- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.161
hamiştaşın olayımmm hulyamm :)
ayyy kendı yazdıgıma kendımde gülüyorum yaa :
ol canım ol koçum ol hamiştaşım ol ne olursan ol sadece ol
ayyollll bensiz gülünür müüüüüüüüüüüü aaaaaaaaa çok ayıppp yettim gariiii iş yapıodumm malum bugün p.tesiimola verdim size bakem dedim nassınız hanımlar
hamiştaşımmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnn
hamiştaşın olayımmm hulyamm :)
iyiz efendim siz nasılsınız???????????? kolay gelsın bu arada..
hooo hooo hooooooooooooooooooooooooo noluyorr leeyynnnnnnnn burda baken.............................. burdayim evelAllah...
tugce bacii senindehamistasin varbikere (neselikiz) hadi bakemmm...baska kapiya anacim.......
son postuna bidaha baktimda bugun ne ictiysen ondan bana versen aciik.....
mersiii kuzummm nolsunn valla ağır vasıta oldum çıktımm bi temizliği bitiremedimbi acıkıyom bi çişim geliyo bi susuyom bi yoruluyomm işte yavaş yavaşş yapıyoz bişiler
sen nassın sempatişkommmm valla sizleri çok özlüyorum biliyonuz mu ? eski hallerimizi falannn
ee iki canlısın olacak o kadar ağırlık... aynı durum bendede var ama benım regl belirtisi herhalde.. o zamanlara yakın cok acıkır cok wcye giderimmm..
walla ne olsun canımm. bende kosturup duruyorum işte... dun oglen 12 de bır yatmısımmmmm yarım yamalak uyudum ama saat 16 da gozlerımı zor actımmm.. ıyıce tembellstim bende.. yarında bır hastaneye gıdeyım dedım prolactin yuksek cıkmıstıda tekrar bır olctureyımm.. ona gore beyın cerrahına gıdıcemmm.. hayırlısı bakalımmm..
evet yazaten kac kisi kaldiksurda ozlesiyoruz canim benim... pazar gunleri benim ekmek kadayifim evde ya hep beraber oluyor pc acilmiyo falan... anca geldim...nerdesin hamiştaşım yaaa özleştimm
tuğçenin maşallahı var da hemen çıkmış yaneee
ee iki canlısın olacak o kadar ağırlık... aynı durum bendede var ama benım regl belirtisi herhalde.. o zamanlara yakın cok acıkır cok wcye giderimmm..
walla ne olsun canımm. bende kosturup duruyorum işte... dun oglen 12 de bır yatmısımmmmm yarım yamalak uyudum ama saat 16 da gozlerımı zor actımmm.. ıyıce tembellstim bende.. yarında bır hastaneye gıdeyım dedım prolactin yuksek cıkmıstıda tekrar bır olctureyımm.. ona gore beyın cerrahına gıdıcemmm.. hayırlısı bakalımmm..
valla işte yuvarlanıp gidiyoz
kuzumm cahallığıma ver ama prolaktinle beyin cerrahını anlamadım nasıl bi alaka içindeler :26:
evet yazaten kac kisi kaldiksurda ozlesiyoruz canim benim... pazar gunleri benim ekmek kadayifim evde ya hep beraber oluyor pc acilmiyo falan... anca geldim...nerdesin hamiştaşım yaaa özleştimm
tuğçenin maşallahı var da hemen çıkmış yaneee
canım prolaktin beyınden salgılanıyormusya fazla cıkanlarda mr ıstenıyormus normal aralık 0-400 gibi iken bende 972 cıktııı.. bu 21.gunde yapılan kantestınde..adetın 3.gunu yapıldıgında sınırdaydı kadın dogumcu bu onemlı degıl dedı..
yarın tekrar yaptırayım eger gene yuksek ise beyıncerrahıne gıdıcemm.. o benı ne yapacagım konusunda yonlendırır artık.. bazı yerlerde gebelıge engel oldugunu okudumm. tam net bılgılere ulasamadımm.. ne yapiiim tatlımmm denize düsen yılana sarılır.. her yola basvuruyorumm..
