- Konu Sahibi screamaway
- #34.241
ne demek canım benim..bende çok seviyorum sizi ve hep beraber olalım istiyorumm eskisi gibi...
screamcımm izine çıkmıştır ocağın başları diyoduu umarım uğrar biz seni çok özledik canım...
azracığımın malesef kırmızıları geldi inşallah önümüze bakıcaz...hayırlısı..
yanlız regen hakkında bişi sölemek istiyorum kimse kusura bakmasın.. ben tesadüfen diğer topiği açtım bi bakiim napıyolar diye.. açar açmaz regenin şu mesajıyla karşılaştım "ahh canlarım beni bu kadar sevdiğinzi bilmiyodum " yazmış bnde onu görünce çok buruldumm ve yazdım bizde seni çok seviyoruzz ama sen demekki bize o kadar değer vermiyosun ki gelip bize kızlar şu şu şu oldu demiyosun dedim.. şu dediğim de eşi de test yaptırmış kendide falan yani bazı geliişmeler var regenle ilgili ve önemli bi adım bnce bunu bizle paylaşmamış olmasına çok darıldım ve bnde öyle yazdım.. sonra bana ne alakası var orası burası ayrıldı işte merak eden gelir gibi tam hatırlamıyorum böle şeler yazdı kabak benim başıma patladı gibi sözler dedi.. neden direk ona yazmışım falan dedi.. bnde o mesajını görünce yazdım dedim.. ve aynı şekilde bizide merak eden gelir dediim ama gelen yok demek merak edilmiyoruz falan.. yani sonuç olarak bidahaki postuna cvp vermedim sonra ordaki bazı bayanlar bana tepki verdi bilmem ne bnde uzamasın diye bida hiçbişi yazmadım..ama çok kırıldım..
ve son sözümü orda dedim.. incelmişti artık koptu dedim ve gerçekten de öle !
hulyacim yaa benim biiseylerden haberim yokmus... vallahibillahi bilmiyorudm.. diger tarafta sayfalar okadar hizli gidiyorki en sonlara bakiyorumancak bide listeye.... bunlari bhiiic gormedim biliyorusn zaten 5gun kadar falan netim yoktu iice birikmisti falan... neyse gercekten uzgunum... biz oraya gelismelerimizi yazamayiz cunku orda birsuurruuu yeni hanimlar var ve biz burda takim olduk burda herkse neyin ne durumu falan biliyor... ama ordaki bizim topicteki kizlarin buraya yazmalarini elbetteki istiyoruz menbeta gibi... cunku zaten oyle ayrilmamismiydi??? neyse uzulmek istemiyorum cunku ben her birinizi reel de gibi benimsedigim icin cok canim aciyo... insallah asariz bazi durumlari ve burda bulusuruz...
mesela azracigimi bak biliyorum bat gununu ama bizimle paylasmasini isterim...kirmizilar geldi ,gelmedi falan die?? sanirim canimbenim o da cok yogun..... insallah gorusuruz...
neyse diyorum yeniden bu iki can arkadaslarimizin (tatlicadi ve menbetanin) haberlerinin mutlulugunu cikaralim....