- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.261
screamaway tatlım beni de ekle listeye, BAT 21 mayıs, yaş 29
C deki koyu çizgi T deki silik yani yukarda anlaışılır yazmamışım.İdrarın gidiş yönünde önce T sonra C var ,idrar ilerlerken T de silik çizgi çıktı hemen ,C de de koyu çizgi .o zaman o testin bozuk olma ihtimali cok yuksek tatlim test cizgisinin koyuolmasi lazim
screamaway tatlım beni de ekle listeye, BAT 21 mayıs, yaş 29
C deki koyu çizgi T deki silik yani yukarda anlaışılır yazmamışım.İdrarın gidiş yönünde önce T sonra C var ,idrar ilerlerken T de silik çizgi çıktı hemen ,C de de koyu çizgi .
Canım silik çizgin hala duruyor mu ilk çıktığı andaki gibi??
Evet canım duruyo
Canım çok sevindim aldığın karara heyoooo
Evet canım en iyisi öyle yapayım,bu testlerden daha önce de kullanmıştım hiç böle çıkmadı:) Ama yine de kan tahlilini yapmadan çok emin olamayacam sanırım ,ama benm reglim gecikmez hiç ,bi de ağrı olur o gün muhakkak regl olurum iki günüdr ağrıo hafif hafif gelen giden yok,bazen kesilio ağrı fln.Bakalım kısmet herşeyin hayırlısı..Yarın kesinleştiririz..canim bence sen kesin hamilesin.... ama istersen biraz daha bekle, ve yarin sabah idrariyla yap diger testi....
Pardon ya nasil once Control cizgisi olmuyormuydu:26:
Evet canım duruyo
normal test aldim erken gebelik degil
kizlar testi yaptim...
ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü
hafif ama gözüküyor
teşekkürrrler canım ben hala inanmıyorum:)2 tane hamişimiz mi vaaarrr
fmkve sentez
ççooook çoook tebrik ederim kızlar Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı nasip etsin..
teşekkürrrler canım ben hala inanmıyorum:)
2 gundur ara ara kendimi acaip yorgun hissediyorum kizlar...:96::96: kolumu kipirdatacak halim kalmiyor...:97:
misafirle cok mu yoruldum ney...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?