2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım sonucları netten gordum sımcık ama yarın bızzat gıdıp alıcam ve acıldekı doktora gosterıcemm..

maşallah canım ya yerim ben o prensesi doğum içinde korkma canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinde insan korkuya falan katlanır

Silacim breshkacim ve hylcim masallah ne cabuk buyumusler ya cok tatli sizin cizelgeye bakinca ben heyecanlaniyorum ki sizi dusunemiyorum yani

Tadini cikarin gobekler cikmi gerile gerile yuruyun kuzucuklar rahat etsinler icerde
sağol canım benimmm ama sen bide bana sor günler geçmiyor sanki Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

Amiiiiiin breshkacim amiiiiin olsun canim hissettikten sonra daha cabuk gecer bence bide bakmisin doguma az kalmis sonrada aha buda kim daha dun yoktu bugun gogsumun uzerine koyuyorum kokluyorum opuyorum dersin

Daha daha daha sonrada acaba 2cisini yapsammi dersin bide bakmissinki zaman su gibi akip gitmis

Hayirlisiyla yetistirmeyi nasip etsin mevlam

amin kuzum Rabbim cümlemize nasip etsin cuma günübi gelseydi de görseydim yavrumu yaa bugün başka topicte kızlarla konuşuyorduk bazıları steteskopla kalp atışlarını dinliyormuş bende denedim duyamadım şimdi cuma gelmek bilmez

Tugcecim evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim yawrunuzla mutlu mesut daha nice senelere canim

Neseliz dogumua az kalmis canim rabbim bi avazda kurtarsin tatlim saglikla al bebisini kucagina insallah

Menbetacim sonuclar nasil cikti tatlim

Son düzenleme:

maşallah canım ya yerim ben o prensesi doğum içinde korkma canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinde insan korkuya falan katlanır

Neseliz dogumua az kalmis canim rabbim bi avazda kurtarsin tatlim saglikla al bebisini kucagina insallah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,sizlerin de desteğiyle çatır çatır doğurcam ) Aslında ben artık normal doğum istiyorum ama bakalım neler olacak?Sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah tatlı kızımı,hepimiz inşallah...
Tuğçeciğinde evlilik yıldönümünü kutluyorum burdan,daha nice senelere

Hly, menbeta, nartanesi , bershka , azra, neselikizz hepinizee cook tsk ediyorum canlarimmm :) Allah hepimizin yuvasindan huzuru , mutlulugu, aski ve sagligi eksik etmesin insallahhh... buaradaaa mutlulugumuzuda bebisle taclandirsin rabbimmm.... Aminnnnn:)

Neselikizcimmm prensesin iyiymiss masallah yaa Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin yaa bnde korkuyorumm bgn sanirim yalanci sanci dedikleri seyi yasadim :18: bidee senin bebisin kilosunu duyunca iyice korkmaya basladim yaaa ben tam 32 haftalikken kntrole gittigmde kizim 2.165 gr di haftaya kntrole gidicem bakalim ne olucakk nst ye giricem bidee sen girdinmi? hee bide dogum cantani yaptinmi? hazirliklar ne durumdaa?? cok soru sordum farkindayim ama napiyimm seninle dogum tarihimiz ayni :) yaaa bnm kizim sisko olursa ben nasil dogururumm ((

Hlyacimm resim yukle demissin amaa en son dogum gunu resimlerini face yuklemistimm bakabildinmi? amaa yook ben yine istiyorum diosann sana can feda en kisa zmnda tekrar cekilip yuklerimm amaa bnde senden resim istiyrmm hatta butun hamislerden istiyorummm duydunuzmu kizlarrrr :)

silacimm sen artk ne zmn rsim yukliyceksin bilmiorum yaa valla kusucem artk pasamizin rssmi yokk, prensesimizin ultrason rssmi yook, seninki hele hic yok

slm arkadaslar ben bugun test yaptm sabah ve sanki sol tarafta az slik pembesi ince cizgi cikti birde sz bakin sonuca =)

maşallah canımm prensese...sağlıkla gelsin inşallahhhhhh

canımm bnde heycanlıyım valla yavrumu hep merak ediyorum inşallah iyidir diyee sağlıkla büyüsün yavrumm hayırla gelsin kucağımıza

canikomm bennnnn akşamki süslenmiş püslenmiş halinin resimlerini istedimmmmmmmmm

Menbeta sonucu cikmis esini hadi hayirlisi peki ne yaziiyor azram degerlendiriir anlar o yazsana ona

kız esımın degıl benım testlerımmm..

eee sonuçlar neydi kuzum yazsana

doktora daha gıtmedım kuzular aksam wifeofdemona gosterdım. oda degerleerimin iyi oldugunu soyledıı..... doktrdan gelınce iletirirm havadisleriii

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldımmm.. doktora gosterdım sonuclarımı.. hersey normal degerlerde ve guzel dedı.. oncekılere nazaran bazı degerlerım artmıs bıleee.. wıfeofdemoncugumun dediklerini soyledı doktocukkk.. 21.gun progestana baktırmaya gıdıcemmmm... hadı bakalımmm hayırlısıııı...

ohh sempatişkomm bunuda hallettin hade maşallahhhhh bişiciğin yokk sadece zamanı gelmemişş yavrucuğunun beklicez artık napalımm seninki nazlı çıktı

ohh sempatişkomm bunuda hallettin hade maşallahhhhh bişiciğin yokk sadece zamanı gelmemişş yavrucuğunun beklicez artık napalımm seninki nazlı çıktı

aynen oyle canım yaa. yaptırdıgım testlerı tekrar yaptırıyorumm baksana.. gelmıyor bıcırıkkk.. bı olsun varya totosuna totosuna vurcamm.. bukadarda bekletılmez kı yaaa.. hıc mı dusunmuyor anasının psıkolojısını...

ahhh kuzumm benimmm napcannn mecbur bekleyecen bişiciğin yoksa...inşallah tez vakitte sağlıkla gelir yavrunuz canım ne diyeyim dualarımdasın valla sempatişkomm

ahhh kuzumm benimmm napcannn mecbur bekleyecen bişiciğin yoksa...inşallah tez vakitte sağlıkla gelir yavrunuz canım ne diyeyim dualarımdasın valla sempatişkomm

saol canımm.. dualara gercekten ıhtıyacımız var.. inssssallah cabuk gelırrr tosuncukk

senın testlerde ne oldu sımdı anlayamadım ben.. doktora tlfnda sorsan olmaz mı??

Canım teşekkür ederim,prensesim iyiymiş evet,doktorum her şey normal dedi,bana da benimkinin kilosu az gibi geldi ama bilemiyorum,doktorum iri bi bebek değil,normal ölçülerde 3 ya da 3200 gibi doğar dedi.E zaten anası ne kadarki )Ben minyonum zaten.Nst ye ocak ortası girecekmişim canım daha hiç girmedim,doğum çantası yapmaya başladım ama tam tamamlamadım.Diğer hazırlıklarım tamamlandı,pijama gecelik falan da aldım.2 gündür bebişe patik örüyorum ) Bitti bugün onlarda.Evet doğum tarihlerimiz aynı canım,inşallah rahat doğum yaparız,senin doktorun da daha bir şey demedi herhalde,normal ya da sezeryan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…