• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne demek canım benim..bende çok seviyorum sizi ve hep beraber olalım istiyorumm eskisi gibi...

screamcımm izine çıkmıştır ocağın başları diyoduu umarım uğrar biz seni çok özledik canım...

azracığımın malesef kırmızıları geldi :50: inşallah önümüze bakıcaz...hayırlısı..

yanlız regen hakkında bişi sölemek istiyorum kimse kusura bakmasın.. ben tesadüfen diğer topiği açtım bi bakiim napıyolar diye.. açar açmaz regenin şu mesajıyla karşılaştım "ahh canlarım beni bu kadar sevdiğinzi bilmiyodum " yazmış bnde onu görünce çok buruldumm ve yazdım bizde seni çok seviyoruzz ama sen demekki bize o kadar değer vermiyosun ki gelip bize kızlar şu şu şu oldu demiyosun dedim.. şu dediğim de eşi de test yaptırmış kendide falan yani bazı geliişmeler var regenle ilgili ve önemli bi adım bnce bunu bizle paylaşmamış olmasına çok darıldım ve bnde öyle yazdım.. sonra bana ne alakası var orası burası ayrıldı işte merak eden gelir gibi tam hatırlamıyorum böle şeler yazdı kabak benim başıma patladı gibi sözler dedi.. neden direk ona yazmışım falan dedi.. bnde o mesajını görünce yazdım dedim.. ve aynı şekilde bizide merak eden gelir dediim ama gelen yok demek merak edilmiyoruz falan.. yani sonuç olarak bidahaki postuna cvp vermedim sonra ordaki bazı bayanlar bana tepki verdi bilmem ne bnde uzamasın diye bida hiçbişi yazmadım..ama çok kırıldım..

ve son sözümü orda dedim.. incelmişti artık koptu dedim ve gerçekten de öle !

hulyacim yaa benim biiseylerden haberim yokmus... vallahibillahi bilmiyorudm.. diger tarafta sayfalar okadar hizli gidiyorki en sonlara bakiyorumancak bide listeye.... bunlari bhiiic gormedim biliyorusn zaten 5gun kadar falan netim yoktu iice birikmisti falan... neyse gercekten uzgunum... biz oraya gelismelerimizi yazamayiz cunku orda birsuurruuu yeni hanimlar var ve biz burda takim olduk burda herkse neyin ne durumu falan biliyor... ama ordaki bizim topicteki kizlarin buraya yazmalarini elbetteki istiyoruz menbeta gibi... cunku zaten oyle ayrilmamismiydi??? neyse uzulmek istemiyorum cunku ben her birinizi reel de gibi benimsedigim icin cok canim aciyo... insallah asariz bazi durumlari ve burda bulusuruz...

mesela azracigimi bak biliyorum bat gununu ama bizimle paylasmasini isterim...kirmizilar geldi ,gelmedi falan die?? sanirim canimbenim o da cok yogun..... insallah gorusuruz...

neyse diyorum yeniden bu iki can arkadaslarimizin (tatlicadi ve menbetanin) haberlerinin mutlulugunu cikaralim....:49::49::49::49::49::32::32::32::32::32:

cnmm ben artk haftada 1 gidiorumm yanı her cumartesı gıdıcem doguma kdr... Kemiğime ne zmn bakar napar bılmıroum ama gecen vaj. ultrasonla baktı bu hafta ufukta dogum yok dedı :) Bnm eşimde sarışın ben esmerım :) Eşimin cocukluk resımlerınde hele sacları fln altın sarısı :)

