- 2 Ağustos 2011
- 230
- 11
gerçekten şuan bizim için zaman hiç geçmiyor,
yani doğum anı seneler sonra olaacakmış hatta hep hamile kalacakmışım hiç doğmayacakmış gibi falan geliyor şimdi
hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil:116:
BAna da hep hamile hamile gezcekmişim gibi geliyodu o zamanlar ama simdi de sank ihic hamile olmamisim gibi geliyor.
bazen düşündükçe o günlerden de korkmuyorum değil aslında, nasıl büyük bir sorumluluk ve ne zorluklar bizi bekliyor..
ilk bebek olunca belirsizlikler de fazla oluyor haliyle..
Ama size soyle birsey soyliyim, ki temin ederim sizi rahatlatmak icin soylemiyorum, bebeginiz dogunca, sanki coktan beri varmıs gibi hissediyorsunuz. O kadar cabuk alisiliyor ki bebekli hayata. Altını degistirmek beslemek uyutmak kolay geliyor hemen bir süre sonra. Tabi buyuk sorumluluk ama siz bebeginiz icin bicilmis kaftansınız zaten, tek eksiginiz karnınızdaki canlı. Ben simdi bakıyorum da bebegim olmadan once ne cok bol gereksiz vakit geciriyomusum. Simdi butunm saatlerim dakikalarım dolu.
Ama size soyle birsey soyliyim, ki temin ederim sizi rahatlatmak icin soylemiyorum, bebeginiz dogunca, sanki coktan beri varmıs gibi hissediyorsunuz. O kadar cabuk alisiliyor ki bebekli hayata. Altını degistirmek beslemek uyutmak kolay geliyor hemen bir süre sonra. Tabi buyuk sorumluluk ama siz bebeginiz icin bicilmis kaftansınız zaten, tek eksiginiz karnınızdaki canlı. Ben simdi bakıyorum da bebegim olmadan once ne cok bol gereksiz vakit geciriyomusum. Simdi butunm saatlerim dakikalarım dolu.
evet kızlar ilk olunca nelerin beklediğini bilmiyosun
ama benim ikinci benim gibi ikinciye hamile olan arkadaşlar var mı topikte
ama ilkide ikinciside ayrı oluyodur duyguları allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
dOGACAK DOGACAK, az sabır :)ayy ne güzel yaa, bir an önce doğsaaaa
Bu ne akıl almaz bir duygudur tahmin edemiyorum, ama bir an önce yaşamak istiyorum :)
evet canım 2. yi bekleyen birkaç arkadaşımız var,
aslında yaşadığımız heyecan 1., 2. farketmez aynıdır da ilk olduğunda işte o belirsizlikler biraz daha korkuya sebep oluyor sanırım
dOGACAK DOGACAK, az sabır :)
Allah butun kadınlara yasatsın insallah bu duyguyu.
Bence de her seferinde aynı duygudur. Hele bir de kardesini bekleyen bir yavrunuz daha varsa bence daha da güzeldir.
evet kızlar ilk olunca nelerin beklediğini bilmiyosun
ama ilkide ikinciside ayrı oluyodur duyguları allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Allah nasip ederse en çok istediğim şey arayı fazla açmadan bir kardeş
BEN DE istiyorum cok. Nasip olursa 3 yasında falan bir kardes istiyorum oğluma.
canım bende ikinciyi bekliyorum kızım 2 yasını bitirdi inş bebegim doğunca kızım 3 yasında olacak çok mutluyum ve heyecanlıyım tabi ilk gibi değilim yani daha tecrübeliyim bunda ama cok güzel bi duyduuu allah isteyen herkeze nasip etsin
BEN DE istiyorum cok. Nasip olursa 3 yasında falan bir kardes istiyorum oğluma.
inşallah canım nasip olur, benim de isteğim aralarında 2, en fazla 3 yaş olsun. kısmet bakalım olur inşallah..
daha ilkini doğurmadan 2. nin derdine düştüm diyorum hep
amin... ben de inşallah arayı fazla açmadan 2. yi istiyorum kısmetse... sadece kilo benim canımı çok sıkıyor...(biraz fazla da !!!)
Ben ilk bebegin dogduktan sonra da fikrinin degiscegini zannetmiyorum, isteyeceksindir yine 2inci bebegi de.
Saıkma canını, kilo bu, saglikli beslenerek verirsin. Emzirirken kilo vermek cok kolay zaten. benim oglum 4 aylık, hic diyet yapmamama ragmen eski kiloma 3 kilo kaldı. bazı arkadaslarım hele ulaştu bile eski kolalrına coktaaaan. Kilo dusunulcek en son sey olmalı bence.
bende 2. bebeişe hamileyim canım.2.5 yaşında bi kızım var...evet kızlar ilk olunca nelerin beklediğini bilmiyosun
bir gittim geldim hatunlar birincileri doğurmuşsunuz ikinciyi yapma hayallerine başlamışsınız maşallah
benim oğlumda c.tesi günü girdi bir yaşına
aralarında 18-19 ay falan olacak kısmetse
ama gerçekten çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar o kilo sorunu bende de var daha ilk hamileliği vermeden ikinciye hamile kaldım
artık 2 bebeyle uğraşmaktan verirlir gidilir kilolar inş.
yeter ki meleğim sağlıklı gelsin dünyaya ben kiloya razıyım
bu arada boy varda kurtarıyorum biraz yoksa halim harap olurdu