evet evet bence de değişmez, ben çocukları çok severim, hele kendi bebeğimi kucağıma alınca kesin 2.yi geçtim 3.yü 4. falan isterim
bu arada kilo sorunu bende de var, ama ben takmıyorum, en azından fazla almamaya çalışarak devam edicem, aldıklarımı da doğumdan sonra veririm, sadece sağlık sorunlarına neden olmasın o yeter
demmir_can tatlım maşallah bu ne hız ne istek 2,3 değil 4 maşallah sana inşallah istediğin gibi olsun
aslında 4 te biraz abartmış olabilirim
hele bir ilkini kucağıma alayım bu konuyu ozaman tekrar tartışırız
yaa kızlar eşlerinizle durumlar ne alemde, başladınız mı halvetlere tekrar:26::26:
ben birdaha yapamam gibi geliyor, napıcam bilmiyorum
ayyyy çok bunaldım ben ya nefes bile alamıyorum yatıp uyumak istiyorum midemde bunalıyor Allahım sen bize güç kuvvet ver aglıcam nerdeyse
tatlim naptin ya yazik onlara da oyle bir daaa yapamam falanbir de bi arkasimin yalancisiyim hamileyken bazen biz de cok istiyormussuz
kızlar merhaba kısmet olursa inşallah bende ağustos annesi olacağım
allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bugün itibariyle 5+3 olduk
allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yaa kızlar eşlerinizle durumlar ne alemde, başladınız mı halvetlere tekrar:26::26:
ben birdaha yapamam gibi geliyor, napıcam bilmiyorum
bizde hiç o tarz şeylere her ikimizde de yanaşma yok olmaz gibi de düşünüyorum eşim de bu konuda çok tutucu bebeğe birşey olur diye korkuyor anlattım ama inadı kırılmaz benim de yapmaya hiç niyetim yok bebeğimi rahatsız etmeye
aynı durumdayız işte, benim eşimde pek yanaşacak gibi değil, aynı korku ve tutukluk onda da var farkındayım,
benim için hava hoş işime gelir doğuma kadar uzak durmak da, okadar süre erkeği nasıl etkiler onu bilemiyorum işte, soğukluk olmasından korkuyorum daha sonra
bende ağustos annesi olacağım inanılmaz bi heyecan ve merakla bebeğimi ilk göreceğim anı bekliyorum bu cumartesi meleğimle tanışacağız Allah hepimizin meleklerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bende ağustos annesi olacağım inanılmaz bi heyecan ve merakla bebeğimi ilk göreceğim anı bekliyorum bu cumartesi meleğimle tanışacağız Allah hepimizin meleklerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
aynı düşünceler bende de var canım hatta bu konuyu eşime açtım o da yok olmaz o bebeği ikimiz için fedakarlıklarla taşıyorsun böyle düşünme diyor ama bilemiyorum belki de çok duygusal düşünüyoruz erkekler sadece mantıksal hareket ediyor ilk tepkilerinde ...