- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.221
hulyacimah kiyamam san aesin bayagi gec gelmis dun,neyseki sagsaglim gelmis ama... bugunde dinlen bol bol ucuzum mis gibi!!! breshkadan haberin varmi canim orkideye falan geliormu bukadar uzamazdi? buhaftada dr u var die biliyorum??
tugecimmmm[/B] ooh valla sendede heycan dorukta ha. her hafta gitmek guzel. severdim ben. acaip heycanli oluyo ama dedigim gibi su nst de bagli kalmak ya biri olcak yaninda ya da uyuyacan... tatlim sen hic bahsetmedn sancilar faman yokmu hafiften yalnci olanindan hani. gerci daha erkende... onumuzdekihaftadan sonra olabilir.. biliyoruz sancilar aciyor rahimin agzini yani bebegimizin yolunu... ki bunun icinde vakit var henuz...
annen geldimi canim?? gelmesini istiyorum ve aldiklarini prensesimize cook merak ediyorummmm yanee!!!!!
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennedenbukadar gec kjaldimmm...allahim yaaa kurban olurum sana yaaaaaaaaa.... elhamdulillah bugunleride gorduk yaa nallahi nediycemi bilemiyorum..bu sadece menbetanin del hepimizin sevinci.. kuzum benim canim arkadasm...bitanem...menbetacim ALlahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyordum yani biliyordum dediiiiimmmm de yok dedin...
ALlahim sag saglim kucagina almak nasip etsin bitanemm... suna bikez daha inandim biz farkli bi topiciz... bizim dualarimiz farkli... ve bu topice dahil olmus olan herkesin hamis olacagina inaniyorum.... menbeta yemin ederim ellerim titriyor kuzum...delirecem yaaaaaaaa......... ALlah sahit ya cok dua ettim necla kulunun yuzunu guldur hayirli evlat,hamilelik nasip et dedim... boyle olunca daha bicok seviniyor insan...
hosgeldin kucuk melegimiz......
gecmiside okumadim direkct bomm yazdim bi bakayim kim nasil sasirmis sevinmis!!!
Cok sukur ya ne guzel haber bu Allahim cok cok cok sevindim inanilmaz mutlu oldum Allahim Insaallah saglikli hamilelik nasip eder canim yaaaaaa
Smile yok bende butun guzel smile sana gelsin rabbim kucagina almayida nasip eder Insaallah yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Opuyorum kocamaaaaaaannnnnnnnn
ayyy bugün ne güzel bi gün yaaaaaaaaaaaaaa çifte mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kısss doğum koçummm bu topiğimiz için bi işaret bnceeeeeeeee eski günler geri gelecekkkkkkkkk inanıyorummmmmm
bncedeeee :) ayyy ne guzel olur eskı gunlerdekı gıbı yaaaaaa
tamam canim anladim..insallah dinlenir iice ve gelir yani cok ihmal ediliyoruzzz valla ozluyorum yani...sorma kuzumm yaa çok merak ettim aşkitomuu nysee ki sağ salim geldii.. bugün kar falan yok inşallah erken gelir.. breshka haftasonu çok yoğun çalışmış dün izin alıp eve gidecekti ondan yoktur canım.. mide bulantısı ve yorgunluk vardıı onun haricinde bişi demedi iyidir dinleniyodur herhalde yarın da gelmezse ararım ben onu
amaan neguzel bu gunler tugcecim.. babasi demek baslamis coktan kiziyla sakalasmaya ayy yaaaaaaa kkiskanirdim benama guzel kiskanmalar....:)))oh tugcecim annenede az kalmis insallah dogurmazsin sende gelene kadar ayy ya birde hazirlamislarmi bile yikayip falan. ellerine saglik oh... ablanin minik efeside iyi insallah.. bayagi oldu...evet sılacımmm heycan dorukta yaa :) Her hafta gıtmekte cok keyıfli bişeyymişş gerçekten :) Nst baglıyken bnmde uykum geldii ama eşim nasıl heycanlandı aşkımm sanki at koşturuyo dıyo cıkan seslere :) Bide hareket edıncee kalp ritmi hızlanıyodu kızımınnn bi karnıma bakıoduk bi nst cıhazının ekranına cok komıktı :) Kızım efor sarfediyoo zayıflıycakk dıye dalga geçti babası :))) Çok güzel şeyler yaaaa rabbım hepimize yaşatıcak sırayla ınsallah... Gerçi sen bızden tecrubelısın daha onceden yaşadın bunları :) Bnm sancım yok gibi bişey ama bazen vajınama ağrı gırıoo geçioo oda bu hafta başladı, birde bebişin hareketlerını göbüşümün en tepesınden hıssettıgım gıbı kasıklarımın ordan bile hıssedıyorumm :) annecıgım 1 hafta 10 güne gelecek Allahın ıznıylee... Bnde cok merak edıyorum neler almış dıyee bıde herseyı yıkamış hazırlamışş ugraşmayayım dıye saolsun :) Gelince hemen paylaşıcam teyzelerıyle :) senın randevun ne zmn buarada ? Şuanda ayda bır gıdıosun dımı ?
