2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok cok azalttım ve kısmetse kalp atışlarını duydugum gün fırlatıcam diye kendime söz verdim. ilaçlardan da en çok sakatlık tehlikesiyle korkuyorum. yoksa hamile oldugumu bilmeden gunde 1 paket sigaramı da ictim ne yazık ki. :2:[/

hamileliği öğrenmeden önceki yaptıklarımızdan sorumlu değilmişiz :)) ama sakın ola sigara felan yok içenin bile yanında durmayın lütfenn zararlarını okursanız hak verirsiniz bana

bende de başladı mide bulantısı artık karnım sürekli aç gibi birazda ağrıyor artık onun varlığını bildiimden çok dikkat ediyorum kendime ama kızım hiç durmuyor uyutmaya calışıyorum ama uyumyor karnıma falan tekme atıyor :) babasıda kızıyor yapma yavrum kardeşin aglar diyor

yapma bunu canım, inan depoları doldurman lazım ve gün içinde yeni yapılan kana destek verecek türde beslenmen lazım. daha cok canının cektigi önceden sevdigin seylerden ye, varsın kilo aldırıcı olsun ama mideni lütfen boş bırakma...

cok cok azalttım ve kısmetse kalp atışlarını duydugum gün fırlatıcam diye kendime söz verdim. ilaçlardan da en çok sakatlık tehlikesiyle korkuyorum. yoksa hamile oldugumu bilmeden gunde 1 paket sigaramı da ictim ne yazık ki. :2:

ah canım bende kendimi tanıyamaz oldum inan.garip duygular içerisindeyim yesem istifra ederim korkusu yemesem bebeğe birşey olacak korkusu...saçma sapan her olayda etkileniyorum anlamadım kendimi...:KK50:

bende de başladı mide bulantısı artık karnım sürekli aç gibi birazda ağrıyor artık onun varlığını bildiimden çok dikkat ediyorum kendime ama kızım hiç durmuyor uyutmaya calışıyorum ama uyumyor karnıma falan tekme atıyor :) babasıda kızıyor yapma yavrum kardeşin aglar diyor

zaten küçücük bir rahatsızlığımız olsa evdeki çocuklar azar kudurur bizde öyle oluyor. Ama çocuklarımız daha küçük ve kardeş gelecek mantığını anlamazlarmış helede karnımda kardeşin var lafını. Sakın ola doktora götürüp ultrasonda felan göstermeye de kalkmayın Bu konuyla ilgili çok ciddi makaleler okudum.

ah canım bende kendimi tanıyamaz oldum inan.garip duygular içerisindeyim yesem istifra ederim korkusu yemesem bebeğe birşey olacak korkusu...saçma sapan her olayda etkileniyorum anlamadım kendimi...:KK50:

o zaman pahada ağır şeylerden tüket canım, mesela ceviz, muz, hatta çikolatalı brownie. ne canın isterse. ama ye lütfen. :nazar:

MERHABALARR,,

haziran temmuz derken ağustos annesi olucam Allahın izniyle :) hastalığım gecikince gebelik testi yaptım.1 ve 3. günler her ikisindede silik cıktı 2. çizgi. bugün kan testi yaptırdım. Değerim 429.48 çıktı.

İstanbul da yaşıyorum, çalışıyorum. Sat 14 Kasım. Kilom 51. yaşım 25

Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin:nazar:

canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

yine uykum geldi yaww :KK43:( Allahtan çocuk anaokuluna gidiyor bana müsade yatacağım biraz görüşürüz arkadaşlar..:KK31:

zaten küçücük bir rahatsızlığımız olsa evdeki çocuklar azar kudurur bizde öyle oluyor. Ama çocuklarımız daha küçük ve kardeş gelecek mantığını anlamazlarmış helede karnımda kardeşin var lafını. Sakın ola doktora götürüp ultrasonda felan göstermeye de kalkmayın Bu konuyla ilgili çok ciddi makaleler okudum.
bende alışsın diye bebek var karnımda diyordum ama zaten götürmem hastaneye onu nasıl davranacağım şu anda pek bilmiyorum ama gün gectikçe alışmalıyım

