doktora ilk gittiğimde yani 5.haftalıkken mide bulantım olduğunu söylemiştim çok şaşırmıştı daha çok erken diye. sonra hemen reçeteme bi ilaç yazdı. bende sabahları sadece su çıkardığım için almıyayım bu ilacı dedim. ama artık yediklerimde rahatsız etmeye başladı böyle devam ederse alıcam galiba o ilacı.
kızlar
merhabaa
dün gittik doktora 5+3 dedi
kese içinde bebişimizi gördük çook şükür ama kalp atışı daha yenı başlamış olmalı çok zayıf duyamıyorum cuma gelin dedi(
korkuyorum vajınal kaç haftad görünüyor acaba ? görünmemesi normal mi?
kızlar
merhabaa
kese içinde bebişimizi gördük çook şükür ama kalp atışı daha yenı başlamış olmalı çok zayıf duyamıyorum cuma gelin dedi(
herkese merhaba yeniden,
7. haftamıza ilk bulantıyla girdik dün hatta zorladı sağolsun bebek. Karnımı kötü hissettim ama ara ara olacak bunlar galiba. Ağrılar azaldıkça sizde de hissizlik normale dönme başlıyor mu kızlar? sanki psikolojik olarak karnımda agrı hissetmeliyim hamile olarak, alışmışım.
yarından sonra gidiyorum ben de pıtpıtlara dr um tamam derse ama kafam çooook karışık. ben hamile oldugumu bilmeden çok ilaç kullanmıştım şurup sprey antibiyotik filan. umarım gelişmesine sıkıntı yaratmaz. bu durumda olan var mı aramızda? ya da bilen duyan?
tünaydınlar hekeseee
kızlar tünaydın bugün fena halde mide bulantım var ama istifra etmedim sanırım kabus dolu günler başladı...
tünaydınlar hekeseee
Canim sanada hayirli olsun:) benimde bugun sat 17 kasim a gore 5+4 haftalik oldu:)ben bugun dr a gittim kizlarada bahsetmistim yazarim diye ilk bebegim dusuk oldugu icin korkuyordum halada azda olsa endiseliyim ama mercimegimin kesesini cok ufakta olsa gordum:)))folik asit coraspin ve prolutan depot ampul verdi bugun ve haftaya pztesi bu igneleri yaptir destek olalim biraz bebege dedi haftaya persembe bebegi gorucezz:))) allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:))
Slm KIzlar
Bugün dr. gittim
benim Sat 23 kasım yaklaşık 4+5 haftalık olmam gerekiyorrr
ama benim dr. ultrasonda 5+2 görünüyr dedi ben anlamadım neden öyle ki
ordada heyecandan sormak gelmedi şimdi düşünüp duruyrm
Sebep ne ki normal mi kızlaaaar yoksa bi anormallik mi varrrr
tecrübeli anne adaylarından cvp beklyrmmm
şimdiden teşekkürler hepinize
Gunaydınnnn hamiş bayanlar bugun nasılsınız bakalım:))
herkeslere günaydııınn..Bagnurcum sanada günaydın ben fenayım mide bulantılarım çook vee bu akşam allhın izniyle bebeğimizin kalp atılarını dinlicez allahım çok fena heyecanlıyım vee korku var duyabilecekmiyim die allah yardım etsin inş. duyarız akşam olsun bir an önce akşam olsunn..
Günaydınlar herkese... bugün yine fena mide bulantıları ve üşümeyle geçiyor... sizler nasılsınız???
kızlar
merhabaa
tünaydınlar hekeseee
kızlar tünaydın bugün fena halde mide bulantım var ama istifra etmedim sanırım kabus dolu günler başladı...
canım gözünaydın hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsın,
erken yumurtlamışsındır canım korkulacak birşey yok bunda.
günaydın canım ben yorgun halsiz ve açımm :))
inşallah duyarsın canım hepimiz duyarız inşallah :))
ya sorma sabah bir kalktım kustum kusacam kahvaltıyı yaptım geri yattım bu saatlere kadar uyudum.
canım gözünaydın bünyeden bünyeye değişiyor karından 7 yi doldurunca diye biliyorum.
tünaydın canım..
evet evet başladı bende fenayım üşüyorum sürekli uyumak istiyorum midem bulanıyor hatta baş dönmem ble var
teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmez ...
