- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
tamamen ve kesinlikle "katılımcı" bir kocam var
benımkiside katılımcı bakalım nereye kaa katılcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamen ve kesinlikle "katılımcı" bir kocam var
yaa 223. sayfa açılmiyooo
maşallahh aynenn
kız yoksa şap mı kullansak yemeklerde
sabrının yettiği yere kadarrr
doktor ilk haftadan beri yasak demedi bana da ama ikizler bebişler malum pek bir çekiniyorum ben, üstelik uzun süre de olmadı o yüzden hiç yanaşmıyorum, içimden de hiç gelmiyor açıkçası bakalım önümüzdeki aylarda değişecekmi psikolojimiz
ahaa bu benım aklıma nasıl gelmediiii
evet evet kesınlıkle kullanalım hahaha
223 sayfa olmadıkki daha
valla nerde pes edecekler bakalım
ama katılımcı adam da zor oluyor yahuu, adam gözümün içine bakıyor bişeyler aşereyimde gidip alsın diye,
her hareketimde gözü üstümde, aman yavaş otur, aman bacaklarını karnına çekme uzat, aman ayakta durma.. bu ne ayoll
doktor ilk haftadan beri yasak demedi bana da ama ikizler bebişler malum pek bir çekiniyorum ben, üstelik uzun süre de olmadı o yüzden hiç yanaşmıyorum, içimden de hiç gelmiyor açıkçası bakalım önümüzdeki aylarda değişecekmi psikolojimiz
Erkekler, eşleri gebe kaldığında genellikle aşağıdaki üç davranış kalıbından birini uygularlar. Bu davranışlar çoğu durumda bilinçdışı olarak gelişir:
"İzleyici" kalmayı tercih eden baba adayı duygusal anlamda kendini gebelik gerçeğinden soyutlar ve olayı sanki kendi dışındaki bir çevrede oluyormuş gibi hisseder.
"Katılımcı" olmayı benimseyen baba adayı duygusal ve diğer açılardan tümüyle eşiyle işbirliği içindedir. Gebelik gerçeğinin ve yaratmakta olduğu değişikliklerin tümüyle farkındadır. Sorumluluk duygusu belirgindir.
"İşlevsel" konumdaki baba adayı ise genel olarak ilk ikisinin arasında bir yerdedir ve duygusal açıdan gebeliğe uzak olmakla beraber, maddesel sorumluluklarının tümüyle farkındadır.
ohooo benimki her sabah götürüyo balları cevizleri napacaksaaa
napıyım anacım tedbir alıyorum kendımce
hakkaten ben de bu fikri senden beklerdim
işlevsel sanırım eşim ama katılımcı olmasını çok isterdim, ilk başlarda izleyici idi, sanki gün geçtikçe katılımcı olacak gibi geliyor ama hala inanamıyor bu kadar zamandan sonra hamile olduğuma hep bir aksilik bekleyişinde, sürecimizinde maşallahı var iyi gidiyor herşey inşallah hep de böyle gider bütün hamileler için
pohahahhahah koptum demmir_can ya ne hatunsun
asemb sen önlem derdindesin baksana demmir_canın yoruma koptum burda
olduk kuzumm ben gördüüm
aynennn valla bizimkide öyle her akşam abuk subuk bi ton abur cuburla gelıyo
batırcak valla bizi bebiş doğana kadar
pohahahhahah koptum demmir_can ya ne hatunsun
asemb sen önlem derdindesin baksana demmir_canın yoruma koptum burda
asemb benim sayfa ayarlı daha fazla ileti gösteriyor o yüzden bende sayfa 113 deyiz :))))
hahaha valla alemiz biz yaa
gülmek iyidir kuzum hep gülelim böyle doguruncaya kadr inşalllah
tabi ondan sonrada gülek hep böyle