mideni fazla boş bırakmamaya çalış canım, benim genelde uzun süre bişey yemeyince bulanıyor, sık sık az az bişeyler at ağzına, özellikle tuzlu çubukları eksik etme yanından valla tam bir kurtarıcı :KK1:

cnm seninle aynı gün aynı haftalık hamileymişiz.duygulandım 9 hafta+0 gün:)

cok cok azalttım ve kısmetse kalp atışlarını duydugum gün fırlatıcam diye kendime söz verdim. ilaçlardan da en çok sakatlık tehlikesiyle korkuyorum. yoksa hamile oldugumu bilmeden gunde 1 paket sigaramı da ictim ne yazık ki. :2:
inşallah canım bende günde 1 tane falandım bugün son verdim inş. kalp atışlarını duyduğum zaman bitiyor benimde..Dediğin gibi bende bilmediğim zaman pösüür pösüüür içiyordum valla ama allahım esirgesin onları sağlıklı olsunlar inş. bilmiyordum zaten bilsem içermiydim sankii :KK43: Ama inş. senin bebeğinde sağlıklıdır canım ben inanıyorum bişey yoktur bence bilmiyormuşsun sonuçta sen istermiydin yoksa allah korumuştur onu :KK66:

inşallah canım bende günde 1 tane falandım bugün son verdim inş. kalp atışlarını duyduğum zaman bitiyor benimde..Dediğin gibi bende bilmediğim zaman pösüür pösüüür içiyordum valla ama allahım esirgesin onları sağlıklı olsunlar inş. bilmiyordum zaten bilsem içermiydim sankii :KK43: Ama inş. senin bebeğinde sağlıklıdır canım ben inanıyorum bişey yoktur bence bilmiyormuşsun sonuçta sen istermiydin yoksa allah korumuştur onu :KK66:

canımsın çok teşekkür ederim. günlerimiz bile aynıymış hormonlar da öyledir :KK1: 3 gün sonra hayatıma yeni bir yıl başlayacak, öyle kodladım kendimi :nazar:

slm hanımlarr nasılsınız
bende ağustos annesi olacağım yarın keseyi görmeye gideceğim
allhım sağlıkla melekelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
listeye benide eklermisiniz
90 kiloda hamile kaldım sat 23 kasım tahmini doğum 29 ağustos hatay
başka bir şey varmıydı hatırlamıyorum

Hepinize meraba, ben de 2011 ağustos annesiyim, benim satım 25 kasımdı. Saglikla dogdu bebegim Allhıma çok şükür. İnşallah sizler de saglıkla kavusursunuz meleklerinize. Cok guzel heyecanlardı hamilelik zamanları.
gerci herkes soyluyordur bayatladı artık diyebilirsiniz ama lütfen zamanınız varken bol bol uyuyup dinlenin. kendinizi hicbirsey icin uzmeyin. Allah sagliklar versin hepinize.

Canım iyiki geldin ve iyiki yazdın..yüreğime su serpildi.inş. senin yazdıkların gibi kolay hevesli guzel bi donem geçiririz hepbirlikte:)

Ne kadar güzel anlatmışsın okurken daha da heveslendim..inşallah biz de senin gibi hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız :) (alıntı yanlış oldu msj silinmiyo sanırım:)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
ben 2011 Ağustos annesiyim.Yazdıklarınızı okudum, heyecanınızı burda hissettim.Gözlerim doldu... Geçen sene bu zamanlar aynı heyecanı yaşıyordum... Şimdi ise minik kuzum kucağımda. Tarifi mümkün olmayan bir duygu yaşayacaksınız,neden daha önce yapmadımki diyeceksiniz.