mideni fazla boş bırakmamaya çalış canım, benim genelde uzun süre bişey yemeyince bulanıyor, sık sık az az bişeyler at ağzına, özellikle tuzlu çubukları eksik etme yanından valla tam bir kurtarıcı
hadi bakalım senin içinde gün sayıcaz yani inşallah bir sorun olmadan duyarsın canım..Sorma mide bulantıları yediğim ağzıma gelmesi ölüyorum ama dayanıcam çok bekledim bebeğimi rabbim sabır versin inş. hepimize..Ağlaman hamilelikten olaiblir duygusallık oluyor yaa bazen banada oluyor ama dr. git tabii bir anla öğren en azındanne kadar guzell:))ben haftaya gidicem daha dr 'a:)hiç korkma sen kendini ferah tut.bende bugun psıkıyatr'a gidicem:)surekli ağlamak geliyor içimden bu hamililkten mi yok sa panik ataktanmı bugun oğrenicem bakalım..sık sık bişeyler yemeğe çalış bulantılarını bastırır belki(
vallahi ankarada değilimki canım tanıdığım bildiğim birileride yok üzgünümhadi bakalım geç saat geç diyelim sana :) inşallah duyarsın o eşsiz sesi
aaaa kimler burda gurbet güzeli sen klomen sayfasındada bizimlesin burayada hoşgelsin sefa geldinn inş. bu listeyede girersin canım hayırlısı olsun hakkındahenuz tets yapmadim cnm batimi bekliyorum ben ins da gelmez cuma son gun bakalim hakkimizda hailri olani Rabbim kaderimize yazsin insAllahhh
yok canım ben öle ilaç falan içmedim hastalanmadığım için çok şükür ama inş. bir etkisi falan olmamıştır..Bende hazımsızlık var feccii derecedee ölüyorum resmen bulantılarım dersen öyle sabır diyorum çalıştığım için zorlanıyorum tabii..Eeee sen ne yaptın sigarayı bıraktınmı bakkiiimm??Belki o ilaçlar değil ama sigara bebeğini etkiliyordur canım???herkese merhaba yeniden,
7. haftamıza ilk bulantıyla girdik dün hatta zorladı sağolsun bebek. Karnımı kötü hissettim ama ara ara olacak bunlar galiba. Ağrılar azaldıkça sizde de hissizlik normale dönme başlıyor mu kızlar? sanki psikolojik olarak karnımda agrı hissetmeliyim hamile olarak, alışmışım.
yarından sonra gidiyorum ben de pıtpıtlara dr um tamam derse ama kafam çooook karışık. ben hamile oldugumu bilmeden çok ilaç kullanmıştım şurup sprey antibiyotik filan. umarım gelişmesine sıkıntı yaratmaz. bu durumda olan var mı aramızda? ya da bilen duyan?
gidip 1 kilo tatlı mandalina bulmam lazım :))) Midem fenaa valla..hanımlar mandalina benim midemi çok rahatlatıyor ama ekşi değil tatlı mandalina midemin bulantısını alıyor tavsiye ederim..
bu saat oldu daha hiçbirşey yemedim desem inanır mısın?
sevinccim sorma ya bende üşüyorum ama kış diye sanırım benimki dengesiz bir durum arabada sonuna kadar cam açıyorum evde üşüyorum anlamsız ısı yoğunluğu yaşıyorum...
ama aç durma tatlım tansiyonun da düşer sonra, kendini bir yokla, mideni yormayacak bişeyler bulup ye biraz
haklısın...zaten doğdum doğalı iştahım olmadığı için annem yakınır dururdu şimdi de onun yanındayım gözümün önünde hala yemek yemiyorsun diye söylenip duruyorgidip mutfağa bir bakayım ne yiyebilirim birazdan gelirim
bende sorma bir kapıları açıyorum bir battaniyelere sarılıyorum anlamadım gitti
bende aynen öyleyim yemin ederim...bu işi anlayamadım
bu saat oldu daha hiçbirşey yemedim desem inanır mısın?
yok canım ben öle ilaç falan içmedim hastalanmadığım için çok şükür ama inş. bir etkisi falan olmamıştır..Bende hazımsızlık var feccii derecedee ölüyorum resmen bulantılarım dersen öyle sabır diyorum çalıştığım için zorlanıyorum tabii..Eeee sen ne yaptın sigarayı bıraktınmı bakkiiimm??Belki o ilaçlar değil ama sigara bebeğini etkiliyordur canım???.