- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.581
sıla, breshka erkekleriniz hayırlı olsun. Allah saglıkla hamileliğinizi gecirtip saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..
birekeresevdim saol canım dinlenmeye calısıyorum..
ben doktordan geldim kızlar. ustten fetus gozukmedı. alttan bakıldı. kalp atıslarımız var ama cok zayıf. haftaya tekrar gidicez nasip olursa. gebeliğin gidisatı belli olcakmıs.. dualarınızı eksik etmeyın benden..
selam kızlaaarrr
geri dönüş yaptım aranıza
hayy Allahim yaaaaaaaaaaa...kiz sen nerelerdesin benm hemserim yaaaaaaaaaaaa... nasil ozlemisimmm...boyle bi gorunce once avatarini tuhaf oldum... gel kuzum gel yaaa neler degisti neler.... cogumuz gebeyz Allahin izniyle...
senden naber??nerelerdeydn bakimmm..okul nasil gdyor,evlililk nasil gdiyor????
bende hamileyim tatlim... bi erkek daha bekliyoruz...
kimi sayim ki hamislerden, herkes cok az kaldi 3-5 arkadasmiz kaldi insallah Allahin izniyle onlarda en kisa zamanda kalacaklar....
bak gel tamam mi?? bi selam verip kaybolma hemen!!!!
kuzum beni..sagolasin.Allah razi olsun. cumlemzin yavrusunu bagislasin rabbim..
arkadasim insallah sende haftaya yavrundan cook guzel haberler gelirsin..ama anlamadim ben gebeligin gidisati ne durumdaki??atladigimbirsey mi var acaba? sen kac haftalik oldun canim? insallah hersey yolundadr ve yolunda gider bitanem..sIkmA canini.. ALlAhim yavrunu korusun,bagislasin..
amin canım saoll.. ben bugun 6+4 oldum.. yani haftaya kalp atısı durursa olmazsa vs gebelik sonlandırılırmıs. netten arastırdım bıraz. 7. 8. haftalarda duyanlar var. insallah benımkıde oyle olur.. aslında bebişime bişey olmucak biliyorum o benımle. içim bi nebze olsada rahat ama bugun moralim bozuldu birkere.. ama şimdi iyimm..
tatlıasık hosgeldın canımmm.. artık goruruz senı buralarda..
hoşbuldukgelirim artık sık sık
ayy hülyam iice kafam karıstı..sabah az az geldi benm kırmızılar hemen baska bir dr.dan randevu alıp gidecegim tatlım..şimdi kalkp tüm testlerimi bulup önüme dökecegim..ayy iiki sen varsın bana hep yol gösterdin tatlı pıtırcık annem benm..kuzucumm olurmu öyle şey.. ben hamile kalmadan önce çıktı bnde tsh ve buda hamile kalmaya engel dedi sen kesinlikle başka bi doktora git..dahiliyeye git hatta..ilaç zaten 25 mglık en düşüğü sabah akşam içiyorum dokotr bana bu yüzden de çocuğun olmammış olabilir demişti.. vesile olur canım belki.. napalımm her şeyi yapmak zorundayız bebeklerimiz için.. hayırlısı olsun canım benim
sılacımm erkek olursa eşimle kesin mete dedik.. kız hiç düşünmedik anca başlıcaz araştırmalara falan bakalım neye karar vercez..hayırlısı inşallah..
evden haber varmı ?
tugçecimde doğumunu sağsalim yaptı şükür..çok sevindim..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ERVA PRENSESİMİZ dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşş iyilermişşşşşşşş ayy çok duyguluyummm MAŞALLAHHH ALLAH ANALI BABALI büyütsün inşallah
geldim canlar geldiimmm... anca cikinca biseyler falan yedik ictik yeni geldim...
evet kizlaarrr Allaha sukur pasamin keyfi gayet yerinde...benimkinin pipisi masallah uluorta........bundan sonrada dusmez yuzde yuz dedi.... elhamdulillah ikili testin sonuclarida gayet guzel,normal...
heryerini inceledim kuzumun.. cukkusununde fotosunu verdi:))) babamizda iice tatmin oldu boylece....:))
Allahim tum isteyenlere nasip etsin....29 subatta hastaneye gidicem detayli usg icin... 12martta da kendi dr uma... havadisler bunlar...
bende hala 67 kilodayim... artmamisim hiiccbilmem anlatabildim mi?.. cucugumde 215 gramcik henuz!!!!
amanda aman kimler gelmis boyleee.....
hemsom sevindm biraz atlatmana gribi...bendede sanki iyiye gdis var...
veeeeeeeeeeeee super haberlerle donmussun... ohh pasamiza... bizim pipiler saglam tutunmus demek ki:)) Allahim esirgesin bitanem. bayagi lerliyoruz ha.. bak iki kisimiz dogurdu.. hatta fatma gulsahimiz buyuyor bilee...
