2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyiz efendim siz nasılsınız???????????? kolay gelsın bu arada..

hamiştaşımmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnn

hamiştaşın olayımmm hulyamm :)

hooo hooo hooooooooooooooooooooooooo noluyorr leeyynnnnnnnn burda baken.............................. burdayim evelAllah...

tugce bacii senindehamistasin varbikere (neselikiz) hadi bakemmm...baska kapiya anacim.......

son postuna bidaha baktimda bugun ne ictiysen ondan bana versen aciik.....

iyiz efendim siz nasılsınız???????????? kolay gelsın bu arada..

mersiii kuzummm nolsunn valla ağır vasıta oldum çıktımm bi temizliği bitiremedim bi acıkıyom bi çişim geliyo bi susuyom bi yoruluyomm işte yavaş yavaşş yapıyoz bişiler

sen nassın sempatişkommmm valla sizleri çok özlüyorum biliyonuz mu ? eski hallerimizi falannn

nerdesin hamiştaşım yaaa özleştimm

tuğçenin maşallahı var da hemen çıkmış yaneee

ee iki canlısın olacak o kadar ağırlık... aynı durum bendede var ama benım regl belirtisi herhalde.. o zamanlara yakın cok acıkır cok wcye giderimmm..

walla ne olsun canımm. bende kosturup duruyorum işte... dun oglen 12 de bır yatmısımmmmm yarım yamalak uyudum ama saat 16 da gozlerımı zor actımmm.. ıyıce tembellstim bende.. yarında bır hastaneye gıdeyım dedım prolactin yuksek cıkmıstıda tekrar bır olctureyımm.. ona gore beyın cerrahına gıdıcemmm.. hayırlısı bakalımmm..

mericim canim insallah daha sIk goruruz artik seni..baban icin cook sevindim..insallah sen de hamile kalirsin cok yakinda...

nartanesi canim hakkinidaherzaman enhayirlisi olsun arkadasim. bizlereugrayip,haberlerimizi aldigin vekendinden haber biraktifin icinde tesekkur ederim.. isinde insallah olur.

yahu sadece almanvatandasliginda kalmak cok riskli..mazallah bunlar yakin zamanda bizi kovalayacaklar ozaman memleketsiz falan napariz.. sen duymadinmi gecenleri burda 25yasinda iki cocuk annesi bir kadin yanginda oldu. takdiri ilahi ama ihmal var.itfayiye yabanci oldugunu anlayinca uhbari kaale almiyor taki kendi dilinde biri acip ihbar edene kadar.ozamanaad is istengeciyor... bunlar bize bir ornek..vakit gitme vakti.....hayirlisi kuzucukk...

ciceeeekkk guzeliiimmm..ahh arkadasiimm..bilmemmi kuzum yaa.... hakkaten 9ay geciorda su son gunler acaip stresli sIkIntilioluyr... keske bidaha gelsende nartanesinin tugce icin yazdigi dualari okusan ben de okumustum onlari... Allah yardimcin olsn bakalim...haydi selametle...

kizlar cicegin tam doguracagi gun hangisi hatirlayaniniz varmi..??? miyadi gecmediyse neden hemen sui sanci verecekler?? eger suyufalan varsa icerde tas catlasa zaten bir hafta daha gecikir...bekleyip gorcez bakalim!!!!

valla işte yuvarlanıp gidiyoz

kuzumm cahallığıma ver ama prolaktinle beyin cerrahını anlamadım nasıl bi alaka içindeler :26:

evet yazaten kac kisi kaldiksurda ozlesiyoruz canim benim... pazar gunleri benim ekmek kadayifim evde ya hep beraber oluyor pc acilmiyo falan... anca geldim...
canim sen d eemizlikle ugrasmissin oh neguzel inan su saat oldu ben de henuz elimi surmedim birseye... basagrilarim sIklasti.. bide ffeci uykum var...burnum tikali ve kanama problemi var... burnumda kanama yani.. bu haftalarda kan baasincinin yukselmesi sonucu ortaya cikarmis... bende gebeligin her belirtisini yasiom hee.... hala goguslerime dokunamiyom.dokundurtmuyorum...:)))
15dk danda oglusu almaya gidicem.... iste yine aksam olduuuuu.........

masallah kuzum sanki degisik bir haller va rsende insallahhayirlisi... 12de yatip 4 te mi kalktin masallah.... bende doyamiorum.. ama acikiyor ve karnimin acligindan geri uyuyamiorumsabahlari mesela?? bole garip bi durum...

hayirdir tatlm beyin cerrahi falan neyin icin gidicen..???

valla işte yuvarlanıp gidiyoz

kuzumm cahallığıma ver ama prolaktinle beyin cerrahını anlamadım nasıl bi alaka içindeler :26:

canım prolaktin beyınden salgılanıyormusya fazla cıkanlarda mr ıstenıyormus normal aralık 0-400 gibi iken bende 972 cıktııı.. bu 21.gunde yapılan kantestınde.. adetın 3.gunu yapıldıgında sınırdaydı kadın dogumcu bu onemlı degıl dedı..