masallah kuzum sanki degisik bir haller va rsende insallahhayirlisi... 12de yatip 4 te mi kalktin masallah.... bende doyamiorum.. ama acikiyor ve karnimin acligindan geri uyuyamiorumsabahlari mesela?? bole garip bi durum...
hayirdir tatlm beyin cerrahi falan neyin icin gidicen..???
bende sormustum bende anlamis oldum canim ekstradan yazma yorulma yani...ben cok bilmiyorum af buyur. bu prolaktin hani sut hormonuydu? yoksa o progestan miydi??(ismini dogru yazmimmi bilmiyorum) hii canim benim hic bisebep bilmemekten iyidir deil mi? insallah ona gorede bi yol izlenir.. ilacla kontrol alrina falan alinir. insallah cabalarinin karsiligini alirsin... bu ugraslarin son olur ve bebegine kavusursun..
evet yazaten kac kisi kaldiksurda ozlesiyoruz canim benim... pazar gunleri benim ekmek kadayifim evde ya hep beraber oluyor pc acilmiyo falan... anca geldim...
canim sen d eemizlikle ugrasmissin oh neguzel inan su saat oldu ben de henuz elimi surmedim birseye... basagrilarim sIklasti.. bide ffeci uykum var...burnum tikali ve kanama problemi var... burnumda kanama yani.. bu haftalarda kan baasincinin yukselmesi sonucu ortaya cikarmis... bende gebeligin her belirtisini yasiom hee.... hala goguslerime dokunamiyom.dokundurtmuyorum...:)))
15dk danda oglusu almaya gidicem.... iste yine aksam olduuuuu.........
canım prolaktin beyınden salgılanıyormusya fazla cıkanlarda mr ıstenıyormus normal aralık 0-400 gibi iken bende 972 cıktııı.. bu 21.gunde yapılan kantestınde..adetın 3.gunu yapıldıgında sınırdaydı kadın dogumcu bu onemlı degıl dedı..
yarın tekrar yaptırayım eger gene yuksek ise beyıncerrahıne gıdıcemm.. o benı ne yapacagım konusunda yonlendırır artık.. bazı yerlerde gebelıge engel oldugunu okudumm. tam net bılgılere ulasamadımm.. ne yapiiim tatlımmm denize düsen yılana sarılır.. her yola basvuruyorumm..
bakalim yani sen pek iscimansinda obakimdan bilemedim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....benımkisi tamamen tembelliktennsempatiğim için yazdımm ordan okuyacagını umuyorumm sılacımm
prolaktin süt hormonu evet canımm..
progesteronda yumurtlayıp yumurtlamadıgını kalitesini cart curt ogrenmek içinn.. ben aslında sadece bunu yaptıracaktımm.. cok sukur bu cok ıyı cıktı.. yumurtlamam hayli kaliteli imiş..
işte progesteronuma baktırcam dedi seytan durttu benı bıde prolaktine baktırayım dediii kiiiii bu kadar cıktı yanii. cok sasırdımm.. yarında tekrar yaptırıcam ona gore hareket edicez tatlım. cok saolll.. insallahhh son ugraslardır
valla kuzucum maşallah bnde nerdeyse hiç bişi yaşamıyorumm bulantı falan yok bişşi yok ama baş ağrısı var bakk göğüs hassasiyeti nerdeyse hiç yok offf yavrumu çok özledim zaman geçmiyo ya
kuzum ben çıkıom valla işler kaldı zaten yavaş yavaş yapıyomm
hımmmm kuzucumm o zamann ona da bi bakk bişi kaybetmezsinn inşalah herşey yolunda çıkar artık gönderir meleğini Rabbim
bakalim yani sen pek iscimansinda obakimdan bilemedim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
aciklamalarin icin cok sagol canim benim... olaya tamamen hakimim suanda..insallah yabak goruyormusun bi yol accti rabbim sana insallah bu nedenledir hani bilmiyorum nasil yaklasacagimi hani bisey neden oldugu bilinirse soruna gidilir ve cozulebilie Allahn izniyle... bizi haberdar et tatlim ...
hulyaciimmm canikoom...hadi kuzucul decam et sen ben deoglumu olip geliim ufak ufak baslcam biyerlerden... yorulmayin bole yuklenmeden yavas yavas yap ..optum canim cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?