- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.141
Drdan geldikkk çok yoruldum... Nst ye bağlandık herşey normal sancı fln yook, drum vaj. muayene yaptı şuanda sezeryanlık bi durum yokk ama daha doğum için süremiz var kesin bişey söylemıyım dedı... Kızımın kilosu 3,270 gr boyuda 50 cm dr biraz tombiş oldugunu ve doguma kadar büyük ihtimal 4,500 bulacagını söledı amaa belki fazla gelişmiş oldugundan dolayı erken gelebılırmıss belkıde kilo alımı yavaşlarmış belli olmaz dedi :) Kilosunu fln duyunca iyice korkmaya başladım ben nasıl dogurucam yaaaa!!!:18::18::18:
evetkusum yaa neden boyle olduk vallahi cok ozluyorum!!! senin icinde hem seviniyorum hem insallah diyorum canim. dur bakalim daha var regline insallah gelmezler Allahim kirmizilarin...
aman Allahim tugcecimmm...masallah yavrum ne yedin ne ictin sen kusum???...meraklanma canim sen insallah hersey normal seyreder. nerden baksan maksimum 4haftan var 3de olabilir. alttan bakti ve aciklik yok anladigim kadariyla. zaten olmasinda daha erken.. yani aman aman da erken deilde 3haftadaha kalabilirse guzel olur...ama dogdugunda sok olabilirsin gorumcemin kizida 4.5larda dogmus da oyle diyordu sonra oda veriorkii... simdilik tek sey saglik dusunuyoruz... aksilikte yok oh daha ne olsun???... haftaya bidahami cagirdi? yakinlardabidaha randevu vermis olmasi lazim.. yani benim bidahaki doktor randevuma ALlahin izniyle dogurmus olma ihtimalin oldukca muhtemel.... hani bole hesaplayina daha az gibi gozuktu
ohhh masallah.. sılcagıma katılıyorum ve ne yedin ne içtin diyorumm.. masallah masallahh.. bırazcık tosuncuk olck yaniii.. en sevdiğim bebek modelisen sankım korkuyorsun normal dogumdan bana oyle geldı... Allah hakkında hayırlısını nasip etsın... ay masallah yaaa.. cok sevındımmm valla..
progesteron sonucum 62,5 cıktı.. doktor pratisyen oldugu ıcın yorumlayamadı maalesef. ama netten aldıgım bılgılere gore degerim iyimiş.. wifeofdemonada yazdım. insallah oda cevap verir..
slm kızlar
biz geldik amaaaa daha dogurmadım sanırım kızım yerini cok sevdi 39+1 olduk yani 40.haftaya girmis bulunuyoruz dr a gittim bugun nst çok iyi cıktı ama bu defa biraz sancı cıktı dr haftaya cumaya kadar sancın olmazsa erkenden gel suni sancı verecegim dedi :18::18::18:artık gün yaklastıkca korkmaya basladım hem kzıma kavusacagim icin heyecanlıyım hem de dogumdan biraz korkuyorum insallah kolay bir dogum yapmak nasip olur
sizler nasılsınız sılacım,hülyacım ,breshacigim oglunuz olacakmıs allahim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin bu arada sılacım oglun cok sekerdi senin kıyafetleri de cok beğendim iyi günlerde giy
tugcecim sende kızının odasını tamamlamıssın her sey cook güzeldi ayrıca neselikiızın kızının cicileri de cook hostu rabbim ikinize de iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
menbetacım senin değerinin iyi çıkmasına cok sevindim insaallah rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin aniden sancım falan gelecek olursa yazarım dualarınız benimle olsun kızlar simdlik hoscakalın
bugun hulyacim,ucuzum hic gelmememis mi ne ??? benmi kacirdim yoksa.... breshkada yok
kızlar merhaba geçmişi okudum hemen cvp vereyim :))
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim annemlerde kalıyorum artık bugün eve geldim eşim mali müşavirlik kursuna gittiği için çok geç kalıyor bu sebeble haftaiçi annemlerde kalacağız ordada net yok... Babam geçen hafta anjiyo oldu bu pazarteside olacak inşallahhh hayırlısıyla atlatırız bu durumu hepinize çok tşk ederimm...
