- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.201
maşallah bnm kuzumaaaaa
bnde korkuyorum dogumdannn neşelikızcım yaaa Allah yardımcımız olsunBuarada uyku hali bndede var buaraa özellıkle ogleden snra bi bastırıyo sormaa gitsin :)
şuan tv de gosterilen reklamın müziği "ay inanmıyorum ay inanmıyorummmmmm.......... darısı basınaaaaaaaaaaaa" tam benim suanki durumumu anlatıyorr
vee kızlarrr bhcg sonucum 69.99 sanırımmmmm ben
ne olursunuz dua edin benim için kızlarr.. hepiinizi cok seviyorummmm.....
şuan tv de gosterilen reklamın müziği "ay inanmıyorum ay inanmıyorummmmmm.......... darısı basınaaaaaaaaaaaa" tam benim suanki durumumu anlatıyorr
Benim sabahları da çok zor oluyo,zor kalkıyorum,öğlene kadar çok kötüyüm,öğlen düzeliyorum,akşam üstü yeniden başlıyo ağırlık,ay çok merak etmeye başladım doğumu normal mi sezeryan mi yapıcam acaba?Ama nedense benim içimden geçen epidurelle sezeryan olmak nedense ondan daha az korkuyorumAma tabiki hayırlısı hangisiyse o olsun kızlar
Bide bebişimi çok merak ediyorum,nasıl bi kızım olacak acaba yaaa
bende doğum şeklini cok merak edıyorummm... Bnm kızım biraz iri oldugu ıcın sezeryan yapar gıbı gelıo banaa ama ben normal dogum ıstıyodum hepSağlıkla doğsunda nasıl doğarsa doğsunnlarr neşeli kızcım.... Buaradaaa bnde merak edıyorum kızım nasıl kıme benzıyo :) Az kaldı yakında görcezz :) Buaradaa acaba hangımız once dogum yapıcazzzz :) ne kadar merakla bekledıgımız soru varmış böleee dımı :)
tbrikler canım seni kutluorum :)
sempatiğim, tugcecım, wifeofdemoncum, neselikızcıgım cok tesekkür ederimmmm canlarım benımmm.. ne olurusnuz dualarınızı eksık etmeyın bendenn.. hersey yolunda gıtsın Allah ın izniyle..
Canım dün mü test yaptırmıştın?Doktora gösterdin mi sonucunu?
Evet canım ya ne kadar soru var aklımızda böyle
Sen bir daha ne zaman gideceksin?Doktor bakıcak mı pelvik kemiğine
Ben kızımın rengini de çok merak ediyorum ben beyaz eşim esmer bakalım nasıl bi renk çıkıcak sütlü kahve mi olur acaba
Kızlarrr dün doktordaydım bende,kızçem 2830 gram olmuş,boyu da 47 cm şu anDoğuma kadar 3200 falan olurmuş,30 ocakta yeni randevum var,o gün pelvik kemiklerime bakıcakmış,normal doğuma uygun muyum diye ayyy korkuyorum doğumdan ben yaaa Neyse nasılsa gelecek o gün ) Kızcağızıma kavuşucam ne de olsa bekle bekle yoruldum yahu
İşte kan testi,idrar testi falan yapıldı,onların sonuçlarını bugün alıcam ama gidip almak çok zor geliyor ya,çok halsizim 2 gündür,dün de yazamadım bile buraya çok uykum vardı,ha birde nst ye bağladılar iyi çıktı sonucu,sancı falan da yokmuş daha,nst ye bağlı yatarken çok uykum geldi dünnn,ay bu ne uyku hali anlamadım acaba hamileliğin son günleri diye mi?Tuğçe sen de öyle misin kız???
Cok sukur ya ne guzel haber bu Allahim cok cok cok sevindim inanilmaz mutlu oldum Allahim Insaallah saglikli hamilelik nasip eder canim yaaaaaa
Smile yok bende butun guzel smile sana gelsin rabbim kucagina almayida nasip eder Insaallah yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Opuyorum kocamaaaaaaannnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?