- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.121
bak bakk acayipp güldüm benn yaa
canım inşallh oda temiz çıkarr .. ve artık meleğin gelir... kuzum peki yanlış anlama ama 1-2 ay daha olmazsa mesela atıyrum Allah korusunda bi aşılama falan denesen mesela düşünüyomusunuz ?
menbetacim canim benim Allah razi olsun Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah tum isteyenlerede... nasipten oteye varamiyoruz kuzum..
seninde sonuclarin iii gelir insallah arkadasim..ve melegin daha cok bekletmesin seni...
insallah canım. saol.. neden yanlıs anlayayımm.. bana kalırsam dedıgın gıbı 2 ay daha beklerım sonra dırek gıder yaptırırımm ama kocam sımdılık onun taraftarı degıll.. bır ıkı kez soz ettım susturdu benıı.. nedendır bılemıyorum hıc konusturmuyor o konuda.. ama bır sure daha olmazsa buyuklerı devreye sokarımmm.halettırırım...
bu arada gunaydınn herkeseeee
canımm bnim neden karşı çıkıyo peki açıklaması varmı ? ayıp değil günah değil yni.. bu durum sonuçta sizi daha çok yıpratıyo..hayırlısı olsun hakkınızda canım benimmm inşallah gerek kalmaz tabiiiii
gormemisiimm kuzuum duunnn.... iyiyim sukur ya... kaynimin ilk esi vardi dun sabahtan aksama kadar beraberdik.. yazik yaa..valla biz kaynana kocca eziyeti ekiyoruz demiyelim.6yil boyunca neler cekti neler..ben sadece 1yilina sahidim Allahim yanlarina koymaz insallah..elin garibani yani.. ustelik cocuk sahibide olamiyor. ve ben sidiyekadar onun gibi cocuklara duskun,cocuk hastasi bi kadin gormedim.. oyle benimserki cocuklari hi gocunmadan her islerini yapar. arkadaslarinin cocuklari anne dermis ona. simdi bidaha dusunuyorumda bizlerin cinsiyet ayrimi yapacak luksunun olmadigini bikez daha anladim iice.. Allahim herkesin ginlune gore versin...sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nassın canım
valla o ara benim taşınma zamanına geldiğinden canım atlamışım...amann kuzummmmmmmm ne güzel 2 oğlunun yanına 2 gelinin olcak inşallah bide 3. kızın olur Allah ın izniyleee ona da 1 damatt ohhhh daha ne olsun
gormemisiimm kuzuum duunnn.... iyiyim sukur ya... kaynimin ilk esi vardi dun sabahtan aksama kadar beraberdik.. yazik yaa..valla biz kaynana kocca eziyeti ekiyoruz demiyelim.6yil boyunca neler cekti neler..ben sadece 1yilina sahidim Allahim yanlarina koymaz insallah..elin garibani yani.. ustelik cocuk sahibide olamiyor. ve ben sidiyekadar onun gibi cocuklara duskun,cocuk hastasi bi kadin gormedim.. oyle benimserki cocuklari hi gocunmadan her islerini yapar. arkadaslarinin cocuklari anne dermis ona. simdi bidaha dusunuyorumda bizlerin cinsiyet ayrimi yapacak luksunun olmadigini bikez daha anladim iice.. Allahim herkesin ginlune gore versin...
hiii tamam ozaman atlamis olabilirsin... bakalim yaa inanki hii dusunmuyorumbile onlar bi "annem" dediklerinde eriyorum...ve Rabbime yalvariyorum kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...
slm kızlar
biz geldik amaaaa daha dogurmadım sanırım kızım yerini cok sevdi 39+1 olduk yani 40.haftaya girmis bulunuyoruz dr a gittim bugun nst çok iyi cıktı ama bu defa biraz sancı cıktı dr haftaya cumaya kadar sancın olmazsa erkenden gel suni sancı verecegim dedi :18::18::18:artık gün yaklastıkca korkmaya basladım hem kzıma kavusacagim icin heyecanlıyım hem de dogumdan biraz korkuyorum insallah kolay bir dogum yapmak nasip olur
sizler nasılsınız sılacım,hülyacım ,breshacigim oglunuz olacakmıs allahim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin bu arada sılacım oglun cok sekerdi senin kıyafetleri de cok beğendim iyi günlerde giy
tugcecim sende kızının odasını tamamlamıssın her sey cook güzeldi ayrıca neselikiızın kızının cicileri de cook hostu rabbim ikinize de iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
menbetacım senin değerinin iyi çıkmasına cok sevindim insaallah rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin aniden sancım falan gelecek olursa yazarım dualarınız benimle olsun kızlar simdlik hoscakalın
kuzu sen yarin doktora gidiyon hadi bakalim nolcak... hersey guzel gecer insallah...Gunaydin kizlarrr hayirli cumalar :)
slm kızlar
biz geldik amaaaa daha dogurmadım sanırım kızım yerini cok sevdi 39+1 olduk yani 40.haftaya girmis bulunuyoruz dr a gittim bugun nst çok iyi cıktı ama bu defa biraz sancı cıktı dr haftaya cumaya kadar sancın olmazsa erkenden gel suni sancı verecegim dedi :18::18::18:artık gün yaklastıkca korkmaya basladım hem kzıma kavusacagim icin heyecanlıyım hem de dogumdan biraz korkuyorum insallah kolay bir dogum yapmak nasip olur
sizler nasılsınız sılacım,hülyacım ,breshacigim oglunuz olacakmıs allahim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin bu arada sılacım oglun cok sekerdi senin kıyafetleri de cok beğendim iyi günlerde giy
tugcecim sende kızının odasını tamamlamıssın her sey cook güzeldi ayrıca neselikiızın kızının cicileri de cook hostu rabbim ikinize de iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
menbetacım senin değerinin iyi çıkmasına cok sevindim insaallah rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin aniden sancım falan gelecek olursa yazarım dualarınız benimle olsun kızlar simdlik hoscakalın
çiçekçimm cok saol canımm. Allah ta sana cok kolay bır dogum nasip etsinn.. bir nefeste kurtarsın insallahh...
