2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

şuan tv de gosterilen reklamın müziği "ay inanmıyorum ay inanmıyorummmmmm.......... darısı basınaaaaaaaaaaaa" tam benim suanki durumumu anlatıyorr

vee kızlarrr bhcg sonucum 69.99 sanırımmmmm ben

ne olursunuz dua edin benim için kızlarr.. hepiinizi cok seviyorummmm
.....

Allah ım çatladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kız hala yazmammışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

maşallah bnm kuzumaaaaa
bnde korkuyorum dogumdannn neşelikızcım yaaa Allah yardımcımız olsun Buarada uyku hali bndede var buaraa özellıkle ogleden snra bi bastırıyo sormaa gitsin :)

Benim sabahları da çok zor oluyo,zor kalkıyorum,öğlene kadar çok kötüyüm,öğlen düzeliyorum,akşam üstü yeniden başlıyo ağırlık,ay çok merak etmeye başladım doğumu normal mi sezeryan mi yapıcam acaba?Ama nedense benim içimden geçen epidurelle sezeryan olmak nedense ondan daha az korkuyorum Ama tabiki hayırlısı hangisiyse o olsun kızlar
Bide bebişimi çok merak ediyorum,nasıl bi kızım olacak acaba yaaa

Tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ohhhhhhhhh sonundaaaaaaa!!!

TEBRİKLER TATLIM, TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

ben halay smile'ını bulamıyorum üzüldüm şimdi, halay çekemiyorummmmmmm ya

ayy ben burda kudurdummmmmmmmmmmmmmmmm SEMPATİKLERİNNNNNNNNNN en SEMPATİĞİİİİİİİİİİİİ artık O bir ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

bende doğum şeklini cok merak edıyorummm... Bnm kızım biraz iri oldugu ıcın sezeryan yapar gıbı gelıo banaa ama ben normal dogum ıstıyodum hep Sağlıkla doğsunda nasıl doğarsa doğsunnlarr neşeli kızcım.... Buaradaaa bnde merak edıyorum kızım nasıl kıme benzıyo :) Az kaldı yakında görcezz :) Buaradaa acaba hangımız once dogum yapıcazzzz :) ne kadar merakla bekledıgımız soru varmış böleee dımı :)

Bu ne kadar güzel bir haber böyle,iyki açmışım neti
Tebriklerrr

Evet canım ya ne kadar soru var aklımızda böyle
Sen bir daha ne zaman gideceksin?Doktor bakıcak mı pelvik kemiğine
Ben kızımın rengini de çok merak ediyorum ben beyaz eşim esmer bakalım nasıl bi renk çıkıcak sütlü kahve mi olur acaba

sempatiğim, tugcecım, wifeofdemoncum, neselikızcıgım cok tesekkür ederimmmm canlarım benımmm.. ne olurusnuz dualarınızı eksık etmeyın bendenn.. hersey yolunda gıtsın Allah ın izniyle..

Canım dün mü test yaptırmıştın?Doktora gösterdin mi sonucunu?

yok tatlım ben adetime 1 hafta kala progesterona ve prolaktinime baktırdım.. progesteron yumurtladıgımı gosterdıgımı. prolaktin cok yuksek cıktı.. bende o gun bhcg baktırdım 2,39 cıktı..

sonra işte bide bugun gideyim prolaktine tekrar baktırayım dedimm. arada bhcgye bıde.. prolaktin gene yuksek cıktı.. bhcg de69,9.. adetime daha 3 gun var..

cnmm ben artk haftada 1 gidiorumm yanı her cumartesı gıdıcem doguma kdr... Kemiğime ne zmn bakar napar bılmıroum ama gecen vaj. ultrasonla baktı bu hafta ufukta dogum yok dedı :) Bnm eşimde sarışın ben esmerım :) Eşimin cocukluk resımlerınde hele sacları fln altın sarısı :)

sılaaaaaaaaaaaa hamiştaşımmm nerdesin yaaa bi gel de senle de kutlayalımmmmm sempatişkomunn hamileliğiniiiiiiiiiii

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennedenbukadar gec kjaldimmm...allahim yaaa kurban olurum sana yaaaaaaaaa.... elhamdulillah bugunleride gorduk yaa nallahi nediycemi bilemiyorum..bu sadece menbetanin del hepimizin sevinci.. kuzum benim canim arkadasm...bitanem...menbetacim ALlahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyordum yani biliyordum dediiiiimmmm de yok dedin...
ALlahim sag saglim kucagina almak nasip etsin bitanemm... suna bikez daha inandim biz farkli bi topiciz... bizim dualarimiz farkli... ve bu topice dahil olmus olan herkesin hamis olacagina inaniyorum.... menbeta yemin ederim ellerim titriyor kuzum...delirecem yaaaaaaaa......... ALlah sahit ya cok dua ettim necla kulunun yuzunu guldur hayirli evlat,hamilelik nasip et dedim... boyle olunca daha bicok seviniyor insan...

hosgeldin kucuk melegimiz......

gecmiside okumadim direkct bomm yazdim bi bakayim kim nasil sasirmis sevinmis!!!

Cok sukur ya ne guzel haber bu Allahim cok cok cok sevindim inanilmaz mutlu oldum Allahim Insaallah saglikli hamilelik nasip eder canim yaaaaaa

Smile yok bende butun guzel smile sana gelsin rabbim kucagina almayida nasip eder Insaallah yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Opuyorum kocamaaaaaaannnnnnnnn

oohh masalllah prensesimize:)) 3haftayida bole akilli akilli beklesin... aslinda biraz gec randevu vermisler gibi haftada bir olmasi lazim die hatirliorum.. iki hafta var nerdeyse zaten 30 ocaktaki randevundan sonra zaten dogumun gunune 10gun kalio...hadi hayirlisi insallah kuzum..btanem dogumdan korkma dogum senden korksun.Allahin izniyle insallah normal dogurursun.. ha tersi olursada amenna ama aklinda ilk olan normal olsun kiz kas aldirmaya dayanamayan ben normal dogurduum anlican dogurulur.... dene sen.. iyi bakalim sanci falan da yok ozaman altta aciklikta yok rahatsin iki hafta daha bol bol uyu canim bak son gunlein.... uyu cokca... evet yaa cook merak edilio gercekten kime benzicek falan fdie bide bakmissn 3 yasini gecmis bile... zaman cok fena... bende sarisin beyazim esimse esmer oglum tamamen ben ama kizlar babaya daha cok benzio bence....gorcez hadi bakalim...

tugecimmmm ooh valla sendede heycan dorukta ha. her hafta gitmek guzel. severdim ben. acaip heycanli oluyo ama dedigim gibi su nst de bagli kalmak ya biri olcak yaninda ya da uyuyacan... tatlim sen hic bahsetmedn sancilar faman yokmu hafiften yalnci olanindan hani. gerci daha erkende... onumuzdekihaftadan sonra olabilir.. biliyoruz sancilar aciyor rahimin agzini yani bebegimizin yolunu... ki bunun icinde vakit var henuz...
annen geldimi canim?? gelmesini istiyorum ve aldiklarini prensesimize cook merak ediyorummmm yanee!!!!!

hulyacim
ah kiyamam san aesin bayagi gec gelmis dun,neyseki sagsaglim gelmis ama... bugunde dinlen bol bol ucuzum mis gibi!!! breshkadan haberin varmi canim orkideye falan geliormu bukadar uzamazdi? buhaftada dr u var die biliyorum??

darisi tez vakitte hayirlisiyla insallah sana canim arkadasim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…