2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aslında anlatılmak dusunce tam olarak o degıll.. kımseyı bırbırınden ayırmak degıl nıyet.. yenı topıcte yenı bekleyısler yenı heyecanlar olacakk.. hamıle kalmaya calısanların neler yaptıkları vs anlatılcak.. konu olarak buna yogunlasılcakk.. tatlıcadının demek ıstedıgı bu..

kımsey uzmek kırmak degıl nıyet.. üzülme bidenem.. sadece hem bırbırımıze hemde yenı gelen hamıle kalmak ısteyenlere bır destek.. yanlıs anlasılmasın canımm..

bu arada benım ıcınde neresı nasıl olursa uygun.. yanı her tarafa gıdebılırım.. ılle de olsun dıye tutturmuyorumm.. sadece arkıdıslerımde mantıklı dusunuyorlar.. bende fıkrımı soyluyorumm..

aaaa ikizim noldu yaa??? tatlim ha baslik degismis ha yeni topik acilmis.. yani oturmus bi düzenimiz var ve yeni arkadaslarimiz araya girerken zorlaniyorlar.. ben de mesela topikte yeniyken daha az yazilmis topiklere yazardim yani bunu ayrilma, cizgi cizme olarak düsünme.. yenilik iyidir.. baktik begenmedik bi basllik daha acariz, ya da gider bi topigi isgal ederiz saka bi kenara bence de güzel bi fikir.. bugün ben yoktum konusulurken ama ben olumlu bakiyorum..

evet yaa... öyle sizin bizim topik olmasin bi kere.. birlikteligimizde, ustalik dönemimizin sonuna gelmis gibi hissettim sanki grup icinde catirdamalar var.. eskisi gibi ''ayni'' degiliz.. ay gece gece komik yanim uyandi birden bence bi tazelik iyi olur... sadece de bebek konusmamiz oluruz.. yani bat beklemenin yeri de bi ayri hani...

saygı duyarım cnm

napıyoon kızz daha bıtıremedın okumayı.. yorma kendini saat gec yat yavrummmm...

ayy ben telden gecmisi okuyup bitirene kdr siz 4 sayfa daha yazdiniz amaa 50 dklik okudumm pes etmedim veee sona geldim cok sukurr....

oncee su yeni topik acilsinmi konusuna deyinmek istiyorumm ve bnmde fikrimi merak edenozellikle silacimm sana cok tsk ediyorumm.... tatlicadicimm sanada cok tsk ediyrm hepimizin fikrini almak istedigin icin :)
bence yeni topik acmak istemekle cok haklisiniz amaa bazi cumleler benide üzdü... cnku hepimiz bilioruz ki kk da her konuda topikler varr ve hamile kaldiktan snra bizi birakip hamilelik topiklerine giden cok arkadasimiz oldu... hamilelikte olsun hamile kalma surecinde olsun suanda topikte bulunan herkez cok tecrubeli cunku hepimiz en az 3,4 ay ugrastik bebek sahibi olabilmek icin ve bu yuzden şahsen ben baska hic bi topige yazma ihtiyaci duymadimm ama tabiki aklima takilan bazi konularda farkli topikleri okudum. bunun yani siraa malesefki eski heycan yok topiktee herkezin kendince bi sebebi var ama eski tadi yook o yuzden farkli topik acilmaasi bnm icin sorun degill amaaaa o topik acildiktan snra bizi terkeden olursaa bnden cekecei var ona goreee :))

yarencimm oncelikle gozun aydin tatlimm bebisini 14 gun gecikmeli ogrendin ama cok sukur bebisin seninleymiss buaradaa een 14 gunluk gecikmeye sukret ben tam 30 gunluk gecikme ile ogrendim hamile oldgumu :))

bershkacimm cnmm dr konusunda bnde kizlara katiliorumm bnce heemen farkli bi dra git eminimki icin rahatlicak... buarada bebegin bi kac gun geride olsa bile bu cok normal bisey vee heran degisbilecek bisey cnmmm... buarada hngi hastaneye gittin cok merak ettim yaa? bundan snra nereye gidiceksin? buarada annenede helal olsun cnmm msallah yaaa

hlycimmm ikili test yapilacak mercimegine hee vlla bu sefer gittiginde bebegin cook buyumus olucak biliosun dimi? bebek seklini almis olucakk resmenn :)

napıyoon kızz daha bıtıremedın okumayı.. yorma kendini saat gec yat yavrummmm...

ayy menbetacimm okumayi btirip uzun bi post yazdimki sen halimden anlamissin :) bide isin kotu tarafi 1 postu bile okumasam olmuyo yaa :)) illa hepsini okuycamm ama bazen bnmde atladiklarim oluyomus onu farkettim :) gecen hlycim uysrdi bni postlarima cvp vermiyosun diyee :)

2 gundur kocisim yokk yrn gelicekk bnde topikte takiliorum iste diger kocislerim burdaaaa nssil olsa diye :)

cnm cok teşekkur ederim senle yazışmıştık ve ben çok umitlenmişti senide çevremde örnek veriyorum biz topiğe burdan devam cnm doğursakta buyutsekte okula göndersekte dermişim

tugceeeeee

tugceeeeeeee bana söylicen bir seyin var mi????????

