2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuzum beni..sagolasin.Allah razi olsun. cumlemzin yavrusunu bagislasin rabbim..

arkadasim insallah sende haftaya yavrundan cook guzel haberler gelirsin..ama anlamadim ben gebeligin gidisati ne durumdaki??atladigimbirsey mi var acaba? sen kac haftalik oldun canim? insallah hersey yolundadr ve yolunda gider bitanem..sIkmA canini.. ALlAhim yavrunu korusun,bagislasin..

selam kızlaaarrr
geri dönüş yaptım aranıza

hayy Allahim yaaaaaaaaaaa...kiz sen nerelerdesin benm hemserim yaaaaaaaaaaaa... nasil ozlemisimmm...boyle bi gorunce once avatarini tuhaf oldum... gel kuzum gel yaaa neler degisti neler.... cogumuz gebeyz Allahin izniyle...

senden naber??nerelerdeydn bakimmm..okul nasil gdyor,evlililk nasil gdiyor????

bende hamileyim tatlim... bi erkek daha bekliyoruz...

kimi sayim ki hamislerden, herkes cok az kaldi 3-5 arkadasmiz kaldi insallah Allahin izniyle onlarda en kisa zamanda kalacaklar....

bak gel tamam mi?? bi selam verip kaybolma hemen!!!!

offf kimse gelmedi bugun...kendi kendime yazdim durdum...

neselikizcimdan da haber yok..oda dogurdu buyuk olasi... insallah hersey yolundadir...

hulyacim nerelerde acaba??tugcecimden yeni haber var mi? hulyacm,eger tugceyi gorur,duyar konusursan cooooooookk selam soylle ve kocaman op... tebrk ediyorum..buyukgecmis olsun. ALlahim bagislasin ervamizi..

geldim ablacım geldim gözünüz aydın cümleten Allah nazarlardan saklasın Rabbim en kısa zamanda olmayanlara da sağ salim evlatlar nasip etsin inşallah
ne olsun bende 2.sınıftayım uğraşıyorum derslerle evlilik de güzel gidiyo Allahın izniyle. taşınmıştık bu evde internet yoktu yeni bağlattık döndüm aranıza ayyy çok özlemişim sizleri

amin canım saoll.. ben bugun 6+4 oldum.. yani haftaya kalp atısı durursa olmazsa vs gebelik sonlandırılırmıs. netten arastırdım bıraz. 7. 8. haftalarda duyanlar var. insallah benımkıde oyle olur.. aslında bebişime bişey olmucak biliyorum o benımle. içim bi nebze olsada rahat ama bugun moralim bozuldu birkere.. ama şimdi iyimm..

tatlıasık hosgeldın canımmm.. artık goruruz senı buralarda..

hoşbulduk gelirim artık sık sık

ayy hülyam iice kafam karıstı..sabah az az geldi benm kırmızılar hemen baska bir dr.dan randevu alıp gidecegim tatlım..şimdi kalkp tüm testlerimi bulup önüme dökecegim..ayy iiki sen varsın bana hep yol gösterdin tatlı pıtırcık annem benm..
seni çok seviyorum
tugçecimde doğumunu sağsalim yaptı şükür..çok sevindim..
tebrik ederim arkadaşım..Kızına da sana da allah uzun ömürler versin..

darısı tüm hamişlerimizin başınaa

maş.sana manken anne
ehh bir sürpriz daha yok yani bu sefer paşamız sağlam:))
test sonuçlarında güzelmiş ohh daha ne isticen..Allah sana ve oğlusuna sağlık versin..
dikkat et kendine tatlım..ev işi ne oldu? tutabildiniz mi? vallahi kaç zamandır aklımda..

sagol canim benim güzel dileklerin icin.. cok cok tesekkür ederim...

fistigim gözünaydin yaa... sira size de geliyor.. siz de alacaksiniz kucaginiza oohhh misss Allah nazarlardan saklasin

senin de gözün aydin canim benim.. her sey yolunda cikmis.. Allah nazarlardan saklasin inci taneni

ay beni unutmamis cok sagol canim benim bende ayni tas ayni hamam iste bugün yine dra gittim kan verdim, tekrarlicam hormon testini.. esim de haftaya pazartesi ürologa gidiyor iste cok sükür aldik randevu sonunda.. insallah bi giciklik yapmaz son anda.. böyle iste.. sen de sIkma canini tatlim, sIkIntIlar gelir gider... Allah yeterki dermansiz dert vermesin

anladim tatlim... amaaannn hic bir sey yok ne olsun aynen biratigin gibiyim, bebeksiz, umutsuz sen nasilsin?? okul nasil gidiyor??

çok şükür iyi gidiyor okul ama benim de ömrümü yiyor onun haricinde ferah bi eve çıktım kocişle uğrasıyorum.
bu arada sıkma tatlı canını Rabbim senin için hayırlı olan günü biliyor o günü sabırla bekle

ay canim bekliyorum zaten elimden baska bir sey gelmiyor sen de sIk disini be kuzu, sonunda toplucaksin meyvelerini hayirli olsun yeni evinin güle güle otur insallah..

ay canim bekliyorum zaten elimden baska bir sey gelmiyor sen de sIk disini be kuzu, sonunda toplucaksin meyvelerini hayirli olsun yeni evinin güle güle otur insallah..

sağol canım sıka sıka diş kalmaz mezuniyete bu sene kadar üni ye hazırlanırken bile zorlanmadım Allah sonumu hayır etsin

inşallah canım bitireyim de artık anne olmak istiyorummmm

onu ben de istiyorum canim.. bakalim ne zaman olacak ama.. senin okulun bitsin sonra baslarsin calismalara.. saka maka bir seyi devirdim ben.. arada 3ay korundum ama olsun.. ömrümden gitti sonucta.. bakalim yaaaa nolcak di mi zaman göstercek.. artik sadece hayirlisi diyorum.. hayirlisi..

sağol canım teşekkür ederim Allahım kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah şöyle bi düşündümde ne gözyaşları dökmüştüm bugünüme şükür diyorum şimdi Allah isteyen ve hakeden bütün kullarına nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah

canım benim teşekkür ederim facede de yazdım sakın sıkma canını herşey yolunda gidecek inşallah dualarımız seninle bitanem

selam kızlaaarrr
geri dönüş yaptım aranıza
anammm hoşgeldin canım nerelerdeydin sen ya ....

unuturmuyum seni bidenem ne zamandır akşamları da konuşamıyoruz özledim valla . hadi inşallah testinizde randevunuz da çok güzel geçer tatlım gelişmeleri yaz mutlaka sonuçlar ne zaman çıkacakmış peki ? İnşallah sende bi paşa haberi verirsin canımmm

Kızlarrr,doğumumu yaptım sezeryan oldu,pazar gecesi suyum geldi ve aynı anda sancılandım,haber veremedim tabi size,kızım sağasağlim doğdu,ben de bugün ancak kendime gelebildim,birde bebişimle ilgileniyoruz tabi,giremiyorum nete,sırf sizin için girdim şimdide,kendinize iyi bakın,Tuğçem de doğurmuş,onu da çoook tebrik ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…