- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.761
hulyaciimmhii tamam canimm persembebelli olur ozamann..bakalim nediycek ???
elbette ruyalarla deil. dedimya zaten ruyalarla yasamiyoruz die .. ve bana erkek diolar yaveya kiz ben onlari bile kaale almiyorum.. bilen Allahtir sadece... bizimkiler nacizene bi tahmin.. dedigim gibide esime kalsa dogana kadar israrla ogrenmeme kararinda... gundemede sIkca gelio..
rabbim neyi hayirli gorduyse o... hadi canim sen yap yemegini.. mercimekte acikmistir..
breshkacimm sanada gule gule tatliimm..evine gir iicene isin.. optum canikom..
kizllaarrr varmi regenciiim den habeerr son durumu nedir???
sempatişkommmmmmmmmmmmm nolduuu neden moralin bozuk bakemmm bak içime dert oldu haa
saolasın canım.. resimleri koyacam fakat bikaç işim var ondan sonra haftaya koyarımsen nasılsın baban nasıl oldu ?
geçsin canım yaa biran önce yaz gelsin de sağ salim kucağıma alacağım günler gelsin istiyorumcaniim beniimm iice koccaman olacak insallah gobusuun... oyle boyle zaman geciyoo.. hemde cok cabuk gecio..hee buhafta su gibi gecti.. baakalim insallah sonlara geldigimiz donemlerimizide merak ediyorummm..
geçsin canım yaa biran önce yaz gelsin de sağ salim kucağıma alacağım günler gelsin istiyorum
MERİ canım daha öncede yazmıştım ama seni bayadır göremedim baban için tekrar geçmiş olsun canım Allah sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallahHep sağlıkla mutlulukla birarada olacağımız günler nasip etsin Rabbim
kızz napon bakimm bebn nasll oğlan anası
ben iyiyim hülyam iyi olmaya calısıyorum. babamın herseyi ile ilgilenıyorum.. odasına kmseyi sokmuyorum bir ben..
hava soguk gribe falan yakalanır allah korusun diye. daha yaraları açık
yedigine içtigine dikkat ediyorum. birde elinden tutup çekerek ayaga kalkabiliyor.. geri yaarken canı çok yanıyor.
tüm gece uyuyamıyor.. anlayacagın o morelman kötü evin içinde şimdiden sıkıldıgını sölylüyor ama en az 2 ay dısarı cıkması yasak..
ben mutluyum,yanımızda buna şükür diyorum..
sizleri cok özledm.. yarın eşim geliyor yılbaşında beraber olcaz tüm ailemle heyecandan uyuyamıyorum
sen bizim mercimegimize iyi bakıyormusun onu söyle bana..
çok yemek ye çokkk büyütt mercimegiiiievine yerleştin mi? işlerin bittimi bari?
ahh ne zordur anlarım halinden... kendine iyi bak güzelim şimdilik benden bu kadar
bay yaaa menbeta 2hani sen bana kız hissediyordun
kasıklarımda çok ağrım var bugün inşallah biran önce geçer onun haricinde herşey normal canım sen nasılsın ?
menbeta kiz Allah iyiligini versin.. demek scream dogurdumu diosuunn.. kuzum erken ama daha..... insallah sugunler ugrar..... canimcim sende olmussun adet.. yavrum tum kalbimle son olmasini diliyorum bu ay... insallah yeni senenin yeni hamislerinden olmak nasip oluuurr...
-
aminn canımm inssallah cok saol..
kızlarrrrr ogleden sonra trioduma baktırmaya gıdıyorumm reglimin yogunn gunu oldugu ıcın hormon testı yaptırıcam komplee.. hadi bakalımm insss hayırlı haberle gelırım. en son nısanda yaptrmıstım bakalım degerler nasıl sımcıkheyecan yaptımmmm...
gülmeeeee
kızlarrrrr ogleden sonra troıdıme baktırmaya gıdıyorumm reglimin yogunn gunu oldugu ıcın hormon testı yaptırıcam komplee.. hadi bakalımm insss hayırlı haberle gelırım. en son nısanda yaptrmıstım bakalım degerler nasıl sımcıkheyecan yaptımmmm...
git git canımm ii fikir valla yaptırmann.. bakmış olrsun değerlerine inşallah ii çıkar
gülmeeeee
iyi fikir canım git baktır bakalım
azraaaa doktora gıdınce hemen haber ver bızee ne dedı ne oldu??
breshkaaa üsüyomussun aman dıkkatt et kendınıze (sende erkek anası tıpı var dıye mavı yaptım)
sempatiğimmmm hadı gozunaydın masaalllahh.. ılac kullanıyor musun halennn??