menbeta kuzu ilk postunu aldim saniyodum ama almamisim.. arka sayfayada donmedim ..arkadasiim insallah degerin umdugumuz gibidir arastirmalarina gorede normal gibi canimin ici insallah Rabbim beklenen haberi vermeni nasip etsin en kisa zamanda hayirlisiyla... dualarimdasin canim.
bugun hulyacim,ucuzum hic gelmememis mi ne ??? benmi kacirdim yoksa.... breshkada yok??
bir de imreali merak ediyorum yaa adeti olmamisti falan ne oldu acaba??
ahhh sılacım ne gzel bir dua bu..Allah ım herkesi evlat sahibi yapsınhiii tamam ozaman atlamis olabilirsin... bakalim yaa inanki hii dusunmuyorumbile onlar bi "annem" dediklerinde eriyorum...ve Rabbime yalvariyorum kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...
valla kuzummm ben bırak eskiyi yeni eltiyle bile görüşmemgörüşmüyomdaaa bana elti lafı bile yetiyooo
Allah ım isteyen dileyen uğraşan herkesi evlat sahibi etsin inşallah.. geçtik o yollardan biliyoruz ne demek olduğunu.. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim... hep öle dua ediyorum valla...ben hiç cinsiyetini düşünmüyorum yaaa yani sağlıklı olduğunu büyüdüğünüü bileyimm ve sağ salim kucağıma alayımm gerisi boş.. ahh ahh şafak 19
Menbeta canımmm sen nasılsın okuyorum haberlerini ama yazamıyorum canım... İnşallahh tez zamanda güzel haberlerini veririsin tatlım...
menbetacimmm degerinin yuksek cikmasina cok sevindim ve inanirmisin postunu okurken icime bi umut dogdu sanki bu ay bebisin konucak göbusune... Allahimm insallah icime dogan dogrudur yaaa vlla cok mutlu olurum eger oleysee:)
menbetacimmm degerinin yuksek cikmasina cok sevindim ve inanirmisin postunu okurken icime bi umut dogdu sanki bu ay bebisin konucak göbusune... Allahimm insallah icime dogan dogrudur yaaa vlla cok mutlu olurum eger oleysee:)
silacimmm yrn dra gidiyoruzz bakalim ben kac kilo almisimm kizimin boyu kilosu ne kdr olmuss, nst de neler cikicakk, vaj. usg yapicakmii ayy bunlari dusunmekten bu gece yatarmiyim bilmem :) yrn yazarim sizede son durumlari :)
cicekcimmm kizin yerini sevmis demek hee cimcime :) Allahim binavazda kurtarsin seni insallah tatlimm bu nst de biraz sanci ciktigina gore insallah suni sanciya gerek kalmazz... dualarimiz seninle tatlim guzel haberlerini beklioruzz
birkere sevdimm cnmm kizinizin ismide hazirmiss yerim ben onu :) ayrintili usg yi anlatim hemen sana :)
bnm gittigim yer cok guzeldi cok memnun kaldim cunku 30 dk bebismi izledimm herseyi detayli anlatmisti inceleme yapan dr ve en onemlisi 8 pozunu a4 kagida foto baskisi yapmisti ve bi cd ye 50 ye yakin foto+ video koymustular... bnm bi arkadasim gittigi yerden hic memnun kalmamisti ve ucretlerimizde hemen hemen ayniydi... bnm sana tavsiyem gidecegin yerle onceden knuss foto ve videosunu mutlaka all cunku harika biseyy :)
evetkusum yaa neden boyle olduk vallahi cok ozluyorum!!! senin icinde hem seviniyorum hem insallah diyorum canim. dur bakalim daha var regline insallah gelmezler Allahim kirmizilarin...bugun kımsecıkler gelmedi canımm.. yapayalnız takıldım bende.. bu arada cok saol.. insallah yakın zamanda olur.. bhcgye baktırdık hemsıreyle konusup. reglime 1 haftam var 2.39 cıktı.. acaba yukselir mi diye iç gecirmıyor değilimm.. Hakkımızda hayırlısı ne dıyeyımm..
