2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Aynen banada öyle olmuştu cnm :)

Bende öyle olmadı işte canım,hani idrar ilerliyo ya ilk önce silik çizgi çıktı daha sonra diğer çizgi çıktı o yüzden pek umutlanmak istemiorum ama regl de olmadım hala nebilim kafam karıştı ya :18:

kızlar ilk önce silik çizgi çıktı daha diğeri çıkmadan kafam karıştı bi bakın lütfen

tebrik ederimmmm

hamilesin,ama içim rahat etsin diyorsan bir daha yap.

bide idrarın akışına göre önce T çizgisin çıkması normal.

bir günde 2 bebek.. amma bereketli günmüş. hadi kızlar gelsin bebişler. günü gelen herkez hemen bu bereketli günden faydalansın derim ben

canım bence sentezin idrardaki hCG si yüksek o yüzden beklemesine gerek kalmadan hemen çizgi belirmiş. yani ben öyle düşünüyorum şahsen

benden iyi biliyorsun öyle yap gülüm geç yumurtladım ben bu ay

bu arada canim, benim dedigim normal sartlar altindaki durum.. yani bat = ovulasyon + 14 gun olmali...

luteal faz problemi diye bir durum varsa sende, yani bu aradaki sure 14 gunden az suruyorsa, o konuda birsey diyemem... ancak doktor tespit eder bu durumu, veya sen her ay ovulasyonunu filan kontrol ederek, daha oncesi ile karsilastirarak bulursun....

ama bence oyle yapalim.. normal sartlarda 8-9 mayis gibi adet tarihin bence... risksiz olsun, biz 9 diyelim... sen daha erken kirmizilari filan gorursen soylersin... gormezsen, 9 mayista beraber seviniriz..

canım bence sentezin idrardaki hCG si yüksek o yüzden beklemesine gerek kalmadan hemen çizgi belirmiş. yani ben öyle düşünüyorum şahsen

Ben de öyle düşünüyorum şahsen:) İdrarı ne taraftan koyarsan önce o çizgi çıkıomuş başka bi topicte bi arkadaş cevap vermiş,hemen çıkmasının sebebi de hcg yüksek olması olabilir canım.Ya sizler benden daha çok bebek istiosunuz ve hakediosunuz inşallah siz de görürsünüz bu silik çizgiyi
Ama akşama diğerini de yapayım o zaman inanıcam tamamen

Evet olabilir belki ama ben bir tane daha test yapması taraftarıyım canım Daha önce buna benzer bir şey başıma geldiği için(benim test çok büyük ihtimalle bozuktu çünkü) daha net olması açısından...Benim yine başıma böyle bir şey gelse ben yeniden test yapardım yani :80:

ayy sevinelim inşallah.
beklerim problem değil,sonu güzel olduktan sonra beklemekte güzel.
9mayısa şurda kaç gün varki zaten. inşallah birde luteal fazmıdır nedir öyle problemim yoktur. 1 problem beni aşıyor 2.yi kaldıramam

tatlım, bence kan testini hemen yarın sabah yaptır, sonra ailelere haber verin, sonra gidin tatile...oooh özledim Fethiyemi.... benim yerime solursun oraların havasını, her yaz orada tatil yapıyoruz, muhteşem doğası var... iyi tatiller bebişli tatiller

kızlar ilk önce silik çizgi çıktı daha diğeri çıkmadan kafam karıştı bi bakın lütfen

canım, bence senin beta HCG değerin yüksek, o yüzden hemen çizgi belirmiş olabilir. hemen yarın kan testi yaptır bence, ben olsam, hiç durmam, hemen şimdi giderim, ama yorgunum diyorsun, o zaman yarın sabah ilk iş kan testine koş, gitmeyeceksen eğer 2. idrar testini yapman için en az 6 saat birikmiş idrarla yapman gerek testi, sonra boşuna hayal kırıklığı yaşama diye. Bence kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnn! tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr!

Kizlar, mayis ayi bereketli geldi, 2 gunde 3 hamilemiz var.... insallah heppp boyle devam eder...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan|
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan|
karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis|
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis|
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis |
nihanca| ?? | 3 Mayis| bekliyoruz
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
|||

Son düzenleme:

Canım bu testi de birikmiş idrarla yapmadım,dışarı çıkmıştım aldım 2 test eve gelip birini yaptım gün içinde normal idrarda yani,ama olmadı sabah yaparım diğerini .Ya ilginç bi şekilde çok sakinim şimdi koşa koşa kan tahliline gitmem gerekirdi :)

Tatlim silik cizginin oldugu yerde T mi yaziyo C mi yaziyor peki:26: yani idrarin gitti sirada ilk koyu cizginin yeri yani C olan var once onun cikmasi lazim

Canım testte idrarın gittiği yönce ilk T sonra C var silik çizgi de T de ve ilk önce de o çıktı işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…