- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.221
yaw bu ay planlamamıştık o kadar denedim olmadı ama bana sanki yanlışlık warmış gibi geliyo hemen inanasım gelmedi:) kocama bile söylemedim .Akşam gelsin de bi daha yapayım test inanmıyorum dünden beri karnım ağrıo regl olucam diye bekliyorum :) Teşekkür ederim cnım ama du bakalım kan testinden sonra kesinleştirim ama eğer hamileysem cidden bebek fikrini aklındna çıakrıp üstüne düşmeyince oluomuş kanıtlamış olcam:)
Bi aklin verin bana lütfen.
nasil davranmaliyim.. esime hemen söylesem mi araba kulaniyor heyecan yapmasin..
bi gebelik testi daha mi alsam aksama tekrarlasam emin olmak icin..
ailelere nezaman söylemeli? daha beklemeli mi henüz cok erken galiba?
offfffffffffffffffffffff icim den yine bayan panik atak hortladi
Tatlim insallah kanda değerlerin cok iyi cikar boyle katlana katlana büyür
nasil basardin o fikri kafanda atmayi:26:
Yan önce kırmızı olan testin çalıştığını gösteren çizginin çıkması gerekmiyo muydu arkadaşlar ya ?Önce silik olan çıktı sonra diğeri bi akıl verin bana ya
Merhaba canım,evet sıkıldım bu günler ya,neyse biraz topladım kendimi,çay yaptım kendime aldım elime örgümütatlım, nasılsın, sakın depresyona falan girme, biz ne güne duruyoruz burda? canın sıkıldımı gel gir, sohbet et, dökül, rahatla, yakınımda olsan bana gel diyicem, ben de yalnızlıktan sıkıntıdan patlıyorumcanım sen nerde oturuyorsun?
Eşine sarmaktan da vazgeç, yoksa aile içi tartışmalar ikinizi de yıpratır, hep psikolojik, hem fizyolojik.
Benimki ise bu ara pek bebek istiyor, ovulasyonuma da 2-3 gün var, bense karar veremedim, yapsakmı, yapmasakmı diye. çok tartılışıyoruz, bebek bizi iyi edermi ki acaba diyorum, daha beter olur diye de korkuyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Sakın gereksiz yere tartışma eşinle, sonra benim gibi karasız kalırsın. ALLAH herkesin evine sevgi, huzur, bereket ve istedikleri sayıda bebiş versin inşallah!
normal test aldim erken gebelik degil
kizlar testi yaptim...
ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü
hafif ama gözüküyor
Mayıs'a bereketli başladık devamı gelir inşallah...
Birde ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar.. Dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyor ve alt tarafa kramp gibi ağrı saplanıyor ara sıra.. Üşüttüm mü, yoksa başka bişey mi??
cnm geçen ayda bana aynısı olmuştu havalardan ve bebek fikrini düşünmekten oluyo heralde
ok aksama verecegim mücdeyi..
bir konu daha var.. 30 Mayista 1 haftalik tatil icin fethiye´ye ucuyoruz.
Ailelere tatilden döndükten sonra mi söylesek allah izin verirse ozaman 2 aylik olur bebis..
allahim saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip et..
kizlar ben dusa alacagim, sizi cok öpüyorum ve destekleriniz icin tesekkür ediyorum
hepimizin hakkinda hayirlisi insallah.
canim benim silikte olsa oburu hic cikmadiki bilemiyorum o yuzden
Yan önce kırmızı olan testin çalıştığını gösteren çizginin çıkması gerekmiyo muydu arkadaşlar ya ?Önce silik olan çıktı sonra diğeri bi akıl verin bana ya
Ben nasıl söyleyecm eşime :)O da inanmayacak test yanlış diyecek kesin benm gibi :)
Ewet canım vazgeçmiştim ben ama korunmamıştık da pek ilişki de olmadı ,ama olacağı varmış eğer gerçekten öyleyse :)Eşim havalara uçacak çok istiyodu
Canım ilk önce çıkan t bölümündeki silik çizgi hala orada mı???
Ayyy canım hamılesın sennn tbrk edeırm :))))
Yaa bır gunde 2 hamıle haberı benıde havalara ucurdu süperr darısı başımıza canlarım
ewet canım hala duruo zaten anında çıktı
Canım teşekkür ederim darısı burdaki herkesin başına :) Ama ben hala inanmıyorum :)
git hemen bı test daha al ve yapp hatta kan testıne koş ıcın rahatlasın :)
Screamaway ve tatlicadi canlarim netlige kavusturdum ben bu durumu sanirim;yumurta çatlıyor ondan sonra ateş yükseliyor yani ateş yükselmesinin önceki günü çatlamış oluyor yumurtaBir bilene danistim eminim artik durum bundan ibaret
Teşekkür ederim canım ...Darısı sizin başınıza..BAT 1Mayıs canımanladim canimmm, yumurta da catladiktan sonra 12 saat dayaniyor bildigim kadariyla... yani bu ay benimmm bosa gider...
canimmmmmmm, tebriklerrrrrrrrr...bugun hamile haberleri var bissuru.. ne guzelll...
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin sentezcimmmm...
istersen batini soyle, hamile diye seni ekleyelim tekrar listeye... listemiz senlennnnsinnn....
Takatim yok dışardaydım yoruldum zaten:) Akşam diğer testi yapalım eşimle ,o da pozitif çıkarsa yarın kan testi yaptırım canım.Ama pozitif çıkan birileri okuyosa önce silik olan mı çıkıo bi aydınların beni litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?