oyy kuzum bnm yaa sana ne diyimm iyi calismalar diliyorum :) buarada yeni topik acilmasi konusunda verdigin ornegede bayildimmm format atilsinlar guncelleme yapilsinlarrr :))) o zmnn topikteki herkezi d surucusunde yedekliyelimmm diyormm bndee ucmasin hic bi seyyy , ayrilmayalimmmmm

wayyyyyy işte buna gulerımmmmm. süpersin sen yaaa.. demek diğer kocişler.. gel yavrum senı alayım dıger tarafa

ayy kocanda benım memleketımde sahı.. yarın gelıyorsa ıyı.. eslerden ayrı kalmak cok zor :))

cnm cok teşekkur ederim senle yazışmıştık ve ben çok umitlenmişti senide çevremde örnek veriyorum biz topiğe burdan devam cnm doğursakta buyutsekte okula göndersekte dermişim

yareennn... kuzuuuu sen beni yalniz mi birakcan??? küstüm oynamiyom iste... sanki giden gitsin kalan saglar bizimdir gibi oldu... :26::26::26:

dur simdi sen beni koynuna fln almaa seni kocaciginla bas basa birakmam lazimm full time mesai lazim sizee aaa :)
buarada kocisten ayri kalmak cok ama cook zor ama cok sukur bgn son yrn geliyooo vlla kendimi yetim gbi hissediyorum yaaa :) persembe gunu de sehir disindan misafirim geliyoo pazara kdr bendelerr

eevveetttt... tabiki yani pcye format atinca her sey unutulur ama bizler hic bir seyi unutmayiz ki... cooooooooooooook güzel anilarimiz var.. ayy hele o bi yatak muhabbeti yapmistik, dr koltugu ay halen gülüyorum ona.. sonracima benim canim yandikca gelip kime sikayet ettim kaynanami... ayrilmamak adina bu ugras zaten... yani yeniligi de ihtiyac oluyor ama...

yareennn... kuzuuuu sen beni yalniz mi birakcan??? küstüm oynamiyom iste... sanki giden gitsin kalan saglar bizimdir gibi oldu... :26::26::26:

ne bilim sanki öle oldu kustummu ne ay nede neşeli girmiştim bu akşam kız bide napayı gebe kalmak isteyenlerde ahhh su 22 si gelsin bide gebe hbrini alayım yuvana dön geri haha ne gulerim bu arada çibanbaşı kim

full tıme mesaıye enerjı lazım canım gel canım gel ben ayırırım sana vaktımı zamanımı koynumu

cok sukur dimi sag salim gelsinn.. alıstıktan sonra gercekten zor.. hele o yataga yalnız gırmek bıle ıstemıyor ınsan... Allah bozmasın.. hımm senınde mesaın baslıyor desene.. yakın akraba mı kız?? cok kalabalık olmasalar bari. hamıs hamıs zorlanma..

haklisin regentosumm ayrilmiycaz hic insallah... buaradaa ben en cokkk neyi özluyorum biliomusunn hergun liste yenileniyodu hergun birinin batiydi ve yapilan testleri heycanla beklioduk yaaa supersi vlla ... en cokta bu yuzden yeni topik acilmasina karsi degilimmm hatta firsat buldukca o topigede heycan yasamak istiyrm :))

bidee her aksam bi konu konusuluyoduu :) eskiden starda parlement sinema klubu vardi yaa millet film izlemek icin beklerdi bizimkide o hesap aksam olsada dedikodu yapsak dioduk :)) en guzelide herkezin resmini paylastigi gundu...
buarada senin kaynantor maceralarida baskadi yaaa noldu ona yaa duruldumu yoksaa? artk ondan bile knusmuyoruz :)

canım sizinde görüşleriniz önemli,olmasa zaten buraya yazmazdım,sen konuyu ben açığım halde benim dışımda herkeze cevap verdin bugün. o yüzdendirki ben bir daha açıklama gereği duymadım.

kizlar gözlerim yasardi yaaaaaaaaa ne kalabaligiz böyle eskisi gibi.... hülya da olsaydi kesin duygulanirdi, hamilelik de etkili tabi

konu hararetli geldi sanırım

şimcik erken kalkar gelir senı beklerdım ama misafirim gelecek kahvaltıya o yuzden yarın pek giremem :26::26: buyuk ıhtımalle 18. sayfaya yazarımmm

öyle olsun inşallh canım.

canım valla ben burudun çıkmam online olduğum sürece.topiğede yeterim evelallah.

tşkler cnım aynen öyle

canım katılıyorum,

ya canım lafım çekiliyor bi yerden cımbızla. ben kendimi kötü hissediyorum

sürçü lisan ettiysem affola, iyi niyetliyim inanki. amaç daha fazla kişi aramıza katmak,

kızlar F klavye yüzünden yavaşım.. kusurubakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…