Aaaa ne güzel ya bana neden 2 hafta sonraya gel dediki,ayın sonunda bakacakmış normal mi sezeryan mi diye?Neyse heyecanla bekliyorum bakalım doktorum ne diyecek diye.
Hadi bakalım sizin kız ne renk olacak acaba :1: :1:

oohh masalllah prensesimize:)) 3haftayida bole akilli akilli beklesin... aslinda biraz gec randevu vermisler gibi haftada bir olmasi lazim die hatirliorum.. iki hafta var nerdeyse zaten 30 ocaktaki randevundan sonra zaten dogumun gunune 10gun kalio...hadi hayirlisi insallah kuzum..btanem dogumdan korkma dogum senden korksun.Allahin izniyle insallah normal dogurursun.. ha tersi olursada amenna ama aklinda ilk olan normal olsun kiz kas aldirmaya dayanamayan ben normal dogurduum anlican dogurulur.... dene sen.. iyi bakalim sanci falan da yok ozaman altta aciklikta yok rahatsin iki hafta daha bol bol uyu canim bak son gunlein.... uyu cokca... evet yaa cook merak edilio gercekten kime benzicek falan fdie bide bakmissn 3 yasini gecmis bile... zaman cok fena... bende sarisin beyazim esimse esmer oglum tamamen ben ama kizlar babaya daha cok benzio bence....gorcez hadi bakalim...

tugecimmmm ooh valla sendede heycan dorukta ha. her hafta gitmek guzel. severdim ben. acaip heycanli oluyo ama dedigim gibi su nst de bagli kalmak ya biri olcak yaninda ya da uyuyacan... tatlim sen hic bahsetmedn sancilar faman yokmu hafiften yalnci olanindan hani. gerci daha erkende... onumuzdekihaftadan sonra olabilir.. biliyoruz sancilar aciyor rahimin agzini yani bebegimizin yolunu... ki bunun icinde vakit var henuz...
annen geldimi canim?? gelmesini istiyorum ve aldiklarini prensesimize cook merak ediyorummmm yanee!!!!!

hulyacim
ah kiyamam san aesin bayagi gec gelmis dun,neyseki sagsaglim gelmis ama... bugunde dinlen bol bol ucuzum mis gibi!!! breshkadan haberin varmi canim orkideye falan geliormu bukadar uzamazdi? buhaftada dr u var die biliyorum??

Sılacım dediğin gibi zaten geriyo doğum için 10 gün kalıyo,biraz geç çağırdı gibi bencede doktorum ama ne bileyim,bir bildiği vardır herhalde dedim,ben de her hafta gelceksin diycek sanmıştım.İnşallah normal olur evet,ilk tecrübe zor ya hiç bi şey bilmiyosunki,ondan çok heyecan korku oluyo.Nst de evet uykum geldi benim,eşim ilk zamanlar başımdaydı,gülüp eğleniyoduk bizde,sonra yanıma başka hamile bi kadın geldi o yüzden eşim çıktı,sinir oldum zaten dün,sonrada uykum geldi işte hep :-(((
Evet canım ya zaman hızla geçiyor,şöyle dönüp arkaya baktığımda ooooo diyorum ben yaşlanmışımmmm,ahhh o eski günler,daha mı güzeldi acaba yaaa,bekarlık günleri,flört dönemi,gezmeler,okul,üniversite falan daha bi heyecanlıydı sanki :1::1::1: Ay gerçi şimdi de kızım olacak o bambaşka bir şey ama neyse işte zaman geçiyorrr be yaaaa :1::1::1:

Tatlı cadı hamıleeeee :) Ama topıklere küstüğü için gelıp burda yazmıomuşş facede paylaştı :)
Benım rekorumu elımden aldı resmen yaa gecıkmesının tam 70. gunuymus bgn :)

Ay nasıl sevindim anlatamam yaaa tatlıcadım benim maşallah bugüne ya,ama topiklere niye küsmüş onu ben anlayamadımkiii ben de bayadır girmemiştim ya topiğe???

Son düzenleme:
hulyacim yaa benim biiseylerden haberim yokmus... vallahibillahi bilmiyorudm.. diger tarafta sayfalar okadar hizli gidiyorki en sonlara bakiyorumancak bide listeye.... bunlari bhiiic gormedim biliyorusn zaten 5gun kadar falan netim yoktu iice birikmisti falan... neyse gercekten uzgunum... biz oraya gelismelerimizi yazamayiz cunku orda birsuurruuu yeni hanimlar var ve biz burda takim olduk burda herkse neyin ne durumu falan biliyor... ama ordaki bizim topicteki kizlarin buraya yazmalarini elbetteki istiyoruz menbeta gibi... cunku zaten oyle ayrilmamismiydi??? neyse uzulmek istemiyorum cunku ben her birinizi reel de gibi benimsedigim icin cok canim aciyo... insallah asariz bazi durumlari ve burda bulusuruz...