canim doktora gittim solda 14.5 sagda 12.5 iki yumosun var dedi cuma yine cagirdi bakicak catlamismi catlamamismi 9.gunumdu bugun nasi boyutu bilen varmi 14.5 mm hic yumurta takibi yaptirmamistim :26:valla cnm bu ay ilk deneme olmasada normal yani ama işte insan bekliyoya umutlanıo yarın olmam lazım bakalım kızlar ben birazcık gidiorum annem saçıma fön çek dedi bi halledim gelim :d
oy kuzum benim o vitaminleri vermen vesile oldu ben buna inaniorum eşimde oyle her namazda sana dua ediyoruzolsunnn burdan da kutladım halay çektim sanaaaaaa bennşaka canımm çok sevindimm yaaaaa
amin canim allah razi olsun güzel dualarin icinbak yaa çatlak erkek çocuktan soğuyacağım yaaevet üşüyorum ben burda sen geç dalganı
hakkında hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin
inşallah canımmm darısı sizlere inşallah çok dua ediyorum inanNisa hastanesine gidiyorum Asiye UZUN
yawrun allahin izniyle saglikla elimize gelicek insallah canim benim hic suphen olmasin. Evet evet bekliyorum bende resimlerini ekleyince ozel msj at bana amasaolasınn kuzumm evet kullanıyomm dahada hep kullancamyavrum ii olsunda kullanırım ben bişi olmaz :)
hayırlısı bakalımm belkii yapar perşembe bişi demedi ama gidince öğrencez..evimden çok memnunumm canımm çok mutluyumm koyacam resim ama halılarımı yıkamaya vermiştim gelsinler bide korniş takılcak tüllerimi falan asayım ondan sonra koyarımm gelin kız size deniz manzaralı kadıköydeki balon manzaralı balkonumda süt ısmarlayayım
bende bulasalim diyorumşekerim ne istersenn ayıp ediosunn mönü geniş :d
valla bnce havaya göre ayarlamaya gerek yok zaten kapalı mekanda oturuyoz.. o yüzden bennnnnnnnnnnnn tuğçecim doğurmadan ve iice sona yaklaşmadan buluşalım derimmm siz ne dersiniz bilmemmmmmmmmm :26::26::26:
mericim cok gecmis olsun rabbim babacigina sifalar versin insallahben iyiyim hülyam iyi olmaya calısıyorum. babamın herseyi ile ilgilenıyorum.. odasına kmseyi sokmuyorum bir ben..
hava soguk gribe falan yakalanır allah korusun diye. daha yaraları açık
yedigine içtigine dikkat ediyorum. birde elinden tutup çekerek ayaga kalkabiliyor.. geri yaarken canı çok yanıyor.
tüm gece uyuyamıyor.. anlayacagın o morelman kötü evin içinde şimdiden sıkıldıgını sölylüyor ama en az 2 ay dısarı cıkması yasak..
ben mutluyum,yanımızda buna şükür diyorum..
sizleri cok özledm.. yarın eşim geliyor yılbaşında beraber olcaz tüm ailemle heyecandan uyuyamıyorum
sen bizim mercimegimize iyi bakıyormusun onu söyle bana..
çok yemek ye çokkk büyütt mercimegiiiievine yerleştin mi? işlerin bittimi bari?
ahh ne zordur anlarım halinden... kendine iyi bak güzelim şimdilik benden bu kadar
canim kontrol sonuclariniz insallah cok güzel cikicakcanmm tekrar çok geçmiş olsunn...Allah sağlık sıhhat versin babacığına hemencecik iyileşiversin inşallah :)
mercimeğime ii bakıyorum çok şükürr iyidir yavrum inşallah perşembe kontrol var test sonuçlarına bakcaz... evim bitti canım yerleştim bikaç eksikten sonra resimlerimi koycamsende kendine dikkat et canım çok öptüm seniiiiiiii
napıosunuz kızlarrr ???Ay bgn bızım evlılık yıldönümümüzz sabahtan beri süslenip püslenıyorumm aksam yemege cıkıcaz kocişleee, ojelerımı surdum sacımı yaptım, kaşımı bıyıgımı yoldummm bı tek makyaj ve gıyınmek kaldı :)
Azracımm dr a gitmişsin yumoşlarını görmüşsünnn inşallah haftaya kdr çatlar yumoşların cnmmm,
menbetacımm ınsallah hormon testlerın temız cıkarr cnmmm aksama sonuclarını yaz bızedeeee :)
Bershkacımm bnmmde ılk zmnlar kasık agrılarım oluyodu korkmaaa tatlım... Buarada kasık agrısı olanın kızı olur derlerrr ama bnm bı arkadasımın oglu olucakmışşş :)
eeeeeee başka başka ne var ne yokkk ?
Hlycımm,sılacımm , siz nasılsınızzzz hamiştaşlarr??
oglenden beri size cvp vermeye cirpiniyorum sitede sorun var biturlu baglanti kuramadim sonunda oldu cok sukur
canim doktora gittim solda 14.5 sagda 12.5 iki yumosun var dedi cuma yine cagirdi bakicak catlamismi catlamamismi 9.gunumdu bugun nasi boyutu bilen varmi 14.5 mm hic yumurta takibi yaptirmamistim :26:
oy kuzum benim o vitaminleri vermen vesile oldu ben buna inaniorum eşimde oyle her namazda sana dua ediyoruz
amin canim allah razi olsun güzel dualarin icin
yawrun allahin izniyle saglikla elimize gelicek insallah canim benim hic suphen olmasin. Evet evet bekliyorum bende resimlerini ekleyince ozel msj at bana ama
bende bulasalim diyorum
canim kontrol sonuclariniz insallah cok güzel cikicak
napıosunuz kızlarrr ???Ay bgn bızım evlılık yıldönümümüzz sabahtan beri süslenip püslenıyorumm aksam yemege cıkıcaz kocişleee, ojelerımı surdum sacımı yaptım, kaşımı bıyıgımı yoldummm bı tek makyaj ve gıyınmek kaldı :)
Azracımm dr a gitmişsin yumoşlarını görmüşsünnn inşallah haftaya kdr çatlar yumoşların cnmmm,
menbetacımm ınsallah hormon testlerın temız cıkarr cnmmm aksama sonuclarını yaz bızedeeee :)
Bershkacımm bnmmde ılk zmnlar kasık agrılarım oluyodu korkmaaa tatlım... Buarada kasık agrısı olanın kızı olur derlerrr ama bnm bı arkadasımın oglu olucakmışşş :)
eeeeeee başka başka ne var ne yokkk ?
Hlycımm,sılacımm , siz nasılsınızzzz hamiştaşlarr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?