2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rennie ve talcidin hiç bir zararı yokmuş hamilelikte başağrısı için de minoset alabilrmişiz doktorum üztüne basa basa söyledi çok bir rahatsızlığım yok allaha şükür o yüzden ben de henüz kullanmadım .... ama seni çok zorluyorsa doktorunun verdiği ilacı kullan bence bedenimizi hırpalamayalım bu dönemde

vajinal 6. haftada kalp atışı gözüküyor canım hadi hayırlı olsun gözünaydın :)

kızlar tünaydın bugün fena halde mide bulantım var ama istifra etmedim sanırım kabus dolu günler başladı...

canım gözün aydın ne güzel bebişini görmüşsün, hatta kalp atışı bile başlamış, benim 5+3 te sadece kese vardı,
cuma günü gümbür gümbür duyarsınız

canım gebeliğini bilmeden kullandığın hiçbişeyin zararı olmaz diye biliyorum ben, üstelik zarar verecek olursa da kimyasal gebelik gibi çok erken düşükle sonuçlanırdı.. bundan sonraki gelişimine olumsuz bir etkisi olmaz rahat ol sen

tünaydınlar hekeseee

tünaydıın

kızlar tünaydın bugün fena halde mide bulantım var ama istifra etmedim sanırım kabus dolu günler başladı...

ooo geçmiş olsun sederk sende de başladı demek, inşallah uzun sürmez canım

Son düzenleme:

canım gözünaydın hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsın,

erken yumurtlamışsındır canım korkulacak birşey yok bunda.

Gunaydınnnn hamiş bayanlar bugun nasılsınız bakalım:))

günaydın canım ben yorgun halsiz ve açımm :))

inşallah duyarsın canım hepimiz duyarız inşallah :))

Günaydınlar herkese... bugün yine fena mide bulantıları ve üşümeyle geçiyor... sizler nasılsınız???

ya sorma sabah bir kalktım kustum kusacam kahvaltıyı yaptım geri yattım bu saatlere kadar uyudum.

canım gözünaydın bünyeden bünyeye değişiyor karından 7 yi doldurunca diye biliyorum.

tünaydınlar hekeseee

tünaydın canım..

evet evet başladı bende fenayım üşüyorum sürekli uyumak istiyorum midem bulanıyor hatta baş dönmem ble var

hanımlar mandalina benim midemi çok rahatlatıyor ama ekşi değil tatlı mandalina midemin bulantısını alıyor tavsiye ederim..

[/QUOTE]
ooo geçmiş olsun sederk sende de başladı demek, inşallah uzun sürmez canım[/QUOTE]

teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmez ...

bende leblebi yiyiyorum anneanne tavsiyesiyle.. başlarda 2 hafta kadar çok işime yaradı ama artık zorlanıyorum.. sanırım metpamid alacağım ben de bi dahakine...

sevinccim sorma ya bende üşüyorum ama kış diye sanırım benimki dengesiz bir durum arabada sonuna kadar cam açıyorum evde üşüyorum anlamsız ısı yoğunluğu yaşıyorum...

teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmez ...

mideni fazla boş bırakmamaya çalış canım, benim genelde uzun süre bişey yemeyince bulanıyor, sık sık az az bişeyler at ağzına, özellikle tuzlu çubukları eksik etme yanından valla tam bir kurtarıcı

bu saat oldu daha hiçbirşey yemedim desem inanır mısın?

hadi bakalım senin içinde gün sayıcaz yani inşallah bir sorun olmadan duyarsın canım..Sorma mide bulantıları yediğim ağzıma gelmesi ölüyorum ama dayanıcam çok bekledim bebeğimi rabbim sabır versin inş. hepimize..Ağlaman hamilelikten olaiblir duygusallık oluyor yaa bazen banada oluyor ama dr. git tabii bir anla öğren en azından
hadi bakalım geç saat geç diyelim sana :) inşallah duyarsın o eşsiz sesi
vallahi ankarada değilimki canım tanıdığım bildiğim birileride yok üzgünüm( O eşşiz sesi duyabilmek için can atıyorum rabbim bir an önce akşam olsun die bekliyorum bişe kalmadı ama şükrü inş. duysam içime suu serpilecek..
henuz tets yapmadim cnm batimi bekliyorum ben ins da gelmez cuma son gun bakalim hakkimizda hailri olani Rabbim kaderimize yazsin insAllahhh
aaaa kimler burda gurbet güzeli sen klomen sayfasındada bizimlesin burayada hoşgelsin sefa geldinn inş. bu listeyede girersin canım hayırlısı olsun hakkında
yok canım ben öle ilaç falan içmedim hastalanmadığım için çok şükür ama inş. bir etkisi falan olmamıştır..Bende hazımsızlık var feccii derecedee ölüyorum resmen bulantılarım dersen öyle sabır diyorum çalıştığım için zorlanıyorum tabii..Eeee sen ne yaptın sigarayı bıraktınmı bakkiiimm??Belki o ilaçlar değil ama sigara bebeğini etkiliyordur canım???
hanımlar mandalina benim midemi çok rahatlatıyor ama ekşi değil tatlı mandalina midemin bulantısını alıyor tavsiye ederim..
gidip 1 kilo tatlı mandalina bulmam lazım :))) Midem fenaa valla..

sevinccim sorma ya bende üşüyorum ama kış diye sanırım benimki dengesiz bir durum arabada sonuna kadar cam açıyorum evde üşüyorum anlamsız ısı yoğunluğu yaşıyorum...

bende sorma bir kapıları açıyorum bir battaniyelere sarılıyorum anlamadım gitti

ama aç durma tatlım tansiyonun da düşer sonra, kendini bir yokla, mideni yormayacak bişeyler bulup ye biraz

haklısın...zaten doğdum doğalı iştahım olmadığı için annem yakınır dururdu şimdi de onun yanındayım gözümün önünde hala yemek yemiyorsun diye söylenip duruyor gidip mutfağa bir bakayım ne yiyebilirim birazdan gelirim

tamam canım hadi afiyet olsun

bende aynen öyleyim yemin ederim...bu işi anlayamadım

arkadaşlar valla bende çalıştığım yerde normalde klıma var pc başında oturarak çalışmama rağmen kalında üstüm üşüyorum..gittim kocaman bi ufoyu yanıma getirdim:))kızamık çıkarıcam birazdan:))

bu saat oldu daha hiçbirşey yemedim desem inanır mısın?

yapma bunu canım, inan depoları doldurman lazım ve gün içinde yeni yapılan kana destek verecek türde beslenmen lazım. daha cok canının cektigi önceden sevdigin seylerden ye, varsın kilo aldırıcı olsun ama mideni lütfen boş bırakma...

cok cok azalttım ve kısmetse kalp atışlarını duydugum gün fırlatıcam diye kendime söz verdim. ilaçlardan da en çok sakatlık tehlikesiyle korkuyorum. yoksa hamile oldugumu bilmeden gunde 1 paket sigaramı da ictim ne yazık ki. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…