2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aman iyi olda canım habersiz bırakma ama hadi oyalamayım şimdi seni iyi uykular canım

klasik haftasonu iste.......

kizlar hepinize yeniden cook tesekkurederim... breshkacim,tugcecim;regencim,menbetacim,cicekcim... sagolun varolun..insallah herzaman guzel haberlerle geliriz bebegimle...

hlyaciimm guzelim bende girmemistim amaben senin evle ugrastigini tahmine diyordum kendine dikkat et bitanem..

bu pazar calisiyor benimki...... kar da yagsam mi yagmasam mi derdinde yagsada barisenlensek acilsa biraz ortalik.... simdide gunes ati gerci!!!!

ee sizlerden naber.... kimler ne yapar??

screamawaycim, canim gordun mu pasacigini 3D??

sılacımm saol cnm düşündüğünü tahmin etmiştim... eee sen doktoramı gittin noldu haberler neler?

evet canimciim dr a gitmistim ya 16sinda.... aaaaaaaa..... neysee ..

iyiydi canim insan yanibebek seklindeler artik masallah... hersey normal ilerliyor.. kalbini gorduk,duyduk sukur.. oyle cok kalamadim dr doguma gidiyordu biraz ekspres oldu... ikili test icinde 10 ocaga randevu muzu aldik voila....

bakalim zaman geciyoor iste boyle boyle...insallah kizlar gibi bizzde sonlara yaklastigimiz zamanlari gorururz....

tatlicadicimm,sanada teekkur ederim... guzel dileklerin icin cook sagolasin. bakalim artik pembelerimi aldircak bize...

sende ufak capli bi tedaviye baslamissin,takip falan insallah sebep olur yavruna kavusursun..emeklerinin karsiligini alirsin...

kuzumm ben bu ara kendimden bi haberim kusura bkma ... maşallah yavruna Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasiip etsin bnde 5 ocakta gidicem ikili tarama için vs. çok heycanlıyım...

bi kaç gün netim yok merak etmeyin tuğçeden haber yollarım size.. sabah 8 de gelcekler adamlar yarın akşam yeni evimizde uyuyacaz inşallahhhhhhhhhh

hadi öptümm hoşçakalınnnn :)

EDİT : REGEN hanımm merak etmeyin size küs değilim

kızlaar nasılsınız? epeydir uğrayamadım çünkü felaket hastaydım Grip beni yakaladı ve halada tam olarak yakamı bırakmış değil
yarıyıl tatili gelsede evden dışarı çıkmasam.. okulda kaptım ateş, kırgınlık, geniz akıntısı off off yani..
ıhlamur ayva yaprağı, zencefil ballı süt bunlarla tedavi olmaya çalışıyorum Allahtan boş günüm varda haftasonuyla bağladım biraz dinlendim ama yinede kendime gelemedim..
Allah sonumu hayır etsin.. siz tedbiri önceden alın ıhlamuru eksik etmeyin.
buarada yeni topik açılmış gördüm hayırlı ugurlu olur inşallah hepiniz sağlıcakla kalın yolarkadaşlarm benimm

günaydın :) alt dişlerime tel takıldığı için ağzımın içi yara oldu ayrıca tellerden dolayı yemek yiyemiorum napcam bilmiorum... bu arada bugün bnm doğumgünüm :)

sıla merhaba ıyı mısın güzelimmmmm?????
tatlimm sanirim ben gittikten sonra gelmis postun.dun goremedim.. iyilik canim iste ilerlemeye calisiyoruz... sorma bogazim inmis,iniyor gibi... ne zorluyor beni esim ve oglumda da var anlican toptan hastalik arefesindeyiz.... insallah boylece gecer gider...
caninsagolsun bitanem.. normal bu yogunlukta... seninkinin 5ocak oldugunu iice belledim benimkide sana uzak deil die seviniyorum hatta!!!!

