hoşgeldin canım aramıza, bebeğin de sağlıkla gelir inşallah
evet canım aşırı duygusalız, biraz daha zamana bırakmak lazım belki de, ileriki aylarda fikrimiz değişir bakarsın
tebrikler hayırlı olsun canım...
haklısın canım düşünmeden anı yaşamak en iyisi böyle durumlarda belki de her durumda böyle olunmalı...
slmlar canlarım nasılsınız
bizdede halvet yok ikimizde istemiyoruz şimdilik belkim 4. aydan sonra dr a danısarak belkim olur
slmlar canlarım nasılsınız
bizdede halvet yok ikimizde istemiyoruz şimdilik belkim 4. aydan sonra dr a danısarak belkim olur
ayy evet çok haklısın canım, bir de bunu düşünüp sıkıntı yapamam valla
hoşgeldin tatlım, valla sevindim yalnız değilmişim bu konuda
selam asembcim bizler iyiyiz sen nasılsın bugün nasıl gidiyor annelik? demek ki herkeste aynı durum var halvet meselesinde
hoşbuldum cnmcımevet evet yalnız değiliz hepimizde durumlar aynı
ister istemez tereddütlerimiz oluyo gayet normaliz yani
a.s cnmcım bende iyiyim çok şükür iyi gidiyo valla hafiften mide bulantıları memişler aynı dvm
evet kimse halvete yanaşmıyo kocaların işi zor valla daha başı sesleri çıkmıyo emme sonra nolcek bilemiyorum
evet kızlar ilk olunca nelerin beklediğini bilmiyosun
ama benim ikinci benim gibi ikinciye hamile olan arkadaşlar var mı topikte
ama ilkide ikinciside ayrı oluyodur duyguları allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bir gittim geldim hatunlar birincileri doğurmuşsunuz ikinciyi yapma hayallerine başlamışsınız maşallah
yaa kızlar eşlerinizle durumlar ne alemde, başladınız mı halvetlere tekrar:26::26:
ben birdaha yapamam gibi geliyor, napıcam bilmiyorum
kızlar merhaba kısmet olursa inşallah bende ağustos annesi olacağım
allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bugün itibariyle 5+3 olduk
bende ağustos annesi olacağım inanılmaz bi heyecan ve merakla bebeğimi ilk göreceğim anı bekliyorum bu cumartesi meleğimle tanışacağız Allah hepimizin meleklerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
evet daha başındayız şimdilik onlar da tereddütlü ama bakalım ne kadar sürecek sabırları
yok anam nerde bize yasak 3 aylık oluncaya kadar 2 düşüğüm vardı öncesinden o yüzden hem eşimde rahatsızlık vermiyor sağolsun.
tecrübelerime dayanarak söylüyorum 3 aydan sonra düzeliyor halvet durumları 9 ay böyle sessiz sürmüyor. Tabi yasak yoksa :))
görcez bakalım kuzum
valla elimden geldıgınce pekmez tatlı matlı yedırmıyom ona hahaha
Ama size soyle birsey soyliyim, ki temin ederim sizi rahatlatmak icin soylemiyorum, bebeginiz dogunca, sanki coktan beri varmıs gibi hissediyorsunuz. O kadar cabuk alisiliyor ki bebekli hayata. Altını degistirmek beslemek uyutmak kolay geliyor hemen bir süre sonra. Tabi buyuk sorumluluk ama siz bebeginiz icin bicilmis kaftansınız zaten, tek eksiginiz karnınızdaki canlı. Ben simdi bakıyorum da bebegim olmadan once ne cok bol gereksiz vakit geciriyomusum. Simdi butunm saatlerim dakikalarım dolu.
görcez bakalım kuzum
valla elimden geldıgınce pekmez tatlı matlı yedırmıyom ona hahaha
bizde yasak kalp atışını görene kadardı, doktor sonrasında kaldırdı ama ben daha kaldırmadım
1-2 ay daha kaldırmaya niyetim yok
Erkekler, eşleri gebe kaldığında genellikle aşağıdaki üç davranış kalıbından birini uygularlar. Bu davranışlar çoğu durumda bilinçdışı olarak gelişir:
"İzleyici" kalmayı tercih eden baba adayı duygusal anlamda kendini gebelik gerçeğinden soyutlar ve olayı sanki kendi dışındaki bir çevrede oluyormuş gibi hisseder.
"Katılımcı" olmayı benimseyen baba adayı duygusal ve diğer açılardan tümüyle eşiyle işbirliği içindedir. Gebelik gerçeğinin ve yaratmakta olduğu değişikliklerin tümüyle farkındadır. Sorumluluk duygusu belirgindir.
"İşlevsel" konumdaki baba adayı ise genel olarak ilk ikisinin arasında bir yerdedir ve duygusal açıdan gebeliğe uzak olmakla beraber, maddesel sorumluluklarının tümüyle farkındadır.
ohooo benimki her sabah götürüyo balları cevizleri napacaksaaa
tamamen ve kesinlikle "katılımcı" bir kocam var
eneeemm sürdürtme elini onlaraaa det yasak de