2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar.Bende Allah nasip kismet ederse agustos annesi olucam.
Rabbim hepimizin yavrularini korusun,saglicakla kucaklamayi nasip etsin.

amiiiiiiiiiiiin cnm tbr ederim senıde

sırf adamın duyguları tatmin olsun diye gece 1-2 de uyandırıp yiyecek bişeyler istiyorum,
psikopatça mutluluk duyuyo bundan yaa

yok ama gözüm açıldı yedirmem artık, neme lazımmm

hahaha ay alemsin sen yaa bencede gözümüzü açmak lazım kocişlere sahip çıkalım

sırf adamın duyguları tatmin olsun diye gece 1-2 de uyandırıp yiyecek bişeyler istiyorum,
psikopatça mutluluk duyuyo bundan yaa

yok ama gözüm açıldı yedirmem artık, neme lazımmm

Sizin ilişki de pek bir garip seyir halinde gece 1-2 de sen iste o ağzı kulağında güle oynaya almaya gitsin gelsin ...hey yarabbim ya ailecek komiğiz biz desene sen kısaca

ben benimkine desem adamcagiz uyur gezer gibi gider bi de alirken bi yerde uyur kalir onu arayip dururum

Sizin ilişki de pek bir garip seyir halinde gece 1-2 de sen iste o ağzı kulağında güle oynaya almaya gitsin gelsin ...hey yarabbim ya ailecek komiğiz biz desene sen kısaca

yok kız dışarı göndermiyorum mutfağa kadar gidiyor sadece
ama cidden tuhaf yaa, ne kadar hevesliymiş..

bizim bebeğimiz biraz geç oldu 2 seneden fazla bekledim, bu süre içindede etrafındaki hemen hemen bütün arkadaşları baba oldu, sanırım onları göre göre dinleye dinleye içinde yer etmiş bazı şeyler, belli etmese de aslında o da çok beklemiş hamile kalmamı

canım allah bozmasın tamamına erdirsin inşallahh

ayyyyyy...o zaman lafım yok bırak öyle mutlu oluyorsa uzat ayaklarını bir liste yap bunu istiyorum şunu istiyorum diye hem senin işine gelir hem de onun

ben ilk hamilelğimde kusardım kapıya gelir sevinirdi ohh demekki herşey yolunda derdi yaw düşünebiliyormusunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…