canım eminim 48 saatte katlması gerekiyor, rahat ol..

hatta sağlıklı gebelikte asıl alt sınır 48 saatte tam 2 katı değil 1.66 katıdır, ama ortalama 2 katı aranır, değerin gayet iyi

canım bunlar alt sınır, yüksek çıkması gayet normal hatta iyi bile bana sorarsan,
herkesin mutlaka 2 katından fazla çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…