- Konu Sahibi screamaway
-
bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi
tamam cnmiyi canım bizde seninle kanka olalım o zaman durumumuz aynıymıs :13:
ohh ne güzel tatlım,iyi yapmışsın.sefan olsun...
bende kös kös oturdum yinekocacım çok çalışıyor bu ara,tek başımada canım çekmiyor gezmeyi
canım öyle diyorsun da zaten geç adet oldugumuz icin bu bize doğal geliyor ama hic iyi degil yaaaaaaa en azından adet oluyorsun bebek olmadıgını öğreniyorsun saglıklısın diger ayı bekliyorsun umutla ama biz söktürücü alacagiz da adet olacagiz da hamile kalmak icin calısmalara baslayacagiz[/QUOTE
anladım cnm gecikme filan diyince ümitlendim belkide bişiler vardır diye:26:.kolay gelsin o zaman arkadaşım ne diyim inşallah burdan hepimiz hamiş çıkıcaz bigün inanıyorum ben buna..
Canım benim kocada çok çalışıyor ya ama bugün yakaladım onu
Canım sen gurbettesin galiba eşinin işi dolayısıyla mı??
Hiç arkadaşın yok mu?
Tatlıcadıcım kıskandılar bizi ayolll
siz de olun bisde ne var canıııım
ben kaçıyorum şimdilik kızlar buarada ovulasyon testi önerisi olanlar aklınızda bulunsun bana msj atın olur mu*?
siz de olun bisde ne var canıııım
ben kaçıyorum şimdilik kızlar buarada ovulasyon testi önerisi olanlar aklınızda bulunsun bana msj atın olur mu*?
Umaycım ben hiç ovülasyon testi kullanmadım,umarım kullanan arkadaşlar yazarlar...kendine iyi bak...
tmm cnm yazın bana lütfen arkadaşlar..
neselikiz bende gurbet kuşuyum yalnızım ama burda çok arkadaşım oldu iyki bu topik vaar
görüşmek üzere :80:
olsun gülüm,böyle birşeyde kıskansınlar,ne güzel herkez kanka olsun
tmm cnm yazın bana lütfen arkadaşlar..
neselikiz bende gurbet kuşuyum yalnızım ama burda çok arkadaşım oldu iyki bu topik vaar
görüşmek üzere :80:
Arkadaşlar içimden geldi;inşallah bu ay adeti gecikenlerin hepsi hamile çıkarrrr canı gönülden söylüyorum bunu,
çok içimden geldi yaniay çok abarttım...
Bu arada benim kociş diyoki,napıyosun gene internette kadınlar kulübündesin demi diyoooo
screamawayin kullandıgı var tatlım cok kaliteli clearblue ismi.
bence calisma yap sen.. zarari olmaz.. cunku antibiyotigi calisma yapmiyorken kullanmissin.. artik kullanmiyorsun sonucta... dimi?
yok eger hala kullaniyorsan, doktora danis mutlaka...
malesef canım hala kullanıyorum ciddi anlamda rahatsızım gözlerimden dahi iltihap akıyo düşün artık gerisini tonsilit olmuşum yatıyorum 1 haftadırbu ay ara vercem galiba başka yolu yokk gibi napcam bilmiyorum
iiinşaalllah bebeğin seninledircaanı gönülden diliyorum..
aah arkadaşm nasıl hesapladın yumurtlama haftanı.. belirtiler oldu mu yoksa ovulsyn testiyle mi buldun
bu benim korunmasız ilk ayım ben test almak istiyorum kullandıysan bana önereceğin marka var mı?
ve kızlar test yapanlar önereceğiniz bi ovulasyon testi lütfeen bekliyorum
cok gecmiş olsun canım ya en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?