2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm bende bu ay ozellikle yumurtlama haftasini hic bos gecirmedim batima 4 gun var bakalim ne olacak..agzimda degisik bi tad var arada birde sol kasigimda sanci oluyor

iiinşaalllah bebeğin seninledir caanı gönülden diliyorum..
aah arkadaşm nasıl hesapladın yumurtlama haftanı.. belirtiler oldu mu yoksa ovulsyn testiyle mi buldun
bu benim korunmasız ilk ayım ben test almak istiyorum kullandıysan bana önereceğin marka var mı?
ve kızlar test yapanlar önereceğiniz bi ovulasyon testi lütfeen bekliyorum

slm kızlar kaç gündür birsey yazmıyordum çünkü ne adet oldum ne de bebis var öyle bekliyorum 39 gün oldu yaaa gecen ay 35. günde olmustum yine bana dr yolu göründü kızlar :18::18::18::26::26::26:

idrarda çıkmasa bile kanda gözükebilir bebek ve iinş. öyledir:)

benden bir kişi daha... bende 34. gündeyim hala tık yok. bebekte yok test negatif

bende böyle bi durum olsa hiç heyecan yapamam heralde kızlar
zaten 38.40.da görüyorum resmen normalim bu oldu..

evet canim.. mikroskoba cok guvenmiyorum, ilk defa deniyorum bu ay.. daha cozememis olabilirim durumu... ama idrar testine guveniyorum valla... 4. ayim bu ay... hep duzgun bir sekilde gosterdi...

arkadaşıım hangi marka şu idrarda gösteren test bana yazar mısın ?

ya kızlar adeti geciken arkadaslarım idrar testlerınızı mı negatıf cıkıyor?bence bir de kan testi yaptırın

çunku bazen ıdrarda çıkmayabilir gebelik olsa bile..çünkü gününüz çok geçmiş gibi geldi bana..benim

şıp diye 28.günde geldiği için..inşallah hamişsinizdir de ondandır bu gecikmeler

canım öyle diyorsun da zaten geç adet oldugumuz icin bu bize doğal geliyor ama hic iyi degil yaaaaaaa en azından adet oluyorsun bebek olmadıgını öğreniyorsun saglıklısın diger ayı bekliyorsun umutla ama biz söktürücü alacagiz da adet olacagiz da hamile kalmak icin calısmalara baslayacagiz

yok canım pcoluyum hep gecikir zaten. yumurtalıklarım tembellik yapıyor. öyle 28 günde bir olsam keşke ama malesef.

neden canım sen de de mi pco var..benim de geçen ay baya gecikmişti..bu ayda öyle bekliyorum ama bende pco yok..ya bebekten ya da başka bişeyden artık..

ay ne güzel çoğaldık ya..ben burda sizleri gördükçe konuşmasakta kendi yalnızlığımdan kurtuluyorum..çünkü gerçek hayatta çok yalnızım..sadece kocam bana arkadaş o da tabi nereye kadar..ama siz varsınız ben bu yüzden çok mutluyum..

neden canım sen de de mi pco var..benim de geçen ay baya gecikmişti..bu ayda öyle bekliyorum ama bende pco yok..ya bebekten ya da başka bişeyden artık..

yok canım ya farklı farklı doktorlara gittim hepside pko yok diyor hormon değerlerimde normal rahim yumurtalık da normal diyorlar anlamıyorum ki stresten mi neden

yok canım ya farklı farklı doktorlara gittim hepside pko yok diyor hormon değerlerimde normal rahim yumurtalık da normal diyorlar anlamıyorum ki stresten mi neden

canım hep mi böyleydi yeni yeni mi budurum..benimde hep 25 ile 28 arasıydı ama işte sanırım benimde uzamaya başladı düzenim..ben de de bişey yok..şimdi 32.gündeyim.

canım bende çok yalnızım. tek başıma ankaralarda kaldım. iyiki burası var,yoldaş oluyorsunuz bana

benden biri daha pco yok hormonlar normal.. ama böyleyim önceden de böyleydim 30.dan önce gelmezdi şimdilerde 5-6gün gün daha attı dk.hapından sonra düzelmeye çalışıyo diye yorumluyolar..

canım hep mi böyleydi yeni yeni mi budurum..benimde hep 25 ile 28 arasıydı ama işte sanırım benimde uzamaya başladı düzenim..ben de de bişey yok..şimdi 32.gündeyim.

bekarken de vardı canım o dr da dogum konrtol hapı veriyordu düzelir diyordu yumurtam olusuyor ,catlıyor ama biraz tembeller

bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…