mesela azracigimi bak biliyorum bat gununu ama bizimle paylasmasini isterim...kirmizilar geldi ,gelmedi falan die?? sanirim canimbenim o da cok yogun..... insallah gorusuruz...

neyse diyorum yeniden bu iki can arkadaslarimizin (tatlicadi ve menbetanin) haberlerinin mutlulugunu cikaralim....:49::49::49::49::49::32::32::32::32::32:

canım benim son olarakk kendisini burda eskisi gibi hissetmediğini burda bebek odası kıyafet doğum falan kouşulduğunu kendini burda mutlu hissetmediğini gibi şeler söledi bnde ondan sonra koptu ... nysee ben artık bişi sölemek istemiyorum herkesin keyfi bilir..

azracımla ben telde konuştuk canım ordan biliorumm çok yoğunn aşırı hmde.. eve 10 da falan gidiolarmış... face e falan yzmadı yane...

nysee canım benim kocacım geldi alışverişe gidioruz öptümm çok hoşçakal:38:

canim beeeaaa kankan hamileymiss insallah.... sen tatlicadiyla kankaydin die hatirliyorum... cok sevindik..bugunun ikinci bombasi oldu....

Canım kankamdı evet,ama bi ara o da topikten ayrılmıştı diye hatırlıyorum,sonra da ben gidince kopmuştuk,sana da maşallah kız ne kadar güçlü hafızan var ayolll bravvo diyorum başka da bi şey diyemiyorum Sılacımmm :46: :46: :46: :46:

Aaaa ne güzel ya bana neden 2 hafta sonraya gel dediki,ayın sonunda bakacakmış normal mi sezeryan mi diye?Neyse heyecanla bekliyorum bakalım doktorum ne diyecek diye.
Hadi bakalım sizin kız ne renk olacak acaba :1: :1:

Sılacım dediğin gibi zaten geriyo doğum için 10 gün kalıyo,biraz geç çağırdı gibi bencede doktorum ama ne bileyim,bir bildiği vardır herhalde dedim,ben de her hafta gelceksin diycek sanmıştım.İnşallah normal olur evet,ilk tecrübe zor ya hiç bi şey bilmiyosunki,ondan çok heyecan korku oluyo.Nst de evet uykum geldi benim,eşim ilk zamanlar başımdaydı,gülüp eğleniyoduk bizde,sonra yanıma başka hamile bi kadın geldi o yüzden eşim çıktı,sinir oldum zaten dün,sonrada uykum geldi işte hep :-(((
Evet canım ya zaman hızla geçiyor,şöyle dönüp arkaya baktığımda ooooo diyorum ben yaşlanmışımmmm,ahhh o eski günler,daha mı güzeldi acaba yaaa,bekarlık günleri,flört dönemi,gezmeler,okul,üniversite falan daha bi heyecanlıydı sanki :1::1::1: Ay gerçi şimdi de kızım olacak o bambaşka bir şey ama neyse işte zaman geçiyorrr be yaaaa :1::1::1:

Ay nasıl sevindim anlatamam yaaa tatlıcadım benim maşallah bugüne ya,ama topiklere niye küsmüş onu ben anlayamadımkiii ben de bayadır girmemiştim ya topiğe???
neyse canimcim sen kasilma evet demekki bildigi var doktorun... hadi hayirlisi bakalim.. ozamana kadar tugce gitmis olacak bakalim onda ne gibi degisiklikler olacak... ordanbiraz kopya cekebilirsin..ayni gidiyonuz zaten:))
yaa ogunler gelip gecti iste..bi bakmissinki kizin gelin oluyorr.... cok mu gittim ne bende??? ama zaman cabuk geciyor... ya gecen gunlerde iyiydide aile olmak da cok heycanlandiriyor beni.. insallah kizin dogsundabak... hayatin her donemini bence sindire sindire yasamak lazim...
canım benim son olarakk kendisini burda eskisi gibi hissetmediğini burda bebek odası kıyafet doğum falan kouşulduğunu kendini burda mutlu hissetmediğini gibi şeler söledi bnde ondan sonra koptu ... nysee ben artık bişi sölemek istemiyorum herkesin keyfi bilir..

