- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.241
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde önce kontrol çizgisi o çok net çıkan çizgi çıkmıştı,sonra şöyle bi çok kısa dolandım odada(1dk. dan bile daha az) bi baktım 2.çizgi silik bir şekilde ordaydı,hatta şok olmuştum,çok heyecanlanmıştım)
Teşekkür ederim canım ...Darısı sizin başınıza..BAT 1Mayıs canım
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde önce kontrol çizgisi o çok net çıkan çizgi çıkmıştı,sonra şöyle bi çok kısa dolandım odada(1dk. dan bile daha az) bi baktım 2.çizgi silik bir şekilde ordaydı,hatta şok olmuştum,çok heyecanlanmıştım)
Aynen banada öyle olmuştu cnm :)
bu arada tatlicadicimmmm, bence senin bat 28 Nisan degil, 9 mayis filan olmali... duzelteyim mi seni listede o sekilde?
benden iyi biliyorsunöyle yap gülüm geç yumurtladım ben bu ay
canım bence sentezin idrardaki hCG si yüksek o yüzden beklemesine gerek kalmadan hemen çizgi belirmiş. yani ben öyle düşünüyorum şahsen
canım bence sentezin idrardaki hCG si yüksek o yüzden beklemesine gerek kalmadan hemen çizgi belirmiş. yani ben öyle düşünüyorum şahsen
bu arada canim, benim dedigim normal sartlar altindaki durum.. yani bat = ovulasyon + 14 gun olmali...
luteal faz problemi diye bir durum varsa sende, yani bu aradaki sure 14 gunden az suruyorsa, o konuda birsey diyemem... ancak doktor tespit eder bu durumu, veya sen her ay ovulasyonunu filan kontrol ederek, daha oncesi ile karsilastirarak bulursun....
ama bence oyle yapalim.. normal sartlarda 8-9 mayis gibi adet tarihin bence... risksiz olsun, biz 9 diyelim... sen daha erken kirmizilari filan gorursen soylersin... gormezsen, 9 mayista beraber seviniriz..
ok aksama verecegim mücdeyi..
bir konu daha var.. 30 Mayista 1 haftalik tatil icin fethiye´ye ucuyoruz.
Ailelere tatilden döndükten sonra mi söylesek allah izin verirse ozaman 2 aylik olur bebis..
allahim saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip et..
kizlar ben dusa alacagim, sizi cok öpüyorum ve destekleriniz icin tesekkür ediyorum
hepimizin hakkinda hayirlisi insallah.
Takatim yok dışardaydım yoruldum zaten:) Akşam diğer testi yapalım eşimle ,o da pozitif çıkarsa yarın kan testi yaptırım canım.Ama pozitif çıkan birileri okuyosa önce silik olan mı çıkıo bi aydınların beni litfen
tatlım, bence kan testini hemen yarın sabah yaptır, sonra ailelere haber verin, sonra gidin tatile...oooh özledim Fethiyemi.... benim yerime solursun oraların havasını, her yaz orada tatil yapıyoruz, muhteşem doğası var... iyi tatiller bebişli tatiller
canım, bence senin beta HCG değerin yüksek, o yüzden hemen çizgi belirmiş olabilir. hemen yarın kan testi yaptır bence, ben olsam, hiç durmam, hemen şimdi giderim, ama yorgunum diyorsun, o zaman yarın sabah ilk iş kan testine koş, gitmeyeceksen eğer 2. idrar testini yapman için en az 6 saat birikmiş idrarla yapman gerek testi, sonra boşuna hayal kırıklığı yaşama diye. Bence kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnn! tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr!
Bende öyle olmadı işte canım,hani idrar ilerliyo ya ilk önce silik çizgi çıktı daha sonra diğer çizgi çıktı o yüzden pek umutlanmak istemiorum ama regl de olmadım hala nebilim kafam karıştı ya :18:
Screamway ,canımyaş 27 benim
Canım testte idrarın gittiği yönce ilk T sonra C var silik çizgi de T de ve ilk önce de o çıktı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?