Gelelim asıl konuya 12.ci haftamda doktor erkeğe benzetmişti ama bu haftalarda organlarla karıştırabiliyoruz demişti geçen pazartesi kontrolümüz vardı bizimkisi koymuş yine elini göstermedi bayağı uğraştık öyle değişik pozisyonlardan doktor bayağı uğraştı sonunda arkadanda olsa bacak aralarını yakaldık burda ''pipi'' yok dedi doktor :))) bende bu sefer kesinmi diye sordum kesin dedi velhasıl ben bu duruma çok sevindim hep istediğim buydu çok şükür Rabbime inşallahh sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız evlatlarımızı benim yatış pozisyonumda yatıyor minik kızım 167 gr,15 cm di minicik eşimde çok mutlu oldu kız olmasına bizden haberler bukadar inşallah birdahaki ay ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi var inşallahhh ordanda güzel haberlerle döneriz bu arada ismini de koyduk İNCİ ESİLA olacak inşallahhh :)))
Breshka,Hülya,Sıla canlarım tebrik ederim eğer değişmezse şehzadelermizi oluyormuş Rabbim sağlıkla sıhhatle kucğınıza almayı nasip etsin inşallahhhh :)))
selam kızlarr ben geldim..uykum kaçtı telde wifii aradım ve nete girebldm sonunda.
çok özledm sizleri çok..ama güzel haberleimde var pzar günü eve dönüyoruz.
eşimin iznide bitti..babam da bayagı iyileşti..
Allah ımın bu gününe çok şükür geriye bir bebiş hayalim kaldı..
hersey oluyor bitiyor.. geliyor geçiyor o dert benden hiç gitmiyor..
bazen umudumda bitiyor...
ahh hülyam ahh en çok sen anlarsın benim halimden..
benm sevgi pıtırcığım..nasılsın senin paşan nasıl bakalım?
yine ara ara konusuyoruz sennle bir aksilik olmadığını biliyorum ve cok mutlu oluyorum sevgi pıtırcığım..
bana da bol bol dua et olur mu? sizlerin duası kabul olurmuş
Drdan geldikkk çok yoruldum... Nst ye bağlandık herşey normal sancı fln yook, drum vaj. muayene yaptı şuanda sezeryanlık bi durum yokk ama daha doğum için süremiz var kesin bişey söylemıyım dedı... Kızımın kilosu 3,270 gr boyuda 50 cm dr biraz tombiş oldugunu ve doguma kadar büyük ihtimal 4,500 bulacagını söledı amaa belki fazla gelişmiş oldugundan dolayı erken gelebılırmıss belkıde kilo alımı yavaşlarmış belli olmaz dedi :) Kilosunu fln duyunca iyice korkmaya başladım ben nasıl dogurucam yaaaa!!!:18::18::18:
kuzummcumm maşallah çok ii sonucun...inşallahhh herşey yolunda giderr snde güzel haberlerini paylaşırsın canımmm
ay kızlar bılmıorum ki ne yedımde böle oldu bnm prensesim :) Bebişimin kilosunun iyi olmasına seviniyorum ama kendime üzülüyorum normal dogum olursa nasıl yaparım dıye :) Normal dogum istiorumm ama bgnden snra korkmaya başladımmmm... Bundan snra haftada bir kntrolümüz var teyzeleri yazarım yine ,
heee buarada hastanemin dogum fotocusyla knustum bgn ne kadara ne cekıo fln bılgı aldımm, örnek cekimlerini maıl atıcak bana, doğum fotosu bnmm coook ıstedıgım bısey yaaaa :)
Canım hadi bakalım hayırlısı olsun,ben de yarın gidicem doktora,beni de nst ye bağlıcaklar,vaj.muayenede olucam galiba korkuyorum biraz ama,bakalım benim kızçem kaç kilo olmuş boyu kaç olmuş,ay iyce meraklanmaya başladım)))
tatlım, senin adına çok sevindim, bebeğin büyük olacağını düşünüp de normal doğumdan vazgeçme olur mu tatlım? epidural yaptırırsın, hafif sancılarla doğurursun, ama yeter ki çocuk o doğum kanalından geçsin, bu çok önemli, biliyorsun, bebeğin ilerki yaşamında çok önemli etkileri vardır bunun. senin için de iyisi normal doğumdur, sezeryanda karnında kesik ve dikiş yeri olucak ve bunu ömrün boyunca taşıyacaksın. asla sezeryan falan düşünme, ok?