yarın tekrar yaptırayım eger gene yuksek ise beyıncerrahıne gıdıcemm.. o benı ne yapacagım konusunda yonlendırır artık.. bazı yerlerde gebelıge engel oldugunu okudumm. tam net bılgılere ulasamadımm.. ne yapiiim tatlımmm denize düsen yılana sarılır.. her yola basvuruyorumm..

evet yazaten kac kisi kaldiksurda ozlesiyoruz canim benim... pazar gunleri benim ekmek kadayifim evde ya hep beraber oluyor pc acilmiyo falan... anca geldim...
canim sen d eemizlikle ugrasmissin oh neguzel inan su saat oldu ben de henuz elimi surmedim birseye... basagrilarim sIklasti.. bide ffeci uykum var...burnum tikali ve kanama problemi var... burnumda kanama yani.. bu haftalarda kan baasincinin yukselmesi sonucu ortaya cikarmis... bende gebeligin her belirtisini yasiom hee.... hala goguslerime dokunamiyom.dokundurtmuyorum...:)))
15dk danda oglusu almaya gidicem.... iste yine aksam olduuuuu.........

masallah kuzum sanki degisik bir haller va rsende insallahhayirlisi... 12de yatip 4 te mi kalktin masallah.... bende doyamiorum.. ama acikiyor ve karnimin acligindan geri uyuyamiorumsabahlari mesela?? bole garip bi durum...

hayirdir tatlm beyin cerrahi falan neyin icin gidicen..???

bende sormustum bende anlamis oldum canim ekstradan yazma yorulma yani...ben cok bilmiyorum af buyur. bu prolaktin hani sut hormonuydu? yoksa o progestan miydi??(ismini dogru yazmimmi bilmiyorum) hii canim benim hic bisebep bilmemekten iyidir deil mi? insallah ona gorede bi yol izlenir.. ilacla kontrol alrina falan alinir. insallah cabalarinin karsiligini alirsin... bu ugraslarin son olur ve bebegine kavusursun..

benımkisi tamamen tembelliktenn sempatiğim için yazdımm ordan okuyacagını umuyorumm sılacımm

prolaktin süt hormonu evet canımm..

progesteronda yumurtlayıp yumurtlamadıgını kalitesini cart curt ogrenmek içinn.. ben aslında sadece bunu yaptıracaktımm.. cok sukur bu cok ıyı cıktı.. yumurtlamam hayli kaliteli imiş..

işte progesteronuma baktırcam dedi seytan durttu benı bıde prolaktine baktırayım dediii kiiiii bu kadar cıktı yanii. cok sasırdımm.. yarında tekrar yaptırıcam ona gore hareket edicez tatlım. cok saolll.. insallahhh son ugraslardır

valla kuzucum maşallah bnde nerdeyse hiç bişi yaşamıyorumm bulantı falan yok bişşi yok ama baş ağrısı var bakk göğüs hassasiyeti nerdeyse hiç yok offf yavrumu çok özledim zaman geçmiyo ya

kuzum ben çıkıom valla işler kaldı zaten yavaş yavaş yapıyomm

hımmmm kuzucumm o zamann ona da bi bakk bişi kaybetmezsinn inşalah herşey yolunda çıkar artık gönderir meleğini Rabbim

benim oglanda farkli bi renkte cicege gecis yapmis...yakismista pasaya... buyuyorlar bakalim...

ya aslinda halistasimi ve hemsomu heycanlandirmiiim die soylemiyim dedim ama ben aliyorum pasanin tekmelerini:26: benim icerdeki kiprasmaya basladi Emir Bebek

benımkisi tamamen tembelliktenn sempatiğim için yazdımm ordan okuyacagını umuyorumm sılacımm
bakalim yani sen pek iscimansinda obakimdan bilemedim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

aciklamalarin icin cok sagol canim benim... olaya tamamen hakimim suanda..insallah yabak goruyormusun bi yol accti rabbim sana insallah bu nedenledir hani bilmiyorum nasil yaklasacagimi hani bisey neden oldugu bilinirse soruna gidilir ve cozulebilie Allahn izniyle... bizi haberdar et tatlim ...

hulyaciimmm
canikoom...hadi kuzucul decam et sen ben deoglumu olip geliim ufak ufak baslcam biyerlerden... yorulmayin bole yuklenmeden yavas yavas yap ..optum canim cok...

insallah canım cok saolll..

evet canım belkıde bır vesile olur belkıde bu sebepten ötürü beklıyorumdur.. kendimi buna inandırıyorumm.. sadece tek eksiğimm. birazdaha gelişmiş bir sehirde olmayı isterdimm.. inan basit birsey için bile okadar yol gidicemki.. Allah yardımcım olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…