oohh oohh masallah yaaaaaaaaa canim benim yaa evini esyalarinla susledigindede gormek isteriz... gule guleoturunbitanem.. yaa insalah bana bizede nasip olacakmiiiiiiiiiiiiiii...
günaydın :) alt dişlerime tel takıldığı için ağzımın içi yara oldu ayrıca tellerden dolayı yemek yiyemiorum napcam bilmiorum... bu arada bugün bnm doğumgünüm :)

canim ya hangisinden baslayayim bilemediimm!!! onceliklee cok gecmis olsun bununla ilgili tecrubem yok ama sanirim bikacgune duzelir agzin. ne zor olmali....

veeeeeeeeeeee nice mutlu, saglikli,hayirli yaslara canim..... dogum gunun kutlu olsun...

umayciiiiiimmmm, ahh canium sanada cookk gecmisolsun... acil sifalar diliyorum..dedigim gibi ben de yakalanmak uzereyim ama teget gecer insallah... dedigin gibi bende iceyim birseyler... gordumde sende 30 haftaniin icindesin canim ya... masallah sana da cok kalmadi hadi bakalim hayirlarla bitirmek nasip olsun insallah...

slmm kızlarrrr :)
ayyy bgn sabahtan berı hastanalerdeyımm kayınvalıdemm şiddetli derecede ıshal olmuş kadın ayakta duramıyoo onu hastaneye goturdumm sonra tahlıl verdık 2 de sonucunu almaya bıdaha gıttık fln derkenn saat bu saat oldu Allahtan tahlıl verdıkten snra eve gelıp yemegımı yapmıştım... Ne var ne yookkkkkkk yaaa kıımse gelıp gıtmıo artkk heraldee, yenı topık acıldı hepten kımse gelmıo:)

Geçmiş olsun canım sende çok yorma artık kendini başka kimse yokmuydu sen koşturdun yavrum

Aminn cnm Allah hepimizden razı olsunnn :) Sen napıosun bebişimize iyi bakıomusun bakalımm ?

Aminnn ... Hiiiç ne yapayım canım sıkılıyor bir sürü işim var hiç bir işe elim gitmiyor valla sabah yine midem kötüydü ama şimdi iyi şükür eve gitsemde uyusam diye düşünüyorum

Aminnn ... Hiiiç ne yapayım canım sıkılıyor bir sürü işim var hiç bir işe elim gitmiyor valla sabah yine midem kötüydü ama şimdi iyi şükür eve gitsemde uyusam diye düşünüyorum

:))) ayyyy yatmak gıbısı varmı yaa dımı... bnde gecelerı uyuyamamaya basladım artık yaaa saga donemıyorum sola dönemıyorumm rahatsız olmaya basladımmmm

:))) ayyyy yatmak gıbısı varmı yaa dımı... bnde gecelerı uyuyamamaya basladım artık yaaa saga donemıyorum sola dönemıyorumm rahatsız olmaya basladımmmm
Hamile yastıkları varya onlardan kullansana canım baya rahatmış uyku problemi çekenler memnunlar sonra da emzirme yastığı olarak kullanabiliyorsun
Bende gece en az 3-4 kez kalkıyorum valla wc için

Hamile yastıkları varya onlardan kullansana canım baya rahatmış uyku problemi çekenler memnunlar sonra da emzirme yastığı olarak kullanabiliyorsun
Bende gece en az 3-4 kez kalkıyorum valla wc için

hamıle yastıgı almadım ama evde bı yastık var onu kullanıyorum cnmm ama yınede yook yani emınonunde görmüştüm hamıle yastıgı ama bana para tuzagı gıbı geldı yaaa normal yastık koysanda aynı işi görüyo nasıl olsa... ilk zmnlar cok wc ye kalkıyodum bide şimdi işte:) amaa agırlaşmak cok kötü bişeymişşş düşün o kdr kilo almadıgım halde hareket edemıyorum yaaaa dönerken fln belim agrıyoo geceleri o yuzden uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…