slm kızlar ben daha doğum yapmadım iki üc gündür sancım gelip gidiyor doğuracam galiba diyorum bakıyorum sonra sancı falan kalmıyor cuma ya kadar bekleyecegim artık olmazsa suni sancı insallah gerek kalmaz dua edin kızlar rabbim kolay bir dgum yapmamı nasip etsin. bu sancılarda sanki rahimin acildigini hissediyorum cünkü asagiya doğru agrilar oluyor
tesekkür ederim menbetacım amin canım insallah senden de güzel haberler almamıza az kaldı
sılacım sende cok sağol gelecege dönük hayellerin cok güzel ins rabbim o günleri de görmemizi nasip etsin bence de bu dogumun kızı erkegi yok cünkü bana senin ki kız zamanından erken olur demislerdi ama 40 hafta dolacak daha bir sey yok hayırlısı bakalım
tugcecim senin kızına da masallah kilosu gayet iyi dogana kadar 4 kg yi gecer bence de. ins rabbim sana da kolay bir dogum nasip eder her sey yolunda giderse normal dogum en iyisi
hülyacım aynen dedigin gibi ben dogurana kadar etrafimdakiler 9 doguracak :)günde 10 kisi arıyor noldu diye artık iyice sikildim tamam beni önemsemeleri güzel bir sey ama üzerimde psikolojik baskı oluyor zaman hic gecmiyor sanki su 9 ay gecti de son günler cok zor oluyormus
nartanesi sana da tesekkür ederim canım postunda bana da yer verdigin icin rabbim insallah is konusunda hakkında hayırlısı neyse o olsun ve en kısa zamanda rüyalarının gercek olmasını nasip etsin
kızlar cuma ya kadar dogurmazsam persembe aksamı yazarım eger yazamazsam dogurmusum demektir dualarınız benimle olsun kendinize ve bebislerinize cok iyi bakın bye
Tugcecim Allah yardimcin olsun guzelim sana digumun kolay olmasi icin bi kac tavsiye verecegim
Doguma 1ay kala hergun 1cay bardagi sicak suya 1karanfil 5dk demle ic kolay dogum olur Insaallah normal dogum yapacaklar icin
Bide canim kolay dogum icin hergun INSIKAK suresinin ilk 3 ayetini okumakta cok faydali
Ve en basiti hergun Allahumme ya Rakib cek 321kere
Icini ferah tut bunlari uygula canim denenmis ve onaylanmistir inanarak uygula
slm kızlar ben daha doğum yapmadım iki üc gündür sancım gelip gidiyor doğuracam galiba diyorum bakıyorum sonra sancı falan kalmıyor cuma ya kadar bekleyecegim artık olmazsa suni sancı insallah gerek kalmaz dua edin kızlar rabbim kolay bir dgum yapmamı nasip etsin. bu sancılarda sanki rahimin acildigini hissediyorum cünkü asagiya doğru agrilar oluyor
tesekkür ederim menbetacım amin canım insallah senden de güzel haberler almamıza az kaldı
sılacım sende cok sağol gelecege dönük hayellerin cok güzel ins rabbim o günleri de görmemizi nasip etsin bence de bu dogumun kızı erkegi yok cünkü bana senin ki kız zamanından erken olur demislerdi ama 40 hafta dolacak daha bir sey yok hayırlısı bakalım
tugcecim senin kızına da masallah kilosu gayet iyi dogana kadar 4 kg yi gecer bence de. ins rabbim sana da kolay bir dogum nasip eder her sey yolunda giderse normal dogum en iyisi
hülyacım aynen dedigin gibi ben dogurana kadar etrafimdakiler 9 doguracak :)günde 10 kisi arıyor noldu diye artık iyice sikildim tamam beni önemsemeleri güzel bir sey ama üzerimde psikolojik baskı oluyor zaman hic gecmiyor sanki su 9 ay gecti de son günler cok zor oluyormus
nartanesi sana da tesekkür ederim canım postunda bana da yer verdigin icin rabbim insallah is konusunda hakkında hayırlısı neyse o olsun ve en kısa zamanda rüyalarının gercek olmasını nasip etsin
kızlar cuma ya kadar dogurmazsam persembe aksamı yazarım eger yazamazsam dogurmusum demektir dualarınız benimle olsun kendinize ve bebislerinize cok iyi bakın bye
hamiştaşımmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnn
ayyy kendı yazdıgıma kendımde gülüyorum yaa :
:e yani benım aklıma ona benzer baska espriler geldide , tugcem modunda herhalde dedimmm
:
aynen bgn moddayım sanırsammm ama kımsecıkler yokk menbetacım yaaa bir sen bir ben birde bebek :) böööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?