azracımla ben telde konuştuk canım ordan biliorumm çok yoğunn aşırı hmde.. eve 10 da falan gidiolarmış... face e falan yzmadı yane...

nysee canım benim kocacım geldi alışverişe gidioruz öptümm çok hoşçakal:38:

eve tyaa zaten diger topictede yok azrave face baktim bugunde goremedim azracim masumm... tahmin ettim cok yogun oldugunu...bidaha gorusursen cook selam sole... ozlemis seni de dualari seninle de...

ayy yaa senide kiskandim hee... bende bunalmistim..tr deneguzel burda magazalar 6 dakapaniyor:52::52: siz ne alisverisine gidiyonuz gidami tekstill mi ne???

Canım kankamdı evet,ama bi ara o da topikten ayrılmıştı diye hatırlıyorum,sonra da ben gidince kopmuştuk,sana da maşallah kız ne kadar güçlü hafızan var ayolll bravvo diyorum başka da bi şey diyemiyorum Sılacımmm :46: :46: :46: :46:

ayy thank you neselikizciimmm... deger verdiklerim aklimda kalirlar ekseri... ve bu topige dair hersey hafizamda taze hala............. evet bi kopusukluk donemi olmustu...

ben seni simdiden tehdit edeyim de dogurduktan sonrada buraya devam ok.. hani bilirim yogunluk falan ama sIk sIk olmasada arada hebrlerinizi beklerizz....

:118::118::118::118::118:
sevgi pıtırcığımmmmmmm seni çok özledimmm
mutlu,tatlı bir pıtırcıksın sen..
şuan tv de gosterilen reklamın müziği "ay inanmıyorum ay inanmıyorummmmmm.......... darısı basınaaaaaaaaaaaa" tam benim suanki durumumu anlatıyorr

vee kızlarrr bhcg sonucum 69.99 sanırımmmmm ben :49::49::49::49::49:

ne olursunuz dua edin benim için kızlarr.. hepiinizi cok seviyorummmm
.....
membetacımmmm ne sevindim sana...
ahh nasıl duygulandım ilk duydugumda gözlerim yaşardı..
herkesin tek tek hamile kaldığını görmek ne güzell:16::16::16::16:
bu gece sadece sana dua edecegin bebegin sana sıkı sıkı tutunsun ve sağlıkla al kucagına diye..:nazar:
halen inanansım yok..:53::53:[/QUOTE]
bence artık inan ve keyfini çıkartmaya basla:)))))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennedenbukadar gec kjaldimmm...allahim yaaa kurban olurum sana yaaaaaaaaa.... elhamdulillah bugunleride gorduk yaa nallahi nediycemi bilemiyorum..bu sadece menbetanin del hepimizin sevinci.. kuzum benim canim arkadasm...bitanem...menbetacim ALlahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyordum yani biliyordum dediiiiimmmm de yok dedin...
ALlahim sag saglim kucagina almak nasip etsin bitanemm... suna bikez daha inandim biz farkli bi topiciz... bizim dualarimiz farkli... ve bu topice dahil olmus olan herkesin hamis olacagina inaniyorum.... menbeta yemin ederim ellerim titriyor kuzum...delirecem yaaaaaaaa......... ALlah sahit ya cok dua ettim necla kulunun yuzunu guldur hayirli evlat,hamilelik nasip et dedim... boyle olunca daha bicok seviniyor insan...

