- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.641
hoşgeldın nirelerdesin:)
ah meri ciğim hoşgeldin bende yeni geldim
sende hoşgeldn şekerim
screamawaycimmm drum 6 kiloya cok demiyo ztn dese gebertirim onu dedigin gibi gayet normal bi kilo bncede... ilk 4 ay hic kilo almadim sonrasinda almaya basladim yaa laf etmeye basladi dikkat et 2 kiloyu sakin gecme diyip duruyo , bnde zyn gecmiyorum gecen ay 100 gr fazla almistim diyet yap dedi resmen ama tabiki yapmadim normal bi sekilde devam ettim :)
regencimm ben hamile kalmadan once 68 kiloydumm boyumda 1.73 balik etliyim yani:) ilk baslarda 4, kilo.verdim snra 6 kg aldim derken suan 69,5 oldum iste bakalim daha ne olucam:) bebisten vazgecsemmi demissin ya ben vazgecmedysem sen hic gecme cnku bnden zayifsinn hemm dusunsenee bebisin icin degerr snra beraber zayiflama topigine geceriz tum hamisler :))
tatlicadicimm guzel haberlerini beklioruz insallah tatlimm... insan bekleme suresince ztn acabalarla heycanlaniyo bide sen ruyada gormussun heycanin iyice artmistir... bnm gobus artk baya baya belli oluyo en kisa zmnda foto ekliycem ins...
buarada mericmm hosgeldin :)
sağol cnm nasıl yakınmı kayınvaldwen
evt canım arabayla 10dk anca sürer,yakınız sanırım:) sen neler yaptın gönderdn eşini,akşamın nasıl gecti?
screamawaycimmm drum 6 kiloya cok demiyo ztn dese gebertirim onu dedigin gibi gayet normal bi kilo bncede... ilk 4 ay hic kilo almadim sonrasinda almaya basladim yaa laf etmeye basladi dikkat et 2 kiloyu sakin gecme diyip duruyo , bnde zyn gecmiyorum gecen ay 100 gr fazla almistim diyet yap dedi resmen ama tabiki yapmadim normal bi sekilde devam ettim :)
regencimm ben hamile kalmadan once 68 kiloydumm boyumda 1.73 balik etliyim yani:) ilk baslarda 4, kilo.verdim snra 6 kg aldim derken suan 69,5 oldum iste bakalim daha ne olucam:) bebisten vazgecsemmi demissin ya ben vazgecmedysem sen hic gecme cnku bnden zayifsinn hemm dusunsenee bebisin icin degerr snra beraber zayiflama topigine geceriz tum hamisler :))
tatlicadicimm guzel haberlerini beklioruz insallah tatlimm... insan bekleme suresince ztn acabalarla heycanlaniyo bide sen ruyada gormussun heycanin iyice artmistir... bnm gobus artk baya baya belli oluyo en kisa zmnda foto ekliycem ins...
buarada mericmm hosgeldin :)
hahaaaGözüm korktu birden canim yaa... Ay hamis kalmadan önce ayniymisiz canim yaa... Ama balik denmez yaa.. Böyle bi 74de felan oluyor balik etli... Aman ben en iyisi dikkat edeyim yoksa depresyona girerim.. Ama bebis icin deger o ayri Dedigin gibi sonra birlikte zayiflariz yine..
kayınvalideme yemege davetlıydk geç geldm şeekerim,sen neler yaptın. kaç gündür buradasn bi konusamadık yaf
ay ben kızımda resmen 30 kg aldım dahada 15 gun vardı
ay ben kızımda resmen 30 kg aldım dahada 15 gun vardı
ya korkutmayin beni nolur yalvariyorumNeden öyl aldin peki?? Ilac felan mi aldin?? Yani üst sınırdaymissin sen... Ben 10 gibi bi rakam koydum önüme ama... Tabi benim dememle degil...
10 kg yi 4 ayda aldım ama söle bi şansım vardı boy 1.70 51 kg ile kaldım 81 ile goğuma gittyim 6 ay sonra 50 kg oldum ki istememe rağmen su an 58 im pek şukur
kaç kiloydun kaç oldun? şimdi kaç kilosun..şimdi bebiş hazırlıkları yaparken bı yandadnda son son dıyet yapan varmı..versemmı acaba ben 2-3 kılo acaba ya..valla iice top gıbı olcam..2 çocuk olunca başımda dogumdan sonra verırım belkı dıyom amaa
sen kac kg sin cnm hiç endişelenme ben emzirdiğim dönem de vardim hatta 31 olarak
62 şuanda..neyse artık bı hamile kalalım öncede hamileykeen bı hedef kyarız mesela en fazzla 10 kılo alıyım mesela her hafta kılomuzu falan yazarız cok almamaya calışırızz falann:)))
inşalla cnm 4.ayda başlayarak tam 150 kan şurubu içtim 10 kan iğnesi vuruldum onlarında etkiledini duşunuyorum bide 6 ayda kustum kusmasam ne olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?