2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demmir_can tatlım maşallah bu ne hız ne istek 2,3 değil 4 maşallah sana inşallah istediğin gibi olsun

yaa kızlar eşlerinizle durumlar ne alemde, başladınız mı halvetlere tekrar:26::26:
ben birdaha yapamam gibi geliyor, napıcam bilmiyorum

ayyyy çok bunaldım ben ya nefes bile alamıyorum yatıp uyumak istiyorum midemde bunalıyor Allahım sen bize güç kuvvet ver aglıcam nerdeyse

tatlim naptin ya yazik onlara da oyle bir daaa yapamam falan bir de bi arkasimin yalancisiyim hamileyken bazen biz de cok istiyormussuz

yaa kızlar eşlerinizle durumlar ne alemde, başladınız mı halvetlere tekrar:26::26:

Son düzenleme:
kiyamam canim sana , imkanin varsa soyle bir cik disari hava al ya da ne biliyim ayaklarini uzat derin derin nefes almaya calis..

ayyyy çok bunaldım ben ya nefes bile alamıyorum yatıp uyumak istiyorum midemde bunalıyor Allahım sen bize güç kuvvet ver aglıcam nerdeyse

kızlar merhaba kısmet olursa inşallah bende ağustos annesi olacağım
allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bugün itibariyle 5+3 olduk

bizde hiç o tarz şeylere her ikimizde de yanaşma yok olmaz gibi de düşünüyorum eşim de bu konuda çok tutucu bebeğe birşey olur diye korkuyor anlattım ama inadı kırılmaz benim de yapmaya hiç niyetim yok bebeğimi rahatsız etmeye

kızlar merhaba kısmet olursa inşallah bende ağustos annesi olacağım
allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bugün itibariyle 5+3 olduk

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

aynı durumdayız işte, benim eşimde pek yanaşacak gibi değil, aynı korku ve tutukluk onda da var farkındayım,
benim için hava hoş işime gelir doğuma kadar uzak durmak da, okadar süre erkeği nasıl etkiler onu bilemiyorum işte, soğukluk olmasından korkuyorum daha sonra

bende ağustos annesi olacağım inanılmaz bi heyecan ve merakla bebeğimi ilk göreceğim anı bekliyorum bu cumartesi meleğimle tanışacağız Allah hepimizin meleklerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

aynı düşünceler bende de var canım hatta bu konuyu eşime açtım o da yok olmaz o bebeği ikimiz için fedakarlıklarla taşıyorsun böyle düşünme diyor ama bilemiyorum belki de çok duygusal düşünüyoruz erkekler sadece mantıksal hareket ediyor ilk tepkilerinde ...

tebrikler hayırlı olsun canım...

hoşgeldin canım aramıza, bebeğin de sağlıkla gelir inşallah

evet canım aşırı duygusalız, biraz daha zamana bırakmak lazım belki de, ileriki aylarda fikrimiz değişir bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…