- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
Bütün hamişleri tebrik ediyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz
duyabilirsin güzelim 6 hafta 5 günlükken baya duyan insan okudum internette ama duymassanda hemen üzülme bir sonraki hafta kesin duyarsın
benden 5 gun sonraa
ya bana aslında 2 hafta sonra gel karından duyalım dedı ama cok merak edersen 10 gun sonra gel vajınal duyalım dedı oda 6+5 e denk gelıyor cok merak edıyorum gıtmek ıstıyorum
7 hafta olmaya 2 gun kalıyor belkı usttende duyulur dımı
Bu günlerin tadını çıkarmaya bakın bebişler gldimi onlardan başka bişeyle ilgilenemiyosunuz.
tabi canım duyulabilir, hiiç belli olmaz
ama böyle sabırsızlanacaksan git vajinal duyarsın hiç olmadı, için rahat eder
Bütün hamişleri tebrik ediyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz
evet canım bebekde göründü ama bebek şeklinde değil elbet...karaltı şeklinde vardı...hadi gözünaydın haftaya da ben duycam Allah kısmet ederse bebişi de gördün mü?
hayır vajinal baktı...ben ilk kızımda da ilk 3 ay hep vajinal bakıldı ve bişey olmadı..o yüzden bende stres olmamak için bunu tercih ediyorum ama ilerleyen dönemlerde elbette karındanda net belli olur...gözünaydın canım darısı başımıza artık
doktor karından mı baktı acaba kalp atışı için?
sağol canım....amin...gözün aydın canımdarısı başımıza...
bu topiğin en evhamlısı benim canım...benim kızım tüp bebekle oldu...sonra 2 kere kendiliğimdem hamile kaldım birinin kalbi durdu diğeri kendiliğinden düştü..bu da böyle olacak diye kafayı sıyırmak üzereyim..endişelere devam maalesef...Herkese merhaba,
umarım bütün anne adayları bir çırğıda sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.
ben de allah kısmet ederse 4 ağustos olarak doğuma gideceğim. 5 hafta 5 günlük hamileyim. ocakta tüp bebek denememiz vardı ilk defa ama Allah nasip etti. en çok sigara konusunda zorlandım öğrendiğimden beri içmiyorum ama resmen stres içerisindeyim ve bu kadar güçlü bir yapıya sahip olmama rağmen nasıl bu strese girebiliyorum kendime çok kızıyorumişyerinde kafam takılıyor bazen.
Bir de sürekli bebeğe bişi olacak mı korkusu içerisindeyim siz de var mı böyle bişi acaba?
bugün bende kızımı parka çıkardım bir mutlu oldu ki... o mutlu olunca bende mutluyum bugün...bugün iyiyim maaşallah :))ev işi yaptım kendimi daha ii hissettim ya...bi de cok takmamaya calışıyoum artık, belim ağrıyor evet ama hamileyim :) bu yüzden ağrıyor,bişi olmicak allahın izniyle bebeğime ...yani bugün bomba gibiyim kızlar...kızımla oyun oynadık,gülüştük çok şükür onu da mutlu edebilmek cok gzlll :)))
yarın kayınvalidemlere vericez müjdeyi eminim şok olucaklar...benden bu kdr
canım herkste aynı olmazki..muhtemelen senin geç döllenme olmuştur ondan duymamışsınızdır...hem ultrason cihazlarınında etkisi var diye biliyorum..gittiğim hastane benim gerçekten teknolojik olarak çok ilerde...sakın stres yapma...Galetanın sat ı 29 ekim kalp atışlarını duymuşsunuz. benim 28 ekim ama ben sadece keseyi görebildim üstelik vajinal baktı ya((
hadi inşallah canım...ay evet canım yaa çok minikkk ben baya baya bebek görmeyi bekliyodum
neyse artık haftaya cumartesi görürüm inşallah, tabii kalp atışlarını da duyarım
ya bu kadar alttan muayene olmaktan korkmayın kızlar.. o zaman cinsel ilişki de yasak olurduki....hem doktorlar bile bile lades der mi zararı olsa bebeğe...benden 5 gun sonraa
ya bana aslında 2 hafta sonra gel karından duyalım dedı ama cok merak edersen 10 gun sonra gel vajınal duyalım dedı oda 6+5 e denk gelıyor cok merak edıyorum gıtmek ıstıyorum
7 hafta olmaya 2 gun kalıyor belkı usttende duyulur dımı
ya bu kadar alttan muayene olmaktan korkmayın kızlar.. o zaman cinsel ilişki de yasak olurduki....hem doktorlar bile bile lades der mi zararı olsa bebeğe...