ALlahim tumm isteyenlere versin..
bikeresevdim canim benim..seni gordugume cook sevindim... masallah prensesimizde iyi. Allahim korusun. sende iyisin demi canim?? oohh hareketleride gayet yerindeymis inci hanimin... evet guzelim benm sehzade kesinlesti..darisi isteyen herkesin basina... regencime ve nartanesicime insallah darisi...
nartanesi guzelim...insallah hayirlisihakkinda.. ev icin soylediklerin ve dualarin icinde cook tesekkur ederim dun tugceninheycanina yazamadim... dualarimdasin arkadasim. Allahimgonllune gore versin insallah bekletmeden..hayirlisini tabi..
ketenhelva canim senin durumlardan ne haber??
Biz geldik kızlaaaaaaaaaaaaar topicin sayılı erkeklerinden biri de bana aitTosun paşam gayet iyiymiş çok şükür boyu uzun olacak sanırım 16.5 cm olmuş maşallah 109 gram da ağırlığı çıktı doktor bu kez cinsiyet için kesin erkek dedi Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah darısı bekleyen herkesin başına
Diş çekimini yapmadılar bu arada grip devam ettiği için anestezi içerikli ilaçlar kullanılması zararlı önce gribi atlatmamız gerek dediler bir sürü ilaç falan verdiler inşallah şifa olur bir hafta ilaçları kullanıcam sonra inşallah iyileşmiş olursam diş çekimi yapılacak :18:
burdayım canım sen nerelerdesin tedavi nasıl gitti transfer durumun ne bi anlat bakalım merak ediyorum seni
sağol canım benim Allah razı olsun geçecek inşallah birkaç gün evde dinlenicem inşallah iyi gelir . Senin içinde diğer kızlarmız içinde çok dua ediyorum hepiniz inşallah en kısa zamanda müjdeler vereceksiniz
Sağol canım benim bir torba ilaç aldık geldik eve bakalım inşallah iyi gelir
Sonunda girebildim :))9
Tuğçecim gözünaydın bebeğin sağ salim dünyaya gelmiş darısı başımıza inşallahhh :))
Hülyaaa canımmmm çok sevindim kızın olmasına nedense hep kızın olacak hissetmiştim ben öylede oldu sağlıkla kucağına al inşallahhh canım.... Bu arada sende ismini ''İNCİ'' mi koymayı düşünüyosun kızımla adaşmı olacaklar yoksa :)))
Sılacımmm senin oğluşş garanti sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalhhh...
Menbeta canımmm benim kendine çok dikkat ett yat dinlen inşallahhh yarın o güzel pıt pıtların duyacaksın :)))
Breshka,regen,derya,renewal,kardaiz,azra,Nihal canlarım sizler nasılsınız atladığım bişi varsa affedin geçmişi fazla okuyamadım....
Ben kendimden haber vereyim dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş 27 cm 400 gr olmş17 şubatta detaylımız var hayırlısıyla ordanda güzel haberler alırım ve inşallahhh bebişlerimizi kucağımıza alırız hem güzel hemde stresli bir süreç gerçekten bir haftadır net hareketlerini hissediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME....
bayadır yazamadım kusura bakmayın .Atladığım bişey olmaz umarım ben baya kötüydüm çok şükür biraz gözümü açtım hemen yazayım dedim yarında doktor kontrolümüz var şuan biraz sıkıntılarım var ama inşallah bişey olmaz doktordan sonra yine yazarım..
Menbetacım öncelikle geçmiş olsun kuzum çok dikkatli ol Allah korusun seni de meleğini de inşallah. Şu misafir işine de bi son verin artık bu nedir ya kocan görmüyormu senin halini alıp ailesini karşısına konuşsun sen boşuna milletle kötü olma sinirlerininde bozulmaması gerek çok dikkatli ol bitanem ..
