• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet tugce :1::1: tam modundasınnn belli oldu.. her zaman mı boylesın arada bır mı gelıyorlar?? yok yani her zaman boyleysen kocanı dusunemıyorummm :9::9::9:

aslında hep böyleyımmm :) Eşimde sürekli gülme modunda o yuzden :) Eşimde öyleee akrabalarımız fln bu yuzden tam birbirinizi bulmuşsunuz dıyorlarr :)
ol canım ol koçum ol hamiştaşım ol ne olursan ol sadece ol :1::1:

ayyollll bensiz gülünür müüüüüüüüüüüü aaaaaaaaa çok ayıppp yettim gariiii iş yapıodumm malum bugün p.tesii :6: mola verdim size bakem dedim nassınız hanımlar :39:

hehehe :) kolay gelsınn hulyacannn , kendını cok yorma bakk

hooo hooo hooooooooooooooooooooooooo noluyorr leeyynnnnnnnn burda baken.............................. burdayim evelAllah...

tugce bacii senindehamistasin varbikere (neselikiz) hadi bakemmm...baska kapiya anacim.......

son postuna bidaha baktimda bugun ne ictiysen ondan bana versen aciik..... :30::30::30::30::30:

ahada kovuldumm oyyyyyyyyyy ben nerelere gıdemmmmmmmmmmmmmmmmmm :14::14::14::14::14:

evet canım belkıde bır vesile olur belkıde bu sebepten ötürü beklıyorumdur.. kendimi buna inandırıyorumm.. sadece tek eksiğimm. birazdaha gelişmiş bir sehirde olmayı isterdimm.. inan basit birsey için bile okadar yol gidicemki.. Allah yardımcım olsunnn..

ayyyy ben sımdı anlamadımm senın süt hormon degerın mi yüksek çıktı ?

ayyyy ben sımdı anlamadımm senın süt hormon degerın mi yüksek çıktı ?

evet canıkom yaa. 7 ay evvel adetin 3. gunu bakıldıgında sınırdaydı.. gecen hafta 21.gunumdu tesadufen baktırayım dedım 900 lerde cıktı.. yarın tekrar baktırıcam kısmetse gene yuksekse beyın cerrahı ılgılenıyormus bu konuyla.. arastırıcaz bakalımm..

hamılelerde yukselırmıs genelde.. vucut sut uretımıne basladıgı ıcın.. ben hamıle olmadıgıma gore nedır bılemıyorumm..

aslında hep böyleyımmm :) Eşimde sürekli gülme modunda o yuzden :) Eşimde öyleee akrabalarımız fln bu yuzden tam birbirinizi bulmuşsunuz dıyorlarr :)

hehehe :) kolay gelsınn hulyacannn , kendını cok yorma bakk

ahada kovuldumm oyyyyyyyyyy ben nerelere gıdemmmmmmmmmmmmmmmmmm :14::14::14::14::14:

yok kuzu yoooooooooookkk.... kendimi kovarim seni kovmam yane... rahat ol...

senin bidahaki randevun yine cumartesi mi???

bnde iiyim nolsunnnnnn burda da süper kar var yaaaaaaaaa süperötesi hattaaaaaaaaaaaaa... ama kocacım mahsur kaldıı gelemiyoo :(

ayy tiugcecimle seni kiskandim yaa.... bende heveslendim simdiiiiiiiiiiii:(( bekliyorum bekliyorum ii iiii.... keyfini cikarin bence....

eee ne yemegin var sormasi ayip...ooff bulamadim biseyyyyben bugun??:31:

yok kuzu yoooooooooookkk.... kendimi kovarim seni kovmam yane... rahat ol...

senin bidahaki randevun yine cumartesi mi???

cnmsın yaa :) Bidahaki randevumda cumartesı sılacımmm bakalımm neler olcak... Bi ilk zmnlar cok merakla gıdıodum bide şimdi yaaa dogum yaklaştı yaa :)
evet canıkom yaa. 7 ay evvel adetin 3. gunu bakıldıgında sınırdaydı.. gecen hafta 21.gunumdu tesadufen baktırayım dedım 900 lerde cıktı.. yarın tekrar baktırıcam kısmetse gene yuksekse beyın cerrahı ılgılenıyormus bu konuyla.. arastırıcaz bakalımm..

hamılelerde yukselırmıs genelde.. vucut sut uretımıne basladıgı ıcın.. ben hamıle olmadıgıma gore nedır bılemıyorumm..

aaa görüomsn şu hormonun sana yaptıgını!!! Ama belkı hamilesindirrr olamazmı ????