merhabalar:) önelikle bebişin hayırlı ve sağlıklı büyüsün inşallah. senden de alacağımız çok fazla bilgi vardır eminim. Hepimizin ortak noktası galiba heyecan ve biraz korku:)ama o da normal değil mi?
seninkinide allah bağışlasın canım...bende 2. bebekte fazla ara vermeyi düşünmüyorum...
allah bağışlasın cnm güle güle büyüt meleğini...bnmde 2010 eylül doğumlu bi kızım var.. aslına bakarsan şu ana kdr gecen zamanda geriye baktığımda 'eneee ne cabuk gecmiş,gitmiş,anlamadan bitmiş ' diyoum amma hamileliğimi öğrendiğim günden beride ertesi günü edemiyoum...sağlıkla gelir inş. tüm ağustos bebeleri
Kızlar kaçıncı haftada keseyi kaçıncı haftada bebeği gördünüz?? Salı günü gitmeyi düşünüyoum dr.a 6+1 olucaz inş. Kese görünür mü? Bebek görünürmü ?:44:
ınşallah ben de agustos annesı olurum. adetıme daha 3 gun var bakalım.
sevgili anne adayları eğer istanbuldaysanız ve avrupa yakasındaysanız..ayrıca dr.unuzdan memnun değilseniz size çok çok iyi bir dr. öneririm.ben çok memnun kaldım...kadın doğum dr.u ama ayrıca bir psikolok gibi...işinide çok iyi biliyor..9 aylık sürecim ve doğumum çok rahat oldu...doğum sonrasıda ağrım sızım olmadı şükür..bu dr. sebebiyle nerdeyse hemen bi tane daha yapayım diyorum
beni de aranıza alın bağrınıza basın bende dün adetimin 3 gün gecikmesi sebebiyle dr a gittim ve hamiş olduğumu öğrendim,hcgm 130 çıktı haftaya cuma görüşelim dedi...multivitamin verdi elevit diye...sizce değerim nasılll??????beni bi heyecan aldı anlatamam
bu arada konyadayım doktor önerisi olan varsa da sevinirim...hcg kimisi adetinden önce yüksek çikıyor falan kimisi düşük herkesinki değişiyor mu yani umudum kırılmasın değilmi hala inanamıyorum mucizemede o yüzdenn...birazcık düşük gibi geliyor değerimm..
canım hoşgeldin aramızaa
hayırlı olsun bebeğin
değerin gayet iyi hiç kafana takma, herkeste farklı olur sakın kimseninkiyle kıyaslama boşyere canın sıkılır..
önemli olan 48 saatte 2ye katlaması, istersen yarın tekrar yaptır için rahat eder
48 saatte mi 2 ye katlıyo bundan eminsen söyle bişey ben gecen hafta rahatsızdım saglık ocagına gıttıgımde mıdem cok bulanıyo hamileyim sanırım dedım kan tahlılı yaptık 1.51 cıktı bana pozitif negatif diyemem dedi doktor ama adet tarihinz 6 sındaymıs belki olusmakta olan bi bebek vardır o yuzden yukselmıstır eger ayın 6 sında olmazsanız gelın dedi bense dün 3 günüydü olmadım işte saglıkocagına değilde dogumevi var evimizin arkasında oraya gittim 130 cıktı ben hergün katlanıyo sanıyordum yani 24 saatten hesaplayıp o ilk değerim olan 1.51 i 9 kere 2yle carpıp dün aldığım değerle kıyaslamaya calısıyordum düşük çıkıyordu tabi48 mi yaa??