• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ararım sorarım bu adette hemen kocişime derim götürür benii....

ver canım adresini de ver.. gerçi ben o zamana kadar herseyini arastırır bulurum da. ah seydacım ne mutlu ettin beni bu gece,allah ım gönlüne göre versin inş... bu topice her zaman gel artık olur mu? ben hep burdayım,senn baska nerelerde olursun?

allah hepimizn gönlüne göre versin bende bura takılırm artık..eşinin sprmini ii yaptırın 3 4 gün dinlensin öle yaptırın bu doktorun verid kağıtla gidersiniz 30 liraya yapıyolar o testi
adres:güney mah albay sok no 16 körfez kocaeli

tatlım allh hayrlısını versin ben evlendiğimden beri korunmadım şubatta 2. seneye gircez.bu gittm 4.doktor.dayım götrdü yengemle beni..onun öncesnde de maddi manevi çok yıprandım eşimin desteğiyle durdum aykta.ve 22 kasımda geçen salı daha düşük yaptım hala kanamam devam ediyo bunu acısı bilo çok ağır..

seydacımmm ama bak bebegin olabiliyormuş,eşin de de sorun yok.. 1 pcos deil mi ezer geçeriz biz canım... Sakın moralini bozma,eşini evliliğini yıpratma. biz eşimle karar aldık zaten kendimizi yıpratmadan elimizden gelen herseyi yapacagızz ama olmuyor sa Allah ım kısmet etmıyorsa da bunda da varmış 1 hayır diyip birbirimize daha sıkı sarılacagıızz

olur mu nilüfercim..kusura neden bakayımki sizlerle konusmak hem tecrübe oluyor hem derdimi azaltıyor benim... her zaman buraya gel olurmu? beni burda bulursun.. sen nerelere takılıyorsun burda?ben seni nasıl bulcam artık

burda bulursun:) pek gırmıyorum,bu gece bı bakıyım dedım,akademı has.için bakıyodumkı burayı gordum..bundan sonra mutlaka burayı takıp edıcem..

allah hepimizn gönlüne göre versin bende bura takılırm artık..eşinin sprmini ii yaptırın 3 4 gün dinlensin öle yaptırın bu doktorun verid kağıtla gidersiniz 30 liraya yapıyolar o testi
adres:güney mah albay sok no 16 körfez kocaeli

tabii 4gün ilişkiye girmeyip öle gidecegizzz. sperm analizinide o hastane de yapıyorlar dimi? Allah ım da sana yar ve yardımcı olsun canım

seydacımmm ama bak bebegin olabiliyormuş,eşin de de sorun yok.. 1 pcos deil mi ezer geçeriz biz canım... Sakın moralini bozma,eşini evliliğini yıpratma. biz eşimle karar aldık zaten kendimizi yıpratmadan elimizden gelen herseyi yapacagızz ama olmuyor sa Allah ım kısmet etmıyorsa da bunda da varmış 1 hayır diyip birbirimize daha sıkı sarılacagıızz

evet derler ya düşen çoun arksı koly gelr dye o yüzden morelim yerinde..sağol cnm desteğin iççn

kızlar size arkadaş teklifi gönderdim. kabul ederseniz sevinirim... sanırım birbirimizi kolay bulmak için oluyor:16:

ve de sizlerle tanıstıgım için çok memnun oldum..

Son düzenleme:
tabii 4gün ilişkiye girmeyip öle gidecegizzz. sperm analizinide o hastane de yapıyorlar dimi? Allah ım da sana yar ve yardımcı olsun canım

yok hayır bi kağıt veriyo sonra o kğıtla izmit merkezde belsann altında alt yolda yeni cumanın yan tarfında bi kafe var orda nalbur fln o arda adreside vero onun adıyla 2 testi 30 liraya yapo.hem eşinin sprm miktarını hemde harektlilik durumunu fln sayısını kalitesini.allhımda hepimize yardımcı olsun inşllh

yok hayır bi kağıt veriyo sonra o kğıtla izmit merkezde belsann altında alt yolda yeni cumanın yan tarfında bi kafe var orda nalbur fln o arda adreside vero onun adıyla 2 testi 30 liraya yapo.hem eşinin sprm miktarını hemde harektlilik durumunu fln sayısını kalitesini.allhımda hepimize yardımcı olsun inşllh

doktor tavsiye ettigine göre iyi,güvenli bi yerdir orası dmi şeyda? bu ara da ismi ne laboratuarın? ahh bende ne çok soru sordum dimi?ya buralardan benm derdimde birini bulunca sevindim.ben gölcüge gelin geldim de,hiç arkadasım yok burda

benım eşim gececi:( korkuyom yatınca,,eskıden yoktu yeni çıktı bu da:(

nerede çalısıyor eşin nilüfer? ayhh ne korkma aklına kötü şeler getirme sakın:) kaçıncı kattasın peki? senin olduğun yer ıssız mı ki,benm kuzen 27.blokta geçen geldik eşimle ilkkes git git bitmedi,ne uzak geldi bana

slm arkadaslar benimde bir sorum olcakti eger Hamilelik konusunda bir bilgisi olan varsa

bana yardimci olsun ltf !!!!!!!!!

Simdiden tsk ederim cvplar icin

nerede çalısıyor eşin nilüfer? ayhh ne korkma aklına kötü şeler getirme sakın:) kaçıncı kattasın peki? senin olduğun yer ıssız mı ki,benm kuzen 27.blokta geçen geldik eşimle ilkkes git git bitmedi,ne uzak geldi bana

benım ablama yakın ozaman o ablam 29.adada...caddeye bakıyo,1.kat demır yok camlarda bırde..ilk geldıgım zaman cok zor alıştım otobuse falan hiç alışkın deilım ben artık alıştım tabı.:) ılk zamanlar hep mıdem bulanıyodu otobusde yarı yolda inerdık:) 1.ada benım hepten yukarda benım,ama alıştım uzak gelmıyor artık oole..korku gırıyo içime engel olamıyorum ışıklar acık oturuyom:(

benım ablama yakın ozaman o ablam 29.adada...caddeye bakıyo,1.kat demır yok camlarda bırde..ilk geldıgım zaman cok zor alıştım otobuse falan hiç alışkın deilım ben artık alıştım tabı.:) ılk zamanlar hep mıdem bulanıyodu otobusde yarı yolda inerdık:) 1.ada benım hepten yukarda benım,ama alıştım uzak gelmıyor artık oole..korku gırıyo içime engel olamıyorum ışıklar acık oturuyom:(

isu da guvenlık

doktor tavsiye ettigine göre iyi,güvenli bi yerdir orası dmi şeyda? bu ara da ismi ne laboratuarın? ahh bende ne çok soru sordum dimi?ya buralardan benm derdimde birini bulunca sevindim.ben gölcüge gelin geldim de,hiç arkadasım yok burda

o sana ismini verir kağıdını fln numrada yazo gitmedn o lab arıcn randevu alcn artık size uygun zamnda gidersinz

Back