Aynı zamanda zorlu da bir süreç, çok dikkat etmeniz gerekecek.Beslenmeye, dinlenmeye... Esasında herşeye...Önce kalp atışları sizi heyecanlandıracak, sonra minik ellerini görünce ağlayacaksınız.Ultrason resmine dakikalarca bakacaksınız.. Sonra cinsiyeti öğreneceksiniz veee başlasın alış veriş. Deli gibi alış veriş yapacaksınız. Gerekli gereksiz herşeyi almak isteyeceksiniz. Kuzunuz doğunca birçoğunu giyinemeyecek...Ama olsunnn, heves işte... Karnınız büyümeye başlayacak, göbüşlerinizin resimlerini paylaşacaksınız... LCW nin hamile kıyafetlerini tavsiye edeceksiniz birbirinize...

Sonra ikili test, üçlü test derken erken doğumlar baş gösterecek..Miniş miniş kuzular doğacak.Herkesi bir telaş saracak, acaba bende erken doğururmuyum diye.... Normalmi sezeryan mı derken, normal isteyenlerin çoğu sezeryana alınacak... Ve doğummm geldi çattı. O anki duygularımı anlatmam mümkün değill.Dakikalarca ağladığımı biliyorum..

Geriye dönüp baktığımda bu süreçte iyiki yapmışım dediğim şeylerin başında doğum fotoğrafçısı tutmak geliyor. Resimlere baktıkça o anları tekrar tekrar yaşıyorsunuz...

Hepinize Allah yardımcı olsun kızlar. Buna çok ihtiyacınız olacak...

Ne kadar güzel anlatmışsın okurken daha da heveslendim..inşallah biz de senin gibi hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız :)

cnm seninle aynı gün aynı haftalık hamileymişiz.duygulandım 9 hafta+0 gün:)

aa evet canım, gerçi bu işler belli olmaz ama ilk doğuranlardan olucaz allah nasip ederse :KK1:

slm hanımlarr nasılsınız
bende ağustos annesi olacağım yarın keseyi görmeye gideceğim
allhım sağlıkla melekelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
listeye benide eklermisiniz
90 kiloda hamile kaldım sat 23 kasım tahmini doğum 29 ağustos hatay
başka bir şey varmıydı hatırlamıyorum

hayırlı olsun :nazar:

Hepinize meraba, ben de 2011 ağustos annesiyim, benim satım 25 kasımdı. Saglikla dogdu bebegim Allhıma çok şükür. İnşallah sizler de saglıkla kavusursunuz meleklerinize. Cok guzel heyecanlardı hamilelik zamanları.
gerci herkes soyluyordur bayatladı artık diyebilirsiniz ama lütfen zamanınız varken bol bol uyuyup dinlenin. kendinizi hicbirsey icin uzmeyin. Allah sagliklar versin hepinize.

gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuğunuzu, darısı başımıza :KK16:

Son düzenleme:
aa evet canım, gerçi bu işler belli olmaz ama ilk doğuranlardan olucaz allah nasip ederse :KK1:

hayırlı olsun :nazar:

gözünüz ydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuğunuzu, darısı başımıza :KK16:

Amin Allah hepimizin bebeklerine saglık sihhat versin. Hepiniz insallah benim gibi kolaycacık doguruverirsiniz bişi anlamadan :)
İlk baslarda zaman cok zor gececek ama sonuna geldiginizde bi bakiyorsunuz zaman su gibi akıp gitmis. hamileyken gecmeyen zaman,, bebek dogduktan sonra kosturmaya baslıyo. keske dogduktan sonra yavas gecse.

Amin Allah hepimizin bebeklerine saglık sihhat versin. Hepiniz insallah benim gibi kolaycacık doguruverirsiniz bişi anlamadan :)
İlk baslarda zaman cok zor gececek ama sonuna geldiginizde bi bakiyorsunuz zaman su gibi akıp gitmis. hamileyken gecmeyen zaman,, bebek dogduktan sonra kosturmaya baslıyo. keske dogduktan sonra yavas gecse.

gerçekten şuan bizim için zaman hiç geçmiyor,
yani doğum anı seneler sonra olaacakmış hatta hep hamile kalacakmışım hiç doğmayacakmış gibi falan geliyor şimdi :KK1:

hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil:116:

X