2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım, sen soğan kürünü denedinmi hiç? yumurta büyütmede üstüne yoktur, bu ay normal deneyin, inşallah olur, olmazsa da soğan kürünü denersin.

canım soğan değil,incir büyütüyor yumurtayı. soğan rahimi hazırlıyor gebeliğe. kisti olanlarada iyi geliyor o yüzden.. bizzat soğancıyım ordan biliyorum çok araştırdım

Screamaway cooook teşekkur ederım darısı tüm isteyenlerin başına inşalllaaaaahhhh.Benim ikinci tüp bebek denememden sonra geldi bu güzel haber ama daha çok yeni o yüzden dualarınızı eksık etmeyın ne olur:)

Screamaway cok tesekkur ederım yukarıda bilgilerimi verdim.Eklersenız sevırınım.

ekledimmm bile tatlim....

kizlar bugunde hamilesiz kalmadik... dun 3 hamilemiz vardiii, bugun de nazarboncug hamile... yarin da sila insallah....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan|
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan|
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan|
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz nazarboncug TEBRIKLER!! | 31 | 30 Nisan|
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis|
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis|
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis |
nihanca| ?? | 3 Mayis| bekliyoruz
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
duygu7979 | 32 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
|||

ÇOOOOK TEŞEKKÜRLERRR.Darısı tüm isteyenlerin başına en yakın zamanda

canım soğan değil,incir büyütüyor yumurtayı. soğan rahimi hazırlıyor gebeliğe. kisti olanlarada iyi geliyor o yüzden.. bizzat soğancıyım ordan biliyorum çok araştırdım
incir catlatmaya yardimci olmuyormuydu...:44::44::44:

Canim dualarimiz seninle... Bizim topikte adet vardir, hamile cikanlar tummm topige dua eder, topigin geri kalani da hamile kalabilsin diye...
Senden de dua bekliyoruzzz...

tabiki dualarımız seninle inşallah kolaylıkla, sıhatle alırsın bebeğini kucağına..

Özel olarak okudugunuz bır dua var mı acaba?Ben hergun dua okuyorum her duamın sonunda ısteyen herkese bu duyguyu nasıp et Allah'ım evlat sevgisine hasret bırakma bizi diyorum.

incir büyütüyor havuç çatlatıyor

oooo canim, bu kur meselelerini artik senden soracagiz herhalde.... ben gelecek aya kure baslarsam senden bilgi alirim artik..

Özel olarak okudugunuz bır dua var mı acaba?Ben hergun dua okuyorum her duamın sonunda ısteyen herkese bu duyguyu nasıp et Allah'ım evlat sevgisine hasret bırakma bizi diyorum.

canimmm, sen duanin en guzelini ediyormussun zaten...:81::81::81:

Gerçekten cok zorluklara hamiş kalan kişiler var aramızda (ben dahil) o yüzden o kadar içten dua ediyorum ki Allah kabul etsin inşallah.Birbirimizi en iyi ancak biz anlarız çünkü

ama tatlım, soğan kürünü polikistik over hastalarına öneriyorlar, PCO hastalarının da yumurtası yarıya kadar büyüyor büyümesini tamamlamadan yarıda kalıyor, böylece yarım büyümüş yumurtalarla doluyor yumurtalık, polikistik görünüm oluşuyor, soğan kürü de o yarıya kadar büyümüüş yumurtanın büyümesini tamamlamasına yardımcı oluyor, İbrahim saraçoğlu falan hep böyle anlatıyor ve öneriyorlar ama :26::26::26:

bende pcoluyum. pco yumurtalıklardaki ufak kistler zaten. onların vucuttan atılması yada işlevini yitirmesi yani yumurtalığın çalışması adına soğan kürü veriyor ve belirtiyor eğer bu kürü hamile kalmak için içiyorsanız peşine incir ve havuç kürlerini uygulayın diye. tabi ben soğan kürü kötü demiyorum kesinlikle çok faydasını gören var ama feryalin şuan yumurtalarının büyümesi için incir daha faydalı olacak diye düşünüyorum.

geçen ay kullanmıştım 21 gün devam etmedim nedense.tekrar başlayayım ozaman ben çok moralim bozuldu çünkü.geçen ay 11. gün 13 mm yumurtam vardı bu ay 10. gün 9 mm

demekki geçen ay incirin faydasını görmüşsün. 4mm fark var neredeyse geçen aya kıyasla.
hala geç kalmadın canım,üzülecek birşeyde yok. kısmet işi bu bebek. inşallah işine yarar incir. hemen bu akşam başla pazartesiye kadar bakalım etki edecekmi !? bizzat görmüş oluruz.

inşallah canım hemen başlıcam bu akşam bakalım işe yarayacakmı pazartesiye kadar

sagol tugceçim screamaway cim bu ay incir kürü yapmıstım ama faydası olmadı sanırım daha beter ademi geciktirdi nerdeyse 1,5 ay olacak hiç dr da gitmek istemiyorum su kırmızılar gelseydi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…