Sılam hemşom geçmiş olsun canım benim hamileyken çok zormuş yaa bende 2 haftadır hastayım bide işyerinde çok yoğunum aksi gibi resmen öldüm bittim çok dikkat et kendine canım benim . doktora da gitmişsin çok şükür ikinci paşamızında sağlığı yerindeymiş Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin canım benim
Çiçek demek kızımız yoruyor seni hee :) Sağlığı yerinde olsun da düzene girer inşallah biran önce bu arada yeni fotolar eklemişsin sanki ama ben göremedim bişey sonra yine senden resimler bekliyoruz tabi tecrübelerini de anlatırsan seviniriz :)
Neşelikız canım sen ne durumdasın merak ettim seni son durumla ilgili bişey göremedim ...
Hülya canım benim seni daha önce de tebrik ettim ama yine yazayım kızına çok sevindim canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ...
Regen kuşum senle karşılaşamıyoruz ne zamandır sen nasılsın bitanem ?
veee
Tuğçemmm canım taze annemiz kızın çooook tatlı Allah nazarlardan saklasın çok şükür bugünleri de gördük Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah umarım senin sağlığında yerindedir biran önce senden haberler bekliyoruz
ya sen nerelerdesssiiiinnn?????? kac kere geldin aklima.. merak ettim cok... hosgeldiiinnnn
hoşbulduk canımmmm netten koptum bi süredir döndüm çok şükür eee ne var ne yok
anladim tatlim... amaaannn hic bir sey yok ne olsun aynen biratigin gibiyim, bebeksiz, umutsuzsen nasilsin?? okul nasil gidiyor??
çok şükür iyi gidiyor okul ama benim de ömrümü yiyoronun haricinde ferah bi eve çıktım kocişle uğrasıyorum.
bu arada sıkma tatlı canını Rabbim senin için hayırlı olan günü biliyor o günü sabırla bekle
ay canim bekliyorum zaten elimden baska bir sey gelmiyorsen de sIk disini be kuzu, sonunda toplucaksin meyvelerini hayirli olsun yeni evinin güle güle otur insallah..
sağol canım sıka sıka diş kalmaz mezuniyete bu sene kadar üni ye hazırlanırken bile zorlanmadım Allah sonumu hayır etsin
tabiki canim her seyin hayirlisi olsun.. biliyorsun ki basaracaksinzorluklar seni yildirmasin hic bir zaman...
inşallah canım bitireyim de artık anne olmak istiyorummmm
sağol canım teşekkür ederim Allahım kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah şöyle bi düşündümde ne gözyaşları dökmüştüm bugünüme şükür diyorum şimdi Allah isteyen ve hakeden bütün kullarına nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahamanda aman kimler gelmis boyleee.....
hemsom sevindm biraz atlatmana gribi...bendede sanki iyiye gdis var...
veeeeeeeeeeeee super haberlerle donmussun... ohh pasamiza... bizim pipiler saglam tutunmus demek ki:)) Allahim esirgesin bitanem. bayagi lerliyoruz ha.. bak iki kisimiz dogurdu.. hatta fatma gulsahimiz buyuyor bilee...
ALlahim tumm isteyenlere versin..
canım benim teşekkür ederim facede de yazdım sakın sıkma canını herşey yolunda gidecek inşallah dualarımız seninle bitanemsıla, breshka erkekleriniz hayırlı olsun. Allah saglıkla hamileliğinizi gecirtip saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..
birekeresevdim saol canım dinlenmeye calısıyorum..
ben doktordan geldim kızlar. ustten fetus gozukmedı. alttan bakıldı. kalp atıslarımız var ama cok zayıf. haftaya tekrar gidicez nasip olursa. gebeliğin gidisatı belli olcakmıs.. dualarınızı eksik etmeyın benden..
anammm hoşgeldin canım nerelerdeydin sen ya ....selam kızlaaarrr
geri dönüş yaptım aranıza
unuturmuyum seni bidenemfistigim gözünaydin yaa... sira size de geliyor.. siz de alacaksiniz kucaginiza oohhh misss Allah nazarlardan saklasin
ay beni unutmamiscok sagol canim benim bende ayni tas ayni hamam iste bugün yine dra gittim kan verdim, tekrarlicam hormon testini.. esim de haftaya pazartesi ürologa gidiyor iste cok sükür aldik randevu sonunda.. insallah bi giciklik yapmaz son anda.. böyle iste.. sen de sIkma canini tatlim, sIkIntIlar gelir gider... Allah yeterki dermansiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?