- Konu Sahibi screamaway
-
öyle canım bende kalırsam hamile bırakacağım. yani inşallah. en azından umut ediyorum.
ayrıca emzirirken içersek bebekte gaz yapıyor. kız kardeşim çok canı çekince eski kola içiyordu. yoksa direk bebek etkileniyor,bebekte gazda çok zor oluyor..
Evet, haklısın, ay inşallah o gün gelir de bebeklerimizin gazını konuşuruz. ay şunu yedim bebeğim gece uyumadı gazından vah yavrucum benim falan deriz inşallah bigün!
görüşmek üzeree.. bende çıkıyorum kızlar:80:
izmirden iyi bir doktor duyarsanız bekliyorum hatta şuan kendimde araştırıyorum
canım izmirden çok iyi bi doktor önerebilirim.benim doktorum aynı zamanda
Screamaway canım ben de şimdi sana yazcaktım benle hiç ilgilenmedin küstüm diycektimki yazını gördümCanım çok nazlıyım bugün size,gördüğün gibi çok da alıngan oldum )
Evet canım benim eşim bazen çok güzel çeker nazımı bazende çekmezz
Ama bu günler kociş zaten olmadığı için ancak telde naz yapıyorum,bak anlatayım;bugün telefon çekmiyo diye kızdı kendi kendine,ben de mahsus!!! kendi üstüme alındım ve benim ne suçum var diye süper bir tavır yaptım,çok fenayım bugün değil mi kızlar??? :78: :78:
şanslısın o zaman. ben tek başımayım. kimsecikler yok. hatta arkadaşım bile yok,çok zor oluyor
tatlimmmmmm, oyle deme.. burda her daim biz variz iste... valla kizlar, sizinle nerdeyse diger arkadaslarimdan bile fazla konusur oldum...
izmirde hangi doktora gidiyorsunuz? ben dün metin bildirici ye gittim..iyi bi doktora benziyor.. komşum yeni doğum yaptı kendisinde çok memnun kalmış..
Basin saolsun tatlim.... Mekani cennet olsun insallah....
ALLAH rahmet eylesin, canım. Dualarımız sizinledir. ALLAHIM ölenlerimize rahmet, kalanlarımıza sabır ve
inanç versin ki, gidenlerimiz için okuyalım.
tuğçecim,canım Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, sizede sabır versin, dualarınızı kabul etsin..
Evet canım topicimiz daha da güzelleşti
Seni çok çok iyi anlıyorum
canım,benim de canım babam hastayken bile çok daha iyiydim,ama ne zamanki babam öldü ondan sonra kendimi çok güçsüz kimsesiz çok da yalnız hissettim:-(( Allah rahmet eylesin ve dualarınız kabul olsun inşallah canım.
Basin saolsun tatlim.... Mekani cennet olsun insallah....
ALLAH rahmet eylesin, canım. Dualarımız sizinledir. ALLAHIM ölenlerimize rahmet, kalanlarımıza sabır ve
inanç versin ki, gidenlerimiz için okuyalım.
tuğçecim,canım Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, sizede sabır versin, dualarınızı kabul etsin..
Evet canım topicimiz daha da güzelleşti
Seni çok çok iyi anlıyorum
canım,benim de canım babam hastayken bile çok daha iyiydim,ama ne zamanki babam öldü ondan sonra kendimi çok güçsüz kimsesiz çok da yalnız hissettim:-(( Allah rahmet eylesin ve dualarınız kabul olsun inşallah canım.
zaten buraya girmeye başladığımdan beri daha iyiyim. iyiki varsınız
canimmm, fenasinnn valla.. telefonda yapma bariii...
bu arada benimki de ayniii.. bazen cok iyi naz ceker.. bazen de hiccc cekemez... ben de cok nazliyimdirherhalde ara sira asiri yukleme yapiyorum, hic cekememeye basliyor...
canım uzun süre doğum kontrol hapı kullananlarda vücut hormonlar vss tamamen normale dönsün diye hemen bebek yapmayı önermiyolar
hüseyin ceyberi ye gidiyorum canım çokta memnunum
kizlarrrr, uzerine bir de benimki ile kapistik... sinir etti beni... bu ay yatarrrrr......
bebek filan istemiyorum ben vazgectimmm....
aynen canım bende
sendemi kavga ettin yoksaa... kızlar bebekten vazgeçmek yok
teşkkr ederim sentez..
aah işte şu kadarcık bi açıklama bile yapmadı sinir etti beni ben bekledim diyorum adama
duymuyo bile başından savmaya çalışır gibi bir hal tavır kızdığım bu. o an sildim zaten..
tatlicadinin tavsiye ettiği topikten bir doktor buldum izmirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?