- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.581
huuu canlarr nassınız ? valla beni sadece sempatişkom sormuş saolsun...breshka da beni görünce yazdı saolsun.. nyseeee ben iyiyim perşembeden beri evle uğraşıorum yeni evle uğraştım.. dün accık ateşim çıktı erken yattım yazamadım bugünde evdeydim kaynanamlara geldik burda kalcaz akşam bi bakayım dedim size..
uzunca yazmak isterdim ama uykum var kusura bakmayın... sadece yarencimm çok geçmiş olsunn Allah bidaha yaşatmasın canım..
hade ben kaçtım ii gecelerrr
sılacımm saol cnm düşündüğünü tahmin etmiştim... eee sen doktoramı gittin noldu haberler neler?
evet canimciim dr a gitmistim ya 16sinda.... aaaaaaaa..... neysee ..
iyiydi canim insan yanibebek seklindeler artik masallah... hersey normal ilerliyor.. kalbini gorduk,duyduk sukur.. oyle cok kalamadim dr doguma gidiyordu biraz ekspres oldu... ikili test icinde 10 ocaga randevu muzu aldik voila....
bakalim zaman geciyoor iste boyle boyle...insallah kizlar gibi bizzde sonlara yaklastigimiz zamanlari gorururz....
tatlimm sanirim ben gittikten sonra gelmis postun.dun goremedim.. iyilik canim iste ilerlemeye calisiyoruz... sorma bogazim inmis,iniyor gibi... ne zorluyor benisıla merhabaıyı mısın güzelimmmmm?????
caninsagolsun bitanem.. normal bu yogunlukta... seninkinin 5ocak oldugunu iice belledim benimkide sana uzak deil die seviniyorum hatta!!!!kuzumm ben bu ara kendimden bi haberim kusura bkma ... maşallah yavruna Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasiip etsin bnde 5 ocakta gidicem ikili tarama için vs. çok heycanlıyım...
bi kaç gün netim yok merak etmeyin tuğçeden haber yollarım size.. sabah 8 de gelcekler adamlar yarın akşam yeni evimizde uyuyacaz inşallahhhhhhhhhh
hadi öptümm hoşçakalınnnn :)
EDİT : REGEN hanımm merak etmeyin size küs değilim
günaydın :) alt dişlerime tel takıldığı için ağzımın içi yara oldu ayrıca tellerden dolayı yemek yiyemiorum napcam bilmiorum... bu arada bugün bnm doğumgünüm :)
slmm kızlarrrr :)
ayyy bgn sabahtan berı hastanalerdeyımm kayınvalıdemm şiddetli derecede ıshal olmuş kadın ayakta duramıyoo onu hastaneye goturdumm sonra tahlıl verdık 2 de sonucunu almaya bıdaha gıttık fln derkenn saat bu saat olduAllahtan tahlıl verdıkten snra eve gelıp yemegımı yapmıştım... Ne var ne yookkkkkkk yaaa kıımse gelıp gıtmıo artkk heraldee, yenı topık acıldı hepten kımse gelmıo:)
Geçmiş olsun canım sende çok yorma artık kendini başka kimse yokmuydu sen koşturdun yavrum
saolasın cnmm... vlla kayınpederımm seneler önce vefat etmiş, 3 cocugu var biri adanada yaşıyo , biri askerde, eşimde işte
hmm o zaman yapacak bişey yok canım Allah razı olsun senden ilgilenmişsin kadınla
Aminn cnm Allah hepimizden razı olsunnn :) Sen napıosun bebişimize iyi bakıomusun bakalımm ?
Aminnn ... Hiiiç ne yapayım canım sıkılıyor bir sürü işim var hiç bir işe elim gitmiyor valla sabah yine midem kötüydü ama şimdi iyi şükür eve gitsemde uyusam diye düşünüyorum
Hamile yastıkları varya onlardan kullansana canım baya rahatmış uyku problemi çekenler memnunlar sonra da emzirme yastığı olarak kullanabiliyorsun:))) ayyyy yatmak gıbısı varmı yaa dımı... bnde gecelerı uyuyamamaya basladım artık yaaa saga donemıyorum sola dönemıyorumm rahatsız olmaya basladımmmm
Hamile yastıkları varya onlardan kullansana canım baya rahatmış uyku problemi çekenler memnunlar sonra da emzirme yastığı olarak kullanabiliyorsun
Bende gece en az 3-4 kez kalkıyorum valla wc için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?