cnmsın yaa :) Bidahaki randevumda cumartesı sılacımmm bakalımm neler olcak... Bi ilk zmnlar cok merakla gıdıodum bide şimdi yaaa dogum yaklaştı yaa :)

aaa görüomsn şu hormonun sana yaptıgını!!! Ama belkı hamilesindirrr olamazmı ????

sorma tugcecım yaa.. çıkacak zamanı buldu walla.. hamileliğe ihtimal vermiyorum canımm.. benim işlerim hep ters gidiyorya. nasip işte ne diyeyimm.. bu çıktı şimdide.. bugunde kan verdim bakalım şimdi nasıl çıkıcak..

hulyacan sen nabersin kuzum.. bittimi temizligin.. oh mis otur guzel guzel..

neselikizda doktora gidecekti bugun?? napti acaba??

canımm bitti ama bnde bittim yanii :( bugün dinlencemm :21:

ayy tiugcecimle seni kiskandim yaa.... bende heveslendim simdiiiiiiiiiiii:(( bekliyorum bekliyorum ii iiii.... keyfini cikarin bence....

eee ne yemegin var sormasi ayip...ooff bulamadim biseyyyyben bugun??:31:

valla kocacımm 22:30 da anca geldiii çok korktum bekledim aşkitomuu şükür sağ salim geliverdii :16: kar falan güzeldee yoldan gelenlere zor Allah yardımcıları olsun ne diyeyimmm:26

sempatişkomm sonuçları ne zaman alcan ?

canımm bitti ama bnde bittim yanii :( bugün dinlencemm :21:

valla kocacımm 22:30 da anca geldiii çok korktum bekledim aşkitomuu şükür sağ salim geliverdii :16: kar falan güzeldee yoldan gelenlere zor Allah yardımcıları olsun ne diyeyimmm:26

sempatişkomm sonuçları ne zaman alcan ?

bende kar yagsın istiyorum yaaaa... :33::33:

2 ye dogru alıcam canımm...

hulyacan sen nabersin kuzum.. bittimi temizligin.. oh mis otur guzel guzel..

neselikizda doktora gidecekti bugun?? napti acaba??

Kızlarrr dün doktordaydım bende,kızçem 2830 gram olmuş,boyu da 47 cm şu an :nazar: :nazar: Doğuma kadar 3200 falan olurmuş,30 ocakta yeni randevum var,o gün pelvik kemiklerime bakıcakmış,normal doğuma uygun muyum diye ayyy korkuyorum doğumdan ben yaaa :4: :4: :4: :4: Neyse nasılsa gelecek o gün :-)) Kızcağızıma kavuşucam ne de olsa bekle bekle yoruldum yahu :9:
İşte kan testi,idrar testi falan yapıldı,onların sonuçlarını bugün alıcam ama gidip almak çok zor geliyor ya,çok halsizim 2 gündür,dün de yazamadım bile buraya çok uykum vardı,ha birde nst ye bağladılar iyi çıktı sonucu,sancı falan da yokmuş daha,nst ye bağlı yatarken çok uykum geldi dünnn,ay bu ne uyku hali anlamadım acaba hamileliğin son günleri diye mi?Tuğçe sen de öyle misin kız??? :1: :1: :1: :1:

Kızlarrr dün doktordaydım bende,kızçem 2830 gram olmuş,boyu da 47 cm şu an :nazar: :nazar: Doğuma kadar 3200 falan olurmuş,30 ocakta yeni randevum var,o gün pelvik kemiklerime bakıcakmış,normal doğuma uygun muyum diye ayyy korkuyorum doğumdan ben yaaa :4: :4: :4: :4: Neyse nasılsa gelecek o gün :-)) Kızcağızıma kavuşucam ne de olsa bekle bekle yoruldum yahu :9:
İşte kan testi,idrar testi falan yapıldı,onların sonuçlarını bugün alıcam ama gidip almak çok zor geliyor ya,çok halsizim 2 gündür,dün de yazamadım bile buraya çok uykum vardı,ha birde nst ye bağladılar iyi çıktı sonucu,sancı falan da yokmuş daha,nst ye bağlı yatarken çok uykum geldi dünnn,ay bu ne uyku hali anlamadım acaba hamileliğin son günleri diye mi?Tuğçe sen de öyle misin kız??? :1: :1: :1: :1:

maşallah bnm kuzumaaaaa:nazar::nazar:
bnde korkuyorum dogumdannn neşelikızcım yaaa Allah yardımcımız olsun :( Buarada uyku hali bndede var buaraa özellıkle ogleden snra bi bastırıyo sormaa gitsin :)

Back