hosgeldin kucuk melegimiz......
gecmiside okumadim direkct bomm yazdim bi bakayim kim nasil sasirmis sevinmis!!!:49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
evet sılacım burası cok farklı bir topic..
brnm kk daki ilk topicim ve yeri çok ayrı o yüsden..
sey... bişe dicektim sana...arada su meryem kulu için de dua edermisinnnn:17::17::17:
Tatlı cadı hamıleeeee :) Ama topıklere küstüğü için gelıp burda yazmıomuşş facede paylaştı :)
Benım rekorumu elımden aldı resmen yaa gecıkmesının tam 70. gunuymus bgn :)
demek tatlı cadı da hamile oyyyy maş.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çifte mutluluk oldu bu tam:))
bi zamanlar hamişlik hayali kurdugum arkadaslarımın cogu hamileee ..
bu ne güzel mutlulukk sanırım sıra bana geldiii:52::52::52::52:
ahh hulyacim canim benim sorma..ben cok asiri sindirmsim icime bizi... anormal bi baglilik duyuyorum takimimiza hani biliyoruz kimler olduigunu... ve cok ozledim... kardaizin her sabah gunaydin mesajlariyla baslayan gunleri....arkasina renewal ve sen le devam eden gunleri...regenin kaynana maceralari..keza benimkiler.... screamawayin oglusu ve is yogunlugu...doktorumuz wifeofdemonununkiymetli aciklamari...nebilim daha bir coguhepsi hatrimda ve ozlemimde....

kizlar neden buraya gelmiyorlar anlamaiyorum face de varlar sanirim... ama regencim geliordu ve o gelmez olduneden acaba?? hep kendi kendime soruyorumbunlari???

beni de özledin mi sılacım:17::17::17:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne güzel haberler paylaşılmış face de tebrik ettim ama burdanda yazayım menbeta tatlıcadı canlarım çok sevindimmmmm Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah :54:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

sılaa canım Allah razı olsun merak edip sormuşsun :29: ben berbat günler geçiriyorum ama çok şükür ne benim nede bebeğimle ilgili işyerinde çok bunaldım eve de iş getiriyorum işyerinde de çok yoğunum bugün tuğçemede cevap veremedim çok üzüldüm ... ama kaç gündür yemeğe bile zor çıkıyorum biran önce doğum zamanı gelse de evimde olsam artık :31: bu ara eşimin beklediği bi iş var Allah yardımcımız olsun inşallah o iş olursa ben artık çalışmıycam ama hala haber bekliyoruz bakalım inşallah olur :16:

Woow ne guzeeeelll Allah kucagina almayida nasip etsin canim coooookkk sevindim

Peki kac haftalik suan tatlicadi bilen varmi ya koca fasulye olmustur onun minigi simdi
Allah bagislasin
Gelde kendinden haber et neden gelmiyor anlayamadim ben biseymi oldu hadi burda olan bitenleri ogrendim ama kendi topiginde neolduki gelmiyor

Kuppe azra regen hicbirini gormuyorum artik hele scream kayiplara karisti

Gelin artikk barisin opusun koklasin bebeklerinizin hatrina teyzesiz kalmasin yavrular hadiiiii

kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM... :49:

sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.:nazar:
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...

not: ben ne kendi açtığım topiğe nede buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim

sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.:nazar:

not: ben ne kendi açtığım topiğe nede buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim

arkadaşım hernekadar senle tatsız bişeyler yaşasakta böle guzel bi habere kayıtsız kalamadım çok tebrik ederim gercekten çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almanı nasip etsin inşalla senin açmış bulunduğun bu güzel topik hepimize uğurlu gelir dualarım seninle ve küçük mercimeğinle

nartanesi canım çok yeni daha benim meleğim. haftası falan belli değil sadece değer işte 47,9 ordan anladığım daha 1 hafta-10 gün olmuş döllenme olalı diye tahmin ediyorum..

tatlıcadıcım sen burdayken de yazayım..Allah ım miniginii sana bağışlasın..
sımsıkı tutunsun annesine..
çok sevndm senin adına..

arkadaşım hernekadar senle tatsız bişeyler yaşasakta böle guzel bi habere kayıtsız kalamadım çok tebrik ederim gercekten çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almanı nasip etsin inşalla senin açmış bulunduğun bu güzel topik hepimize uğurlu gelir dualarım seninle ve küçük mercimeğinle

tatlıcadıcım sen burdayken de yazayım..Allah ım miniginii sana bağışlasın..
sımsıkı tutunsun annesine..
çok sevndm senin adına..

teşekkür ederim çok sağolun.. Allahım sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah...:16: tez zamanda sizde güzel güzel haberler paylaşın

Back