canimbenim canim insallah hamissindir kuzum neden bir idrar testi yapmiyorsun insallah cikar cizgiler cift cift... idrar testinin heycanini da yasamani isterim yani...sılacım yaa cok tesekkür ederım canımm.. duygulandırdın benı.. insallahh gercekten hamişimdir.. halen inanasım gelmiyorr..... dualarını eksit etme yavrummm..
gogommmmmmmmmmm.. bugunlerıde gordumya cok şükür... güzel dileklerin için cok tesekkür ederim yavrummm.... canı gonulden amin diyorummm..
ayyy bugün ne güzel bi gün yaaaaaaaaaaaaaa çifte mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kısss doğum koçummm bu topiğimiz için bi işaret bnceeeeeeeee eski günler geri gelecekkkkkkkkk inanıyorummmmmm
ahh hulyacim canim benim sorma..ben cok asiri sindirmsim icime bizi... anormal bi baglilik duyuyorum takimimiza hani biliyoruz kimler olduigunu... ve cok ozledim... kardaizin her sabah gunaydin mesajlariyla baslayan gunleri....arkasina renewal ve sen le devam eden gunleri...regenin kaynana maceralari..keza benimkiler.... screamawayin oglusu ve is yogunlugu...doktorumuz wifeofdemonununkiymetli aciklamari...nebilim daha bir coguhepsi hatrimda ve ozlemimde....
kizlar neden buraya gelmiyorlar anlamaiyorum face de varlar sanirim... ama regencim geliordu ve o gelmez olduneden acaba?? hep kendi kendime soruyorumbunlari???
Tatlı cadı hamıleeeee :) Ama topıklere küstüğü için gelıp burda yazmıomuşş facede paylaştı :)
Benım rekorumu elımden aldı resmen yaa gecıkmesının tam 70. gunuymus bgn :)
kuzucummm hemen söleyeyimm filizin çok selamı var başını kaşıyacak vakti yok dedesi ameliyat olcak diye onun yanına gelmiş akrabaları falan dede hastaneden kaçmış bilemm ne çok daralmış oda gelecek inşallah..
renewal bu ara yoğun face de pek uğramıyo aynı şekilde breshka..
screamaway çok darılmış ki gelmiyo
regen le ben atıştım konuşmuyoruz..
wifeofcuğumda hem ders hem evle uğraşmaktan vakit buldukça geliyor..
bikeresevdim de evinde net yok annesinde de yok kocası geç geliyomuş ya o da ondan az geliyo..
saolsun yine neşelikız çiçek tuğçe ben nartanesi sen idare etmeye çalışıoz ama tam kadro olaydı iidi..
canim benim yaaaaaa... herseyi eksiksiz paylastigin icin cok tesekkur ederim kusum.. emegine saglik... selam edenlerebenden de selam..insallah zamanlari olunca gelsinler kuzular hepsini seviyoruz yaniiii..... ya biz baskayiz aramizda olur bole seyler... ben hiic birinize gocunmuyorum hani oyle bisi yok ama olsa bile.... ufak tefek seyler asilir..
aslinda screamawayin darildigindan dolay gelmediginidusunmuyorum cunku ondan sonra yazisiyorduk yine burda beraber... izine ayrilmis olmasi lazim bekliyorum bir umut gelcek die.((
regencimde diorum beni,ikizini lmerak etliyor mu neden gelmiyor?? bendiger tarafa gidip hepsinin batini satini inceliyorum..mesela bugun azranin bati?? onlarda yegenlerini lerak edip gelsinler die bekliorum...insallah gelicekler... yine beraber bebislerimizin gelisimlerini konusacaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?