2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

ayyyy canim yaa

Cok sevindim ne güzel allah mutllugunu daim etsin tatlim...

kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Canım çok tebrik ederim canım ya,hayırlısıyla kucağına al inşallah,ilk bebeğin mi senin canım??

hangi doktora gitmeye karar verdin canım izmirde

hayırlı olsun cnm :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :)

inanmiyorum yaaaa super bi haber buuuu............... tatlim Khayirli olsun kucaginada alirsin insallah... senle kirdik seytanin bacagini arkasi gelir insallah.. bide yaklasik 2.5aydir beraberiz ya daha bi tuhaf oldu... dualarini eksik etme topicigimizden gulum...

tatlimm ahmet olmazsa kendini ozet gecte moral olsun bizeee.nekadardir istiodun , neydi ,noldu falan .. istersen tabiiiii... tekrar hayirli olsunn

canımmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim çok çok çok çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm. inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini....

ayyyyyyyyy süper bi haber bu yaaa...........

:92::92:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinbizler içinde dua et olurmu

kalbimin tatlım inanılmaz sevindim nasıl heyecanlandım bilemessin msjını gorunce allah tamamına erdirsin saglıcakla alırsın inş bebişini kucagına dualarını eksik etme bizden olurmu. Ayyyyyy bu haberi alınca daha bi umutlandımmı neee

canım bende hüseyin beye gitmeye karar verdim..
inş. iyi olur..
hast.önünden hangi dolmuş geçiyor ben otogardan tek aracla gidebilirim di mi?

canım bence sen ekadomun sayfasındaki diğer arkadaşlara da bi sor bende bornovaya baya uzak olduğum halde hüseyin beye gidyorum.yumurta takibim yapılıyor.salı ordayım tekrar

ayy inanmiyorumm cok sevindi senin icin uzun zamandir denedigini ve adet gecikmelerin oldugunu soyledikce uzuluyorum inan kendim gibi cok sevindim canlarimmm. bgn mevlut vardi hepimiz icin mevlute gelen butun kadinlardan bi fatiha istedim okudular veee ilk guzel haberimizi aldik yasasin bee :)

kizlarr bende insallah bir guzel haber patlatabilirim :) batima 4 gun var ama vucudumda dusuk yasadigimdaki belirtiler var bilmiyorum ama dune kdr cok umutsuzdum belirti yok diye...dun ve bgn biseyler oluyo bana :) hayirlisi dua edinn nolur hissettiklerimin sonucu guzel olsun:) rabbim hepimize hayirli ve saglikli bebisler nasip etsn ins

kızlarr bende bugün test yaptıımmm vee sonuçç pozitiff hamileyimmmm
rabbim bana bağşlasınnnn daha 4 gün var günümeeee

canm düşüğü ne zamn yaptın bende 4 nisanda yapmıştım dediğin gibi aynı belirtiler vardı şimdi hamile olduğumu öğrendimmm

aynen yaa subatin sonundan beri yazisiyoruz ve kardes gibi olduk burda:)

cnm bnm yaa inallah ruyalarin gercek olurr :) bnde tam yumurtlama donemindeyken ruyamda test yapiyodum ve 2. cizgi silik cikiyodu :) kafayi bozmustum bende anliycan :)
ama umutsuz olmak bize hicc yakismiyo Allahim nasip ederse hepimiz bebis sahibi olacagz:)

canm düşüğü ne zamn yaptın bende 4 nisanda yapmıştım dediğin gibi aynı belirtiler vardı şimdi hamile olduğumu öğrendimmm

cnm ben subatta yaptm dusugu martta grcikmeli adet oldum simdide batima 4 gun var sen hamilemisin cnm ne zmn ogrendin batin ne zmndi?

cnm ben subatta yaptm dusugu martta grcikmeli adet oldum simdide batima 4 gun var sen hamilemisin cnm ne zmn ogrendin batin ne zmndi?

bende nisan 4 de düşük yaptım adet günm 25 günde bi olur bugnde 25. gün daha 4 gün var otomatik hesaplayıcıya göre hiç adet görmedn hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…