valla özellikle son günlerde herşeye doluyorum, kendimi tanıyamaz oldum
acaba neden
ben ilk hamileligimde tam göbegimin yaninda tirnagimin ucu kadar bi yirtik görmüstümde esime 45 dakika trip yapip küsmüstüm..sen beni sevmiceksin begenmiceksin artik diye
kadinlari anlamak cok zor, coook
sormayın dua okurken bıle aglıyorum benımle kalsın dıye.
acaba neden
ben ilk hamileligimde tam göbegimin yaninda tirnagimin ucu kadar bi yirtik görmüstümde esime 45 dakika trip yapip küsmüstüm..sen beni sevmiceksin begenmiceksin artik diye
kadinlari anlamak cok zor, coook
kızlar Allah eşlerinize sabır versin:) ben hamile kalmadan öncede çok duygusaldım hemen aglardım en ufak seyde o da alışkındır zaten benim bu halime çabuk sevinir çabuk üzülürüm. ama sizin aglama sebepleriniz çok enteresan:)) dün bi tv programında kadın gördüm oglum askerde çok özledim yavrumu dayanamıyorum dedi ben o anda koptum ztn öle agladımki( hemde anneligin nasıl bi duygu oldugunu bilmeden. kadın olmak böle bisiy sanırım
kızlar Allah eşlerinize sabır versin:) ben hamile kalmadan öncede çok duygusaldım hemen aglardım en ufak seyde o da alışkındır zaten benim bu halime çabuk sevinir çabuk üzülürüm. ama sizin aglama sebepleriniz çok enteresan:)) dün bi tv programında kadın gördüm oglum askerde çok özledim yavrumu dayanamıyorum dedi ben o anda koptum ztn öle agladımki( hemde anneligin nasıl bi duygu oldugunu bilmeden. kadın olmak böle bisiy sanırım
canım zaten bizim ağlama sebeplerimiz de hep bahane, yani o yaşlar hazır bekliyor, ufacık bişey olsa da aksak artık diye,
ben de normalde çok duygusal biriyimdir, haberlerde, tv programlarında, dizilerde, filmlerde hatta bazen reklamlarda bile ağlarım ama şimdi durum çok farklı, ağlıyorum ama neden ağladığımı da anlamıyorum
kızlar acil bişey soracağım..adetim gecikti sat 8 kasımdı..sizce şimdi eczaneden test alsam çıkar mı.şimdi 6 aylık bebeğim var sizden gelen cevaba göre onu komşuya bırakıp hemen eczaneye koşacağım :)) meraktan ölüyorum :))
canım aynı bende öleyim özellikle filmlerde duygusal bi sahne olsun hemen aglarım tutamam kendimi. ama beni bu annelerin oglum canımın içi yavrum diyişleri beni bitirio. annemde mesela hepimizi aynı sever hiç ayrım yapmaz ama sanki abime oglum derken daha bi içten diomuş gibi gelio bana :)) neden bana böle gelio anlamıorum ?? bu arada kız erkek tabiki hic farketmez yeterki saglıklı olsun yavrularımız
kızlar acil bişey soracağım..adetim gecikti sat 8 kasımdı..sizce şimdi eczaneden test alsam çıkar mı.şimdi 6 aylık bebeğim var sizden gelen cevaba göre onu komşuya bırakıp hemen eczaneye koşacağım :)) meraktan ölüyorum :))
ah cnm bende de oluyor kasık ağrısı ayrıca bel ağrısı ....ama cok şükür bugün iiyim dün dışardaydım ayakta cok durduğum için oluyor sanırım :/herkese günaydın...bugün dktora gidicem bakalım....içim rahat değil çünkü...daha öncede bu haftalarda kaybettiğimden huzursuzum sürekli....doktta diycem hatta haftada 10 günde bir gelebilirmiyim diye...şu 12. haftayı görürsem artık rahatlıycam inşallah....kaldı 5 hafta yani.....offf ben mi bu kadar stres yapıyrum sadece diyorum...sürekli kendimi dinliyorum, yok midem bulandı mı yok karnım ağrıdımı diye...mesela dünden beri hafif adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sonra geçiyor...midemde bi sorun yok zaten...sadece göğsüm acıyor biraz o kadar...
evet cnm kasık ağrısı oluyor bendede bnmde daha önceden 2 düşüğüm var endişeliyim ama allaha emanetiz ..gunaydın arkadaslar bi sorum var size. cok ayakta kalırsam yada yürürsem kasık agrım oluyor korkuyorumda ama endısede etmek ıstemıyorum sizddede oluyormu ? daha önce dusugum odlugu için hep endıselıyım zatende bu sefer baska bır umut varken ıcımde bı kasılmaların olması benı huzursuz edıyor ıster ıstemez.
oyy allah yardımcın olsun cnm ya...bnm hiç bulantım yoktu kızımda sanırım bundada olmicak aslında olsunda az kiloaliyim diyoum ya hehe..ama eminim çok zordur az kaldı dayannn bitecek inş.anneannemi aradığımda telefonda bikaç gün önce bulantı sormuştu ben de pehh ne bulantısı canım demiştim.. O da benim 40'ımdan sonra dayanılmaz olurdu dedi...
şimdi anlıyorum ne dediğini 2 gündür bulanıyor midem.. ama öyle böyle değil sabah bulantısı falan yalan; 24 saat bulanması bu, uykudan bile kaldırıyor; en sevdiğim parfümler beni mahfediyor, sigara kokusu dayanılmaz....
son doktor ziyaretimde peşin peşin dedi; kahve yok, kakao yok, çikolata yok; kalp atışını ve kan dolaşımını etkiliyor diye.. zaten içerdim; şimdi kahvesizlikten komada gibiyim, dün alenen 15 saat uyudum :)) karpuz gibi maaşallah
kızlar merhaba:)
Allah ım hepinize hayırlı , sağlıklık bi hamilelik nasip etsin inşallah.. şöle bi bakim dedim acaba ağustos
anneleri gelmiş mi diye..evet buradalar:):):) Rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bende inşallah mayıs annesi olacağım..:)
kızlar doktordan geldim...mercimeğim yerinde duruyor ve kalp atışlarınıda gördük...allahıma şükürler olsun...haftayada gerekli tahlilleri yaptırmak için gidicem bakalım...ohhh moralim yerine geldi valla...
kızlar doktordan geldim...mercimeğim yerinde duruyor ve kalp atışlarınıda gördük...allahıma şükürler olsun...haftayada gerekli tahlilleri yaptırmak için gidicem bakalım...ohhh moralim yerine geldi valla...