ahh kaddriyecim oncelikle babana cook gecmis olsun arkadasim.Allahim acil sifalar versin insallah...kızlar merhaba geçmişi okudum hemen cvp vereyim :))
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim annemlerde kalıyorum artık bugün eve geldim eşim mali müşavirlik kursuna gittiği için çok geç kalıyor bu sebeble haftaiçi annemlerde kalacağız ordada net yok... Babam geçen hafta anjiyo oldu bu pazarteside olacak inşallahhh hayırlısıyla atlatırız bu durumu hepinize çok tşk ederimm...
Gelelim asıl konuya 12.ci haftamda doktor erkeğe benzetmişti ama bu haftalarda organlarla karıştırabiliyoruz demişti geçen pazartesi kontrolümüz vardı bizimkisi koymuş yine elini göstermedi bayağı uğraştık öyle değişik pozisyonlardan doktor bayağı uğraştı sonunda arkadanda olsa bacak aralarını yakaldık burda ''pipi'' yok dedi doktor :))) bende bu sefer kesinmi diye sordum kesin dedi velhasıl ben bu duruma çok sevindim hep istediğim buydu çok şükür Rabbime inşallahh sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız evlatlarımızı benim yatış pozisyonumda yatıyor minik kızım 167 gr,15 cm di minicik eşimde çok mutlu oldu kız olmasına bizden haberler bukadar inşallah birdahaki ay ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi var inşallahhh ordanda güzel haberlerle döneriz bu arada ismini de koyduk İNCİ ESİLA olacak inşallahhh :)))
Breshka,Hülya,Sıla canlarım tebrik ederim eğer değişmezse şehzadelermizi oluyormuş Rabbim sağlıkla sıhhatle kucğınıza almayı nasip etsin inşallahhhh :)))
Deryacım demek seninde prensesin oluyor Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim Allah yardımcın olsun dualarımdasın....
Tuğçecim sende yaklaştın güzel kızına kavuşmaya Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kolayca inşallahhh... Canım sen ayrıntılıya girmiştin demi ne kadar sürüyor,yanına birileri girebiliyormu beni bilgilendiririsen çok sevinirim canım :)))
Menbeta canımmm sen nasılsın okuyorum haberlerini ama yazamıyorum canım... İnşallahh tez zamanda güzel haberlerini veririsin tatlım...
Screamaway canımmmm yaaa sen nerelerdesin kendinden haber lütfen merak ediyorum seni....
Atladığım birşeyyy varsa kızlar kusura bakmayın yine görüşmek üzere inşalllahhh Allaha emanet olun....
silacimmm yrn dra gidiyoruzz bakalim ben kac kilo almisimm kizimin boyu kilosu ne kdr olmuss, nst de neler cikicakk, vaj. usg yapicakmii ayy bunlari dusunmekten bu gece yatarmiyim bilmem :) yrn yazarim sizede son durumlari :)
cicekcimmm kizin yerini sevmis demek hee cimcime :) Allahim binavazda kurtarsin seni insallah tatlimm bu nst de biraz sanci ciktigina gore insallah suni sanciya gerek kalmazz... dualarimiz seninle tatlim guzel haberlerini beklioruzz
birkere sevdimm cnmm kizinizin ismide hazirmiss yerim ben onu :) ayrintili usg yi anlatim hemen sana :)
bnm gittigim yer cok guzeldi cok memnun kaldim cunku 30 dk bebismi izledimm herseyi detayli anlatmisti inceleme yapan dr ve en onemlisi 8 pozunu a4 kagida foto baskisi yapmisti ve bi cd ye 50 ye yakin foto+ video koymustular... bnm bi arkadasim gittigi yerden hic memnun kalmamisti ve ucretlerimizde hemen hemen ayniydi... bnm sana tavsiyem gidecegin yerle onceden knuss foto ve videosunu mutlaka all cunku harika biseyy :)
Drdan geldikkk çok yoruldum... Nst ye bağlandık herşey normal sancı fln yook, drum vaj. muayene yaptı şuanda sezeryanlık bi durum yokk ama daha doğum için süremiz var kesin bişey söylemıyım dedı... Kızımın kilosu 3,270 gr boyuda 50 cm dr biraz tombiş oldugunu ve doguma kadar büyük ihtimal 4,500 bulacagını söledı amaa belki fazla gelişmiş oldugundan dolayı erken gelebılırmıss belkıde kilo alımı yavaşlarmış belli olmaz dedi :) Kilosunu fln duyunca iyice korkmaya başladım ben nasıl dogurucam yaaaa!!!:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?